Muhteşem, genç yaratık

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Shlyhoeb
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Muhteşem, genç yaratık

Unread post by Shlyhoeb »

Bir sonraki iş seyahatimden önce yaklaşık bir yıl önceki maceramı hatırladım ve dün anılarımı not ettim.
Zorlu bir iş gezisi beni doğup büyüdüğüm ve 3 yaşına kadar büyüdüğüm gençliğimin şehrine götürdü. Erken bir uçuştan ve iki odalı bir junior süitte bir otele yerleştikten sonra, genel müdürümün bana öngördüğü bir dizi toplantı yaptım. Günlük şirket işlerini hallettikten sonra otelin restoranında bir şeyler yemeye karar verdim. Bu arada, burası iyi bir yer. Lezzetli ve ucuz. Odaya vardığımda, yalnızca dinlenmek ve yarınki işler için güç toplamak amacıyla uzandım. Kendine biraz viski doldurduktan sonra telekızların olduğu bir web sitesi olan telefonunu açtı ve meraktan profillere baktı. Bu arada fahişelerin fiyatları çok makul. Parayı saydıktan sonra cinsel sağlığımı yerel fahişelerin delikleriyle iyileştirmeye karar verdim. Ve vakit çoktan geçti. Saatin kolları hareket ediyor, saat zaten 22 civarında. Beklediğim gibi kimse telefona cevap vermedi. Bütün periler parçalara ayrıldı ve erkeklerin siklerine saplandı. Ancak bir telefon numarası hala cevap verdi. Profildeki fotoğrafları pek beğenmedim ama parametreler oldukça hoşuma gitti – 19 yaşında, 170 cm, 52 kg, 2 beden. Nazik bir kız sesi, otelin adresini ve oda numarasını açıkladı. Uzak olmadığını ve yakında metroyla orada olacağını söyledi. Lanet olsun, şehirlerinin metrosu olduğu ortaya çıktı.
30 dakika içinde ulaştı. Kapı çalınıyor ve odaya çok genç bir kız giriyor; eğer onunla sokakta tanışsaydım, onun bir kız öğrenci olduğunu düşünürdüm. Siyah uzun kenarlı holofiber ceket, örgü şapka, uyumlu eldivenler, koyu renk çizmeler. Omuzlarında koyu renk bir sırt çantası. Utanarak soyunur. Ceketin altında beyaz bir bluz ve koyu mavi bir kot pantolon var. Saçları açık kahverengi, yumuşak, göğüs hizasındadır. Dolgun dudaklar. Burun biraz daha ince olabilirdi ama onu da bozmuyor. Kızları arama deneyimimden, zamanın içeri girer girmez ölçüldüğünü biliyorum, bu yüzden hemen duşa gitmeniz gerekiyor. Ve eğer gerçekten paradan tasarruf ediyorsanız oradan başlayın ;-). Ancak kızdan ayrılıp ayrılmayacağıma henüz karar vermedim. Çok genç bir peri. Evet, gelmek için zaman ayırdım. Tazminat olarak sana bin dolar vereceğim ve masrafları bana ait olmak üzere seni bir arabaya bindireceğim.
Koridorda sana sarılıp öpüyorum. Konuk önce kaçınır, sonra yine de öpücüğe sıkıştırılmış dudaklarla karşılık verir. Tamam, devam edelim. Sizi odanızdaki mini bardan bir şeyler içmeye davet ediyorum. Bir martini seçtim. O içerken ona sarılıyorum. Biraz gerginlik var ama sorun değil. Ancak genel olarak kız gençliği ve kendiliğindenliği açısından iyidir. Sohbet ettik. Adı Yulia’ydı, Politeknik Üniversitesi Turizm ve Sosyal Hizmetler Fakültesi 1. sınıf öğrencisi. Annesinin bulunduğu Uralların ötesindeki bir şehirden geliyor. Burada akrabaları var ama kendisi yurtta yaşıyor. Burs fena halde yetersiz ve oda arkadaşı ona bir peri işi kurmasını önerdi. Kız arkadaşım da bu işin içinde.
Ben de biraz kendimden bahsettim, iletişim kuruldu. Karar verildi, alacağım. İki saatliğine para ödüyorum, bana bir havlu ver, duşta ne yapılacağını ve nasıl yapılacağını göster.
Duştan bir havluya sarılı olarak çıkıyor ve bu kadar uzun ;-) verdiğim için pişmanım. Bacaklar ince değil, incedir. Göt delisi. Karın kasları biraz eksik ama kritik değil. Kızın çorapları var mı diye sorduğum soru kafa karışıklığına neden oldu ve cevap “bilmiyordum” oldu. Üzgünüm.
Yatak odasına gidiyoruz. Yulia benimle birlikte battaniyenin altına tırmanıyor. Kıza sarılıyorum ve külot giydiğini fark ediyorum. Hımmm. Tahminimi dile getiriyorum. Evet, bu onun yalnızca ikinci kez ücretli seks yapması ve genel olarak yabancı bir adamla yalnızca ikinci samimi buluşması. Seçtiği mesleğin, tanımadığı erkeklerle sık sık yakın buluşmalar içerdiğini söylüyorum. Artık ona o kadar da yabancı olmadığımı söylüyor. Güzeldi.
Öpücüklerle başladık. İlk başta yine dudaklarını sıkıştırarak cevap verdi, sonra tadı aldı ve dilim kendini serbest bıraktı. Şefkatle öpüyor, yavaşça dilimi ısırıyor. Göğüsler dik, yumuşak ve güzel bir meme ucuna sahiptir. Bikini bölgesinde düzgün bir saç kesimi. Erkek şehvetinin merkeziliği oldukça çekicidir. Orta derecede dolu dudaklar ve sadece mikroskobik bir klitoris. Yulia’ya bir prezervatif uzatıp
onu penisine takmayı teklif etti. Elleriyle taktı, lateksi dikkatlice düzeltti, kafasını ağzına aldı ve sessizce oral seks yapmaya başladı. Hiçbir durgun bakış yok, hiçbir salya akması yok. Gerçekten peri yolculuğuna yeni mi başlıyor? Doğru gibi görünüyor ya da ben öyle inanmak istedim. Oral seksten etkilenmeyen Julia bir göreve devredildi, kayganlaştırıcı uygulandı ve çok şiddetli değil, sıkı sarılmalar ve öpücüklerle sıcak bir ilişki yaşamaya başladık. Kızın penisimi tamamen sıkan sıkı vajinası ve penetrasyon derinliğinin alışılmadık birleşimi büyüleyici bir his verdi. Diz-dirsek pozisyonunda, kızın dudaklarının penisim boyunca nasıl hareket ettiğini ve onu sıkıca kavrayışını izlemek çok ilginçti. Uzun süre bitiremedim ve Yulia gençliğinden ve dayanıklılığından yararlanarak hevesle penisime saplandı. Kız kendini içtenlikle ve özverili bir şekilde verdi, bu yüzden sonunda sonunda "yelken açtım".
Geceyi benimle geçirme fikri hakkında ne düşündüğünü soruyorum. Olumlu olduğunu, pansiyona gitmek istemediğini, genellikle gece olduğunu, sabahın daha iyi olduğunu söyledi. Kız paradan bahsederken kafası karıştı ve bazı indirimler teklif etti. Ama aşkımız ya da bir kamyonetimiz bile yok, paralı seks yapıyoruz. Gecelik makul bir ekstra ücret üzerinde anlaştık.
Bütün gece açık olan otel barına gitmeyi teklif etti. Orada biraz rahatladık ve birkaç kadeh şarap içtik.
Odaya vardığımızda seks yapmaya devam ettik. Yulia’nın gelmesini gerçekten istiyordum ama yine de onu becermekten korkuyordum. Kız daha yeni başlıyor, tecrübeli değil. Hala antiseptiklerin nasıl kullanılacağını gerçekten bilmiyor. Bu nedenle, klitorise masaj yaparken ve vajinaya parmağımı sokarken kendimi dudakları, göğsü, pubisi öpmekle sınırlamaya karar verdim. Artan nefes alış verişine bakılırsa orgazmın yakında olduğunu fark ettim. Julia elimi tuttu ve masaj için vajinadaki doğru yere yönlendirdi. Ve sonunda oldu. Yulka eğildi, rahim kaslarıyla parmaklarımı sıktı ve aniden gevşeyip ağlamaya başladı. Gözyaşları yanaklarımdan aşağı aktı. Bana sarılan kız yüzünü boynuma gömüp burnunu çekti.
-Özür dilerim, beni affet. Sorunumun ne olduğunu bilmiyorum. Özür dilerim.
Onu elimden geldiğince sakinleştirdim.
- Sen benim iyimsin. Senin için her şey yoluna girecek.
Orgazma ulaşmaya gerek yoktu, kişisel ve profesyonel olanı ayırmayı henüz öğrenmemiş bir peri neden bu kadar derine insin ki? Bir profesyonelle oynamak eğlenceli, analog oynuyor, pek fark etmiyorum ama içtenlikle teslim olduklarında oynamaya değmez, saygı duymalısınız. Gerçi bu kimin olduğuna bağlı.
Sonrasında başka bir yaklaşım daha oldu. Lastiksiz bir oral seksle ödüllendirildim. Uzun ve nazik. Ona yumurta yalamayı öğretmeye çalıştım ama eğitimden 10 dakika sonra boğazının bir yerinde kıllar oluştu ve ağzını çalkalamak için kaçtı.
Hala birkaç saat uyuduk. Uyumak için hemen kanepeye gittim ama Yulia benden onunla yatmamı istedi, bu yüzden birlikte uyumak zorunda kaldık. Kıza arkadan sarıldı ve uykuya daldı.
Sabah 8.30’da ilk çiftin yanına gitmesi gerekiyordu ama elbette güven içinde uyuduk. Saat 10’da uyandık. Kendime prezervatif taktım ve sabah seksine kendi tarafımda başladım. Gelemedim, bu yüzden periyodik olarak organımı çıkardım ve kayganlaştırıcı ekledim. Julia buna kararlılıkla katlandı. Yarım saat kadar acı çekmeme rağmen hala bitiremedim. Odamıza kahve ve sandviç sipariş ettik. Kendimi tazeledikten sonra toplantımızı bitirmemiz gerektiğinden bahsettim. Kızın yüzüne bakılırsa Yulia bir süre daha benimle kalmayı sorun etmeyecekti. Ama biraz da güzel şeyler.
Kızı uğurladım ve metroya giden bir otobüse bindirdim. Arabaya binebilirim ama metroyla daha hızlıdır. İletişim için kişisel telefon numarasını bıraktı ve sizi görmekten mutluluk duyacağını söyledi. Otobüs virajdan kaybolana kadar pencereden el salladı. Akşam bana fotoğraflarını gönderdi. Ekli.
Tüm işlerimi bitirdikten 2 gün sonra uçup gittim. Şehrin düzenli olarak açılan peri siteleri. Yulia için reklam yoktu. İşe girmemeye karar verdiğimi sanıyordum. Ama hayır, reklam göründü. Fiyatlar ödediğimden biraz daha yüksek. Aramak istemiyorum, aklımı başımdan alacak, ne olsun, iki evlilik yetti bana.
Eh, buna benzer bir şey.
https://i.postimg.cc/SRpyJDFL/090636.jpg https://i.postimg.cc/Y0ftgYM5/140919.jpg
These users thanked the author Shlyhoeb for the post (total 3):
Aslan 123540, Tolkala, seksforumu_
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Muhteşem genç yaratık

Unread post by sapık »

Güzel kız! Birçok öğrenci bu şekilde ekstra para kazanıyor. İlk elden biliyorum. Herkes şeker bir baba bulacak kadar şanslı değil, bu yüzden [url=viewtopic.php?t=216]fahişelergönder.
These users thanked the author sapık for the post:
seksforumu_
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”