Anon.
Bir arkadaşımın sözlerinden yazıyorum, yemin etti, vaftiz edildi ve her şeyin böyle olduğunu söyledi. Sokakta onu bekliyorduk, sarhoş gelip bize anlattı. O 16 yaşındaydı, aşağı yukarı aynı yaştaydık.
Dışarıya çıkmak için hazırlandı ve ona yetişirken annesi onu 8. kattaki komşusuna birkaç tabak veya tencere getirmesi için gönderdi. ödünç aldığını hatırlamıyorum. Onun katına geldi ve aradı. Kapıyı açtı ve "barın altında" olması beni bir dakikalığına içeri davet etti. İçeri girdi. Kardeşi ve karısı oradaydı, bir şeyleri kutluyorlardı. Kocası o zamanlar işteydi ve gece gündüz çalışıyordu. Onları tanıştırdı, Kolyan’ımızı masaya oturttu ve orada konyak içtiler. Kolya giyinmişti ama içmek zorunda kaldı. Yaklaşık yarım saat sonra akrabalar birleşti ve o da onun yanında kaldı. Oksana Teyze 30-32 yaşlarında, güzel kahverengi gözlü, güzel göğüslü ve mükemmel figürlü bir esmerdi. Ona daireyi göstermeye başladı, konuşmalar zaten açıktı, kendisinin de söylediği gibi bundan utanıyordu. Zaten üçüncü içkisini içmişti ve ayakkabılarını giyerek ön kapının önünde durup kadının onu dışarı çıkarmasını bekliyordu. Ama o bırakmadı. Nasıl bir adam haline geldiğini, kız arkadaşı olup olmadığını, kendisininki gibi göğüsleri öpüp öpmediğini, dokunup dokunmadığını, elleriyle alıp onlara dokunmayı teklif edip etmediğini övmeye başladı. Bir eliyle onlara dokundu ve daha önce hiç bu kadar güzel göğüslere dokunmadığını söyledi. Böyle dudakları öpüp öpmediği sorulduğunda cevap beklemeden onu öpmeye başladı ve göğüslerini kapıya bastırdı. Daha sonra tişörtünü çıkardı ve sutyenin içindeki göğüslerini gördü ve bakmaya başladı. Daha fazlasını görmek isteyip istemediğini sordu, o da başını salladı ve zar zor evet demeyi başardı. Elini şortunun içine koydu ve kendisinin de daha fazlasını görmek istediğini söyledi. Penisini çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Endişeliydi ve penisi bir şekilde kalkmak istemiyordu. Onu ellerinden tuttu, oturma odasına sürükledi ve bir sandalyeye oturtup şortunu ve külotunu çıkardı. Sutyenini çıkardı ve eliyle penisini okşayarak onu öpmeye başladı. Sonra çırılçıplak soyundu, diz çöktü ve penisini öpüp yalamaya başladı, ardından adam hemen bir kaya gibi ayağa kalktı. Uzaklaştı, dolaptan bir prezervatif aldı, tekrar emmeye başladı ve sonra prezervatifi ona taktı, kanepeye diz çöktü ve iki deliği de ona gösterecek şekilde eğildi. Hiç düşünmeden onu ıslak çatlağa yerleştirdi ve çekiçle vurmaya başladı. Çok geçmeden prezervatifi çıkarmadan içeri girdi... Sonra hızla giyinip kaçtı. Şimdi onu serbest bıraktı.
Uzun süre ondan uzak durdu.
Bize bunu arkadaşımız Kolka anlattı. Onun sözlerinden yazılan, gerçekte olduğu gibi, size yalnızca Oksana anlatacak.
Anon. Bir arkadaşımın sözlerinden yazıyorum, yemin etti, vaftiz edildi ve her şeyin böyle olduğunu söyledi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 2774 Views
-
Last post by Alexsss
-
- 8 Replies