Вообщем...
Такое дело, резко начала появляться мысль о семечках после секса. Бывало ли у вас дикое желание съесть пачку семечек после сношений, может даже тыквенных. Сейчас пишу и прям возбуждаюсь от мысли о семечках после секса. Мммм...
Genel olarak...
İşte bu, seksten sonra tohum düşüncesi aniden ortaya çıkmaya başladı. Hiç ilişkiden sonra bir paket tohum, hatta belki kabak çekirdeği yemek için çılgınca bir istek duydunuz mu? Şimdi...
Last post
Gerçekten salatalık turşulu konyak istiyorum. Ama ben içmem. Ne yapmalı?
Benzer bir konu bulamadım, tekrarı varsa özür dilerim.
Millet, hikayelerinizi paylaşın. Kim cinsel zevkler sırasında acil durumlar yaşadı?! Ciddi ve pek değil...
Ot için! Öğrenciyken sağır bir...
Last post
Erkek arkadaşım ve ben onun evine geldik. Ailesi kulübeye gitti, ama sadece hafta sonu için değil, bütün yaz boyunca oraya gittiler ve biz yaklaşık iki haftadır takılıyorduk. Daire tamamen onun...
Arkadaşım işte çalışıyor ve ondan hoşlanıyorum. Bir de bizim için çalışan 47 yaşında bir adamımız var. Son iki aydır ona ilgi belirtileri gösteriyordu. Birkaç kez herkesin önünde ona sarılmaya...
Last post
Ona karşı hislerim olduğunu biliyor mu? O halde neden ona asılmaya devam ediyor?
onun içgüdüsü senin hislerinden daha güçlü
Sevgili kızımla ilk buluşmamızda 27 yaşında bir adamın parkta yanımıza gelip bizimle yürüdüğünü söylemiştim. Sonra saat 22 civarında eve gitme zamanımızın geldiğini söyledi, otobüse bindi ve gitti,...
Last post
Bir kadın sikişmek ister ama sadece iç çeker ve endişelenir
Ne yazık ki, bu genellikle genç erkeklerde görülen bir durumdur... kendisi zamanında kaybolmuştu, çünkü neredeyse doğrudan imaları...