Annemin ölümünden ben sorumluyum

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Natali91
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Annemin ölümünden ben sorumluyum

Unread post by Natali91 »

Uzun süre anneme baktım. Moskova’da çalıştım ve her gün aradım. Annem içecek bir şeyi olmadığını, hemşirenin olmadığını, oğlumun olmadığını (iş gezisindeydi), tuvaletten içtiğini söyledikten sonra. Ve yürümüyor; Evet, Rus sahipleri bir gün beni kovdular.
Geldim, ampuller ortadaydı, enjeksiyon yapılmadı. Annem lazımlıktan su içti (uzun olanlar da var) ve doğal olarak kendi başına yürüdü.
Para vardı, bu yüzden doktor ve hemşire tuttu. Annesini büyüttü ve hatta yürüteç üzerinde yürümeye başladı. Onlardan bana beş adım attı.
100. yıl geçti. Banyo yapmak. Sosyal hizmet uzmanıyla birlikte yıkadık.
Düştü
Bir işçi. Onu banyo yapmaktan alıkoyamadım. Sol bacakta hematom (morluk). Aspirin verilmemelidir.
. Ben genellikle uykum hafiftir, lazımlığa gitmeye gitti (ve sürgü istedi). Tencereden çıkardım, kan denizi vardı. Ambulans, hemostatik ajanlar.
Annem sabahları pek iyi değil. Hala enjeksiyon yapıyorum. Biri kardiyak, diğeri ise ----------hemostatiktir. Felç geçirdi
Üç gün sonra öldü, ardından felç geçirdi. Suçluyum, o iğneyi yapmasaydım annem yaşayacaktı.
Kiliseye gittim ve suçluydum. Babam dedi ki....
Kendimi suçlu görüyorum, izlemedim, kaydetmedim.
Dört yıl geçti, kiliseye gidiyorum ama kendimi suçlu görüyorum . Babam, annenin böyle gitmesine asla izin vermeyeceğini söyledi.
Belki de bu yüzden seksin bir önemi yok. En son kasım ayındaydı. Yazsam herkes gibi olur ama kendimi kötü hissediyorum

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”