Bacaklar = göğüs, popo vb.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bacaklar = göğüs, popo vb.

Unread post by Vince »

Genel olarak kadın bacaklarını gerçekten seviyorum. Sadece onlar değil, özellikle onlar. Buradaki bu cazibeyi düşündüm ve ilginç sonuçlara ulaştım. Sadece sansasyonel değil)) ama sanki bacaklara olan bu tutkunun neye dayandığını kendisi için özetlemiş gibi.

Sıradan bir insan için göğüsler, popo vb. çoğunlukla tahrik edici oluyorsa o zaman ayak fetişisti bu tipik arzu nesnelerinin yerini bir tür ayakla değiştirir.
Bir ayak fetişistinin sokakta, örneğin ayakkabısız veya açık ayakkabılı bir kız görmesi durumunda, onu şartlı olarak "çıplak" olarak algılaması ve onun cazibesini göstermesi ilginçtir. Çoğu insanın sandalet içindeki ayaklarının bu şekilde algılanması pek mümkün olmasa da (evet, güzel ve keskin, ancak bu kadar değil). Bir ayak fetişisti, ayakkabısız veya açık ayakkabılı bir kızı, sanki sıradan bir insan sokakta çıplak bir kız görmüş veya açık iç çamaşırı görmüş gibi algılar.

Dolayısıyla şu soru: benim ne ölçüde aynı zamanda bacaklara ilgi duyanların da paylaştığı düşünceler?
Ve kadınlara bir soru: Açık ayakkabılar giydiğinizde veya kendinizi onlarsız, bir yerde ayakkabılarınızı çıkarırken bulduğunuzda ne hissedersiniz? Açıkça bir şey gösterdiğinizi mi düşünüyorsunuz, bunda sizin için bir erotizm var mı? Veya basitçe: peki, bacaklar ve ayaklar, bunda yanlış olan ne?

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”