Katı eşler

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Biron
Potansiyel seks nesnesi
 Katı eşler

Unread post by Biron »

Eşimle çok uzun bir süredir, 30 yıldan fazla bir süredir evliyiz. Hem evde hem de yatakta katı bir kadındır. Ben her zaman bir dipçiydim, sadece günlük hayatta değil, yatakta da her zaman bana hükmetmeyi severim. Evi ben yönetiyorum ve kadınların işlerini ben yapıyorum çünkü onun çok az kız arkadaşı var ve özellikle kimseden hoşlanmıyor, onun kız arkadaşı olmama karar verdi. Bunun için beni tamamen kadın kıyafetleriyle giydiriyor, evde uzun süredir sadece kadın iç çamaşırı giyiyorum, bornozla dolaşıyorum, beni tüm vücuduma şekerleme yapmaya zorluyor çünkü o yapmıyor kıllı erkekler gibi yatakta muhteşemdir, yatakta metrestir ve her zaman çoraplı bir kemer takmamı ister. Ben hep alttayım, bana tokat atıyor. Beni siktiğinde ona olan ilgimi kaybetmemek için uzun süre boşalmamam için taşaklarımı çekiyor, sadece nadiren yüzüme oturuyor, ben de onun suyunu yalıyorum ve o siktiğinden keyif aldığında sonra onu ağzıma alıyor ve ben onun ağzına boşalana kadar emiyor. Sperm yutmayı çok seviyor ve sonunda banyoya gidiyoruz ve orada bana aynen böyle altın rengi bir duş veriyor. Karım gerçekten çok kötü...
Onlar oluşturuldu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Sıkı eşler

Unread post by Onlar oluşturuldu »

Kahverengi dolu işe yaramaz mı?
Biron
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Sıkı eşler

Unread post by Biron »

HAYIR. Altın rengi duşları severim, eğer onu dinler ve isteklerini yerine getirirsem, anüsümü yalayabilir. Beni eğip yalıyor, öyle tarifsiz bir heyecan ki. :göz kırp:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”