Bunun erkeklere yönelik olduğunu sık sık duyuyorum
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Bunun erkeklere yönelik olduğunu sık sık duyuyorum
kadınların kendilerine bakmadıkları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra kanepede bira içmeyi, aktif dinlenme yerine bilgisayar başında dinlenmeyi tercih ettikleri için sitemler! Ama düşünürseniz, adam bazen öğle yemeği yemeden trafik sıkışıklığının içinden 12 saat boyunca bir ceylanı sürerek geçirdi ve yine de spor salonuna gitmek zorunda mı kaldı? Elbette ofise evrak transfer edebilir, iş bulabilir veya iki gün içinde beş odalı bir dairede güvenlik görevlisi olarak çalışabilir, kuruş karşılığında çalışabilir ve sonra kendilerine boş zaman ayırabilirler, ilginç görüşleri bu konuyla ilgili)
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bunun erkeklere yönelik olduğunu sıklıkla duyuyorum
Çalışmadan önce biraz egzersiz yapabilirsiniz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
Karizma hala spor salonundan daha önemlidir. Çoğu insan spor salonuna gitmiyor ama neredeyse herkesin bir eşi, çocukları var...
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Ve herkesin, sadece erkeklerin değil, kadınların da fiziksel aktivitenin her şeyden önce kendileri için gerekli olduğunu anlaması gerekiyor. Sağlık için.
))) Her şeyi tek bir yığın halinde karıştırdın. Bir erkeğin fiziksel bir işi varsa, sakin bir durumda dinlenmeye ihtiyacı vardır. Bütün gün ofiste oturuyorsa veya araba kullanıyorsa aktif dinlenmeye ihtiyacı var.AlexTDV: ↑13 Sep 2023, 11:01 kadınların kendilerine bakmadıkları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra aktif dinlenme yerine kanepede bira içmeyi, bilgisayar başında dinlenmeyi tercih ettikleri için sitemler! Ama düşünürseniz, adam bazen öğle yemeği yemeden trafik sıkışıklığının içinden 12 saat boyunca bir ceylanı sürerek geçirdi ve yine de spor salonuna gitmek zorunda mı kaldı? Elbette ofise evrak transfer edebilir, iş bulabilir veya iki gün içinde beş odalı bir dairede güvenlik görevlisi olarak çalışabilir, kuruş karşılığında çalışabilir ve sonra kendilerine boş zaman ayırabilirler, ilginç görüşleri bu konuda )
Ve herkesin, sadece erkeklerin değil, kadınların da fiziksel aktivitenin her şeyden önce kendileri için gerekli olduğunu anlaması gerekiyor. Sağlık için.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Serg_A, AlexTDV, Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
Şunu da eklemeliyim ki, popüler inanışın aksine, bir ofiste çalışmak (peki, eğer bir kuruş karşılığında pantolonunuzu eski bir ofiste yıkamazsanız), eğer gerçekten çalışıyorsanız, daha az yorucu değildir (ve belki de daha fazla) direksiyon başında veya makine başında çalışmaktan daha çok psikolojik yorgunluk anlamına gelir. Üretim mesleğinde olan insanlara saygım var ama zihinsel çalışma da zor bir iştir. Sık sık aşırı çalışma ve gerginlik - akşam saat 10’da eve gitme ve nefes alma arzusu. Üstelik aileniz de varken spor salonuna ekstra zaman ayırmak zordur. Binada kendi salonu bulunan ayrı bir katımız bulunmaktadır. Pek çok insan sabah işe gitmeden önce egzersiz yapmak için oraya koşuyor. İşten sonra birisi. Ama hepsi bu da değil. Temel olarak, kim özgürse.
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 4):
- Serg_A, Murena0314, Rasaroam, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 2 years
Spor salonu hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim... ama genç hamile erkeklerin kanepede bira içmelerine dayanamıyorum. Unutmayın karpuz büyür ama ucu kurur
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Peki ya spor salonu, dinlenmek için gidebileceğiniz birçok yer var
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
Aslında kendimize pek dikkat etmiyoruz.
Bunların hepsi tembellik
Bunların hepsi tembellik
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 9 months
Benim için bu bir sitem değil, sağlığınız için bir endişe!
AlexTDV: ↑13 Sep 2023, 11:01 kadınların suçlamaları, kendilerine bakmamaları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra aktif dinlenme yerine kanepede bira içmeyi, bilgisayar başında dinlenmeyi tercih etmeleridir. ! Ama düşünürseniz, adam bazen öğle yemeği yemeden trafik sıkışıklığının içinden 12 saat boyunca bir ceylanı sürerek geçirdi ve yine de spor salonuna gitmek zorunda mı kaldı? Elbette ofise evrak transfer edebilir, iş bulabilir veya iki gün içinde beş odalı bir dairede güvenlik görevlisi olarak çalışabilir, kuruş karşılığında çalışabilir ve sonra kendilerine boş zaman ayırabilirler, ilginç görüşleri bu konuda )
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 714 Replies
- 51229 Views
-
Last post by AWDXXX
-
- 11 Replies