Bunun erkeklere yönelik olduğunu sık sık duyuyorum

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Bunun erkeklere yönelik olduğunu sık sık duyuyorum

Unread post by AlexTDV »

kadınların kendilerine bakmadıkları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra kanepede bira içmeyi, aktif dinlenme yerine bilgisayar başında dinlenmeyi tercih ettikleri için sitemler! Ama düşünürseniz, adam bazen öğle yemeği yemeden trafik sıkışıklığının içinden 12 saat boyunca bir ceylanı sürerek geçirdi ve yine de spor salonuna gitmek zorunda mı kaldı? Elbette ofise evrak transfer edebilir, iş bulabilir veya iki gün içinde beş odalı bir dairede güvenlik görevlisi olarak çalışabilir, kuruş karşılığında çalışabilir ve sonra kendilerine boş zaman ayırabilirler, ilginç görüşleri bu konuyla ilgili)
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 6):
Alexsss, SeRg !$!, RedFox, sapık, Rasaroam, Zorba Carrie
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bunun erkeklere yönelik olduğunu sıklıkla duyuyorum

Unread post by Ogest »

Çalışmadan önce biraz egzersiz yapabilirsiniz.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Serg_A »

Karizma hala spor salonundan daha önemlidir. Çoğu insan spor salonuna gitmiyor ama neredeyse herkesin bir eşi, çocukları var...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Zorba Carrie
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

AlexTDV: 13 Sep 2023, 11:01 kadınların kendilerine bakmadıkları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra aktif dinlenme yerine kanepede bira içmeyi, bilgisayar başında dinlenmeyi tercih ettikleri için sitemler! Ama düşünürseniz, adam bazen öğle yemeği yemeden trafik sıkışıklığının içinden 12 saat boyunca bir ceylanı sürerek geçirdi ve yine de spor salonuna gitmek zorunda mı kaldı? Elbette ofise evrak transfer edebilir, iş bulabilir veya iki gün içinde beş odalı bir dairede güvenlik görevlisi olarak çalışabilir, kuruş karşılığında çalışabilir ve sonra kendilerine boş zaman ayırabilirler, ilginç görüşleri bu konuda )
))) Her şeyi tek bir yığın halinde karıştırdın. Bir erkeğin fiziksel bir işi varsa, sakin bir durumda dinlenmeye ihtiyacı vardır. Bütün gün ofiste oturuyorsa veya araba kullanıyorsa aktif dinlenmeye ihtiyacı var.
Ve herkesin, sadece erkeklerin değil, kadınların da fiziksel aktivitenin her şeyden önce kendileri için gerekli olduğunu anlaması gerekiyor. Sağlık için.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Serg_A, AlexTDV, Zorba Carrie
Mancuso
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Mancuso »

Şunu da eklemeliyim ki, popüler inanışın aksine, bir ofiste çalışmak (peki, eğer bir kuruş karşılığında pantolonunuzu eski bir ofiste yıkamazsanız), eğer gerçekten çalışıyorsanız, daha az yorucu değildir (ve belki de daha fazla) direksiyon başında veya makine başında çalışmaktan daha çok psikolojik yorgunluk anlamına gelir. Üretim mesleğinde olan insanlara saygım var ama zihinsel çalışma da zor bir iştir. Sık sık aşırı çalışma ve gerginlik - akşam saat 10’da eve gitme ve nefes alma arzusu. Üstelik aileniz de varken spor salonuna ekstra zaman ayırmak zordur. Binada kendi salonu bulunan ayrı bir katımız bulunmaktadır. Pek çok insan sabah işe gitmeden önce egzersiz yapmak için oraya koşuyor. İşten sonra birisi. Ama hepsi bu da değil. Temel olarak, kim özgürse.
These users thanked the author Mancuso for the post (total 4):
Serg_A, Murena0314, Rasaroam, Zorba Carrie
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 2 years

Unread post by Gurme »

Spor salonu hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim... ama genç hamile erkeklerin kanepede bira içmelerine dayanamıyorum. Unutmayın karpuz büyür ama ucu kurur
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Ogest »

Gourmet: 13 Sep 2023, 15:52 Spor salonu hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim... ama genç hamile erkeklerin kanepede bira içmelerine dayanamıyorum. Unutmayın...karpuz büyür ama ucu kurur
Peki ya "hamile" sporcular?
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318

Unread post by Kahretsin »

Peki ya spor salonu, dinlenmek için gidebileceğiniz birçok yer var
İle
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150

Unread post by İle »

Aslında kendimize pek dikkat etmiyoruz.
Bunların hepsi tembellik
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by İsimsiz9 »

Benim için bu bir sitem değil, sağlığınız için bir endişe!
AlexTDV: 13 Sep 2023, 11:01 kadınların suçlamaları, kendilerine bakmamaları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra aktif dinlenme yerine kanepede bira içmeyi, bilgisayar başında dinlenmeyi tercih etmeleridir. ! Ama düşünürseniz, adam bazen öğle yemeği yemeden trafik sıkışıklığının içinden 12 saat boyunca bir ceylanı sürerek geçirdi ve yine de spor salonuna gitmek zorunda mı kaldı? Elbette ofise evrak transfer edebilir, iş bulabilir veya iki gün içinde beş odalı bir dairede güvenlik görevlisi olarak çalışabilir, kuruş karşılığında çalışabilir ve sonra kendilerine boş zaman ayırabilirler, ilginç görüşleri bu konuda )
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”