Düğün gününü unuttum
-
Автор темыŞeyhler
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 11 months
Düğün gününü unuttum
Günaydın) Bugün benim evlilik yıldönümüm, ben unuttum ama eşim genelde daha erken unuturdu.) Peki ya sen?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Düğün günümü unuttum
Ben böyle şeyleri unutmam ama boşandığım için düğün günümü tebrik edecek kimsem yok.
IMHO birçok erkek randevuları unutur. Öyle bir şaka bile var)
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... E&usqp=CAU
iPhone’unuzda bir hatırlatıcı ayarlayın. Sizin için önemli olan tüm tarihlerde hiçbir şeyi unutmazsınız)
Ben böyle şeyleri unutmam ama boşandığım için düğün günümü tebrik edecek kimsem yok.
IMHO birçok erkek randevuları unutur. Öyle bir şaka bile var)
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... E&usqp=CAU
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years
Kocam unutuyor... Uzun zamandır buna dikkat etmedim ve kırgın değilim. Çiçeklerle, restoranla dolu bir tatil istersem, bir hafta önceden hatırlatmaya başlıyorum. İstemiyorum, sabah yanağından öperek hatırlatacağım. Hayatta hatırladığı ve hatırlatılmasına gerek olmayan çok daha önemli şeyler var.
-
Автор темыŞeyhler
- Flört etmek
Eşim ise tam tersine sevindi çünkü bu sefer hatırladı! Kısacası her şey yolunda, sabah güldük) Herkese iyi günler!
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыŞeyhler
- Flört etmek
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bazen kapılıp unutursun. Her ne kadar bu pek iyi olmasa da elbette.
Ama erkek ve kadın beyinleri farklı çalışır))))
Kadınlar için önemli olana, erkek dikkat bile etmeyebilir.
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Süpersin Harika.
Ama erkek ve kadın beyinleri farklı çalışır))))
Kadınlar için önemli olana, erkek dikkat bile etmeyebilir.
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Hayat sözleri.Alenka: ↑09 Sep 2023, 10:01 Kocam unutuyor ...Uzun zamandır dikkat etmiyorum, bu ilgiden rahatsız değilim. Çiçeklerle, restoranla dolu bir tatil istersem, bir hafta önceden hatırlatmaya başlıyorum, istemiyorsam da. , Sabah yanağından bir öpücükle hatırlatacağım. Hayatta hatırladığı ve hatırlatılmasına gerek olmayan çok daha önemli şeyler var.
Süpersin Harika.
-
- Penetrasyon
Bu sadece bencilliğin olgunlaşmamışlıkla çarpımı. İşte bu.
Yılda bir kez olur ve hafızayla ilgili sorunlar varsa bunu yapacak gadget’lar vardır. yardım. Ama cidden, ne kadar meşgul olursan ol yemek yemeyi unutmuyorsun.
Bu sadece bencilliğin olgunlaşmamışlıkla çarpımı. İşte bu.
- These users thanked the author Skromnaga for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
Sevgili küçük kaltak. Düğün gününü unutmadım. Diğer tarihleri unuttum))))))
-
- Penetrasyon
Peki neyden memnunsun? Bu sadece hafıza sorunları yaşamaya başladığınız anlamına gelir. Muayene olmamız gerekiyor. Aksi takdirde ne kadar ileri giderseniz o kadar kötü olur.
-
- Orgazm!
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Ya da senin kötülüğün bu ruh halini bana aktarmaya mı karar verdi?
Çünkü küçük şeylere dikkat etmiyorum. Mümkün olduğunca çok parayı nasıl kazanacağımı düşünüyorum. Karına uygun bir şey almak için.
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Bazı iç sorunları veya kompleksleri gizlemek için mi bana yapışıyorsunuz?
Ya da senin kötülüğün bu ruh halini bana aktarmaya mı karar verdi?
-
- Penetrasyon
Aslında biri diğerine müdahale etmiyor. Düşünün, çalışın ve zamanında hatırlayın ve hatırlayın. Sevilen birine ilgi göstermek için ekstra bir neden asla gereksiz değildir. Özellikle bu sebep önemliyse.
-
- Orgazm!
Nedenini bilmiyorum ama gerçekten senin gibi.
Seninle tartışmayacağım.Scromnaja: ↑09 Sep 2023, 13:08Aslında biri diğerine müdahale etmiyor. Düşünün, çalışın ve zamanında hatırlayın ve hatırlayın. Sevilen birine ilgi göstermek için ekstra bir neden asla gereksiz değildir. Özellikle bu neden önemliyse.Çünkü küçük şeylere dikkat etmiyorum. Mümkün olduğunca çok parayı nasıl kazanacağımı düşünüyorum. Eşinize düzgün bir şey almak için.
-
- Penetrasyon
TS buralarda dolaşıyor ve ona külotunu göstermek istiyor. Tabii bundan sonraki evlilik yıldönümü nedir? Yılda bir güne bile dayanamıyor mu?
Unuttuğuna göre tamamen mahvolmuş olmalı? Başkasının külotunu döndürdü. Ah, onu haklı çıkarıyorsun.
Burada oturduğumda çoğu zaman evli olmamamın iyi olduğunu düşünüyorum. Ve bu, insanların evliyken başkalarıyla flört etmesi veya hatta hile yapması anlamına gelmiyor. Gerçek şu ki, bunu mümkün olan her şekilde haklı çıkarıyorlar. En iğrenç olan da bu.
Karını seviyor olmalısın. Ve o zaman ne siz ne de araç aileniz için önemli olan tarihleri unutmayacaksınız.Tamerlan: ↑09 Sep 2023, 13:09Seninle tartışmayacağım.Aslında biri diğerine müdahale etmiyor. Düşünün, çalışın ve zamanında hatırlayın ve hatırlayın. Sevilen birine ilgi göstermek için ekstra bir neden asla gereksiz değildir. Özellikle bu neden önemliyse.
TS buralarda dolaşıyor ve ona külotunu göstermek istiyor. Tabii bundan sonraki evlilik yıldönümü nedir? Yılda bir güne bile dayanamıyor mu?
Unuttuğuna göre tamamen mahvolmuş olmalı? Başkasının külotunu döndürdü. Ah, onu haklı çıkarıyorsun.
Burada oturduğumda çoğu zaman evli olmamamın iyi olduğunu düşünüyorum. Ve bu, insanların evliyken başkalarıyla flört etmesi veya hatta hile yapması anlamına gelmiyor. Gerçek şu ki, bunu mümkün olan her şekilde haklı çıkarıyorlar. En iğrenç olan da bu.
-
- Orgazm!
Eğer bir kişi tövbe ederse her şey affedilir.
O halde işi basit tutun. İnsanları zayıf yönleriyle yargılamayın. Ve kendinle savaş.
Yanılmıyorsam Hıristiyan kilisesinin ana varsayımı tövbedir.Scromnaja: ↑09 Sep 2023, 13:19Karını seviyor olmalısın. Ve o zaman ne siz ne de araç aileniz için önemli olan tarihleri unutmayacaksınız.Seninle tartışmayacağım.
Eğer bir kişi tövbe ederse her şey affedilir.
O halde işi basit tutun. İnsanları zayıf yönleriyle yargılamayın. Ve kendinle savaş.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
Bu sadece küçük şeyler meselesi, tek yapman gereken Yapılması gereken başarılı, içki içmeyen, yakışıklı, gerçek bir erkek, çok parası olan, ekonomik ve elbette çekici ve karizmatik[/b]. Ve sonra onunla evlenebilirsin. Ve evet, değişmemek için...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
Unuttum - unutacağım Fark etmediysem birlikte güleriz ama seni tebrik ettiysem içtenlikle mutlu olurum.
Bu konuda kocasına zorbalık yapmak kadının bencilliği değil mi...
Unuttum - unutacağım Fark etmediysem birlikte güleriz ama seni tebrik ettiysem içtenlikle mutlu olurum.
-
Автор темыŞeyhler
- Flört etmek
Alenka, her şey aynen böyle oldu.... Beni doğrudan kınayan bazı kişileri anlamıyorum.... Bu tür forumlarda ne buluyorlar.... yoksa sadece haklıymış gibi mi davranıyorlar

-
- En güçlü orgazm!
Sehii, hadi, karının yanına git, salataları kes!!!! !
Scromnaja, İnsanlara daha saygılı davranmalı ve kızgın kınama yerine olumlu duygular vermelisiniz.
Mutluluklar!!!
Beni gülümsettin!
Sehii, hadi, karının yanına git, salataları kes!!!! !
Scromnaja, İnsanlara daha saygılı davranmalı ve kızgın kınama yerine olumlu duygular vermelisiniz.
Mutluluklar!!!
-
Автор темыŞeyhler
- Flört etmek
Scromnaja gibi insanlar tarafından gücenmek bir günahtır....kader onları zaten gücendirmiştir ve kendinizi küçümsemeyi bırakın) siz kesinlikle yetersizsiniz...ve çoğu kişi bunu fark ediyor!
-
- Penetrasyon
Alenka,
Senin hakkında yanılmışım. Olumlu değilsin. Davranışınıza konformizm denir. Aynı egoizm sadece örtülüdür. Çoğunluğun senden duymak istediklerini yazıyorsun. Sizi her zaman olumlu bir ışıkta gösterir.
Tek şey egoizminizin sağlıklı olmasıdır, ancak TS’de benmerkezcilik noktasına kadar şişirilmiştir.
PS
Görünüşe göre bu çok kullanışlı. Öyle davran ki, diğerleri seni her zaman sevsin. Evet, senden hemen hoşlandım ve şimdi bile senden hoşlanıyorum.
Gerçi belki yanılıyorum ve sen gerçekten çok beyaz, yumuşak ve sadelik konusunda safsın.
Senin hakkında yanılmışım. Olumlu değilsin. Davranışınıza konformizm denir. Aynı egoizm sadece örtülüdür. Çoğunluğun senden duymak istediklerini yazıyorsun. Sizi her zaman olumlu bir ışıkta gösterir.
Tek şey egoizminizin sağlıklı olmasıdır, ancak TS’de benmerkezcilik noktasına kadar şişirilmiştir.
PS
Görünüşe göre bu çok kullanışlı. Öyle davran ki, diğerleri seni her zaman sevsin. Evet, senden hemen hoşlandım ve şimdi bile senden hoşlanıyorum.
Gerçi belki yanılıyorum ve sen gerçekten çok beyaz, yumuşak ve sadelik konusunda safsın.
-
- En güçlü orgazm!
Scromnaja,
- evet ben böyleyim!!!
- These users thanked the author Alice for the post (total 2):
- Skromnaga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Uzun zamandır evli değildim ama bizim için bu tarihi unutmak kesinlikle imkansızdı: bir ziyafet, bir sürü misafir... Kocam herkesin önünde "gösteriş yapmak" zorundaydı...
-
- Penetrasyon
Ve belki de karısının kendisi de mordur. O burada takılıyor ve bu aralar o ve sevgilisi iyi vakit geçiriyor.
Alçağı hâlâ seviyorsa ve onun unuttuğuna inanıyorsa daha kötü.
Evet, eğer gerekiyorsa hiçbir şeyi unutmazlar. Sadece buna ihtiyaçları yok. Karısı sonunda ücretsiz bir uygulama haline gelir. Çok kullanışlı ve hala bir alışkanlık.
Ve belki de karısının kendisi de mordur. O burada takılıyor ve bu aralar o ve sevgilisi iyi vakit geçiriyor.
Alçağı hâlâ seviyorsa ve onun unuttuğuna inanıyorsa daha kötü.
-
- Penetrasyon
Umarım karınız Seni uzun zamandır sevmiyorum ve alışkanlıktan dolayı seninle birlikte yaşıyorum.
-
- Penetrasyon
Belki seni affeder.
Neden kızgın olduğunu biliyor musun? Çünkü yanıldığını anlıyorsun. Sakinleşelim ve karının yanına gidelim. Dizlerinin üstünde ondan af dile.
Belki seni affeder.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Scromnaja, ah, iyisin ama :iyi:
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Evet, elbette her şey olur. Ancak tarih sizin için gerçekten önemliyse bunu bir kağıda yazıp görünür bir yere iliştireceksiniz. Öyle değil mi?
Dişçiye ne zaman bakım için gitmemiz gerektiğini ve en yakın arkadaşımızın doğum günü olduğunu hatırlıyoruz......
Öte yandan, kadınlar geleneksel olarak daha fazla duyarlılığa ve daha az duygusallığa sahiptir istikrar, dolayısıyla dikkatsizlikten zarar görmemiz daha kolaydır.
Dişçiye ne zaman bakım için gitmemiz gerektiğini ve en yakın arkadaşımızın doğum günü olduğunu hatırlıyoruz......
Öte yandan, kadınlar geleneksel olarak daha fazla duyarlılığa ve daha az duygusallığa sahiptir istikrar, dolayısıyla dikkatsizlikten zarar görmemiz daha kolaydır.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Alice
-
- En güçlü orgazm!
Düğün gününüz kutlu olsun bu durumu doğrudan hayal ettim ve gülümsedim...Hooligan Carrie: ↑10 Sep 2023, 09:19 Fakat tarih sizin için gerçekten önemliyse bunu bir kağıda yazıp görünür bir yere iliştireceksiniz.
Bana öyle geliyor ki her türlü tarih tartışılıyor - burası tamamen kadın bir "ağıl" ".Hooligan Carrie: ↑10 Sep 2023, 09:19 Öte yandan, kadınlar geleneksel olarak daha fazla duyarlılığa ve daha az duygusal istikrara sahiptir, bu yüzden dikkatsizlikten dolayı incinmemiz daha kolay.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Alyonka olabilir. Ayrıca bu padokların tamamen erkek olan diğer padoklarla dengelenmesi de mümkündür) Padoklarını ve zayıf yönlerini hesaba katarak partnerinizin dikkatine - bunun iyi dışında nesi kötü?)
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Alice
-
- En güçlü orgazm!
Yani aynı şeyi söylüyorum, birbirimizi ne kadar iyi anlarsak o kadar iyi!Hooligan Carrie: ↑10 Sep 2023, 10:39Alyonka , belki. Ayrıca bu padokların tamamen erkek olan diğer padoklarla dengelenmesi de mümkündür) Partnerinizin dikkatine, padoklarını ve zayıf yönlerini dikkate alarak - bunun iyi dışında nesi kötü?)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
sen neredeyse bir azizsin !)Alenka: ↑09 Sep 2023, 14:02Bu konuda kocasına zorbalık yapmak kadının bencilliği değil mi...
Unuttum - unutacağım fark etmemişim gibi davran, birlikte güleriz ve eğer seni tebrik edersem içtenlikle memnun olurum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Olmaz, bizim için her gün tatil, tarihlere bağlı değiliz. Aynı şey çiçekler ve hediyeler için de geçerli.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 1256 Views
-
Last post by Nikk
-
- 40 Replies