Ensest
-
Автор темыensest
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: aseksüel
-
Автор темыensest
- Flört etmek
Yanıt: Ensest
evet, söyle bana eğer istersenIskander.Besamo-Mucho: ↑06 Aug 2023, 05:28 Babamın 15 yaşımda bana nasıl tecavüz ettiğini anlatamaz mısın!?
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 2 years 10 months
-
Автор темыensest
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 3 months
Bir oğul doğurup onunla dalga geçer miydin?
Ben de istedim kendimi becermek içinIskander.Besamo-Mucho: ↑06 Aug 2023, 05:28 Babamın beni 15 yaşımda nasıl becerdiğini anlatamaz mısın!?
Bir oğul doğurup onunla dalga geçer miydin?
-
Автор темыensest
- Flört etmek
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: aseksüel
O zamanlar sürekli kaledeydi; ülkenin çöküşüne ve işini kaybetmeye dayanmak için çok zor zamanlar geçirdi! Henüz 15 yaşında değildim. Arkadaşlarıyla kulübe gitmek için para istemek için mutfakta sarhoş bir şekilde oturuyordu. O da bana öfkeyle cevap verdi:
"Sana Xyu! " Ve üreme organının asılı olduğu aile külotuna vurdu! Ve ben de bir aptal olarak sinirlendim
Bir tartışma çıktı ve sonra bana saldırdı. Kadın şortuna benzeyen güzel şortumu yırttı ve çıplak kıçıma şaplak attı. Sonra aniden bağırdı: "Ne tür paçavralar giyiyorsun?" Adamları mı emiyorsun?
Çok utanıyorum! Ama aradan epeyce yıl geçti
O zamanlar sürekli kaledeydi; ülkenin çöküşüne ve işini kaybetmeye dayanmak için çok zor zamanlar geçirdi! Henüz 15 yaşında değildim. Arkadaşlarıyla kulübe gitmek için para istemek için mutfakta sarhoş bir şekilde oturuyordu. O da bana öfkeyle cevap verdi:
"Sana Xyu! " Ve üreme organının asılı olduğu aile külotuna vurdu! Ve ben de bir aptal olarak sinirlendim
Bir tartışma çıktı ve sonra bana saldırdı. Kadın şortuna benzeyen güzel şortumu yırttı ve çıplak kıçıma şaplak attı. Sonra aniden bağırdı: "Ne tür paçavralar giyiyorsun?" Adamları mı emiyorsun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 2 years
Iskander.Besamo-Mucho: ↑08 Aug 2023, 07:11 Çok utanç verici! Ancak üzerinden epeyce yıl geçti
O zamanlar sürekli kaledeydi; ülkenin çöküşüne ve işini kaybetmeye dayanmakta zorlandı! Henüz 15 yaşında değildim. Arkadaşlarıyla kulübe gitmek için para istemek için mutfakta sarhoş bir şekilde oturuyordu. O da bana öfkeyle cevap verdi:
Bir tartışma çıktı ve sonra bana saldırdı. Kadın şortuna benzeyen güzel şortumu yırttı ve çıplak kıçıma şaplak attı. Sonra aniden bağırdı: "Ne tür paçavralar giyiyorsun?" Sen mavi misin? Adamları sikiyorsun!??? fantezilerinle salak mısın? En azından komik çıktı, gerçekten güldüm.
-
Автор темыensest
- Flört etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post