Şiddet
Sekste yarı şiddeti memnuniyetle karşıladığımı yazdım ancak yakın zamanda acil bir durum meydana geldi. Oral seks sırasında sevgilim sertçe başımı tuttu ve penisini tamamen boğazıma sokmaya çalıştı. Ve o, kaltak, büyük ve kalın; benim mütevazı boynuma hiç uygun değil. Kurtulmaya çalıştım ama adam tüm vücudumla tekme atmaya başlayıncaya kadar beni sıkı sıkı tuttu. Gözyaşları, sümük, perde.
Soruyorum: "İstismarcı mısın?" Öpüyor, okşuyor ve cevap veriyor: “Nesin sen küçük. Sadece seks konusunda biraz baskınım.” Gönüllülük ve güvenli kelimeler konusunda ders vermekten kaçındım. Manipüle edildiğimi hissediyorum: önce incindim, sonra onu nazikçe sakinleştirdim. Duygusal kanca sayesinde kendime daha da bağlandım. Ancak bu olaydan sonra narsistlere, nevrotiklere ve zorbalara bağımlı kadınları daha iyi anladım.
O bir manipülatör mü?
Cinsel şiddet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Cinsel şiddet
Aslında sekste hakimiyet zamanla sıkıcı olmaya başlıyor, bu nedenle rol değiştirme sıklıkla kullanılıyor. Eğer baskınsa bunu konuşabiliriz. Rolleri değiştirmek mutlaka nüfuz anlamına gelmez, sadece alt tarafın konumunu dome’ye veya tam tersi olarak değiştirmek anlamına gelir. Bu tür insanlara anahtar veya anahtar denir; bu, ilişkiyi güçlendirir çünkü kısa bir süre için de olsa inisiyatifi sizin ellerinize devredebilecek bir ortağa güvenirsiniz

-
- Potansiyel seks nesnesi
İlk kez 13 yaşında seks yaptım, şimdi 28 yaşındayım, her zaman ağzıma sikişirim, pislik direnince bundan keyif alıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Orientation: heteroseksüel
. Münferit bir olay hakkında yazdınız; burada nasıl yorum yapılacağı belli değil. Bunu her zaman mı yapıyor? Ya da o senin yeni sevgilin. Peki kaç yaşındasın, yani kısa süre önce seks yapmaya başladın. Çünkü anlattıklarınızın hepsi olağan tepkiler, en azından benim için oral seks hep böyle oluyor. Ama kokusu, tadı, adamın tepkisi, zevkten inlemesi hoşuma gidiyor. Bir keresinde bu forumda filmlerdeki gibi işime yaramayan bir şeyden bahsetmiştim. Çocuklar pek bir şey öğretmediler. Ama doktora başvurdum, boğaz refleksim çok zayıf, gazlı su bile içemiyorum çünkü gargara yaptığımda bile midem bulanıyor. Eşimle konuştum, sabırlı olacağını söyledi ama ben derin oral seks ve sperm yutmayı seviyorum, tadı ve kokusuna bayılıyorum. Belki konuşmalısın, sevgilini değiştirmelisin ya da buna katlanmalısın. Bunun gibi bir şey.Anonim: ↑01 Feb 2020, 04:54 Sekste yarı-şiddeti memnuniyetle karşıladığımı yazmıştım ancak son zamanlarda olağandışı bir durum ortaya çıktı. Oral seks sırasında sevgilim sertçe başımı tuttu ve penisini tamamen boğazıma sokmaya çalıştı. Ve o, kaltak, büyük ve kalın; benim mütevazı boynuma hiç uygun değil. Kurtulmaya çalıştım ama adam tüm vücudumla tekme atmaya başlayıncaya kadar beni sıkı sıkı tuttu. Gözyaşları, sümük, perde.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post