BÖYLE BİR İSTEK ORTAYA ÇIKTI MI?
-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Bazen aklımı başımdan alan bir fanteziye yenik düşüyorum. Eğer doğruysa, özü aşağıdaki gibidir. Bir tanışma sitesinde bir kızla tanışın, iltifat edin, tercihleriniz hakkında sohbet edin ve bir apartman dairesinde veya başka bir ıssız yerde bir buluşma ayarlayın. Toplantının şartı, önce benim gelmem, gözlerimi bağlamam ve onu beklememdi. Gözlerim bağlı duruyorum ve yaklaşan topuk seslerini duyuyorum, kalbim çılgınca atmaya başlıyor ve öyle bir adrenalin dalgası beni heyecandan kaplıyor ki nefesimi kesiyor. Adımlar durdu ve karşımda durduğunu fark ettim ve sonra durgun bir sesle MERHABA kelimesini duydum, ben de karşılık olarak merhaba dedim ve hemen avucunun yanağıma dokunuşunu hissettim. Beni dizlerimin üzerine indiriyor, kafamdan tutuyor ve beni kendisine doğru bastırmaya başlıyor ve anladığım kadarıyla külotsuz geldiğini dudaklarımla tomurcuğuna dokunduğumu hissediyorum. Dudaklarımı bu tatlı kıza bastırdım ve ne kadar sıcak ve ıslak olduğunu hissetmek için dilimle mümkün olduğunca derinlere nüfuz etmeye çalıştım. Yaklaşık 20 saniye süren uzun ve tatlı bir inleme duyana kadar inlemeye ve başımı kızına daha fazla bastırmaya ve aynı zamanda kalçalarını hareket ettirerek klitorisini uyarmaya başladı. Gözlerimin üzerinde de bir bandaj var ve kızının gerçek hayatta nasıl göründüğünü ancak tahmin edip hayal edebiliyorum. Sonra bana ayağa kalkmamı söylüyorsunuz ve ben de onun kemerimi çözdüğünü ve fermuarı aşağı çektiğini anlamaya başlıyorum ve şimdi eli zaten ereksiyon halindeki ve dumanı tüten penisime dokunuyor, başı yağdan dolayı ıslanmış, hissediyorum. parmağının ucuyla penisimin başına kayganlaştırıcı sürüyor, hafif bir dokunuşla penisim seğiriyor. Ve sonunda dudaklarının başımın ucuna dokunuşunu hissettim, sonra dilini kaydırdı, kayganlaştırıcıyı yaladı ve keskin bir hareketle penisimi ağzına daldırdı. O kadar tutkulu ve ustaca oral seks yapıyor ki, duygularını ve inlemelerini dizginleyemiyor. Heyecan derecesi çok yüksek olduğu ve ağzıma geldiğim için emme işleminden uzun süre zevk alamadım, her şeyi sonuna kadar yaladı. düştü, ayağa kalktı ve beni öpmeye başladı, yutmaya vakti olmadığı sperm parçasını ağzıma verdi ve iki dakika boyunca ağzımda sperm varken öpüşerek durduk. Öpüşmeyi bitirdikten sonra pantolonumun düğmelerini ilikledi, beni yanağımdan öptü ve geri çekilen adımların sesini ve topukların tıkırtısını duydum.
https://i.postimg.cc/fTb2myM6/5cdabcaad830630548929a33f60c7358-ce-1024x768x0x0-cropped-1024x536.jpg
https://i.postimg.cc/fTb2myM6/5cdabcaad830630548929a33f60c7358-ce-1024x768x0x0-cropped-1024x536.jpg
- These users thanked the author Fısıldayan for the post (total 3):
- Onizm, Alice, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years
Re: BÖYLE BİR İSTEK Mİ ORTAYA ÇIKTI?
Çok ilginç ve anlaşılır bir arzu:
fiziksel zevk alınır ve hayali görüntü yok edilmez.
Peki o zaman sana ne olacak?
fiziksel zevk alınır ve hayali görüntü yok edilmez.
Peki o zaman sana ne olacak?
-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
Ne anlamda?
- These users thanked the author Fısıldayan for the post:
- Alice
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years
Bana öyle geliyor ki bu nesneye karşı daha da büyük bir arzu ve yeni fanteziler ortaya çıkacak.
-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
Böyle bir fanteziyi ortaya çıkarmayı kabul eden kişi şüphesiz ki Sanırım hayat, sizi utandıran ama onları hayata geçirmek için büyük bir istek duyduğunuz en derin fantezilerinizi umursamayacak ve gerçekleştirmeyecek. Ve onları memnuniyetle destekleyeceğim))))))))
- These users thanked the author Fısıldayan for the post (total 2):
- Alice, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Registered for: 3 years 1 month
Какое прекрасное желание!!! Возбуждающее... Обмен оральными удовольствиями да еще и без зрительного контакта. У меня была похожая встреча, но глаза мои были открыты. Согласен, повязка добавляет степени возбуждения... Да и снимает (иногда) чувство разочарования. Ведь образ созданный в воображении максимально точно соответствует твоим желаниям....Whisper: ↑29 Aug 2023, 10:46 Bazen aklımı başımdan alan bir fanteziye yenik düşüyorum. Eğer doğruysa, özü aşağıdaki gibidir. Bir tanışma sitesinde bir kızla tanışın, iltifat edin, tercihleriniz hakkında sohbet edin ve bir apartman dairesinde veya başka bir ıssız yerde bir buluşma ayarlayın. Toplantının şartı, önce benim gelmem, gözlerimi bağlamam ve onu beklememdi. Gözlerim bağlı duruyorum ve yaklaşan topuk seslerini duyuyorum, kalbim çılgınca atmaya başlıyor ve öyle bir adrenalin dalgası beni heyecandan kaplıyor ki nefesimi kesiyor. Adımlar durdu ve karşımda durduğunu fark ettim ve sonra durgun bir sesle MERHABA kelimesini duydum, ben de karşılık olarak merhaba dedim ve hemen avucunun yanağıma dokunuşunu hissettim. Beni dizlerimin üzerine indiriyor, kafamdan tutuyor ve beni kendisine doğru bastırmaya başlıyor ve anladığım kadarıyla külotsuz geldiğini dudaklarımla tomurcuğuna dokunduğumu hissediyorum. Dudaklarımı bu tatlı kıza bastırdım ve ne kadar sıcak ve ıslak olduğunu hissetmek için dilimle mümkün olduğunca derinlere nüfuz etmeye çalıştım. Yaklaşık 20 saniye süren uzun ve tatlı bir inleme duyana kadar inlemeye ve başımı kızına daha fazla bastırmaya ve aynı zamanda kalçalarını hareket ettirerek klitorisini uyarmaya başladı. Gözlerimin üzerinde de bir bandaj var ve kızının gerçek hayatta nasıl göründüğünü ancak tahmin edip hayal edebiliyorum. Sonra bana ayağa kalkmamı söylüyorsunuz ve ben de onun kemerimi çözdüğünü ve fermuarı aşağı çektiğini anlamaya başlıyorum ve şimdi eli zaten ereksiyon halindeki ve dumanı tüten penisime dokunuyor, başı yağdan dolayı ıslanmış, hissediyorum. parmağının ucuyla penisimin başına kayganlaştırıcı sürüyor, hafif bir dokunuşla penisim seğiriyor. Ve sonunda dudaklarının başımın ucuna dokunuşunu hissettim, sonra dilini kaydırdı, kayganlaştırıcıyı yaladı ve keskin bir hareketle penisimi ağzına daldırdı. O kadar tutkulu ve ustaca oral seks yapıyor ki, duygularını ve inlemelerini dizginleyemiyor. Heyecan derecesi çok yüksek olduğu ve ağzıma geldiğim için emme işleminden uzun süre zevk alamadım, her şeyi sonuna kadar yaladı. düştü, ayağa kalktı ve beni öpmeye başladı, yutmaya vakti olmadığı sperm parçasını ağzıma verdi ve iki dakika boyunca ağzımda sperm varken öpüşerek durduk. Öpüşmeyi bitirdikten sonra pantolonumun düğmelerini ilikledi, beni yanağımdan öptü ve geri çekilen adımların sesini ve topukların tıkırtısını duydum.

-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
sizin gibi düşünen insanları bulamamanız üzücü. BuOnism: ↑29 Aug 2023, 11:51 Ne harika bir dilek!!! Heyecan verici... Göz teması olmadan bile sözlü zevk alışverişi. Benzerini ben de yaşadım ama gözlerim açıktı. Katılıyorum, bandaj bir miktar heyecan katıyor... Ve (bazen) hayal kırıklığı hissini hafifletiyor. Sonuçta, hayalinizde yarattığınız görüntü, arzularınıza en doğru şekilde karşılık geliyor....
- Onizm
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Registered for: 3 years 1 month
Onları bulmak çok uzun zaman alıyor... ama yine de bulabilirsiniz.....Whisper: ↑29 Aug 2023, 12:29böyle düşünen insanları bulamamanız üzücüNe harika bir dilek!!! Heyecan verici... Göz teması olmadan bile sözlü zevk alışverişi. Benzerini ben de yaşadım ama gözlerim açıktı. Katılıyorum, bandaj bir miktar heyecan katıyor... Ve (bazen) hayal kırıklığı hissini hafifletiyor. Sonuçta, hayal gücünüzde yarattığınız görüntü arzularınıza en doğru şekilde uyuyor....
-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
Büyük umutlarım var) ))
- Onizm
-