Merhaba, bu yazıyı okuyan herkese.
Herkesten durumumla ilgili fikrini paylaşmasını rica ediyorum.
Ben birinci gruptan engelli biriyim , doğduğundan beri. Eğer bunun herhangi biri için bir anlamı varsa, teşhisim serebral palsidir. 22 Aralık’ta 50 yaşıma girdim. Altay Bölgesi’nde yaşıyorum.
Sorum şu: Benim yaşım ve engelli bir kişi olarak bir aile kurmanın benim için ne kadar gerçekçi olduğunu kim düşünebilir? Sakin, sade bir kadın bulmak istiyorum. 35 ile 60 yaş arası. Çocuklarla mümkündür. Ve elimden geldiğince onun desteği ve desteği olacağım. Çocukluğundan beri engelli insanların tamamen yeterli insanlar olmadığı yönünde bir görüş var. Ya da en azından hayat anlayışları zayıf. Ancak bu metne bakılırsa. Ve özellikle bunu internette yayınlayabildiğim için orta öğretim mezunu, tamamen yeterli bir insanım. İnternette çok zaman geçiriyorum. Psikoloji ve kişisel gelişim, web sitesi oluşturma ve kripto para birimleriyle ilgileniyorum. Güven, anlayış ve karşılıklı saygıya dayalı sıcak ve rahat bir ilişki istiyorum.
Emekli maaşı alıyorum. Tüm tazminatla birlikte yaklaşık 25 bin ruble. Bu miktarın %90-95’ini aileme vermeye hazırım.
Lütfen düşüncelerinizi ifade edin, yaşam deneyimlerinizi veya gözlemlerinizi paylaşın. Bu deneyimi yaşayan biri varsa. Yorumlarınızı almaktan memnuniyet duyarım.
Ayrıca bu mesajı bu tür tanıdıklarla ilgilenebilecek arkadaşlarınızla paylaşmanızı rica ediyorum.
https://i.postimg.cc/Zn7ZmYnp/Screenshot-2.jpg
50 yaşındayım. Engelliyim. tavsiye istiyorum
-
Автор темыRoma50
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years
Yanıt: 50 yaşındayım. Engelliyim. tavsiye istiyorum
Roman50, Arayan her zaman bulur. Bu hayatta her şey mümkün.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Вам стоит разместить свое объявление на СЗ.Roman50: ↑10 Aug 2023, 22:28 Bu yazıyı okuyan herkese merhaba.
Herkesten durumumla ilgili fikrini paylaşmasını rica ediyorum.
Ben engelli bir bireyim ilk grup, doğumla birlikte. Eğer bunun herhangi biri için bir anlamı varsa, teşhisim serebral palsidir. 22 Aralık’ta 50 yaşıma girdim. Altay Bölgesi’nde yaşıyorum.
Sorum şu: Benim yaşım ve engelli bir kişi olarak bir aile kurmanın benim için ne kadar gerçekçi olduğunu kim düşünebilir? Sakin, sade bir kadın bulmak istiyorum. 35 ile 60 yaş arası. Çocuklarla mümkündür. Ve elimden geldiğince onun desteği ve desteği olacağım. Çocukluğundan beri engelli insanların tamamen yeterli insanlar olmadığı yönünde bir görüş var. Ya da en azından hayat anlayışları zayıf. Ancak bu metne bakılırsa. Ve özellikle bunu internette yayınlayabildiğim için orta öğretim mezunu, tamamen yeterli bir insanım. İnternette çok zaman geçiriyorum. Psikoloji ve kişisel gelişim, web sitesi oluşturma ve kripto para birimleriyle ilgileniyorum. Güven, anlayış ve karşılıklı saygıya dayalı sıcak ve rahat bir ilişki istiyorum.
Emekli maaşı alıyorum. Tüm tazminatla birlikte yaklaşık 25 bin ruble. Bu miktarın %90-95’ini aileme vermeye hazırım.
Lütfen düşüncelerinizi ifade edin, yaşam deneyimlerinizi veya gözlemlerinizi paylaşın. Bu deneyimi yaşayan biri varsa. Yorumlarınızı almaktan memnuniyet duyarım.
Ayrıca bu mesajı bu tür tanıdıklarla ilgilenebilecek arkadaşlarınızla paylaşmanızı rica ediyorum.
https://i.postimg.cc/Zn7ZmYnp/Screenshot-2.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Oldukça mümkün.
VK flört grubunda engelli kişileri bulun. Ve iletişim kurun. Etrafımızda çok ilginç insanlar var. Sadece reddedilmekten korktukları için sessiz kalanlar.
VK flört grubunda engelli kişileri bulun. Ve iletişim kurun. Etrafımızda çok ilginç insanlar var. Sadece reddedilmekten korktukları için sessiz kalanlar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 124 Replies
- 2484 Views
-
Last post by İskoç
-
- 82 Replies