Uzun zamandır şu soruyla ilgileniyorum: Kızlarıyla yakın bağları olan babalardan herhangi biri, kızlarını okula mezun olmadan önce veya eşiyle birlikte doğrudan nüfus dairesine gitmeden önce aldı mı?!
Soruyu anlamak için , Daha ayrıntılı yazacağım: örneğin, kızınızla ensest ilişkiniz var, ya uzun zaman önce ya da yakın zamanda. Okuldan mezun oluyor, hazırlanıyor... okul formasını, taytını, fiyonkunu, her şeyi giyiyor... ileride resmi bir tören var, vs. Şu anda, görünüşü sizi çılgınca tahrik ediyor ve evden çıkmadan onu orada beceriyorsunuz ve hızla sizin ve onun kıyafetlerini giydikten sonra sıraya girmek için okula koşuyorsunuz ve o, sınıf arkadaşlarının kuyruğunda durarak dinliyor. öğretmenlerin konuşması ve bu sırada mutlu bir şekilde gülümsüyorsun.
Başka bir seçenek: kızınız evleniyor, yakında sicil dairesine gidecek ve sonra anlıyorsunuz ki, eğer şimdi ona sahip değilseniz o zaman orada daha sonra olmayacak vb. Gözlerden uzak bir yer bulun ve müstakbel kocası bir yerlerde meşgulken hemen onunla ilgilenin.
Ya da belki birinin başka bir senaryosu vardı: bir düğün partisi, kızınızın kocası yakacak odundur ve önünüzde ilk düğün gecesi var ve siz aniden kocası uyurken kızınızı kendiniz becermeye karar verin.
Genel olarak eminim birçok insan hayatında benzer farklı durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek biri varsa paylaşın. .. :şampuan:
These users thanked the author Morpheus for the post (total 8):
Uzun zamandır şu soruyla ilgileniyorum: Kızlarıyla yakın bağları olan babalardan herhangi biri, kızlarını okula mezun olmadan önce veya eşiyle birlikte doğrudan nüfus dairesine gitmeden önce aldı mı?! Soruyu anlamak için , Daha ayrıntılı yazacağım: örneğin, kızınızla ensest ilişkiniz var, ya uzun zaman önce ya da yakın zamanda. Okuldan mezun oluyor, hazırlanıyor... okul formasını, taytını, fiyonkunu, her şeyi giyiyor... ileride resmi bir tören var, vs. Şu anda, görünüşü sizi çılgınca tahrik ediyor ve evden çıkmadan onu orada beceriyorsunuz ve hızla sizin ve onun kıyafetlerini giydikten sonra sıraya girmek için okula koşuyorsunuz ve o, sınıf arkadaşlarının kuyruğunda durarak dinliyor. öğretmenlerin konuşması ve bu sırada mutlu bir şekilde gülümsüyorsun. :shamp: Başka bir seçenek: kızınız evleniyor, yakında sicil dairesine gidecek ve sonra anlıyorsunuz ki, eğer şimdi ona sahip değilseniz o zaman orada daha sonra olmayacak vb. Gözlerden uzak bir yer bulun ve müstakbel kocası bir yerlerde meşgulken hemen onunla ilgilenin. Ya da belki birinin başka bir senaryosu vardı: bir düğün partisi, kızınızın kocası yakacak odundur ve önünüzde ilk düğün gecesi var ve siz aniden kocası uyurken kızınızı kendiniz becermeye karar verin. Genel olarak eminim birçok insan hayatında benzer farklı durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek biri varsa paylaşın. .. :şampuan:
Morpheus: ↑11 Sep 2023, 20:38
Uzun zamandır şu soruyla ilgileniyorum: Kızlarıyla yakın bağları olan babalardan herhangi biri, okuldan mezun olmadan önce veya kocasıyla birlikte doğrudan nüfus dairesine gitmeden önce kızlarıyla yakın bağları olan var mıydı?!
Soruyu anlamak için daha ayrıntılı yazacağım: örneğin sizinle bir kızla ensest, ya uzun zaman önceydi ya da yakın zamanda. Okuldan mezun oluyor, hazırlanıyor... okul formasını, taytını, fiyonkunu, her şeyi giyiyor... ileride resmi bir tören var, vs. Şu anda, görünüşü sizi çılgınca tahrik ediyor ve evden çıkmadan onu orada beceriyorsunuz ve hızla sizin ve onun kıyafetlerini giydikten sonra sıraya girmek için okula koşuyorsunuz ve o, sınıf arkadaşlarının kuyruğunda durarak dinliyor. öğretmenlerin konuşması ve bu sırada mutlu bir şekilde gülümsüyorsun.
Başka bir seçenek: kızınız evleniyor, yakında sicil dairesine gidecek ve sonra anlıyorsunuz ki, eğer şimdi ona sahip değilseniz o zaman orada daha sonra olmayacak vb. Gözlerden uzak bir yer bulun ve müstakbel kocası bir yerlerde meşgulken hemen onunla ilgilenin.
Ya da belki birinin başka bir senaryosu vardı: bir düğün partisi, kızınızın kocası yakacak odundur ve önünüzde ilk düğün gecesi var ve siz aniden kocası uyurken kızınızı kendiniz becermeye karar verin.
Genel olarak eminim birçok insan hayatında benzer farklı durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek biri varsa paylaşın. .. :shamp:
Evet, çok havalı bir fantezi! Mmmm... benim için zor oldu.
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 3):
[quote=Morpheus post_id=255054 time=1694453898 user_id=2334] Uzun zamandır şu soruyla ilgileniyorum: Kızlarıyla yakın bağları olan babalardan herhangi biri, okuldan mezun olmadan önce veya kocasıyla birlikte doğrudan nüfus dairesine gitmeden önce kızlarıyla yakın bağları olan var mıydı?! Soruyu anlamak için daha ayrıntılı yazacağım: örneğin sizinle bir kızla ensest, ya uzun zaman önceydi ya da yakın zamanda. Okuldan mezun oluyor, hazırlanıyor... okul formasını, taytını, fiyonkunu, her şeyi giyiyor... ileride resmi bir tören var, vs. Şu anda, görünüşü sizi çılgınca tahrik ediyor ve evden çıkmadan onu orada beceriyorsunuz ve hızla sizin ve onun kıyafetlerini giydikten sonra sıraya girmek için okula koşuyorsunuz ve o, sınıf arkadaşlarının kuyruğunda durarak dinliyor. öğretmenlerin konuşması ve bu sırada mutlu bir şekilde gülümsüyorsun. :shamp: Başka bir seçenek: kızınız evleniyor, yakında sicil dairesine gidecek ve sonra anlıyorsunuz ki, eğer şimdi ona sahip değilseniz o zaman orada daha sonra olmayacak vb. Gözlerden uzak bir yer bulun ve müstakbel kocası bir yerlerde meşgulken hemen onunla ilgilenin. Ya da belki birinin başka bir senaryosu vardı: bir düğün partisi, kızınızın kocası yakacak odundur ve önünüzde ilk düğün gecesi var ve siz aniden kocası uyurken kızınızı kendiniz becermeye karar verin. Genel olarak eminim birçok insan hayatında benzer farklı durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek biri varsa paylaşın. .. :shamp: [/quote]
Evet, çok havalı bir fantezi! Mmmm... benim için zor oldu.
Ksenofont: ↑11 Sep 2023, 20:50
Sınırınız var mı hayvanlarla cinsel ilişki mi? Bir türlü sakinleşemiyorsun. Ama bu forumda sizin gibi kaç tane zalim ve pislik olduğunu merak ediyorum.
Bir kişinin hayal gücü çılgına dönmüştür ve siz ona hemen zalim diyorsunuz.
Bir babanın kızını mezuniyet veya düğün arifesinde siktiği fantezisinde yanlış bir şey yoktur.
Evet...bir baba ve kızın sikişmesinde kesinlikle yanlış bir şey yoktur!!
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 15):
[ref=#804000]Ksenofont[/ref], [quote=Ksenofont post_id=255061 time=1694454619 user_id=17996] Sınırınız var mı hayvanlarla cinsel ilişki mi? Bir türlü sakinleşemiyorsun. Ama bu forumda sizin gibi kaç tane zalim ve pislik olduğunu merak ediyorum. [/quote] Bir kişinin hayal gücü çılgına dönmüştür ve siz ona hemen zalim diyorsunuz. Bir babanın kızını mezuniyet veya düğün arifesinde siktiği fantezisinde yanlış bir şey yoktur. Evet...bir baba ve kızın sikişmesinde kesinlikle yanlış bir şey yoktur!!
Ksenofont: ↑11 Sep 2023, 20:50
Hayvanlarla cinsel ilişkinizin bir sınırı var mı? Bir türlü sakinleşemiyorsun. Ama bu forumda senin gibi kaç tane zalim ve pislik olduğunu merak ediyorum.
Tepkiniz çok şiddetli. Ben podobongo’yu onaylamıyorum ama nereye geleceğimi biliyordum, bu yüzden bu beni şaşırtmadı - forumun adını hatırlıyor musunuz? Ensest. Seks ve cinsel sapkınlıklar hakkında isimsiz bir forum
Ve genel olarak sapıkların forumuna gelen insanlar ahlakı ve ahlaki öğretileri kapıda bırakmalıdır. Buraya ne kadar yazarsanız yazın araç değiştirilemez, değiştirilemez. Geçip geçin.
Genel olarak, bu forum olmasa bile çok sayıda vahşi ve pislik var, TV’deki haberleri açmanız yeterli.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 6):
[quote=Ksenofont post_id=255061 time=1694454619 user_id=17996] Hayvanlarla cinsel ilişkinizin bir sınırı var mı? Bir türlü sakinleşemiyorsun. Ama bu forumda senin gibi kaç tane zalim ve pislik olduğunu merak ediyorum. [/quote] Tepkiniz çok şiddetli. Ben podobongo’yu onaylamıyorum ama nereye geleceğimi biliyordum, bu yüzden bu beni şaşırtmadı - forumun adını hatırlıyor musunuz? Ensest. Seks ve cinsel sapkınlıklar hakkında isimsiz bir forum Ve genel olarak sapıkların forumuna gelen insanlar ahlakı ve ahlaki öğretileri kapıda bırakmalıdır. Buraya ne kadar yazarsanız yazın araç değiştirilemez, değiştirilemez. Geçip geçin. Genel olarak, bu forum olmasa bile çok sayıda vahşi ve pislik var, TV’deki haberleri açmanız yeterli.
grekko10,
Demek hepsi bu kadar Arada sırada hepimiz geçiyorduk ve televizyonlarda bu tür haberler alıyorduk.
Bunun sapkınlıklarla ilgili bir forum olduğunu anlıyorum. Ancak onaylamadığım, aynı zamanda insan ahlakının sınırlarını aşan bazı sapkınlık biçimleri de var. Mesela bu konuyu beğenin. Burada, prensipte onaylamadığım yetişkin bir kızla ensest meselesi değil, yetişkin bir çocuk için hayatın en önemli anlarındaki ensest meselesi de gündeme geliyor. Ve bu, bu forum için bile hayvanlarla cinsel ilişkidir. Bu, bir sapığın bile atlamaması gereken alaycı bir hayvanlıktır.
Ve hiçbir kaynakta hiç kimse ceza kanununu yürürlükten kaldırmadı. Çocuklara dokunamazsınız. Bu günahkar gezegende çocukların istismar edilebileceği bir yer olduğuna asla katılmıyorum. Hatta kendi hayallerinde bile.
Gerisi için bırakın bu orospu çocukları ve tam tersi kendi konularında istedikleri gibi eğlensinler.
[ref=#804000]grekko10[/ref], Demek hepsi bu kadar Arada sırada hepimiz geçiyorduk ve televizyonlarda bu tür haberler alıyorduk. Bunun sapkınlıklarla ilgili bir forum olduğunu anlıyorum. Ancak onaylamadığım, aynı zamanda insan ahlakının sınırlarını aşan bazı sapkınlık biçimleri de var. Mesela bu konuyu beğenin. Burada, prensipte onaylamadığım yetişkin bir kızla ensest meselesi değil, yetişkin bir çocuk için hayatın en önemli anlarındaki ensest meselesi de gündeme geliyor. Ve bu, bu forum için bile hayvanlarla cinsel ilişkidir. Bu, bir sapığın bile atlamaması gereken alaycı bir hayvanlıktır. Ve hiçbir kaynakta hiç kimse ceza kanununu yürürlükten kaldırmadı. Çocuklara dokunamazsınız. Bu günahkar gezegende çocukların istismar edilebileceği bir yer olduğuna asla katılmıyorum. Hatta kendi hayallerinde bile. Gerisi için bırakın bu orospu çocukları ve tam tersi kendi konularında istedikleri gibi eğlensinler.
Ksenofont: ↑12 Sep 2023, 13:07
Ve hiçbir kaynakta hiç kimse ceza kanununu yürürlükten kaldırmadı. Çocuklara dokunamazsınız. Bu günahkar gezegende çocukları istismar edebileceğiniz bir yer olduğunu asla kabul etmeyeceğim
Ksenofont: ↑12 Sep 2023, 13:07
bir yetişkin için hayatının en önemli anlarındaki ensest hakkında çocuk
Kendinle çelişiyorsun. Ceza Kanunu, çocukları 16 yaşına gelene ve kendilerine karşı cinsel içerikli eylemlere gönüllü olarak rıza gösterene kadar korur. Nüfus dairesine gitme konusunda genel olarak sessizim... Bildiğim kadarıyla Ceza Kanunu ensest hakkında hiçbir şey söylemiyor. Ensest bir aile meselesidir.
6 dakika 9 saniye sonra gönderildi: n
Uzun zamandır şu soruyla ilgileniyorum: Kızlarıyla yakın bağları olan babalardan herhangi biri, okulda mezuniyetten önce veya kocasıyla birlikte doğrudan nüfus dairesine gitmeden önce kızlarıyla yakın bağları olan var mıydı?!
Soruyu anlamak için daha ayrıntılı yazacağım: örneğin sizinle bir kızla ensest, ya uzun zaman önceydi ya da yakın zamanda. Okuldan mezun oluyor, hazırlanıyor... okul formasını, taytını, fiyonkunu, her şeyi giyiyor... ileride resmi bir tören var, vs. Şu anda, görünüşü sizi çılgınca tahrik ediyor ve evden çıkmadan onu orada beceriyorsunuz ve hızla sizin ve onun kıyafetlerini giydikten sonra sıraya girmek için okula koşuyorsunuz ve o, sınıf arkadaşlarının kuyruğunda durarak dinliyor. öğretmenlerin konuşması ve bu sırada mutlu bir şekilde gülümsüyorsun.
Genel olarak eminim birçok insan hayatında benzer farklı durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek biri varsa paylaşın. .. :shamp:
Sanırım birisi "Evet, oldu" diye cevap verirse, o zaman bu bir çeşit olacaktır. hayalperest. Gerçek hayatta baba-kız ensesti çok nadirdir, en azından bizim az gelişmiş toplumumuzda. Ve tabii ki fanteziler çok ilginçtir.
These users thanked the author kadınköle for the post (total 5):
[quote=Ksenofont post_id=255360 time=1694513265 user_id=17996] Ve hiçbir kaynakta hiç kimse ceza kanununu yürürlükten kaldırmadı. Çocuklara dokunamazsınız. Bu günahkar gezegende çocukları istismar edebileceğiniz bir yer olduğunu asla kabul etmeyeceğim [/quote][quote=Ksenofont post_id=255360 time=1694513265 user_id=17996] bir yetişkin için hayatının en önemli anlarındaki ensest hakkında çocuk [/quote] Kendinle çelişiyorsun. Ceza Kanunu, çocukları 16 yaşına gelene ve kendilerine karşı cinsel içerikli eylemlere gönüllü olarak rıza gösterene kadar korur. Nüfus dairesine gitme konusunda genel olarak sessizim... Bildiğim kadarıyla Ceza Kanunu ensest hakkında hiçbir şey söylemiyor. Ensest bir aile meselesidir.
[size=85] [color=green]6 dakika 9 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n [quote=Morpheus post_id=255054 time=1694453898 user_id=2334] Uzun zamandır şu soruyla ilgileniyorum: Kızlarıyla yakın bağları olan babalardan herhangi biri, okulda mezuniyetten önce veya kocasıyla birlikte doğrudan nüfus dairesine gitmeden önce kızlarıyla yakın bağları olan var mıydı?! Soruyu anlamak için daha ayrıntılı yazacağım: örneğin sizinle bir kızla ensest, ya uzun zaman önceydi ya da yakın zamanda. Okuldan mezun oluyor, hazırlanıyor... okul formasını, taytını, fiyonkunu, her şeyi giyiyor... ileride resmi bir tören var, vs. Şu anda, görünüşü sizi çılgınca tahrik ediyor ve evden çıkmadan onu orada beceriyorsunuz ve hızla sizin ve onun kıyafetlerini giydikten sonra sıraya girmek için okula koşuyorsunuz ve o, sınıf arkadaşlarının kuyruğunda durarak dinliyor. öğretmenlerin konuşması ve bu sırada mutlu bir şekilde gülümsüyorsun. :shamp: Başka bir seçenek: kızınız evleniyor, yakında sicil dairesine gidecek ve sonra anlıyorsunuz ki, eğer şimdi ona sahip değilseniz o zaman orada daha sonra olmayacak vb. Gözlerden uzak bir yer bulun ve müstakbel kocası bir yerlerde meşgulken hemen onunla ilgilenin. Ya da belki birinin başka bir senaryosu vardı: bir düğün partisi, kızınızın kocası yakacak odundur ve önünüzde ilk düğün gecesi var ve siz aniden kocası uyurken kızınızı kendiniz becermeye karar verin. Genel olarak eminim birçok insan hayatında benzer farklı durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek biri varsa paylaşın. .. :shamp: [/quote] Sanırım birisi "Evet, oldu" diye cevap verirse, o zaman bu bir çeşit olacaktır. hayalperest. Gerçek hayatta baba-kız ensesti çok nadirdir, en azından bizim az gelişmiş toplumumuzda. Ve tabii ki fanteziler çok ilginçtir.
Genel olarak eminim pek çok kişi hayatında farklı benzer durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek varsa paylaşın...
Okul yıllarımda bir kız arkadaşım vardı. Benden bir yaş küçük. Ben okulu yeni bitirmiştim ve üniversiteye gitmeye hazırlanıyordum ama o son sınıfa yeni girmişti. Birlikte babasını baştan çıkardık ve oldukça başarılı olduk. Ama babam katıydı, onunla bunu yapmaya cesaret edemedim.
These users thanked the author Alina Kovpaka for the post (total 12):
[quote=Morpheus post_id=255054 time=1694453898 user_id=2334] Genel olarak eminim pek çok kişi hayatında farklı benzer durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek varsa paylaşın... [/quote] Okul yıllarımda bir kız arkadaşım vardı. Benden bir yaş küçük. Ben okulu yeni bitirmiştim ve üniversiteye gitmeye hazırlanıyordum ama o son sınıfa yeni girmişti. Birlikte babasını baştan çıkardık ve oldukça başarılı olduk. Ama babam katıydı, onunla bunu yapmaya cesaret edemedim.
[quote=Власяница post_id=256259 time=1694639184 user_id=20537] [url=https://postimg.cc/jDbHzpcV] [img]https://i.postimg.cc/g2wgPd60/444444.jpg[/img][/url] [/quote] Ну сиди дрожжи в уголке, никто тебе не мешает. Чего здесь то забыл, одному дрожжать не в кайф? 😏
Morpheus, gerçekten böyle insanların olduğunu düşünüyor musun? Görünüşe göre Rusya’da yaşıyoruz!? Her baba, gelecekteki kocası için kızına bakmalı ve onu korumalıdır, onu becermemelidir! Ve eğer böyle bir kişi ortaya çıkarsa, o zaman onun yeri yerin 2 metre altıdır!
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 4):
[ref=#804000]Morpheus[/ref], gerçekten böyle insanların olduğunu düşünüyor musun? Görünüşe göre Rusya’da yaşıyoruz!? Her baba, gelecekteki kocası için kızına bakmalı ve onu korumalıdır, onu becermemelidir! Ve eğer böyle bir kişi ortaya çıkarsa, o zaman onun yeri yerin 2 metre altıdır! :ireful1:
Miyav: ↑19 Sep 2023, 15:12Morpheus, gerçekten öyle mi düşünüyorsun? var mı? Görünüşe göre Rusya’da yaşıyoruz!? Her baba, gelecekteki kocası için kızına bakmalı ve onu korumalıdır, onu becermemelidir! Ve eğer böyle bir kişi ortaya çıkarsa, o zaman onun yeri yerin 2 metre altıdır!
Fikriniz dikkate alındı...
These users thanked the author Morpheus for the post (total 4):
[quote=Miyav post_id=258864 time=1695125536 user_id=20398] [ref=#804000]Morpheus[/ref], gerçekten öyle mi düşünüyorsun? var mı? Görünüşe göre Rusya’da yaşıyoruz!? Her baba, gelecekteki kocası için kızına bakmalı ve onu korumalıdır, onu becermemelidir! Ve eğer böyle bir kişi ortaya çıkarsa, o zaman onun yeri yerin 2 metre altıdır! :ireful1: [/quote] Fikriniz dikkate alındı... :shamp:
Womanslave: ↑12 Sep 2023, 14:50
Gerçek hayatta baba ile kız arasındaki ensest çok nadirdir
Venezuela’dan bir kızla konuştum ve o da kendi ülkesinde ve başka yerlerde bunu söyledi Komşu ülkelerde bu çok yaygın, kızların erken olgunlaşması ve babaların kızları istediğinde karşı koyamaması gibi. Anneler genellikle biliyor ve müdahale etmiyor; özellikle küçük kasabalarda birçok komşu da biliyor ve varsayılan olarak görmezden geliyor. Her ne kadar resmi olarak izin verilmese de bu tür Latin aile yaşamı, gündelik meseleler gibi başkaları tarafından kınanmıyor. Bazı nedenlerden dolayı anneler ve oğulları ahlaksız kabul ediliyor ve kınanıyor; babalar ve kızları yok...
Demek gezegende öyle yerler var ki :evet: :iyi:
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 9):
[quote=Womanslave post_id=255453 time=1694519424 user_id=19278] Gerçek hayatta baba ile kız arasındaki ensest çok nadirdir [/quote] Venezuela’dan bir kızla konuştum ve o da kendi ülkesinde ve başka yerlerde bunu söyledi Komşu ülkelerde bu çok yaygın, kızların erken olgunlaşması ve babaların kızları istediğinde karşı koyamaması gibi. Anneler genellikle biliyor ve müdahale etmiyor; özellikle küçük kasabalarda birçok komşu da biliyor ve varsayılan olarak görmezden geliyor. Her ne kadar resmi olarak izin verilmese de bu tür Latin aile yaşamı, gündelik meseleler gibi başkaları tarafından kınanmıyor. Bazı nedenlerden dolayı anneler ve oğulları ahlaksız kabul ediliyor ve kınanıyor; babalar ve kızları yok... Demek gezegende öyle yerler var ki :evet: :iyi:
Morpheus, sen Gerçekten böyle insanların olduğunu düşünüyor musunuz? Görünüşe göre Rusya’da yaşıyoruz!? Her baba, gelecekteki kocası için kızına bakmalı ve onu korumalıdır, onu becermemelidir! Ve eğer böyle bir kişi ortaya çıkarsa, o zaman onun yeri yerin 2 metre altıdır!
Ve bu sadece benim değil, TÜM normal insanların durumu!!!
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 4):
[quote=Morpheus post_id=258868 time=1695126209 user_id=2334] [quote=Miyav post_id=258864 time=1695125536 user_id= 20398] [ref=#804000]Morpheus[/ref], sen Gerçekten böyle insanların olduğunu düşünüyor musunuz? Görünüşe göre Rusya’da yaşıyoruz!? Her baba, gelecekteki kocası için kızına bakmalı ve onu korumalıdır, onu becermemelidir! Ve eğer böyle bir kişi ortaya çıkarsa, o zaman onun yeri yerin 2 metre altıdır! :ireful1: [/quote] Fikriniz dikkate alındı... :shamp: [ /quote] Ve bu sadece benim değil, TÜM normal insanların durumu!!! :muza:
Venezuela’dan bir kızla konuştum ve o şunu söyledi: Komşu ülkelerde bu çok yaygın, kızlar erken olgunlaşıyor ve babalar kızları istediğinde karşı koyamıyor. Anneler genellikle biliyor ve müdahale etmiyor; özellikle küçük kasabalarda birçok komşu da biliyor ve varsayılan olarak görmezden geliyor. Her ne kadar resmi olarak izin verilmese de bu tür Latin aile yaşamı, gündelik meseleler gibi başkaları tarafından kınanmıyor. Bazı nedenlerden dolayı anneler ve oğulları ahlaksız kabul ediliyor ve kınanıyor; babalar ve kızları yok...
Evet ama bizim için üzücü değil. Ancak bir anne ve oğlunun neden ahlaksız olarak değerlendirildiği açık değil. Benim düşünceme göre, bir şekilde baba ve kızından bile daha az zor.
These users thanked the author kadınköle for the post:
[quote=Vadim77 post_id=258870 time=1695126410 user_id=5167] [quote=Kadınköle post_id=255453 time=1694519424 user_id= 19278] Gerçek hayatta baba ile kız arasındaki ensest çok nadirdir [/quote] Venezuela’dan bir kızla konuştum ve o şunu söyledi: Komşu ülkelerde bu çok yaygın, kızlar erken olgunlaşıyor ve babalar kızları istediğinde karşı koyamıyor. Anneler genellikle biliyor ve müdahale etmiyor; özellikle küçük kasabalarda birçok komşu da biliyor ve varsayılan olarak görmezden geliyor. Her ne kadar resmi olarak izin verilmese de bu tür Latin aile yaşamı, gündelik meseleler gibi başkaları tarafından kınanmıyor. Bazı nedenlerden dolayı anneler ve oğulları ahlaksız kabul ediliyor ve kınanıyor; babalar ve kızları yok... Demek gezegende öyle yerler var ki :evet: :iyi: [/quote] Evet ama bizim için üzücü değil. Ancak bir anne ve oğlunun neden ahlaksız olarak değerlendirildiği açık değil. Benim düşünceme göre, bir şekilde baba ve kızından bile daha az zor.
[quote=Vadim77 post_id=258870 time=1695126410 user_id=5167] Demek gezegende öyle yerler var ki [/quote] Tüm çocuk severleri oraya toplayın ve birbirinizi istediğiniz kadar sikin. Sübyancılar için tam bir ıslah kampı.
Uzun zamandır şu soruyla ilgileniyorum: Kızlarıyla yakın bağları olan babalardan herhangi biri, okuldan mezun olmadan önce veya kocasıyla birlikte doğrudan nüfus dairesine gitmeden önce kızlarıyla yakın bağları olan var mıydı?!
fanteziler aklımdan nasıl çıktı, ama gelebileceğin daha pek çok ayrıntı var ...
These users thanked the author alex1 for the post (total 2):
[quote=Morpheus post_id=255054 time=1694453898 user_id=2334] Uzun zamandır şu soruyla ilgileniyorum: Kızlarıyla yakın bağları olan babalardan herhangi biri, okuldan mezun olmadan önce veya kocasıyla birlikte doğrudan nüfus dairesine gitmeden önce kızlarıyla yakın bağları olan var mıydı?! Soruyu anlamak için daha ayrıntılı yazacağım: örneğin sizinle bir kızla ensest, ya uzun zaman önceydi ya da yakın zamanda. Okuldan mezun oluyor, hazırlanıyor... okul formasını, taytını, fiyonkunu, her şeyi giyiyor... ileride resmi bir tören var, vs. Şu anda, görünüşü sizi çılgınca tahrik ediyor ve evden çıkmadan onu orada beceriyorsunuz ve hızla sizin ve onun kıyafetlerini giydikten sonra sıraya girmek için okula koşuyorsunuz ve o, sınıf arkadaşlarının kuyruğunda durarak dinliyor. öğretmenlerin konuşması ve bu sırada mutlu bir şekilde gülümsüyorsun. :shamp: Başka bir seçenek: kızınız evleniyor, yakında sicil dairesine gidecek ve sonra anlıyorsunuz ki, eğer şimdi ona sahip değilseniz o zaman orada daha sonra olmayacak vb. Gözlerden uzak bir yer bulun ve müstakbel kocası bir yerlerde meşgulken hemen onunla ilgilenin. Ya da belki birinin başka bir senaryosu vardı: bir düğün partisi, kızınızın kocası yakacak odundur ve önünüzde ilk düğün gecesi var ve siz aniden kocası uyurken kızınızı kendiniz becermeye karar verin. Genel olarak eminim birçok insan hayatında benzer farklı durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler söyleyecek biri varsa paylaşın. .. :shamp: [/quote] fanteziler aklımdan nasıl çıktı, ama gelebileceğin daha pek çok ayrıntı var ...
Venezuela’dan bir kızla konuştum ve o şunu söyledi: Komşu ülkelerde bu çok yaygın, kızlar erken olgunlaşıyor ve babalar kızları istediğinde karşı koyamıyor. Anneler genellikle biliyor ve müdahale etmiyor; özellikle küçük kasabalarda birçok komşu da biliyor ve varsayılan olarak görmezden geliyor. Her ne kadar resmi olarak izin verilmese de bu tür Latin aile yaşamı, gündelik meseleler gibi başkaları tarafından kınanmıyor. Bazı nedenlerden dolayı anneler ve oğulları ahlaksız kabul ediliyor ve kınanıyor; babalar ve kızları yok...
Ateşli insanlar, sıcak güneş, sıcak ilişkiler; her şey onları etkiliyor gibi görünüyor)
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
[quote=Vadim77 post_id=258870 time=1695126410 user_id=5167] [quote=Kadınköle post_id=255453 time=1694519424 user_id= 19278] Gerçek hayatta baba ile kız arasındaki ensest çok nadirdir [/quote] Venezuela’dan bir kızla konuştum ve o şunu söyledi: Komşu ülkelerde bu çok yaygın, kızlar erken olgunlaşıyor ve babalar kızları istediğinde karşı koyamıyor. Anneler genellikle biliyor ve müdahale etmiyor; özellikle küçük kasabalarda birçok komşu da biliyor ve varsayılan olarak görmezden geliyor. Her ne kadar resmi olarak izin verilmese de bu tür Latin aile yaşamı, gündelik meseleler gibi başkaları tarafından kınanmıyor. Bazı nedenlerden dolayı anneler ve oğulları ahlaksız kabul ediliyor ve kınanıyor; babalar ve kızları yok... Demek gezegende öyle yerler var ki :evet: :iyi: [/quote] Ateşli insanlar, sıcak güneş, sıcak ilişkiler; her şey onları etkiliyor gibi görünüyor)
Morpheus, gerçekten böyle insanların olduğunu düşünüyor musunuz? Görünüşe göre Rusya’da yaşıyoruz!? Her baba, gelecekteki kocası için kızına bakmalı ve onu korumalıdır, onu becermemelidir! Ve eğer böyle bir kişi ortaya çıkarsa, o zaman onun yeri yerin 2 metre altıdır!
Ve bu sadece benim değil, TÜM normal insanların durumu!!!
Bu forumda NORMAL olarak neyi unuttun? Muhtemelen fark etmediniz ama burada sizin düşündüğünüz kadar NORMAL olan her şeyin anormal olduğunu tartışıyorlar, bu yüzden ya geçiyoruz ya da ormanın içinden başka yerlere gidiyoruz.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 4):
[quote=Miyav post_id=258871 time=1695126432 user_id=20398] [quote=Morpheus post_id=258868 time=1695126209 user_id= 2334] [quote=Miyav post_id=258864 time =1695125536 user_id=20398] [ref=#804000]Morpheus[/ref], gerçekten böyle insanların olduğunu düşünüyor musunuz? Görünüşe göre Rusya’da yaşıyoruz!? Her baba, gelecekteki kocası için kızına bakmalı ve onu korumalıdır, onu becermemelidir! Ve eğer böyle bir kişi ortaya çıkarsa, o zaman onun yeri yerin 2 metre altıdır! :ireful1: [/quote] Fikriniz dikkate alındı... :shamp: [ /quote] Ve bu sadece benim değil, TÜM normal insanların durumu!!! :muza: [/quote] Bu forumda NORMAL olarak neyi unuttun? Muhtemelen fark etmediniz ama burada sizin düşündüğünüz kadar NORMAL olan her şeyin anormal olduğunu tartışıyorlar, bu yüzden ya geçiyoruz ya da ormanın içinden başka yerlere gidiyoruz.
Morpheus, bunun çok onaylandığını gördün mü? iplik? Ama senin gibi insanlar için pek çok normal teklif gördüm. Ve unutmayın, burası seks ve evet sapkınlıklar hakkında bir forum. AMA PEDOFİLİ VE SUÇLUKLA İLGİLİ DEĞİL!
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
[ref=#804000]Morpheus[/ref], bunun çok onaylandığını gördün mü? iplik? Ama senin gibi insanlar için pek çok normal teklif gördüm. Ve unutmayın, burası seks ve evet sapkınlıklar hakkında bir forum. AMA PEDOFİLİ VE SUÇLUKLA İLGİLİ DEĞİL! :ireful1: :ireful1: :ireful1:
Miyav: ↑20 Sep 2023, 19:44
PEDOFİLİ VE SUÇ HAKKINDA DEĞİL!
Burada kimse suç hakkında yazmıyor, buna mahkûmların forumları için ihtiyaç var.
Ve pedofili hakkında - benim ülkemde reşit olma yaşı 14 ise ve Ruslar için bu pedofili ise ne yapmalı???
Ve bu konuda kınamalardan çok onaylar var, sorunuzun cevabı... Beklenmedik bir şekilde, değil mi? :göz kırp:
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 6):
[quote=Miyav post_id=259496 time=1695228276 user_id=20398] PEDOFİLİ VE SUÇ HAKKINDA DEĞİL! [/quote] Burada kimse suç hakkında yazmıyor, buna mahkûmların forumları için ihtiyaç var. Ve pedofili hakkında - benim ülkemde reşit olma yaşı 14 ise ve Ruslar için bu pedofili ise ne yapmalı??? :wink: Ve bu konuda kınamalardan çok onaylar var, sorunuzun cevabı... Beklenmedik bir şekilde, değil mi? :göz kırp:
Vadim77: ↑21 Sep 2023, 09:08
Ve pedofili hakkında - benim ülkemde rıza yaşı 14 ise ve Ruslar için bu pedofili ise ne yapmalı???
Ve sorunuzun yanıtı olarak bu konuda kınamalardan daha fazla onay var... Beklenmedik bir şekilde, değil mi?
Belki Almanya’da bu doğrudur . Rusya’da deneyelim mi? Sonuçları beğeneceğim. Ve bu, kızınızla seks yapmayı düşünmek bile, en büyük hayvanlıktır...
Ve burada sapıklar ve beyin hasarı olan diğerleri aynı fikirde, kimse yasaklamıyor fantezilerini buraya yazıyorlar. :melek:
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[quote=Vadim77 post_id=259777 time=1695276509 user_id=5167] Ve pedofili hakkında - benim ülkemde rıza yaşı 14 ise ve Ruslar için bu pedofili ise ne yapmalı??? Ve sorunuzun yanıtı olarak bu konuda kınamalardan daha fazla onay var... Beklenmedik bir şekilde, değil mi? [/quote] Belki Almanya’da bu doğrudur . Rusya’da deneyelim mi? Sonuçları beğeneceğim. Ve bu, kızınızla seks yapmayı düşünmek bile, en büyük hayvanlıktır... :ireful1: Ve burada sapıklar ve beyin hasarı olan diğerleri aynı fikirde, kimse yasaklamıyor fantezilerini buraya yazıyorlar. :melek:
Ve bu konuda kınamalardan çok onaylar var, sorunuzun cevabı... Beklenmedik bir şekilde, değil mi?
Beklenmedik bir şekilde, getirdiğiniz şey bu Rıza yaşının 14 olduğu Almanya’dan bu konuda geri kalmış olan ülkemize. Ve dikkatlice sormak istiyorum, komşularınız hobilerinizi biliyor mu? Çocuklarının dışarı çıkmasına sakince izin veriyorlar mı? Öte yandan burada olmamanız ne büyük bir nimet. Yerli pedofillerimizle kendimiz ilgileneceğiz.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
[quote=Vadim77 post_id=259777 time=1695276509 user_id=5167] Ve bu konuda kınamalardan çok onaylar var, sorunuzun cevabı... Beklenmedik bir şekilde, değil mi? [/quote] Beklenmedik bir şekilde, getirdiğiniz şey bu Rıza yaşının 14 olduğu Almanya’dan bu konuda geri kalmış olan ülkemize. Ve dikkatlice sormak istiyorum, komşularınız hobilerinizi biliyor mu? Çocuklarının dışarı çıkmasına sakince izin veriyorlar mı? Öte yandan burada olmamanız ne büyük bir nimet. Yerli pedofillerimizle kendimiz ilgileneceğiz.
Peki pedofili hakkında - ya benim ülkemde reşit olma yaşı 14 ise ve Ruslar için bu pedofiliyse???
Ve sorunuzun yanıtı olarak bu konuda kınamalardan daha fazla onay var... Beklenmedik bir şekilde, değil mi?
Belki Almanya’da bu doğrudur . Rusya’da deneyelim mi? Sonuçları beğeneceğim. Ve bu, kızınızla seks yapmayı düşünmek bile, en büyük hayvanlıktır...
Ve burada sapıklar ve beyin hasarı olan diğerleri aynı fikirde, kimse yasaklamıyor fantezilerini buraya yazıyorlar.
Soruyu tekrarlıyorum: NEYİ ÇOK DOĞRU BURADA UNUTTUSUN???!!
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
[quote=Miyav post_id=260269 time=1695325959 user_id=20398] [quote=Vadim77 post_id=259777 time=1695276509 user_id= 5167] Peki pedofili hakkında - ya benim ülkemde reşit olma yaşı 14 ise ve Ruslar için bu pedofiliyse??? Ve sorunuzun yanıtı olarak bu konuda kınamalardan daha fazla onay var... Beklenmedik bir şekilde, değil mi? [/quote] Belki Almanya’da bu doğrudur . Rusya’da deneyelim mi? Sonuçları beğeneceğim. Ve bu, kızınızla seks yapmayı düşünmek bile, en büyük hayvanlıktır... :ireful1: Ve burada sapıklar ve beyin hasarı olan diğerleri aynı fikirde, kimse yasaklamıyor fantezilerini buraya yazıyorlar. :angel: [/quote] Soruyu tekrarlıyorum: NEYİ ÇOK DOĞRU BURADA UNUTTUSUN???!!
Morpheus: ↑22 Sep 2023, 15:54
Soruyu tekrarlıyorum: BURADA NEYİ BU KADAR DOĞRU UNUTTUNUZ???!!
[/quote
Gerçekten çok aptalsın. Her şey takma adınız altında yazılmıştır: "fırsatınız olmasın diye".
[quote=Morpheus post_id=260581 time=1695387290 user_id=2334] Soruyu tekrarlıyorum: BURADA NEYİ BU KADAR DOĞRU UNUTTUNUZ???!! [/quote Gerçekten çok aptalsın. Her şey takma adınız altında yazılmıştır: "fırsatınız olmasın diye".
Morpheus: ↑22 Sep 2023, 15:54
Soruyu tekrarlıyorum: BURADA BU KADAR DOĞRU NEYİ UNUTTUNUZ???!!
[/quote
Çok aptalsın. Şunu söyleyebilirim: "чтобы вы не имели возможности".
[quote=Ksenofont post_id=260584 time=1695387727 user_id=17996] [quote=Morpheus post_id=260581 time=1695387290 user_id= 2334] Soruyu tekrarlıyorum: BURADA BU KADAR DOĞRU NEYİ UNUTTUNUZ???!! [/quote Çok aptalsın. Şunu söyleyebilirim: "чтобы вы не имели возможности". [/quote]🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Ksenofont,
Kızların çekiciliği diyaloğu ima eden özel bir konudur...
Aslında hayır!
Sonuçta kanuna göre olanı, ahlaki olanı ve kendi fikrinize göre olanı her zaman ayırt edebilirsiniz!
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[ref=#804000]Ksenofont[/ref], Kızların çekiciliği diyaloğu ima eden özel bir konudur... Aslında hayır! Sonuçta kanuna göre olanı, ahlaki olanı ve kendi fikrinize göre olanı her zaman ayırt edebilirsiniz!
Genel olarak eminim pek çok kişi hayatında farklı benzer durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler anlatacak olan varsa paylaşın...
Okul yıllarımda bir kız arkadaşım vardı. Benden bir yaş küçük. Ben okulu yeni bitirmiştim ve üniversiteye gitmeye hazırlanıyordum ama o son sınıfa yeni girmişti. Birlikte babasını baştan çıkardık ve oldukça başarılı olduk. Ve babam katıydı, onunla bunu yapmaya cesaret edemedim.
seninle aynı yatakta mı sikti?
These users thanked the author Tolkala for the post:
[quote=AlinaKovpaka post_id=255520 time=1694523205 user_id=14684] [quote=Morpheus post_id=255054 time=1694453898 user_id= 2334] Genel olarak eminim pek çok kişi hayatında farklı benzer durumlar yaşamıştır... Bu konuda bir şeyler anlatacak olan varsa paylaşın... [/quote ] Okul yıllarımda bir kız arkadaşım vardı. Benden bir yaş küçük. Ben okulu yeni bitirmiştim ve üniversiteye gitmeye hazırlanıyordum ama o son sınıfa yeni girmişti. Birlikte babasını baştan çıkardık ve oldukça başarılı olduk. Ve babam katıydı, onunla bunu yapmaya cesaret edemedim. [/quote]seninle aynı yatakta mı sikti?
Ve pedofili hakkında - benim ülkemde reşit olma yaşı 14 ise ve Ruslar için bu pedofili ise ne yapmalı???
Ve burada sapıklar ve beyin hasarı olan diğerleri aynı fikirde, kimse yasaklamıyor fantezilerini buraya yazıyorlar.
Soruyu tekrar ediyorum: BURADA NEYİ UNUTTUNUZ???!!
Diğer şeylerin yanı sıra, sizin gibi insanlara "NE İYİ VE NE KÖTÜ OLDUĞUNU hatırlatın!". Yoksa dinle seni... O halde ancak aklı ters yüz olan sapıklar ((((
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[quote=Morpheus post_id=260581 time=1695387290 user_id=2334] [quote=Miyav post_id=260269 time=1695325959 user_id= 20398] [quote=Vadim77 post_id=259777 time =1695276509 user_id=5167] Ve pedofili hakkında - benim ülkemde reşit olma yaşı 14 ise ve Ruslar için bu pedofili ise ne yapmalı??? Ve sorunuzun yanıtı olarak bu konuda kınamalardan daha fazla onay var... Beklenmedik bir şekilde, değil mi? [/quote] Belki Almanya’da bu doğrudur . Rusya’da deneyelim mi? Sonuçları beğeneceğim. Ve bu, kızınızla seks yapmayı düşünmek bile, en büyük hayvanlıktır... :ireful1: Ve burada sapıklar ve beyin hasarı olan diğerleri aynı fikirde, kimse yasaklamıyor fantezilerini buraya yazıyorlar. :angel: [/quote] Soruyu tekrar ediyorum: BURADA NEYİ UNUTTUNUZ???!! [/ alıntı ] Diğer şeylerin yanı sıra, sizin gibi insanlara "[i]NE İYİ VE NE KÖTÜ OLDUĞUNU hatırlatın![/ i]". Yoksa dinle seni... O halde ancak aklı ters yüz olan sapıklar ((((
Aion2012Dead: ↑22 Sep 2023, 18:23
Kızların çekiciliği diyalog gerektiren özel bir konudur...
Aslında - hayır!
Sonuçta, neyin yasal, neyin ahlaki ve neyin ahlaki olduğunu her zaman ayırt edebilirsiniz. sizce!
Sonunda şunu anladığınız için teşekkür ederiz: fikriniz hem ahlaka hem de yasalara aykırı!
[quote=Aion2012Dead post_id=260624 time=1695396210 user_id=6819] Kızların çekiciliği diyalog gerektiren özel bir konudur... Aslında - hayır! Sonuçta, neyin yasal, neyin ahlaki ve neyin ahlaki olduğunu her zaman ayırt edebilirsiniz. sizce! [/quote] Sonunda şunu anladığınız için teşekkür ederiz: [url= viewtopic.php?t=8291]fikriniz[/url] hem ahlaka hem de yasalara aykırı!
Ksenofont, Sanki inkar ediyormuşum gibi.
Her zaman dikkate alınması gereken ayrımlar ve kurallar vardır.
Fakat fikrin özü algının öznelliğidir. Bir insanın, dünyanın geri kalanıyla ilişkili olarak kendi içinde hissettiği şey.
Siz açık ayrımlara sahip, kategorik ve herhangi bir değişiklik tanımayan, her şeyi hukukun ve ahlakın bir veya diğer tarafına bağlayan bir insansınız. nBunu anlıyorum.
Ama bu aynı fikirde olduğum anlamına gelmiyor.
Ama zaten benim fikrimi umursamıyorsun.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[ref=#804000]Ksenofont[/ref], Sanki inkar ediyormuşum gibi. Her zaman dikkate alınması gereken ayrımlar ve kurallar vardır. Fakat fikrin özü algının öznelliğidir. Bir insanın, dünyanın geri kalanıyla ilişkili olarak kendi içinde hissettiği şey. Siz açık ayrımlara sahip, kategorik ve herhangi bir değişiklik tanımayan, her şeyi hukukun ve ahlakın bir veya diğer tarafına bağlayan bir insansınız. nBunu anlıyorum. Ama bu aynı fikirde olduğum anlamına gelmiyor. Ama zaten benim fikrimi umursamıyorsun.
Tolqala: ↑22 Sep 2023, 20:10
Bir dereceye kadar evet diyebiliriz. Bu genellikle her zaman arkadaşımın yatak odasında, yatağında olurdu. Yatağı toplamadan. Bundan sonra yatak örtüsü her zaman "acı çekti" ve ardından hemen çamaşır makinesine girdi.
These users thanked the author Alina Kovpaka for the post (total 5):
[quote=Tolqala post_id=260677 time=1695402627 user_id=1163] seninle aynı yatakta mı sikti? [/quote] Bir dereceye kadar evet diyebiliriz. Bu genellikle her zaman arkadaşımın yatak odasında, yatağında olurdu. Yatağı toplamadan. Bundan sonra yatak örtüsü her zaman "acı çekti" ve ardından hemen çamaşır makinesine girdi.
grekko10: ↑12 Sep 2023, 12:42
Ve genel olarak sapıkların forumuna gelen kişilerin ahlakı ve ahlaki öğretileri kapıda bırakması gerekir. Buraya ne kadar yazarsanız yazın araç değiştirilemez, değiştirilemez. Sadece geçin.
%100 puanları doğru yerleştirdiniz.
These users thanked the author Svetlana.Kudriya for the post (total 3):
[quote=grekko10 post_id=255344 time=1694511724 user_id=18481] Ve genel olarak sapıkların forumuna gelen kişilerin ahlakı ve ahlaki öğretileri kapıda bırakması gerekir. Buraya ne kadar yazarsanız yazın araç değiştirilemez, değiştirilemez. Sadece geçin. [/quote]%100 puanları doğru yerleştirdiniz.
Bir dereceye kadar evet diyebiliriz. Bu genellikle her zaman arkadaşımın yatak odasında, yatağında olurdu. Yatağı toplamadan. Bundan sonra yatak örtüsü her zaman "acı çekti" ve ardından hemen çamaşır makinesine gitti.
yani ikinizi de aynı anda becerdi. Sırada sen mi yatıyordun? Yoksa bugün kızım için ve yarın sizin için nasıl bir programınız vardı?
Seninle aynı yatakta mı sikti?
Bir dereceye kadar evet diyebiliriz. Bu genellikle her zaman arkadaşımın yatak odasında, yatağında olurdu. Yatağı toplamadan. Bundan sonra yatak örtüsü her zaman "zarar gördü" ve ardından hemen çamaşır makinesine girdi.
sağlam parçalarını mı yırttı?
These users thanked the author Tolkala for the post:
[quote=AlinaKovpaka post_id=262432 time=1695736302 user_id=14684] [quote=Tolqala post_id=260677 time=1695402627 user_id= 1163] seninle aynı yatakta mı sikti? [/quote] Bir dereceye kadar evet diyebiliriz. Bu genellikle her zaman arkadaşımın yatak odasında, yatağında olurdu. Yatağı toplamadan. Bundan sonra yatak örtüsü her zaman "acı çekti" ve ardından hemen çamaşır makinesine gitti. [/quote]yani ikinizi de aynı anda becerdi. Sırada sen mi yatıyordun? Yoksa bugün kızım için ve yarın sizin için nasıl bir programınız vardı?
[size =85][color=green]4 dakika 3 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=AlinaKovpaka post_id=262432 time=1695736302 user_id=14684] [quote=Tolqala post_id= 260677 time=1695402627 user_id=1163] Seninle aynı yatakta mı sikti? [/quote] Bir dereceye kadar evet diyebiliriz. Bu genellikle her zaman arkadaşımın yatak odasında, yatağında olurdu. Yatağı toplamadan. Bundan sonra yatak örtüsü her zaman "zarar gördü" ve ardından hemen çamaşır makinesine girdi. [/quote]sağlam parçalarını mı yırttı?
[quote=Tolqala post_id=262567 time=1695755195 user_id=1163] bekaretini mi kırdı? [/quote] Artık bekaretim yoktu ama kızımın başına gelenleri buraya yazmak istemiyorum.
Kızım okuldan mezun olduktan sonra sabah sarhoş bir şekilde eve sürüklendi; beyaz elbisesi ıslaktı ve yeşil dizleri çamur içindeydi. Onu görünce bir fantezi ortaya çıktı Kız elbisesini yukarı çekmiş halde dizlerinin üzerinde duruyor ve arkasında bir sınıf arkadaşı duruyor.
These users thanked the author alimdjan for the post (total 3):
Kızım okuldan mezun olduktan sonra sabah sarhoş bir şekilde eve sürüklendi; beyaz elbisesi ıslaktı ve yeşil dizleri çamur içindeydi. Onu [url=viewtopic.php?t=8268] görünce bir fantezi ortaya çıktı[/url] Kız elbisesini yukarı çekmiş halde dizlerinin üzerinde duruyor ve arkasında bir sınıf arkadaşı duruyor.
alimdjan: ↑17 Oct 2023, 08:31
Kızım okuldan mezun olduktan sonra sabah sarhoş bir şekilde eve sürüklendi; beyaz elbisesi ıslaktı ve yeşil dizleri çamur içindeydi. Onu görünce bir fantezi ortaya çıktı kızı dizlerinin üzerinde, elbisesini yukarı çekmiş durumda ve arkasında bir sınıf arkadaşı oturuyor.
Peki bu bir fantezi mi, yoksa gerçek bir varsayım mı? Külotunu ve giyip giymediğini kontrol ettin mi?
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
[quote=alimdjan post_id=273287 time=1697520677 user_id=20106] Kızım okuldan mezun olduktan sonra sabah sarhoş bir şekilde eve sürüklendi; beyaz elbisesi ıslaktı ve yeşil dizleri çamur içindeydi. Onu [url=viewtopic.php?t=8268] görünce bir fantezi ortaya çıktı[/url] kızı dizlerinin üzerinde, elbisesini yukarı çekmiş durumda ve arkasında bir sınıf arkadaşı oturuyor. [/quote]Peki bu bir fantezi mi, yoksa gerçek bir varsayım mı? Külotunu ve giyip giymediğini kontrol ettin mi?
AlinaKovpaka: ↑26 Sep 2023, 16:51
Bir dereceye kadar evet diyebiliriz. Bu genellikle her zaman arkadaşımın yatak odasında, yatağında olurdu. Yatağı toplamadan. Bundan sonra yatak örtüsü her zaman "acı çekti" ve ardından hemen çamaşır makinesine gitti.
İkiniz de onu becererek orgazm mı oldunuz?
These users thanked the author Al Admin Rutovich for the post (total 2):
[quote=AlinaKovpaka post_id=262432 time=1695736302 user_id=14684] Bir dereceye kadar evet diyebiliriz. Bu genellikle her zaman arkadaşımın yatak odasında, yatağında olurdu. Yatağı toplamadan. Bundan sonra yatak örtüsü her zaman "acı çekti" ve ardından hemen çamaşır makinesine gitti. [/quote]İkiniz de onu becererek orgazm mı oldunuz?
35 yaşındayım, biseksüelim, bazen erkeklerin beni ahlaksızca sikmelerini seviyorum, annemin önümde sikilmesini isterdim ve sonra birlikte sikildik, gerçi annemin pek de ahlaksız olmadığı ortaya çıktı...