Anlaşmalı bir evliliğim olacak En iyi birliktelik türü...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Anlaşmalı bir evliliğim olacak En iyi birliktelik türü...

Unread post by Guest »

Anlaşma evliliği yapacağım

En iyi evlilik türü bir erkek ve bir kadın arasındaki birlik - çıkar evliliği. Çıplak duygulara damga vurulmasına karşıyım. Mutsuz aileler, birbirlerinin önemli konulardaki tutumunu önceden çözemeyen insanlar tarafından yaratılır: çocuklar, mali durum, cinsiyet, boş zaman ve ev sorumlulukları. Ve sonra adamlar "anlaşamadıkları" gerekçesiyle boşanma başvurularını sicil dairesine getiriyorlar.

Hesaplama parayla değil, görüşlerle ilgili. Daha iyi bir eve taşınmak istiyorsam ama partnerim "her şey yolunda" diyorsa, bu bir uyandırma çağrısıdır. Sağlıklı bir yaşam tarzını destekliyorsam ve partnerim her hafta şişiyorsa, bu bir işarettir. Eğer ben doğum yapmak istemiyorsam ve partnerim oğluma bir isim bulursa, bu bir siren olur. Aşk, iki parmağa saplanan kürdan gibi inançları kırar.

Görücü usulü evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?
çılgın kız
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anlaşmalı bir evlilik yapacağım En iyi birliktelik türü...

Unread post by çılgın kız »

Guest: 30 Oct 2019, 04:12 Görücü usulü evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tüm evlilikler görücü usulüyle yapılır. Doğru hesaplarlarsa sonsuza kadar mutlu yaşarlar, ancak hesaplamalarda hata yaparlarsa ya yaşarlar ama mutlu olmazlar ya da yaşamazlar. Ve bu durumlarda da bir hesaplama var.
These users thanked the author çılgın kız for the post:
Korsan
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”