Dior’un Günlüğü #32
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #32
Bir yaz ailemle birlikte daha sıcak iklimlere tatile gittim ve orada komşum olan bir kızla tanıştım. Adı Amina’ydı, o ve ailesi Ermenistan’dan uçtu. Kendisi benim yaşımda, ortak bir dil bulduk ve kısa sürede arkadaş olduk. Birlikte güneşlendiler, sahilde erkekleri baştan çıkardılar ve birlikte yerel gece kulüplerine gittiler. Bir gün kulüpteki bir partiden sonra bir adamın kulübesindeki partiye davet edildik. Geldiğimizde çok şaşırdım! Hiç bu kadar güzelliği, pahalı alkolü, saunayı, deniz manzarasını, nargileyi ve tüm masrafları sahibinin pahasına görmemiştim! Yüksek sesli müzik, herkes dans ediyor, havuz kenarındaki kızlar sadece külotlarıyla, göğüsleri dışarıda rahatlıyor. Amina ve ben son hızla dans ederken, köşedeki bir kızın aktif olarak iki erkeği emdiğini fark ettim ve bu herkesin önünde! Bir saat sonra Amina ve ben sarhoş olduk ve bazı adamlar bizi aktif olarak taciz ediyordu. Onlarla birlikte çalılıklara gitmeye hazır olduğumuz anda, mini bikinili, ateşli esmer bir kız yanımıza yaklaştı, ellerimizden tuttu ve kıçını sallayarak bizi yönlendirdi. Büyük bir odaya girdiğimizde sahibi oradaydı, iyi bir dinlenmenin yapılması gerektiğini söyledi. Adam yanımıza geldi ve bize bir hap verdi. Adam gülümseyerek, "Al, bir içki al, çok daha eğlenceli olacak" dedi. Arkadaşım yuvarlak şeyi alıp votkayla yıkadı, baktı, ben de hemen aynısını yaptım. Yaklaşık beş dakika sonra sıcaktan yenildim, meme uçlarım sertleşti, amım sanki elektrik şoku alıyormuş gibi hissettim ve hızla ıslanmaya başladı. Aminka ve ben birbirimize baktığımızda yüksek sesle güldük ve sarıldık, ardından öfkeyle derinden öpüşmeye başladık, aynı anda birbirimizi soyunduk. Sahibi de kendini teşhir etti, bir sandalyeye oturdu, bir puro yaktı ve bize mastürbasyon yapmaya başladı. Nedense ne ben ne de kız arkadaşım aldırış etmedi. Sarıldık, aktif olarak öpüştük ve birbirimizin amlarını okşadık. Sonra yüksek bir ses bizi öpüşmekten uzaklaştırdı - "Fahişenin bacağına!" sanki bir emir gibiydi. Bize ne oldu bilmiyorum, bedenim dinlemedi, ne yaptığımı anlamadım, sadece sahibinin isteğini yerine getirmek, bedenimi kullanması için ona vermek istedim. Aminka ve ben el ele tutuşarak yavaşça adama yaklaştık ve ayaklarının dibine diz çöktük. - "Ağzına!" emri geldi. İtaatkar köpekler gibi biz de sahibinin aletini emir üzerine aldık ve aktif olarak kalın aleti emmeye başladık. Büyük penisi küçük ellerimizle tutarak, her iki taraftaki ıslak kafayı açgözlülükle emdik ve periyodik olarak kendimizi indirip büyük topları emdik. Sahibi sıkıldığında Amina’yı saçından tutup odanın ortasına sürükledi, elleriyle itiraz edip çığlık attı. Erkek onu köpek stiline soktu ve yarım saat boyunca tüm gücüyle onu kıçından becerdi. Aminka kıçındaki sikin baskısı altında yüksek sesle çığlık atarken ben sessizce durup amımı okşadım. Erkek, kız arkadaşımın deliğinden bıktığında, bitkin bir şekilde yere düştü ve ağır nefes aldı. - "Bana bir kısrak geldi!" diye emir geldi sahibinden. Sessizce yaklaştım ve kız arkadaşımın üzerinde köpek stili durmam ve kıçımı dışarı çıkarmam söylendi. Sonraki yarım saat boyunca tüm güçleriyle kıçıma vurdular, bu da benim çılgınca inlememe ama aynı zamanda daha fazlasını istememe neden oldu. Sonunda bana bir yıldırım çarptı ve güçlü bir orgazm çarptı, ama bunu beklemiyordum... Geldiğimde, amımdan güçlü bir akıntı fışkırdı... Böyle bir orgazmdan, sadece kendime işedim! Daha sonra yüzümüze geldi ve gitti. Ağır nefes alıp açgözlülükle havayı yakalayarak yatağın yanında yere oturduk ve az önce olanları sindirdik. Aminka kendini bana bastırdı ve yanağımdaki spermi nazikçe yaladı. Kafamı çevirip arkadaşıma baktım. Yüzü kırmızıydı, yüzünün her yerine maskara bulaşmıştı ve yüzü spermle kaplıydı. Evet, ben de aynı görünüyordum. Gülümsedik ve şefkatle öpmeye başladık. Otele ancak sabah ulaştık. Amina ve ben bu hikayeyi sık sık hatırlıyoruz ama bu bizim küçük sırrımız.
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 4):
- Eustace, alexey.bro, sapık, Neşeli Roger
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ynt: Dior Günlüğü #32
Harika parti! İyi partiler genellikle böyle gider
- These users thanked the author sapık for the post:
- Christina Dior