Katı eşler
-
- Potansiyel seks nesnesi
Katı eşler
Eşimle çok uzun bir süredir, 30 yıldan fazla bir süredir evliyiz. Hem evde hem de yatakta katı bir kadındır. Ben her zaman bir dipçiydim, sadece günlük hayatta değil, yatakta da her zaman bana hükmetmeyi severim. Evi ben yönetiyorum ve kadınların işlerini ben yapıyorum çünkü onun çok az kız arkadaşı var ve özellikle kimseden hoşlanmıyor, onun kız arkadaşı olmama karar verdi. Bunun için beni tamamen kadın kıyafetleriyle giydiriyor, evde uzun süredir sadece kadın iç çamaşırı giyiyorum, bornozla dolaşıyorum, beni tüm vücuduma şekerleme yapmaya zorluyor çünkü o yapmıyor kıllı erkekler gibi yatakta muhteşemdir, yatakta metrestir ve her zaman çoraplı bir kemer takmamı ister. Ben hep alttayım, bana tokat atıyor. Beni siktiğinde ona olan ilgimi kaybetmemek için uzun süre boşalmamam için taşaklarımı çekiyor, sadece nadiren yüzüme oturuyor, ben de onun suyunu yalıyorum ve o siktiğinden keyif aldığında sonra onu ağzıma alıyor ve ben onun ağzına boşalana kadar emiyor. Sperm yutmayı çok seviyor ve sonunda banyoya gidiyoruz ve orada bana aynen böyle altın rengi bir duş veriyor. Karım gerçekten çok kötü...
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Sıkı eşler
HAYIR. Altın rengi duşları severim, eğer onu dinler ve isteklerini yerine getirirsem, anüsümü yalayabilir. Beni eğip yalıyor, öyle tarifsiz bir heyecan ki. :göz kırp:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 671 Replies
- 46876 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 207 Replies