Henüz tam olarak bilmeseniz de kız soyadınızı bilmek istiyor
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Henüz tam olarak bilmeseniz de kız soyadınızı bilmek istiyor
Herkese selam! İlginç görüş forumun üyeleri ve forumun üyeleri. Bir kızla çıkıyorum, ilk buluşmamızdan bu yana bir ay bile geçmedi ve o zaten soyadımı soruyor çünkü telefon rehberinde soyadımın olmasını istiyor. Belki bu normaldir ama ondan önceki kızların hiçbiri benden bu bilgiyi istemedi. Ve bana kendileri hakkında hiçbir şey söylemediler; bazıları benimle kendi isimleriyle bile tanışmadı. Yorumlarınızı duymak isterim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Yanıt: Henüz tam olarak bilmeseniz de bir kız soyadınızı bilmek istiyor
Real anonim bir forum değildir. Eğer sorarsa öyle söyle.Serg_A: ↑06 Sep 2023, 22:00 Herkese merhaba! İlginç görüş forumun üyeleri ve forumun üyeleri. Bir kızla çıkıyorum, ilk buluşmamızdan bu yana bir ay bile geçmedi ve o zaten soyadımı soruyor çünkü telefon rehberinde soyadımın olmasını istiyor. Belki bu normaldir ama ondan önceki kızların hiçbiri benden bu bilgiyi istemedi. Ve bana kendileri hakkında hiçbir şey söylemediler; bazıları benimle kendi isimleriyle bile tanışmadı. Yorumlarınızı duymak isterim.
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
Marinka , o zaman bana kızların neden isimlerini benden sakladıklarını söyle, aslında daha sonra onun Irina değil Christina olduğunu öğrendim? Bunda mantıklı bir şey var mı?Marinka: ↑06 Sep 2023, 22:06Real anonim bir forum değildir. Eğer sorarsa bana söyle.Serg_A: ↑06 Sep 2023, 22:00 Herkese merhaba! İlginç görüş forumun üyeleri ve forumun üyeleri. Bir kızla çıkıyorum, ilk buluşmamızdan bu yana bir ay bile geçmedi ve o zaten soyadımı soruyor çünkü telefon rehberinde soyadımın olmasını istiyor. Belki bu normaldir ama ondan önceki kızların hiçbiri benden bu bilgiyi istemedi. Ve bana kendileri hakkında hiçbir şey söylemediler; bazıları benimle kendi isimleriyle bile tanışmadı. Yorumlarınızı duymak isterim.
-
- Nirvana’dayım
Belki bir dolandırıcıdır?Serg_A: ↑06 Sep 2023, 22:13Marinka , o zaman bana kızların neden isimlerini benden sakladıklarını söyle, aslında daha sonra onun Irina değil Christina olduğunu öğrendim? Bunda mantıklı bir şey var mı?Marinka: ↑06 Sep 2023, 22:06Real anonim bir forum değildir. Eğer sorarsa bana söyle.Serg_A: ↑06 Sep 2023, 22:00 Herkese merhaba! İlginç görüş forumun üyeleri ve forumun üyeleri. Bir kızla çıkıyorum, ilk buluşmamızdan bu yana bir ay bile geçmedi ve o zaten soyadımı soruyor çünkü telefon rehberinde soyadımın olmasını istiyor. Belki bu normaldir ama ondan önceki kızların hiçbiri benden bu bilgiyi istemedi. Ve bana kendileri hakkında hiçbir şey söylemediler; bazıları benimle kendi isimleriyle bile tanışmadı. Yorumlarınızı duymak isterim.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Serg_A, -AlexNova-, Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
Bu kızların, özellikle de gençlerin başına gelir)
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Bununla gençliğimde karşılaştım ama şimdi gerçekten bir dolandırıcıyla karşılaşabilirsiniz

- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Serg_A, -AlexNova-
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
Henüz bir dolandırıcılık olmadı), ancak reşit olmayanlarla çıkmıyorum. Her ne kadar hepsi benden genç olsa da.)Bu durum kızların, özellikle de reşit olmayanların başına gelir)
-
- Nirvana’dayım
Ben de küçük çocuklarla çıkmıyorum, bu gençliğin deneyimi)
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
Ksenofont ve Hooligan Kerry ve ayrıca şu kişinin görüşü: diğerleri de forum katılımcılarıyla ilgileniyorum.
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Bana göre bu garip. Dijital açıklık ve bilgiye ulaşmanın kolaylığı çağında, soyadı zaten fazlasıyla hassas bir bilgidir. Ama bu size kalmış. İstiyorsan adını koy, istemiyorsan adını da koy, ama seninkini değil. Takma ad
olsun

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Serg_A, SeRg !$!, Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Serg_A,
Kabul etmedim "holigan" konusundaki konumum hakkında ama küstahça varsayıyorum ki eğer soyadınız Prigozhin, Fridman vb. değilse, o zaman kız arkadaşınızın bu arzusunda olağandışı bir şey bulmuyorum. En ufak şeylerden bile çok şüpheci olduk. "Basit tutun, insanlar size çekilecektir" demeleri boşuna değil.
Kabul etmedim "holigan" konusundaki konumum hakkında ama küstahça varsayıyorum ki eğer soyadınız Prigozhin, Fridman vb. değilse, o zaman kız arkadaşınızın bu arzusunda olağandışı bir şey bulmuyorum. En ufak şeylerden bile çok şüpheci olduk. "Basit tutun, insanlar size çekilecektir" demeleri boşuna değil.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- Serg_A, Zorba Carrie, Üstü kendinize saklayın
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
Holigan Carrie, bunu bilerek soyadı, bir kişiyi herhangi bir şekilde manipüle etmek mümkün mü?
Hooligan Carrie: ↑06 Sep 2023, 23:01 Bana göre bu garip. Dijital açıklık ve bilgiye ulaşmanın kolaylığı çağında, soyadı zaten fazlasıyla hassas bir bilgidir. Ama bu size kalmış. İstiyorsan adını koy, istemiyorsan adını da koy, ama seninkini değil. Takma ad![]()
Burada mantıklı ama tam tersi görüşler var. Ksenofont, soyadımın şu olduğundan eminim: Hiç de ilginç türden özel hizmetler değil, herhangi bir ticari çıkar için bir kadın sorabilir mi?Ksenofont: ↑ Serg_A,
"Holigan" ile olan görüşüme katılmıyordum, ancak anlamsızca şunu düşünüyorum: soyadınız Prigozhin, Fridman vb. değil, kız arkadaşınızın bu arzusunda olağandışı bir şey bulmuyorum. En ufak şeylerden bile çok şüpheci olduk. "Daha basit olun, insanlar size çekilecektir" demeleri boşuna değil.
Holigan Carrie, bunu bilerek soyadı, bir kişiyi herhangi bir şekilde manipüle etmek mümkün mü?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Serg_A,
Eğer yine sen yukarıda adı geçen kişilerle akraba değilseniz, o halde sizin içinizde ne tür bir ticari çıkar olabilir? Tahmin bile edemiyorum. Petrov, senin bir dairen, bir araban ve bir kır evin var. Peki bu bilgi ne verebilir?
Eğer yine sen yukarıda adı geçen kişilerle akraba değilseniz, o halde sizin içinizde ne tür bir ticari çıkar olabilir? Tahmin bile edemiyorum. Petrov, senin bir dairen, bir araban ve bir kır evin var. Peki bu bilgi ne verebilir?
-
- Nirvana’dayım
Kusura bakmayın ama bu değil aynı kız, yüz çim biçme makinesi için "borçlu" mu?)
2 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Bu, ne tür bir manipülasyondan korktuğunuza bağlıdır. Soyadını bilerek, aynı sosyal ağdaki herhangi bir müşteri, çalışan, öğrenci listesinde bir kişiyi bulabilirsiniz. Bir kişinin dijital izini bırakmaması çok nadirdir, hatta yok denecek kadar nadirdir. Birkaç yıl önce birisinin Wildbury, Delivery Club ve bir başkasının müşterilerinin kişisel verilerini sızdırdığını hatırlıyor musunuz? Bazıları bu veritabanlarını eski sevgililerini ve nerede yaşadıklarını bulmak için kullandı. Yeğenimin kendisinin yapamadığı yemekleri sipariş ettiğini (annesine vermedi) ve başka birinin başka bir şey bulabileceğini gördüm. Sosyal ağlar konusunda genel olarak sessizim: çevreler sistemi (arkadaşlar, arkadaşların arkadaşlarının arkadaşları) kusursuz çalışıyor ve "böyle bir şey yok" gibi görünüyor...
Kusura bakmayın ama bu değil aynı kız, yüz çim biçme makinesi için "borçlu" mu?)
2 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
apartman adresi, karısını arayıp Serge’e şantaj yapıyor. Ayrıldık/tartışmaya uğradık - aracın plaka numarasından trafik polisine "kaza mahallinden kaçtık" sinyali verildi.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Beluga
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
Bu o . Zaten başka miktarlara dair ipuçları vardı, ancak daha küçüktü.Hooligan Carrie: ↑06 Sep 2023, 23:41 Üzgünüm ama bu, yüz çim biçme makinesinin "borcu" olan aynı kız değil mi?)
-
- Nirvana’dayım
vergi dairesini bilgilendirin, sosyal ağlarda abartılı/srach/nefret-zorbalık yaratın, belki kişi başına 100.500 arkadaş olmayabilir var, ancak sosyal ağlarda yarım yüz arkadaşla bile bu çok tatsız olabilir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Beluga
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
Holigan Carrie, sonunda neden benim endişelendiğimi anladım (soyadımla ilgili soru): bana iki kez, hatta üç kez yalan söyledi, bir kez birkaç yüz bin ruble borcu olduğu konusunda, ikinci kez arabası aniden bozuldu, zaten orada, sadece birkaç on ruble binlerce ve üçüncü kez benimle evlenmek istiyor...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 1 month
Zarar vermemek için her zaman soyadımı saklıyorum! Bilgi %100
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!

’ 128513;
Evet, aniden soyadı bozuldu
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- -AlexNova-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Ve soyadın senin markandır. Soyadımdan asla utanmıyorum ve birisi telefonuna numaramı yazdığında her zaman soyadımı söylüyorum. Bunun nesi yanlış?
Gerçeklere bakılırsa, Bu gün ışığına çıktı, muhtemelen ona bir erkek bulmak ilişkiler için değil, acil sorunlarını çözmek içindi. Onunla hiçbir şekilde iletişime geçmemelisin.Serg_A: ↑07 Sep 2023, 00:55 Hooligan Carrie, sonunda anladım, bu beni neden rahatsız ediyor (soyadımla ilgili soru): bana iki, hatta üç yalan söyledi, bir kez birkaç yüz bin ruble borcu olduğu konusunda, ikinci kez arabası aniden bozuldu, işte orada zaten toplamda sadece birkaç onbinler ve üçüncü kez benimle evlenmek istiyor...
Ve soyadın senin markandır. Soyadımdan asla utanmıyorum ve birisi telefonuna numaramı yazdığında her zaman soyadımı söylüyorum. Bunun nesi yanlış?
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Serg_A
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
Eh, onun mali sorunlarını çözmeyeceğim. Benimle seks yaptığında gerçekten kafayı buluyor ve bu hoşuma gidiyor, bu yüzden hâlâ çıkabiliyoruz, ama senin de söylediğin gibi onun ilişkilerle ilgilenmiyor olması, benim de onlara ihtiyacım yok, onunla sadece buluşmak için buluşuyorum. seks ve hepsi bu)) ).
-
Автор темыSerg_A
- En güçlü orgazm!
Ve eğer bu biri[/b] mali sorunlarını sizin aleyhinize çözmek için size birkaç kez yalan söylemeyi başardı mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Belki de senin kendini beğenmişliğini tatmin ediyor))) bu da bir tür manipülasyon.
Neden olduğu önemli değil soyadını gizle. Ama kendimi sizinki gibi durumlarda bulmuyorum çünkü seks ve ilişkiler uğruna tanışmıyorum, sadece iş bağlantıları için tanışıyorum.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Serg_A
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 11 months
Bir erkeğin seks devi olmasına engel olmayın. . Kızın birkaç kez aldatması sorun değil ama sekste her şey adil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
Artık hepimiz her zamankinden daha fazla açığa çıktık ve pratik olarak tüm bilgileri bulabilirsiniz.
Eğer şahsen flört ediyorsanız)... o zaman soyadınızı verme korkusu benim için şahsen net değil...
Eğer şahsen flört ediyorsanız)... o zaman soyadınızı verme korkusu benim için şahsen net değil...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post