VK’da bir kızla tanıştım, onu bir yerde yürüyüşe davet edene kadar sabahtan akşama kadar konuştuk, o da kabul etti , beklemiyordum bile☺ Anlıyorsunuz ki fotoğrafta yalnızız ve hayatta tamamen farklıyız ama bu tamamen farklı bir durum. Merkezde buluşmak üzere sözleştik ve yol boyunca ne diyeceğimi, nereye gideceğimi, içindeki her şeyin fotoğraftaki gibi olup olmadığını düşünüyordum.
5-10 dakika gecikmişti ve öyle görünüyordu ki yazın ortasıydı ve hava sıcaktı, dayanılmaz derecede sıcaktı. Gölgedeki bir bankta otururken cep telefonuma yapışıktım ve aynı kızın bana nasıl yaklaştığını fark etmedim)
-Ne kadar oturacaksın??. Duydum ve irkilerek başımı kaldırdım, bakışlarım ilk önce göğsüne düştü☺
O sadece bir C’den daha fazlasıydı ve fotoğraftakinden çok daha iyi görünüyordu, dar atletik beli ve güzel ince bacaklarıyla kısa boylu küçük kız zar zor örtülebiliyordu. Yüzü son derece sadeydi, büyük dudakları, sarı saçları, yanaklarındaki gamzeler... Bana öyle geliyordu ki, çok mütevazıydı)
Harika vakit geçirdik, yürüdük, dondurma yedik, hakkında sohbet ettik. farklı konulardan bahsettim ve o kadar çok güldüm ki hava aniden kararmadı ve ben de ona evine yürümeyi teklif ettim, o da kabul etti☺
Tüm yol boyunca caddede yürüdük ve o ve ben hayatından bazı anları anlattı gözlerimi ondan alamadım ve derinlerde ona sahip olmak için çılgınca bir arzu vardı, ama o bir bakireydi ve o kapanmayı teklif edene kadar bana hiçbir şey olmazdı, güya yol daha kısaydı)
Sonunda kaybolana kadar uzun çalıların arasındaki dar bir yol boyunca bir ormanda yürüdük
Ve sonra hayal bile edemediğim bir şey oldu....
Arkasını dönerek kendini bana bastırdı ve çılgınca benimle emmeye başladı, ellerini tişörtümün altına koydu ve hafifçe kaşıdım geri.. Ama kafam karışmadı
Daha ziyade yavaşça boynuna doğru hareket etti ve onu ısırmaya başladı, ama çok nazikçe ve penisimin nasıl büyüdüğünü ve taşa dönüştüğünü hissederek kendini ona giderek daha sıkı bastırdı.
Sonra tişörtümü çıkardı ve bir kenara atarak vücudumun her santimetresini yalamaya başladı ve hatta dizlerinin üzerine çökene kadar açgözlülükle aşağı ve aşağı inmeye başladı.
Ben, alışkanlıktan dolayı saçlarını topladı ve yumruğuna verdi, sırıtarak bana baktı ve keskin bir hareketle pantolonumu indirdi. Penisin çalışmaya hazır olduğunu görünce gülümsedi ve diliyle okşamaya başladı. Bütün bunlara bakınca bunun olabileceğine gözlerime inanamadım ve dikkatle etrafıma baktım ama bundan sonra beni neyin beklediğini hayal bile edemedim)
Burada sutyenini uzatıyor ve büyük göğüslerinin arasından Tişörtünün yakası kocaman göğüslerini ortaya çıkarıyor, meme uçları şimdiden heyecandan dikiliyordu... Penisi cömertçe yağladıktan sonra aralarına sıkıştırıyor ve doğrudan gözlerimin içine bakarak penisini penisinin ucuna dokunarak çekmeye başlıyor. zaman zaman dudaklarıyla başını salladı.
Pişman olduğum tek şey, aklıma bile gelmediği için tüm bunları üzerimden çıkarmamamdı.
Birkaç dakika sonra Dakikalar sonra penisim yüksek bir höpürtü sesi ve hafif sessiz bir inleme eşliğinde ağzında kaydı. Başını tutarak, yavaşça daha derine itmeye çalıştığımda boğuldu ama emmeyi bırakmadı, çenesinden tükürük aktı ve göğüslerine damladı ve parmaklarıyla topladı ve meme uçlarını sıktı.
Gözlerinin nasıl sulandığını, penisinin zaten boğazını zonkladığını ve yutmadan önce hızla şiştiğini fark ettim.
Sonra kısaca sordum.
-Nerede?? Ağızda mı??
Başını salladı ve beni fazla bekletmeden ağzını spermle doldurmaya başladım.
Yutmaya zaman bulamadan ağzından akmaya başladı, akmaya başladı boğazını doğrudan göğsüne indirdi.
Gülümseyerek onu parmaklarıyla topladı ve büyük bir zevkle yuttu
Sonra hazırlandık ve sonunda evine ulaştık)