Troleybüste mahsur kaldılar

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Anonim
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Troleybüste mahsur kaldılar

Unread post by Anonim »

Hala hatırlıyorum..
19 yaşımdayken büyük bir şirkette sekreter olarak çalışıyordum. Ofis metroya uzak merkezdeydi, 3 durak sonra troleybüse binmek zorunda kaldım.
Ve bir gün işten sonra troleybüse bindim. Kalabalık çılgın. Sanki bir mengeneye sıkışmıştım, elimi kaldıramadım ya da arkamı dönemedim...
Araba kullanıyorduk...Bacaklarımın arasına bir şeyin girdiğini hissettim, birinin evrak çantasının kırıldığını sandım bacaklarımın arasına girdi ve ezildiğim için çıkaramadım. Ancak birkaç saniye sonra bacaklarımın arasını ovuşturan şeyin birinin eli olduğunu fark ettim. Çok dar ince bir pantolon giyiyordum, iç dudaklarım rahatlıkla hissediliyordu... Birisinin parmakları tam aralarına sürtüyordu... Sıcak hissettim... Şaşkındım... Etrafa bakmaya başladım... dört bir yanımız erkeklerle çevrili, üç kişiydik, 45+, hepsi iş kıyafeti giymiş, herkes sakin görünüyordu... Hangisi olduğunu anlayamadım... Arkamı dönmeye, elimi hareket ettirmeye çalıştım. ama bu imkansızdı. Ve hala gidilecek uzun bir yol var... Ve seğirmeyi bıraktım, rahatladım... ve hislere teslim oldum. En çok yöneldiğim adamın dudaklarına baktım ve o olduğunu hayal ettim. Dirseği meme ucumun hemen yanındaydı ve taşıma sırasındaki pompalama ’den geliyordu meme ucuna sürttü..Meme uçlarının dokunmaktan taşa döndüğünü hissettim..Son teslimiyetten önce ritmi arttırdı, bazen klitorise vuruyordu ve ürperiyordum hafifçe.. Troleybüs metroda durduğunda her şey bir anda durdu ve kalabalık beni dışarı taşıdı.. Birkaç dakika ne hissettiğimi anlayamadan şaşkınlık içinde sokakta durdum.. O zamandan bu yana 19 yıl geçti. Ve bu anı bana hoş geliyor, kirli görünmüyor ya da tecavüze uğramış gibi görünmüyor. Bu duruma mastürbasyon bile yaptım.
These users thanked the author Anonim for the post (total 10):
Nikk, Oleg257, Fargal94, Mishanja11, Dokunma Sanatı, Bravo61, Rasaroam, Islak, masrafçı, Şalun70
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
 Cevap: Troleybüste mahsur kaldılar

Unread post by Nikk »

Anonim: 26 Dec 2022, 14:33 Hala hatırlıyorum..
19 yaşımdayken büyük bir şirkette sekreter olarak çalışıyordum. Ofis metroya uzak merkezdeydi, 3 durak sonra troleybüse binmek zorunda kaldım.
Ve bir gün işten sonra troleybüse bindim. Kalabalık çılgın. Sanki bir mengeneye sıkışmıştım, elimi kaldıramadım ya da arkamı dönemedim...
Araba kullanıyorduk...Bacaklarımın arasına bir şeyin girdiğini hissettim, birinin evrak çantasının kırıldığını sandım bacaklarımın arasına girdi ve ezildiğim için çıkaramadım. Ancak birkaç saniye sonra bacaklarımın arasını ovuşturan şeyin birinin eli olduğunu fark ettim. Çok dar ince bir pantolon giyiyordum, iç dudaklarım rahatlıkla hissediliyordu... Birisinin parmakları tam aralarına sürtüyordu... Sıcak hissettim... Şaşkındım... Etrafa bakmaya başladım... dört bir yanımız erkeklerle çevrili, üç kişiydik, 45+, hepsi iş kıyafeti giymiş, herkes sakin görünüyordu... Hangisi olduğunu anlayamadım... Arkamı dönmeye, elimi hareket ettirmeye çalıştım. ama bu imkansızdı. Ve hala gidilecek uzun bir yol var... Ve seğirmeyi bıraktım, rahatladım... ve hislere teslim oldum. En çok yöneldiğim adamın dudaklarına baktım ve o olduğunu hayal ettim. Dirseği meme ucumun hemen yanındaydı ve taşıma sırasındaki pompalama ’den geliyordu meme ucuna sürttü..Meme uçlarının dokunmaktan taşa döndüğünü hissettim..Son teslimiyetten önce ritmi arttırdı, bazen klitorise vuruyordu ve ürperiyordum hafifçe.. Troleybüs metroda durduğunda her şey bir anda durdu ve kalabalık beni dışarı taşıdı.. Birkaç dakika ne hissettiğimi anlayamadan şaşkınlık içinde sokakta durdum.. O zamandan bu yana 19 yıl geçti. Ve bu anı bana hoş geliyor, kirli görünmüyor ya da tecavüze uğramış gibi görünmüyor. Hatta bu duruma mastürbasyon bile yaptım.
İlginç bir hikaye! Tekrarlamayı denediniz mi? Ezilmeler sıklıkla meydana gelir...
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Güzel »

Anılar ruhu ısıtır.) O zamanlar gençti. Ve erkekler genç kızları aşık etmeye bayılırlar). Erkekler bazen yaşlı kadınları da iterler)
Автор темы
Anonim
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Anonim »

niqk: 26 Dec 2022, 14:45 İlginç bir hikaye! Tekrarlamayı denediniz mi? Sık sık ezilmeler oluyor...
Uzun süreli doğum iznindeyim. Çalışmıyorum. Ve neredeyse hiç toplu taşıma kullanmıyorum.
Evet, bana öyle geliyor ki erkekler kadınlardan korkuyor, kafası karışacak ve sessiz kalacak olan kızdır, ancak bir kadının tepkisi anlık olabilir)))))) riskli
These users thanked the author Anonim for the post (total 2):
Tolyan, masrafçı
Bravo61
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Bravo61 »

Benimki otobüste ellenmeyi seviyor
These users thanked the author Bravo61 for the post:
masrafçı
masrafçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by masrafçı »

Böyle bir deneyim var. Ayrıca ara sıra aşık olduğunda kadınların kıçını okşardı. Bacaklarımın arasına girmeme izin vermediler ve bu her zaman işe yaramıyordu. Farklı tepkiler vardı. Çok tutkuluydular, el ele tutuşmak için kıçlarını ortaya koyuyorlardı. Ayrıca kavga edenler de vardı. Eh, herkes cinsel macera düşünceleriyle yaşamıyor ;)
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Anonim,
Evet büyük şehirlerde Sadece erkekler değil, erkekler ve hatta kadınlar da çok eğlendi... :wink:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”