Karısı dick oturdu

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Karısı dick oturdu

Unread post by Didudo »

Genel olarak hikaye bu şekilde. Eşim ve ben yatakta benim için oyuncaklar denemeyi seviyoruz. Bazen manzarayı değiştirmek için bir otele gideriz. Bu sefer eşim bir sürpriz olacağını söyledi. Geldik, gözlerimi bağladı, önce parmaklarımızla, sonra kayışla orayı okşayalım. Bir noktada durdu, onu çıkardı ve geldiğini hissetti ama daha büyük ve daha sıcaktı. İlk başta aparatı değiştirdiğimi sandım ama sonra hareketler başlayınca bunun bir oyuncak olmadığını anladım. Göz bağımı çıkardım, gözleri bağlı bir adam beni beceriyordu ve karım da yanımda durmuş, gülümsüyor ve beni mastürbasyon yapıyordu. Bir yandan çıldırıyordum, diğer yandan aklımı kaçırıyormuş gibi hissediyordum. Genel olarak, zaten düşündüğümden beri, neden kendini bu kadar büyütesin ki? Arkasına yaslanıp rahatladı. Bundan çok çabuk geldim. Adamın boşalmaya başladığını hissettiği anda kendini karnının üstüne sıçrattı. Kısacası, profesyonel bir adamı para karşılığında işe aldım)). Bunu bir daha denemedik ama sürpriz başarılı oldu. Erkeklerden hoşlanmıyorum, kızlardan hoşlanıyorum ama canlı bir penis, kayıştan daha iyi, duyumlar daha parlak. Sanırım tekrarlayacağız))
These users thanked the author Didudo for the post (total 3):
Mihaaaa 4, Bravo61, Boynuzlamak!!!
Amiral
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
 Re: Karısı sikin üstüne oturdu

Unread post by Amiral »

Strap-on’u da sevmeme rağmen gerçekten bir sik denemek istiyorum
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mihaaaa 4 »

Bu tür sürprizleri biliyorum; kural olarak, eşler ve kocaları uzun süredir MFM hakkında fanteziler kuruyorlar. Başlatıcının bir kadın olması ne kadar doğru ve ayrıca kocasının bir penis alması ve olup bitenlerle ilgili çok canlı hisleri var. Yani aynı anda iki siki de alıyor. Ve herkes mutlu.
Автор темы
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Didudo »

Miha3324, таким есть))
Gent52800
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gent52800 »

İlk sefer ibne değil ama ikinci sefer ilk seferin aynısı
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Didudo: 12 Nov 2022, 01:21 Genel olarak hikaye bu şekilde. Eşim ve ben yatakta benim için oyuncaklar denemeyi seviyoruz. Bazen manzarayı değiştirmek için bir otele gideriz. Bu sefer eşim bir sürpriz olacağını söyledi. Geldik, gözlerimi bağladı, önce parmaklarımızla, sonra kayışla orayı okşayalım. Bir noktada durdu, çıkardı ve içeri girdiğini hissetti ama daha büyük ve daha sıcaktı. İlk başta eklentiyi değiştirdiğimi düşündüm, sonra hareketler başlayınca bunun bir oyuncak olmadığını anladım. Göz bağımı çıkardım, gözleri bağlı bir adam beni beceriyordu ve karım da yanımda durmuş, gülümsüyor ve beni mastürbasyon yapıyordu. Bir yandan çıldırıyordum, diğer yandan aklımı kaçırıyormuş gibi hissediyordum. Genel olarak, zaten düşündüğümden beri, neden kendini bu kadar büyütesin ki? Arkasına yaslanıp rahatladı. Bundan çok çabuk geldim. Adamın boşalmaya başladığını hissettiği anda kendini karnının üstüne sıçrattı. Kısacası, profesyonel bir adamı para karşılığında işe aldım)). Bunu bir daha denemedik ama sürpriz başarılı oldu. Erkeklerden hoşlanmıyorum, kızlardan hoşlanıyorum ama canlı bir penis, kayıştan daha iyi, duyumlar daha parlak. Sanırım tekrarlayacağız))
Siz ve eşiniz şanslısınız, o becerikli ve anlayışlı, sizin bir denemek istediğinizi fark etti canlı penis.
Artık eşinizle ortak bir sevgiliniz var... bir aile dostunuz.
Last edited by Boynuzlamak!!! on 24 Jul 2023, 14:21, edited 1 time in total.
su
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by su »

böyle bir sürpriz isterim
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics