VK’lı kız

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Orjinallik
Potansiyel seks nesnesi
 VK’lı kız

Unread post by Orjinallik »

Hayatımda bir olay oldu ama uzun zamandır hatırladım☺
VK’da bir kızla tanıştım, onu bir yerde yürüyüşe davet edene kadar sabahtan akşama kadar konuştuk, o da kabul etti , beklemiyordum bile☺ Anlıyorsunuz ki fotoğrafta yalnızız ve hayatta tamamen farklıyız ama bu tamamen farklı bir durum. Merkezde buluşmak üzere sözleştik ve yol boyunca ne diyeceğimi, nereye gideceğimi, içindeki her şeyin fotoğraftaki gibi olup olmadığını düşünüyordum.
5-10 dakika gecikmişti ve öyle görünüyordu ki yazın ortasıydı ve hava sıcaktı, dayanılmaz derecede sıcaktı. Gölgedeki bir bankta otururken cep telefonuma yapışıktım ve aynı kızın bana nasıl yaklaştığını fark etmedim)
-Ne kadar oturacaksın??. Duydum ve irkilerek başımı kaldırdım, bakışlarım ilk önce göğsüne düştü☺
O sadece bir C’den daha fazlasıydı ve fotoğraftakinden çok daha iyi görünüyordu, dar atletik beli ve güzel ince bacaklarıyla kısa boylu küçük kız zar zor örtülebiliyordu. Yüzü son derece sadeydi, büyük dudakları, sarı saçları, yanaklarındaki gamzeler... Bana öyle geliyordu ki, çok mütevazıydı)
Harika vakit geçirdik, yürüdük, dondurma yedik, hakkında sohbet ettik. farklı konulardan bahsettim ve o kadar çok güldüm ki hava aniden kararmadı ve ben de ona evine yürümeyi teklif ettim, o da kabul etti☺
Tüm yol boyunca caddede yürüdük ve o ve ben hayatından bazı anları anlattı gözlerimi ondan alamadım ve derinlerde ona sahip olmak için çılgınca bir arzu vardı, ama o bir bakireydi ve o kapanmayı teklif edene kadar bana hiçbir şey olmazdı, güya yol daha kısaydı)
Sonunda kaybolana kadar uzun çalıların arasındaki dar bir yol boyunca bir ormanda yürüdük😁
Ve sonra hayal bile edemediğim bir şey oldu....
Arkasını dönerek kendini bana bastırdı ve çılgınca benimle emmeye başladı, ellerini tişörtümün altına koydu ve hafifçe kaşıdım geri.. Ama kafam karışmadı😏 ve elastik kıçını tutarak ona aynı şekilde cevap verdim (evet, sürtükler, çok sallanıyordu)
Daha ziyade yavaşça boynuna doğru hareket etti ve onu ısırmaya başladı, ama çok nazikçe ve penisimin nasıl büyüdüğünü ve taşa dönüştüğünü hissederek kendini ona giderek daha sıkı bastırdı.
Sonra tişörtümü çıkardı ve bir kenara atarak vücudumun her santimetresini yalamaya başladı ve hatta dizlerinin üzerine çökene kadar açgözlülükle aşağı ve aşağı inmeye başladı.
Ben, alışkanlıktan dolayı saçlarını topladı ve yumruğuna verdi, sırıtarak bana baktı ve keskin bir hareketle pantolonumu indirdi. Penisin çalışmaya hazır olduğunu görünce gülümsedi ve diliyle okşamaya başladı. Bütün bunlara bakınca bunun olabileceğine gözlerime inanamadım ve dikkatle etrafıma baktım ama bundan sonra beni neyin beklediğini hayal bile edemedim)
Burada sutyenini uzatıyor ve büyük göğüslerinin arasından Tişörtünün yakası kocaman göğüslerini ortaya çıkarıyor, meme uçları şimdiden heyecandan dikiliyordu... Penisi cömertçe yağladıktan sonra aralarına sıkıştırıyor ve doğrudan gözlerimin içine bakarak penisini penisinin ucuna dokunarak çekmeye başlıyor. zaman zaman dudaklarıyla başını salladı.
Pişman olduğum tek şey, aklıma bile gelmediği için tüm bunları üzerimden çıkarmamamdı.
Birkaç dakika sonra Dakikalar sonra penisim yüksek bir höpürtü sesi ve hafif sessiz bir inleme eşliğinde ağzında kaydı. Başını tutarak, yavaşça daha derine itmeye çalıştığımda boğuldu ama emmeyi bırakmadı, çenesinden tükürük aktı ve göğüslerine damladı ve parmaklarıyla topladı ve meme uçlarını sıktı.
Gözlerinin nasıl sulandığını, penisinin zaten boğazını zonkladığını ve yutmadan önce hızla şiştiğini fark ettim.
Sonra kısaca sordum.
-Nerede?? Ağızda mı??
Başını salladı ve beni fazla bekletmeden ağzını spermle doldurmaya başladım.
Yutmaya zaman bulamadan ağzından akmaya başladı, akmaya başladı boğazını doğrudan göğsüne indirdi.
Gülümseyerek onu parmaklarıyla topladı ve büyük bir zevkle yuttu
Sonra hazırlandık ve sonunda evine ulaştık)
Cazibe
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Hayatımda bir olay oldu ama onu uzun süre hatırladım☺. ... ile tanıştım

Unread post by Cazibe »

Bilim kurgu, hayalperest, grafomani, çıplak, çıplak.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Ama - yürekten! Ve kendisi de mastürbasyon yaptı ve başkalarına yardım etti!
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176

Unread post by Irina »

fantezi ama ilk kez ağzımda seks yaptım ve yutkundum.
These users thanked the author Irina for the post:
Kostiai72
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Fritz »

ne kadar tecrübeli bir bakirimiz var))))

57 saniye sonra gönderildi: n
fantezi ama ilk kez ağzımda seks yapıyordum, regl dönemindeydim ve yutkundum.
ve şimdi sen yutuyorsun. ?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
 Yanıt: VK’lı kız

Unread post by Nikk »

Irina: 12 Jan 2021, 08:58 fantezi ama ilk kez ağzımda seks yaptım ve regl dönemindeydim ve yutkundum.
Irina, bu çok harika! Partneriniz için neler yapabileceğiniz hemen anlaşıldı! :melek:
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka »

Orgiastic: 07 Nov 2019, 10:03 Harika vakit geçirdik, yürüdük, dondurma yedik, farklı konular hakkında sohbet ettik ve hava iyice kararıncaya kadar güldük, ben de ona evine yürümeyi teklif ettim, o da kabul etti
Mmmm.... Öğrenci olmak için harika bir zaman!!! Sıcak akşamlar... Çocuğu uğurlamak, manşetleri ve pantolonunu kucaklamak şişkinleşiyor... :roll: Ve şimdi zaten karanlık bir köşede zayıflık gösteriyorsun, onun bunu yapmasına izin veriyorsun (tıpkı büyükanneler (büyükanneler) çeşitli pis şeyler söylerdi... :oops:
These users thanked the author Alinka for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alina, kirli sevinçler yoktur! Tabii sarhoşken çamurda yuvarlanmadıkları sürece... Ve o zaman bile amatörler var... :roll:
These users thanked the author Nikk for the post:
Alinka
Mutlak
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Mutlak »

ve boktan piliçlerle uğraşmayı sevmiyorum)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Mutlak: 27 Jan 2021, 11:28 Çirkin piliçlerle uğraşmayı sevmiyorum)
Neden onlarla uğraşayım ki? Daha birçokları var!
miktar
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by miktar »

Oldukça gerçekçi, neredeyse romantik.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies