Kızının erkek arkadaşı

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Chuck
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Kızının erkek arkadaşı

Unread post by Chuck »

Herkese merhaba! Lütfen yardım edin, çok endişeleniyorum.
Kızım 18 yaşında. Çok zayıf (145 cm, kilosu 41)
Bir erkekle çıkıyor. Oldukça iri. Boyutunu bilmiyorum, boyu 190 civarında, oldukça enerjik.
İlişkisi zaten ciddi (geceyi onunla geçiriyor).
Organının da fazla olup olmadığı konusunda endişeleniyorum büyük.. hımm.. . Kendisi çok minyon, kendisi ise tam bir yaban domuzu. Geceyi her geçirdiğinde kalbi kanıyor. Bu onu travmatize etmiyor mu?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
 Cevap: Kızımın sevgilisi

Unread post by Nikk »

Chuck: 21 Jun 2021, 14:54 Herkese merhaba! Lütfen yardım edin, çok endişeleniyorum.
Kızım 18 yaşında. Çok zayıf (145 cm, kilosu 41)
Bir erkekle çıkıyor. Oldukça iri. Boyutunu bilmiyorum, boyu 190 civarında, oldukça enerjik.
İlişkisi zaten ciddi (geceyi onunla geçiriyor).
Organının da fazla olup olmadığı konusunda endişeleniyorum büyük.. hımm.. . Kendisi çok minyon, kendisi ise tam bir yaban domuzu. Geceyi her geçirdiğinde kalbi kanıyor. Bu onu travmatize etmiyor mu?
Seni teselli edebilirim! Vücut tipi ile penis büyüklüğü arasında hiçbir benzerlik yoktur! Aksine, birçok sporcunun oldukça ortalama büyüklükte penisleri vardır. Ama Şibzdik’lerin sikleri büyük bir kulübe dönüşebilir.
These users thanked the author Nikk for the post (total 5):
Avare, görünüyor_normal, annem adam yaptı, Vit123, Tanuşka
Автор темы
Chuck
İlgi gösteriliyor

Unread post by Chuck »

niqk: 21 Jun 2021, 16:11 Seni teselli edebilirim! Vücut tipi ile penis büyüklüğü arasında hiçbir benzerlik yoktur! Aksine, birçok sporcunun oldukça ortalama büyüklükte penisleri vardır. Ancak shibzdik’lerin sikleri büyük bir kulübe dönüşebilir.
O tam olarak güçlü bir sporcu değil. Kendisi iri ve orta derecede şişkin.
Evet, onun bir sopa olmadığına inanmak istiyorum. Ama bunu sormak, biliyorsun, bir seçenek değil.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Büyük bir penis oldukça nadirdir. Ve sonra kadın vajinası doğum sırasında bebeğin geçmesine izin verir!!! Yani her halükarda penisi kabul edecektir...
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanuşka
görünüyor_normal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by görünüyor_normal »

Kızların deliklerinin esnekliği inanılmaz😍
Sabah her şey bir araya gelecek!
These users thanked the author görünüyor_normal for the post (total 4):
Travolta, Yaoishica, Tolkala, Tanuşka
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Chuck: 21 Jun 2021, 14:54 Onun... hmm... organının çok büyük olup olmadığı konusunda endişeleniyorum. Kendisi çok minyon, kendisi ise tam bir yaban domuzu. Geceyi her geçirdiğinde kalbi kanıyor. Bu onu travmatize etmiyor mu?
Yerinde olsaydım, ikisi de senin evinde olsaydı, kızımı ekmek almaya gönderirdim. Ve mutfaktaki adamı penisinden yakalayıp şöyle derdi: Peki, bana nasıl bir evin olduğunu göster!
Ve kızım için endişelendiğimi ve bu yüzden sorduğumu da ekle.
Eğer hemen kaçmazsa ve üye gelirse dövüş pozisyonunda nasıl olduğunu görmek istediğimi söyleyin.

Ciddiyim ve ben Şaka yapmıyorum.
Sadece anne olduğumu ve bilmem gerektiğini söyle çünkü ben bu çocuğunu doğurdu ve onu kıçından öptü.
Eğer utanırsa o zaman penisini ellerine al ve onu hatırla. Kesinlikle bundan kalkmalı.

Peki o zaman...
Burada çok ince bir çizgi var. Eğer onu mastürbasyon yaparsan ve ereksiyon olursa, o zaman bu senin endişenin ve eylemlerinin konseptinin bir parçası gibi görünüyor.
Fakat ereksiyon olması için onu emmeye başlarsan. Veya elini tutar ve muhtemelen zaten ıslak olan amınıza parmağınızla dokunursunuz, sonra....

Peki, anlıyorsunuz...
Eğer söylemezse kimseye gitme, o zaman iyi. Ancak bunu kesinlikle birisine anlatması ihtimali çok yüksek. Peki, hadi en yakın arkadaşımıza söyleyelim.
Ve kızınız, onu ne kadar iyi tanırsanız tanıyın, dönüşümlü olarak ikisiyle de yatabilir. Ve her ikisinin de bundan haberi olmayabilir. Veya biliyor olabilirler. Ya da onu aynı yatakta birlikte sikebilirler.
Kolay!

Prensip olarak bunda o kadar da korkunç bir şey yok. Belki de ikisi de onu iyi arkadaş oldukları için seviyorlar. Ve seks, güvenin en yüksek derecesidir.
İkisini de sevebilir ve ikisi için de hoş bir şeyler yapmak isteyebilir.
Örneğin, erkek arkadaşının arkadaşının hiçbir şeyi olmadığını biliyor. kız arkadaşı ve erkek arkadaşı bunun hakkında konuşabilir. Arkadaşım iki aydır kimseyi becermedi. Hepsi bitkin ve hepsi bu. Ve ona arkadaş olarak seks teklif edebilir. Üstelik her şeyi kendisi ayarlayabilir.

Diyelim ki onun evine gelin ve her şeyi bu şekilde planlayın; sorunlarınızı duyduğumu söylüyorlar. Ve benim de senden gerçekten hoşlandığımı ve beni okşamana aldırış etmeyeceğimi söylüyorlar. Peki işler nasıl gidecek?
Ve sen adamın reddedeceğini mi düşünüyorsun!? Ben şüpheliyim! :-)

Yani...
Ve bu gibi durumlarda. Sana güveni en yüksek olan adam onu ​​aldatacaktır. Kızının erkek arkadaşına nasıl oral seks yaptın? Parmaklarını kasıklarına nasıl sokmuşlar.
O yüzden bunu yapmamanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Onu biraz salla. Hala ereksiyon olması gerekiyor ve kızınıza ne yapıştırdığını göreceksiniz.

Peki o zaman...
Sonrasında ereksiyon olup olmayacağına karar vermek size kalmış. onu da içine sok. :-)
Ama şu anda bir kocanız yoksa, o zaman sizin yerinizde olsam, erkek arkadaşı konusunda kızınızla aynı fikirde olurdum. Ben de ona bunu söylerdim; bir erkeğim olmadığını ve bazen bunu gerçekten istediğimi söylüyorlar. Ve eğer erkek arkadaşın zaman zaman beni becerirse sana çok minnettar olurum.

Genel olarak, kayınvalideni sikmenin genel olarak kabul edilen bir uygulama olduğunu belirtmek gerekir. . Kayınpederin gelinlerini sikmesiyle aynı şey. Vaftiz babası kahrolası vaftiz babası gibi. Veya vaftiz ebeveyni.
Ve tüm bunlar genellikle tüm tarafların karşılıklı rızasıyla gerçekleşir. Bu, buharı serbest bırakan ve cinsel ihtiyaç sorununu bir nevi çözmenizi sağlayan bir valftir. Bu bir çeşit fahişelik bile değil.
Sadece akraba çevresinden birinin yeterince seks yapmaması. Ve burada potansiyel olarak iyi dikilmiş bir üye çok yakında yürüyor. Veya birisinin elastik amının saniyeler içinde ıslanması. Ve herkes bunu ister.

Ve prensip olarak, yakınınızda bulunan ve neredeyse akrabanız olan birini gizlice sikebilirsiniz. Ancak bu er ya da geç anlaşılacaktır. Ve bir kalıntı olacak çünkü birini kandırmanız ve tüm bunları birinin arkasından yapmanız gerekecek. Bu ilişkilere ve güvene zarar verir. Ama eğer bir anlaşmaya varırsanız....
Her zaman herkesle her konuda anlaşabileceğinizi unutmamalısınız. Neredeyse her zaman ve hemen hemen her şey hakkında.
Sadece kalbinizi bükmemeli ve her şeyi elinizden geldiğince en iyi şekilde düzenlemelisiniz. Şunun ve bunun gibi.

Bunun normal ve genel kabul görmüş bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Ancak insanlar bariz nedenlerden dolayı tüm bunların reklamını yapmıyorlar. Ama bence çoğu kayınvalidesini ve gelinini beceriyor. Ve kocaların, kocanın vaftiz babasının veya babasının zaman zaman karısını siktiğini bilmelerinin mümkün olduğunu düşünüyorum. Vaftiz babanla senin onun karısını becerebileceğine dair bir anlaşma var, o da seninkini becerebilir. Babana gelince. Bu yüzden ara sıra daha genç birini sikmek onun sağlığı için iyidir. Kan daha hızlı akacak, daha iyi ayakta duracaksınız. Bu, vücudun daha iyi çalışacağı anlamına gelir. Ve bence kocalar babalarının karısını becerdiğini biliyorlar ve bence tüm bunlar hoş karşılanıyor.

Ve hatta mümkünse bunu gözetliyorlar. Çünkü tanıdığınız, iyi tanıdığınız birinin sikilmesini izlemek çok heyecan verici.
görünüyor_normal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by görünüyor_normal »

Damadıma artık dayanamıyorum😑’s 128529;. Henüz birbirimizi tanımıyoruz, henüz okulu bitirmedik... damat nedir ki?!!!!😆
Ama artık onu ortaya çıkarmıyorum, yok
These users thanked the author görünüyor_normal for the post (total 4):
Qbz, Mosiya, İvannavi, Akşamdan kalma saçmalığı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

appears_normal: 28 Jun 2021, 16:41 Damadıma artık dayanamıyorum😑😑. Henüz birbirimizi tanımıyoruz, henüz okulu bitirmedik... damat nedir ki?!!!!😆
Ama artık onu ortaya çıkaramam, var olmayan
Peki sen ver ateş! Kızınızın kaderini kendi ellerinizle mahvetmeye başladığınızı anlıyor musunuz? Eğer yasaklamaya başlarsan ve onu içeri almazsan yine de seni terk edecektir.
Ve hatta ölümcül bir şekilde gücenecektir. Peki torunlarını neden göreceksin...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Vit123
Qbz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Qbz »

appears_normal,
İstiyor musun? çocuklarınıza yardım etmek mi istiyorsunuz?
Onları rahat bırakın!
(Alıntının yazarını hatırlamıyorum))
These users thanked the author Qbz for the post:
Ryzhik
Ahlaki eğitim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ahlaki eğitim »

Chuck, seks yapmak için bir fikir edin tochno uznaite razmeri ve dusha uspokoitsa... :)
fu
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by fu »

Sikim normal ve o da bundan hoşlanıyor *x)
Astar
İlgi gösteriliyor

Unread post by Astar »

Eğer bir kız bir erkekle yatıyorsa bu onun her şeyden memnun olduğu anlamına gelir, babasının sakinleşmesi gerekiyor.)
These users thanked the author Astar for the post:
seksforumu_
Volk88
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Volk88 »

Boy 184/100/18cm - 33
156/46 -19 boylarında bir kız var
İlk başta, tabiri caizse, bir gıcırtı ile içeri girdi :oops:
Bir süre sonra alıştım, artık tüm deliklerde pratik yapıyoruz :wink:
These users thanked the author Volk88 for the post:
Tolkala
asla958
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by asla958 »

Chuck, Kötü bir şey olmayacak. Eğer hoşuna gitmeseydi böyle biriyle çıkmazdı.
İskender 1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 4 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İskender 1 »

Doğru yazıyorlar, acı olsaydı onunla yatmazdı.
asla958
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by asla958 »

Mantıklı :)
kenzo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 1 year 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by kenzo »

Bu arada öyle bir fantezim vardı ki, eğer bir kızım olsaydı hem kızımı, hem onun erkek arkadaşını, hem de onunla birlikte kıçından ve kedisinden sikerdim... hatta belki 15 yaşında bir kız çocuğuyla 16 yaşında bir kızını bile sikerdim. eski erkek arkadaşım))
nBu kimsenin başına geliyor mu?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”