anonim
Cumartesi akşamı bir şişe konyak aldım ve ziyarete gittim.
Vera ve Sergey şehrin dışında tek odalı bir daire kiraladılar. Vera kapıyı açtı, merhaba dedim, ayakkabılarımı çıkardım ve sessizce mütevazı evlerine doğru yürüdüm.
“Komik adamlar,” diye düşündüm. Ama diğer yandan onların gençliklerini kıskandım ve parasızlıklarına sempati duydum.
Vera biraz endişeliydi, Sergei sessizdi ve ben inisiyatif aldım. Önceden kararlaştırılan tutarı cüzdanından çıkardı ve masanın üzerine koydu. Sergei bardaklara konyak döktü... Alkolün tatlı-vanilya tadı vücutta dolaşmaya başladı...
Köyden gençler şehre geldi. Ufak tefek işler yaptılar ama eve dönmekten mutlu değillerdi. Bu yüzden önemsiz olmayan bir yolla fazladan para kazanmaya karar verdik.
Bu fikir hoşuma gitti. İkinci bir içki içtik. Ve çok geçmeden erotik kısma geçtiler.
Vera, MUZ-TV’nin sesini açtı ve kanepeye oturdu. Erkek arkadaşı bana baktı ve başlama zamanının geldiğine karar verdi. Bir sandalyeye oturup rahatladım...
Elbette özel bir dramaya güvenemezdim. Ama yine de erotik bir performanstı. Oyuncular gözle görülür derecede endişeliydi ama geri çekilecek hiçbir yer yoktu. Sergei fermuarını açtı, Vera’ya doğru yürüdü ve onun dudaklarını onun penisine nasıl doladığını gördüm. Küçük kedi kısa sürede gerildi, boyutu büyüdü ve Vera’nın ağzına ancak yarıya kadar girdi.
Ne hissettim? Duyguların bir karışımıydı. Ben muzafferdim. Süreci heyecanla takip ettim. Isınan havayı sessizce içime çektim... Bu sahne hoşuma gitti. Sergei harika bir iş çıkardı. Ve Verochka elinden gelenin en iyisini yapıyordu.
Sonraki aşama tamamen doğal bir şekilde devam etti. Genç adam kızın bluzunu yukarı çekti, sütyenini çözdü... Verochka göğüslerini Sergei’nin penisine doladı, dudaklarıyla başını okşadı ve bundan keyif aldığımı fark ettim... içimdeki her şey titriyor ve dışarı fırlıyordu.. .
Çok geçmeden Verochka ayağa kalktı, eteğini indirdi, beyaz külotunu indirdi ve Sergei’ye sırtını döndü. Tutku ve alkolle coşan adam, anal sekse geçme zamanının geldiğine karar verdi. Verochka yüzünü yastığa gömdü ve Sergei şeyini kızın kıçına sokmaya başladı. Genç aşık terler içinde yavaş yavaş işini yaptı, mızrağını gittikçe daha derine sapladı ve ben yavaş yavaş kendimi bu adamla özdeşleştirdim... sanki şimdi Verochka’yı ben çekiyormuşum gibi... Ne yazık ki, anlaşma farklıydı: sadece izle.
Bu sahneye acıyla ve sevgiyle baktım, Verochka’nın saçlarının sallanışına, darbelerden kalçalarının nasıl titrediğine, ve bu korkunç belada boğuldum...
Vera elbette bir sürtük değildi. Köy yaşamı sefahate pek elverişli değildir. Ancak sergilenen bu seks, imajını bir tür gizemle, anlaşılması zor derecede çekici bir şeyle doldurdu...
Kanepenin önünde yerde oturan Sergei, kız arkadaşını sırtına düşürdü, kalçalarını açtı ve onu gördüm. pembe bir kadın kasık, hafifçe kıllarla büyümüş... Sergei dudaklarıyla vajinanın yapraklarını aldı ve onları okşamaya başladı... Verochka utanç ve utancı bir kenara bırakarak sessizce inledi...
Aşıklar iyi vakit geçirdim. Asıl mesele bu.
... Birkaç dakika sonra kız orgazmla uluyarak adamın kafasını bacaklarının arasına sıkıştırdı.
Masaya gittim, bir bardak dolusu konyak doldurdum , onu devirdi ve bir ısırık bile almadan daireden çıktı.
İsimsiz olarak. Cumartesi akşamı bir şişe konyak aldım ve ziyarete gittim. İnanç...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 340 Views
-
Last post by Wolffr
-
- 2 Replies