Müzik sorunlu. Bu senin hatan değil. Bilginin fazlalığı (kütlesi). Bir ara ünlü bir hanımın ve arkadaşlarının şiirleri bu yüzden yasaklanmıştı. Kabul etmek. Fotoğraf albümleri çok yer kaplıyor. Anlıyorum, senin Nika’nı anlıyorum.
Siyah fotoğraf baskısından nasıl kurtulurum, o bana önceden yazıyor, sonra düzeltecek
Ben ne yazacağımı yazmak istiyorum istiyorum ve yapay zekanın bana söylediği şey değil. Ben zaten müdahale ettim. Sizin için çalışan normal adamlarınız var, bilgisayar korsanları. Söylemek!!!!!
Müzik ve sorunlar.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Müzik ve sorunlar.
Rock hakkındaki düşüncelerimi ifade etmek istedim. İşe yaramadı. Sonra, daha ciddi olanı. Bir düğmeye basıldığında klavye değişir. Ya benim için yazar ya da kelimeleri kendine göre değiştirir. Şu anda hiçbir şey yok gibi görünüyor. Ama istediğimi yazmak istiyorum, kahretsin, kedi yazdım. Yapay zekayı sikeyim, ben kendi kafamım.
Söyleyebilir misin, yoksa amcık (bu artık normal) ve bazen yabanturpu işe yarar diye düşünerek öleceğim
.
5 dakika 28 saniye sonra gönderildi: Ne diyeceğim? moderatörler beni sevmiyor
Kozma Prutkov’un yazdığı gibi: Kimse bizi cezai soruşturma departmanı kadar sevmiyor, o da bizi sevmiyor.
Başbakan’ı okuyamıyorum, neden?
Buna değmez!, Katılıyorum, komünizmin yaratıcısının kurallarına uymuyorum, peki ne olacak? Bilgi açısından çekim mi?
Cevap V.V.P.’yi aradığımda olacak. mutsuz bir kadın.
Cevap sert::: Nika’nın hakları iade edilmeli, tatil onun ihtiyacı, bedava şezlong ve sınırsız miktarda bira.
Bunlar şunlar: istekler, tamam, Nika’nız.
Söyleyebilir misin, yoksa amcık (bu artık normal) ve bazen yabanturpu işe yarar diye düşünerek öleceğim
.
5 dakika 28 saniye sonra gönderildi: Ne diyeceğim? moderatörler beni sevmiyor
Kozma Prutkov’un yazdığı gibi: Kimse bizi cezai soruşturma departmanı kadar sevmiyor, o da bizi sevmiyor.
Başbakan’ı okuyamıyorum, neden?
Buna değmez!, Katılıyorum, komünizmin yaratıcısının kurallarına uymuyorum, peki ne olacak? Bilgi açısından çekim mi?
Cevap V.V.P.’yi aradığımda olacak. mutsuz bir kadın.
Cevap sert::: Nika’nın hakları iade edilmeli, tatil onun ihtiyacı, bedava şezlong ve sınırsız miktarda bira.
Bunlar şunlar: istekler, tamam, Nika’nız.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Müzik ve sorunlar.
Veronica, akıştan hiçbir şey anlayamıyorsun bilinç, bu nasıl bir siyah baskı?))
Karanlık ve aydınlık forum konularını mı kastediyorsun? Böylece geçiş yapıyorlar, pencerenin sağ üst köşesinde aydınlık mod ve karanlık mod için bir düğme var. Üzerine tıkladığınızda karanlık tema ışığa geçecektir ve bunun tersi de geçerlidir.
Karanlık ve aydınlık forum konularını mı kastediyorsun? Böylece geçiş yapıyorlar, pencerenin sağ üst köşesinde aydınlık mod ve karanlık mod için bir düğme var. Üzerine tıkladığınızda karanlık tema ışığa geçecektir ve bunun tersi de geçerlidir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 1 year 11 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
-