Kızı 30 yaşında

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Rahatlatıcı
Potansiyel seks nesnesi
 Kızı 30 yaşında

Unread post by Rahatlatıcı »

Merhaba! Hikayenizi, düşüncelerinizi, arzularınızı, deneyimlerinizi paylaşın...
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel
 Cevap: Kızım 30 yaşında

Unread post by Vit123 »

Rahatlıyor, kızım 30 yaşında mı?
Herod
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Herod »

Ensest ilişkilere çok ilgim var...
Rahatlatıcı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Rahatlatıcı »

Frank iletişim, komplekssiz. 51 yaşındayım, uzun süredir boşandım, bir kızım var, 30 yaşında, uyuşturucu ve alkol kullanıyor, ayrı yaşıyor, beni ziyaret ediyor ve bazen en çok arzu edilen ve inanılmaz derecede keyifli oluyor...
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Travolta »

Rahatlatıcı: 22 Jun 2021, 05:39 Frank iletişimi, komplekssiz. 51 yaşındayım, uzun süredir boşandım, bir kızım var, 30 yaşında, uyuşturucu ve alkol kullanıyor, ayrı yaşıyor, beni ziyaret ediyor ve bazen en çok arzu edilen ve inanılmaz derecede keyifli oluyor. ...
yani anlatacak bir şeyin var) ve ilk seferin nasıl oldu?
Georgiy
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Georgiy »

Kızım önümde çıplak dolaşmıyor ama dokunulduğunda ne kadar çıplak hissettiğini öğrenme şansım oldu! Karısı televizyon izliyordu ve kızının yatağında uyuyakaldı. Kızım onu ​​uyandırmamak için evlilik yatağımıza uzandı. Akşam vardiyasından eve yorgun bir şekilde geldim, soyundum ve yattım. Elimi karımın göğsüne koydum ve beynimin uzak bir köşesinde göğüslerinin bir şekilde elastik hale geldiği, tüm vücuduna yayıldığı, kilo mu kaybettiği falan geldi. Ancak alkol ve seks arzusu tüm soruların üzerini örtüyordu. Bacaklarımı dizimle ayırdım ve zaten ereksiyon halindeki penisimi soktum! Ne oldu? Vajina dar ve hassas, sürtünmeye devam ediyorum ve sonra karım horluyor! Ama yan odada! Bu Masha, aklıma geldi! Adam durdu ve kadın fısıldadı: Baba, devam et, ama bunun bana düşmesine izin verme. Karıma aşağılanmaya alışkınım, onda bir yay var. Sonuna kadar getirdi, kızımın uyluğuna indirdi, sakinleşene kadar biraz daha okşadı ve oturma odasına, kanepeye geçti. Ben de şunu düşündüm: Babalar, kızlarının 17 yaşında artık kız olmadığını bu şekilde anlıyorlar. Sabah Masha fısıldadı: Görünüşe göre senin bir cinsel dev olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu!
Stas
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Stas »

Kızım beni daha erken baştan çıkardı, erken gelişmiş bir kız oldu ve eşimin ailesine katıldı. 14 yaşımda göğüslerim avucuma tam oturuyor. Elastik! Sıktı, sıktı, soyundu, cildi ipeksiydi, kalçaları genişti, kasıklarda hafif tüyler vardı. Elbiselerini de çıkar diyor. Eşim işteydi. Ve taytımı çıkarıyor ve anneme yaptığının aynısını bana da yapmasını gerçekten istediğimi söylüyor, ben de canımı acıtacağını söylüyorum. Nina bana (15 yıllık komşu-arkadaşım) şöyle cevap verdi, biliyorum, pek de öyle değil, diyorum ama nasıl biliyor? Seryoga (kardeşi) uzun zamandır onunla yatıyor ve ben bunu istiyorum ama erkek kardeş yok, sadece sen varsın! Bence yapacak bir şey yok, ama zaten bunu yapmak istediğine göre, yerel serserilerin eline kolayca düşüp onu yozlaştırabileceği anlamına geliyor! Sanırım onu ​​yarım tümsek kadar dikkatlice hareket ettireceğim. Kanepeye uzandım, bir muşamba serdim, önümde hissettim, göğüslerimi okşadım, bacaklarımın arasındaki yarık genişledi ve ereksiyon oldum. Vajinaya getiriyorum, labia ile keskin bir nokta arasına giriyorum. Ses yok, sokakta öğretildiği gibi dişlerini sıktığı ortaya çıktı. Daha ileri gitti, yarıya kadar sürdü, vajina fare gözü gibi dar, rahme dayanmıyor, ayrıca dip yok, hepsi içeri itilene kadar rahim ağzının kokusunu alamıyorum! Sürtünme başladı, vajina genç, elastik, genç bir mantar gibi gıcırdıyor! Kızı tutkuyla inliyor, gülümsüyor, hayali sonunda gerçek oluyor. Eşime göre iki kat daha hızlı geldim, zar zor çıkaracak zamanım oldu. Daha sonra sık sık prezervatifle çalıştık, okul boyunca göğüslerim 4 bedene kadar gelişti, 21 yaşında evlendim, şimdi iki çocuğum var. Erken gelişmişliğin eğimli bir yoldan aşağı inmesini bu şekilde engelledim!
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Eşim işe gittiğinde kızım her sabah koşarak yatağıma gelirdi. 13 yaşındayken uzun boylu, güzel vücutlu bir kıza dönüşürdü, benimle yatakta yatardı, kıçını bana dayardı. Sanki üşüyormuş gibi ona sarılıyordum ve o da sessizce uzanıp televizyon izliyordu. Bir süre sonra heyecanlanmaya başladı. Gecelik ve külotsuz. Penisim külotumdan fırladı ve sanki yanlışlıkla bacaklarını okşamaya başladı. 14 yaşına kadar onu dilimle ve parmaklarımla geliştirdim. İlk kez ağrısız ve kansız geçti. Evlenene kadar ilişkimiz en güven verici ve sıcaktı. Çünkü ben onun ilk arkadaşıyım. tüm sorunları ve soruları annesine değil bana danışıyor
These users thanked the author Tolkala for the post (total 10):
Nikk, meni, şekil, Mart, Eski Şeytan, Julikos, Rasaroam, IDVS03082008, İskoç, Endişeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

İşte böyle olurdu! Aksi halde nasıl zorlanır?.. :bel_flag:
sikişmek istiyorum
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by sikişmek istiyorum »

kızlarınızı kıskanıyorum
şekil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by şekil »

Rahatlatıcı: 22 Jun 2021, 05:39 Frank iletişimi, komplekssiz. 51 yaşındayım, uzun süredir boşandım, bir kızım var, 30 yaşında, uyuşturucu ve alkol kullanıyor, ayrı yaşıyor, beni ziyaret ediyor ve bazen en çok arzu edilen ve inanılmaz derecede keyifli oluyor. ...
belki de seni isteyen kızınız değil de uyuşturucuydu?
bazı uyuşturucular altında herkesin üstüne çıkabilirsiniz
These users thanked the author şekil for the post:
Eski Şeytan
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Ben kendiminkini kontrol ediyorum. O sigara bile içmiyor.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Avare
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890

Unread post by Avare »

Tolqala: 12 Jul 2021, 23:37 Ben kendiminkini kontrol ediyorum. O sigara bile içmiyor.
İyi kız.
Herodias
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Herodias »

Kızım beni baştan çıkardı, 15 yaşındaydı, eşim bir gün hastanedeydi, televizyon izliyorduk, şeffaf tişörtlü kafasını omzuma koydu ve göğüsleri göründü, düzeltmeye karar verdim, o gerek yok dedi, beğenmedin mi? Bakışlarımız buluştu ve yavaş yavaş öpüştük, göğüslerimi okşamaya başladı, gömleğimin altına girdim, çıkardı, üzerime tırmandı ve emmeye devam etti, sonra uzandı, külotunu çıkardı, ben de onun mağarasını emdim, sonra dikkatlice içeri girdi, inledi ve inlemeye başladı, ilk kez böyle oldu, şimdi 26 yaşında, evli ve iki çocuk babası, ama bazen kocası uzaktayken onu evine çağırıyor
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257

Unread post by bir peri »

Torunlarınıza yakından bakmadınız mı?
Herodias
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Herodias »

Yakından baktım ama henüz çok küçüklerdi, kızım beni doğurmayı teklif etti ama o zaman korktum
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257

Unread post by bir peri »

Çok genç diye bir şey yoktur.
En azından çok gençlerin bile ağzına, kıçına girebiliyorsunuz.
These users thanked the author bir peri for the post (total 2):
Ted_2023, Rasaroam
Mastürbasyon Kadın
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mastürbasyon Kadın »

Ensest aile veya çift arıyorum, ensest aileden bir kızla ciddi bir ilişki düşünüyorum.
Drandulet264043
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Unread post by Drandulet264043 »

nymphet: 13 Jul 2021, 08:45 Çok genç diye bir şey yoktur.
En azından çok küçüklerin bile ağzına ve kıçına her şeyi sokabilirsiniz.
Çok küçük olanlar için içeriye hiçbir şey sokmamak, uylukların arasına maksimum hareket ve karın üzerine boşalmak daha iyidir.
These users thanked the author Drandulet264043 for the post:
Süleyman
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Drandulet264043: 22 Nov 2021, 19:09
Çok genç olmak diye bir şey yok.
En azından çok küçüklerin bile ağzına ve kıçına girebiliyorsunuz.
Çok küçük olanlar için içine hiçbir şey sokmamak, en fazla uylukların arasından sürmek ve karnına boşalmak daha iyidir.
Peki nasıl? Böyle bir deneyiminiz var mı? :det2:
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Kırk beşinci »

niqk: 22 Nov 2021, 19:27
nymphet: 13 Jul 2021, 08:45 Çok genç olmak diye bir şey yok.
En azından çok genç olanların bile ağzına ve kıçına nüfuz edebiliyorsunuz.
Çok küçük olanlar için içeriye hiçbir şey sokmamak, en fazla uylukların arasından sürmek ve karnına boşalmak daha iyidir.
Herkesin saçmalıklarla ilgili deneyimi vardır
These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 5):
Anonim, Kasım, Anbel, Mart, Manfred
şekil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by şekil »

Kırkbeşinci: 22 Nov 2021, 23:00
niqk: 22 Nov 2021, 19:27
Drandulet264043: 22 Nov 2021, 19:09 Küçüklerin içeriye hiçbir şey itmemesi daha iyidir, en fazla uylukların arasından sürün ve karnına boşaltın.
Herkesin saçmalıklarla ilgili deneyimi vardır
31 çekme deneyimi!
Herkeste de bu var, forum bunun için var))))
fromkl
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by fromkl »

kahretsin, konu herkese göre olmasa da heyecan verici...
These users thanked the author fromkl for the post:
Mart
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ted_2023 »

nymphet: 13 Jul 2021, 08:45 çok genç diye bir şey yoktur.
En azından çok küçük olanların bile ağzına ve kıçına nüfuz edebilirsiniz.
alışılmadık cevap)
These users thanked the author Ted_2023 for the post:
Aion2012Ölü
Kek747
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kek747 »

Herodias: 13 Jul 2021, 08:14 Kızım beni baştan çıkardı, 15 yaşındaydı, eşim bir gün hastanedeydi, televizyon izliyorduk, şeffaf tişörtle başını omzuma koydu ve göğüsleri göründü, düzeltmeye karar verdim gerek yok dedi, beğenmedin mi? Bakışlarımız buluştu ve yavaş yavaş öpüştük, göğüslerimi okşamaya başladı, gömleğimin altına girdim, çıkardı, üzerime tırmandı ve emmeye devam etti, sonra uzandı, külotunu çıkardı, ben de onun mağarasını emdim, sonra dikkatlice içeri girdi, inledi ve inlemeye başladı, bu bizim ilk seferimizdi, şimdi 26 yaşında, evli ve iki çocuk babası, ama bazen kocası uzaktayken onu çağırıyor
Harika kızım
These users thanked the author Kek747 for the post:
Aion2012Ölü
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”