Bu forumda gerçek flört
-
Автор темыMisha023
- Total posts: 0
- Registered for: 1 year 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu forumda gerçek flört
Lütfen söyleyin bana, bu forumda gerçek seks için biriyle tanışmak mümkün mü? Yoksa burada yazılan her şey yalnızca fanteziler ve karşılanmamış cinsel arzular diyarından mı ibaret? Forumun sanal fantazi düzleminden gerçek sekse - kiminle, nerede olursa olsun ama gerçek sekse geçmeyi başaran var mı?
Lütfen şöyle bir şey yazmayın - evet Burada birlikte Bali’ye gittiğim iki ikizle tanıştım; ve ikisi de birbirini özleyen lezbiyenlerdi...
Lütfen şöyle bir şey yazmayın - evet Burada birlikte Bali’ye gittiğim iki ikizle tanıştım; ve ikisi de birbirini özleyen lezbiyenlerdi...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bu forumda gerçek flört
Bu kaynak flört etmek için değil, fikir alışverişi yapmak içindir. Büyük ölçüde, özellikle erkekler arasında stresi atmak için. Bunu sanal gerçeklik için de kabul ediyorum. Ancak şans iptal edilmedi. Burada sadece izleyen bir "uyuyan kadın" ilginizi çekebilir. Ne değil mi?
Ve Bali! Bu ne kadar güçlü bir erotik rüya!
Tanışmayacaksınız. Bali de sizin için bir olasılık değil. Lezbiyenler seninle hiçbir yere gitmeyecek. Size neden ihtiyaçları var?
Bu kaynak flört etmek için değil, fikir alışverişi yapmak içindir. Büyük ölçüde, özellikle erkekler arasında stresi atmak için. Bunu sanal gerçeklik için de kabul ediyorum. Ancak şans iptal edilmedi. Burada sadece izleyen bir "uyuyan kadın" ilginizi çekebilir. Ne değil mi?
Ve Bali! Bu ne kadar güçlü bir erotik rüya!
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- Alice, Zorba Carrie, Alexsss
-
Автор темыMisha023
O halde neden çoğu insan profillerinde şunu belirtiyor: "Benimle cinsel tanışma: evet, Tanışmak isterim olası cinsel ilişkiler için". Yoksa şu anlama mı geliyor - tanışalım sanal için mi?
- These users thanked the author Misha023 for the post:
- -AlexNova-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
özellikle erkekler için
çünkü umut en son ölür

- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
- Fargal94, Alexsss
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
FABULOUSBALI# (c)
- These users thanked the author Pierro for the post (total 3):
- Ksenofon, -AlexNova-, Alexsss
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Misha2023,
Anahtar Kelime " mümkün ". Kimse bu fırsatı iptal etmedi. Wirth’le mi? Ayrıca mümkün. Ancak! Erkeklerden gelen tekliflerin bir düzinesi bir kuruş. Kadınlardan sadece para için. Eğer şanslıysanız...
Buradaki kadınların çoğunun erkek olduğunu unutmayın. Onlarla Bali’ye gitmeyi önermiyorum. Kadın kadınlar da vardır ama nadirdirler ve platin kadar değerlidirler. Ve hepsini seviyoruz, onlara değer veriyoruz ve değer veriyoruz. Ve eğer bunu kimseye vermezsek. Bunu kazanmak zorundasın!
Anahtar Kelime " mümkün ". Kimse bu fırsatı iptal etmedi. Wirth’le mi? Ayrıca mümkün. Ancak! Erkeklerden gelen tekliflerin bir düzinesi bir kuruş. Kadınlardan sadece para için. Eğer şanslıysanız...
Buradaki kadınların çoğunun erkek olduğunu unutmayın. Onlarla Bali’ye gitmeyi önermiyorum. Kadın kadınlar da vardır ama nadirdirler ve platin kadar değerlidirler. Ve hepsini seviyoruz, onlara değer veriyoruz ve değer veriyoruz. Ve eğer bunu kimseye vermezsek. Bunu kazanmak zorundasın!
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Hafta sonu, Murena0314
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Bir şeyi anlıyorsunuz. Birisi burada tanışmış olsa bile, bu onun sizinle tanışacağı anlamına gelmez ve bunun tersi de geçerlidir. Kimse tanışmamış olsa bile, belki de ilk tanışan siz olacaksınız.
Önce [url=viewtopic.php?t=12502]sadece burada birisiyle tanışmak için. Yaklaştığınızda bir buluşma mümkün olur.Misha2023: ↑19 Sep 2023, 20:55O halde neden çoğu insan profilinde "Seks tanıdıklığı"nı belirtiyor? ben: evet, Tanışmak isterim olası cinsel ilişkiler için ". Yoksa şu anlama mı geliyor - tanışalım[/url] ?
Bir şeyi anlıyorsunuz. Birisi burada tanışmış olsa bile, bu onun sizinle tanışacağı anlamına gelmez ve bunun tersi de geçerlidir. Kimse tanışmamış olsa bile, belki de ilk tanışan siz olacaksınız.
-
Автор темыMisha023
Olasılık teorisinin benden yana olmasına sevindim. Söyle bana, kadın mısın?
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
2 dakika sonra gönderildi:
))) Size komik geldi ama kişiyi hemen korkuttular))))
2 dakika sonra gönderildi:
Olasılık teorisi bende çalışmıyor)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
)))) Belki karısı ölmüştür ve kendisi şu anda yoldadır. Evden travma bölümüne
-
Автор темыMisha023
Bahsettiğim şey bu. Fantezi gitti. Hayır, karım yok. Okuldan yeni dönüyordum, geç olmuştu, bu yüzden bir taksi sipariş ettim. Ve buna inanmayacaksın. Bir araba geldi ve arabayı bir kadın kullanıyordu. Oturduğumda adresi söyledim. O benim için çok seksi, çok tatlısın, yolculuğun parasını nasıl ödemek istersin? Diyorum ki - yalnızca Rus rublesinde, diğer para birimleri yasaktır. Ve aniden yüzü doğal olmayan bir şekilde öfkeyle çarpıtıldı ve dedi ki - dünyalı, bana kaba davranmaya mı karar verdin?
-
- En güçlü orgazm!
devam et!
Zaten ereksiyonum var!
OOOOOO!!!!!Misha2023: ↑19 Sep 2023, 21:41 Ben de bundan bahsediyorum. Fantezi gitti. Hayır, karım yok. Okuldan yeni dönüyordum, geç olmuştu, bu yüzden bir taksi sipariş ettim. Ve buna inanmayacaksın. Bir araba geldi ve arabayı bir kadın kullanıyordu. Oturduğumda adresi söyledim. O benim için çok seksi, çok tatlısın, yolculuğun parasını nasıl ödemek istersin? Diyorum ki - yalnızca Rus rublesinde, diğer para birimleri yasaktır. Ve aniden yüzü doğal olmayan bir şekilde öfkeyle çarpıtıldı ve dedi ki - dünyalı, bana kaba davranmaya mı karar verdin?
devam et!
Zaten ereksiyonum var!
- These users thanked the author Pierro for the post:
- -AlexNova-
-
- Nirvana’dayım
)))) Peki, yazmak istediğimi yukarıda yazdım. Kimse sana hiçbir şeyi gümüş tepside sunmayacak. Biriyle çıkmak istiyorsanız, önce onu tanıyın, sonra ilgisini çekin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 3 years 1 month
Konu bir anıyı tetikledi)
2004 yılında, lisedeyken, flip.kiev sohbetinde takıldım (şimdi hayatta değil)
Ve orada birkaç yıl önce bir kızla tanıştım benden yaş küçüktü ve onunla arkadaş olduk. Sonra ICQ’da iletişime geçtik)
Yıllar geçti, ben üniversiteye gittim, sonra o gitti ve hepimiz hala aktif iletişimi sürdürdük, ancak VK’da, bazen telefonla.
Her şeyi paylaştık)
Sonuç olarak üçüncü yılımda onu görmeye Kiev’e gittim. Orada ilk kez fiziksel olarak tanıştık, seks yaptık ve orada olduğum neredeyse üç gün boyunca sadece kahve içmek ve bazen yürüyüşe çıkmak için yataktan sürünerek kalktık)
nTabii ki ayrılıklar ve ilişkilerde sorunlar oldu ama sonunda, birkaç yıl sonra evlendik.
Ayrıca şu anda var olmayan bir kızla da tanışmıştık. forum sekse adanmıştır) Ama oradaki her şey çok daha sıradan
Tam olarak Topicstarter formatında değil, ancak çevrimiçi buluşma mümkün)
2004 yılında, lisedeyken, flip.kiev sohbetinde takıldım (şimdi hayatta değil)
Ve orada birkaç yıl önce bir kızla tanıştım benden yaş küçüktü ve onunla arkadaş olduk. Sonra ICQ’da iletişime geçtik)
Yıllar geçti, ben üniversiteye gittim, sonra o gitti ve hepimiz hala aktif iletişimi sürdürdük, ancak VK’da, bazen telefonla.
Her şeyi paylaştık)
Sonuç olarak üçüncü yılımda onu görmeye Kiev’e gittim. Orada ilk kez fiziksel olarak tanıştık, seks yaptık ve orada olduğum neredeyse üç gün boyunca sadece kahve içmek ve bazen yürüyüşe çıkmak için yataktan sürünerek kalktık)
nTabii ki ayrılıklar ve ilişkilerde sorunlar oldu ama sonunda, birkaç yıl sonra evlendik.
Ayrıca şu anda var olmayan bir kızla da tanışmıştık. forum sekse adanmıştır) Ama oradaki her şey çok daha sıradan
Tam olarak Topicstarter formatında değil, ancak çevrimiçi buluşma mümkün)
- These users thanked the author Ulof for the post:
- -AlexNova-
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 2 years
Burada buluşma ihtimaliniz hızla 0’a yaklaşıyor. diğer benzer kaynaklar. Anonimlik politikasının olduğu yerde, flört etme olasılıkları minimum düzeydedir (güvenlik nedenlerinden dolayı aptalca). Bu/benzer kaynağı kullanıyorsanız, farklı bir hedef belirleyin ve tanışmak hoş bir bonus olacaktır (yeterince şanslıysanız).Misha2023: ↑19 Sep 2023, 20:32 Bu forumda gerçek flörtŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Misha2023 » Dün, 20:32
Lütfen bana söyle, bu forumda gerçek bir seks dersi için biriyle tanışabilirsin ? Yoksa burada yazılan her şey yalnızca fanteziler ve karşılanmamış cinsel arzular diyarından mı ibaret? Forumun sanal fantazi düzleminden gerçek sekse - kiminle, nerede olursa olsun ama gerçek sekse geçmeyi başaran var mı?
- These users thanked the author benim adım for the post:
- -AlexNova-
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post