Tania: ↑12 Oct 2022, 20:51
Peki, cinsiyetin kendisi çok sıradandı, hatta belki ortalamanın altındaydı
Bu yüzden hangi parametreleri kullandığınızı merak ediyorum seksi yargılamak için ?
Ne zaman normal seks yaparsınız, ne zaman ortalama, ne zaman kötü, ne zaman harika?
Forumda bu tür açıklamalara rastladım [quote=Tania post_id=121356 time= 1665597115 user_id=10913] Peki, cinsiyetin kendisi çok sıradandı, hatta belki ortalamanın altındaydı [/quote] Bu yüzden hangi parametreleri kullandığınızı merak ediyorum seksi yargılamak için ? Ne zaman normal seks yaparsınız, ne zaman ortalama, ne zaman kötü, ne zaman harika?
uran: ↑06 Aug 2023, 06:54
Bu tür açıklamalara forumda rastladım
Peki, seksin kendisi çok sıradandı, belki ortalamanın bile altındaydı
Peki ne olduğunu merak ediyorum parametreler sekse değer verir misiniz?
Ne zaman normal seks yaparsınız, ne zaman ortalama, ne zaman kötü, ne zaman harika?
Duygular ve hisler!
Doğal olmayan hiçbir şey yok. Bilincinizle, acı getirmeyen kasılma noktasına kadar hareket ettiğinizde.
Ama bu, uzandığınızda, kendi başınıza çalıştığınızda, kendinize doğru hareket ettiğinizde ve bilincinizin düzelmesini beklediğinizde olur. yüksek ve asla gelmiyor. ve bazen acı gelir, o yüzden bir sonuca varın.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
[quote=uran post_id=238978 time=1691294076 user_id=19741] Bu tür açıklamalara forumda rastladım [quote=Tania post_id= 121356 time=1665597115 user_id=10913] Peki, seksin kendisi çok sıradandı, belki ortalamanın bile altındaydı [/quote] Peki ne olduğunu merak ediyorum parametreler sekse değer verir misiniz? Ne zaman normal seks yaparsınız, ne zaman ortalama, ne zaman kötü, ne zaman harika? [/quote]
Duygular ve hisler! Doğal olmayan hiçbir şey yok. Bilincinizle, acı getirmeyen kasılma noktasına kadar hareket ettiğinizde. Ama bu, uzandığınızda, kendi başınıza çalıştığınızda, kendinize doğru hareket ettiğinizde ve bilincinizin düzelmesini beklediğinizde olur. yüksek ve asla gelmiyor. ve bazen acı gelir, o yüzden bir sonuca varın.
Tania: ↑06 Aug 2023, 09:08
Ama bu, uzandığınızda, kendi başınıza çalıştığınızda, kendinize doğru hareket ettiğinizde ve beklediğinizde, bilincinizin bir vızıltı yakalamasını beklediğinizde olur ama asla gelmez. ama bazen acı gelir, bu yüzden bir sonuca varın.
Gizem budur ve kadın çalışır, erkek dener, ama kadın zevki yoktur, ne tür bir zevk sonuçlandırmamız mı gerekiyor?
6 saat 36 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Peki, kadın cinsiyetinin niteliğinin kaç aşaması var?
[quote=Tania post_id=238995 time=1691302105 user_id=10913] Ama bu, uzandığınızda, kendi başınıza çalıştığınızda, kendinize doğru hareket ettiğinizde ve beklediğinizde, bilincinizin bir vızıltı yakalamasını beklediğinizde olur ama asla gelmez. ama bazen acı gelir, bu yüzden bir sonuca varın. [/quote]Gizem budur ve kadın çalışır, erkek dener, ama kadın zevki yoktur, ne tür bir zevk sonuçlandırmamız mı gerekiyor?
[size=85][color=green]6 saat 36 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Peki, kadın cinsiyetinin niteliğinin kaç aşaması var?
ve burada her şey basit ve banal, tıpkı geçen yılki oral seks gibi!
____________ İşte o zaman birisiyle seks yaparsınız ve sonra hiçbir şeyin sıra dışı, basit, hatta sıkıcı olmadığını hatırlarsınız. Bu, Rusça dilimizde ortalama bir seks türüdür. Biraz daha kötü - bu ortalamanın altında. Derecelendirmeyi ise amatörlere ve GOST standartlarının uzmanlarına bırakın...
ve burada her şey basit ve banal, tıpkı geçen yılki oral seks gibi! ____________ İşte o zaman birisiyle seks yaparsınız ve sonra hiçbir şeyin sıra dışı, basit, hatta sıkıcı olmadığını hatırlarsınız. Bu, Rusça dilimizde ortalama bir seks türüdür. Biraz daha kötü - bu ortalamanın altında. Derecelendirmeyi ise amatörlere ve GOST standartlarının uzmanlarına bırakın...
[quote=ekonomiya post_id=239163 time=1691329094 user_id=13680] ve sonra sıra dışı bir şey olmadığını [/quote]hatırlıyorsunuz ama sekste sıra dışı bir şey mi olmalı? Ve erkeklere gelince, genel olarak bizde her şey daha basit, her türlü seks harika!
[quote=uran post_id=239165 time=1691329355 user_id=19741] [quote=ekonomiya post_id=239163 time=1691329094 user_id= 13680] ardından sıra dışı bir şey olmadığını [/quote]hatırlıyorsunuz ama sekste sıra dışı bir şeyler mi olmalı? Erkeklere gelince, bizde her şey genellikle daha basit, her türlü seks harika! [/quote]
Peki, bana söyleme! Ve erkekler harika seks yapar, falan filan, tek bir darbe bile yok... Çok fazla nüans var...
niqk: ↑06 Aug 2023, 17:08
Ve erkekler hem harika hem de öyle seks yapıyor, tek bir darbe bile yok... Çok fazla nüans var...
bir örnek ver aşağıdaki seks ve nüanslar hakkında?
Kendi adıma şunu söyleyeyim, eğer biri müdahale ederse ve siz de bitiremezseniz muhtemelen sekse "dişinize tekme" diyebilirsiniz. ama benim anladığım kadarıyla eğer bitmediyse seks gerçekleşmemiştir
[quote=niqk post_id=239175 time=1691330883 user_id=218] Ve erkekler hem harika hem de öyle seks yapıyor, tek bir darbe bile yok... Çok fazla nüans var... [/quote]bir örnek ver aşağıdaki seks ve nüanslar hakkında?
Kendi adıma şunu söyleyeyim, eğer biri müdahale ederse ve siz de bitiremezseniz muhtemelen sekse "dişinize tekme" diyebilirsiniz. ama benim anladığım kadarıyla eğer bitmediyse seks gerçekleşmemiştir
uran, örnekleri sen de çok iyi biliyorsun. Mükemmel seks yalnızca sevdiğiniz kadınla olabilir!
Ve o zaman bile, her zaman değil! Ve ikiniz de "hareket halindeyken"! Seks, aletinin altına giren herkes için öyledir.
sadece istiyorsunuz ama işte bir aday. Ve o tiksinti bile duymuyor. Ve dişte değil; yanarken çok ateşli oluyorsun ama kimse yok!
Bir fahişeyi alırsın ve aptalca fazla spermi vajinasıyla koparırsın... O zaman yapamazsın hatta gerçekten hatırlıyorum - ama
neden onunla birlikteydin?...
[ref=#804000]uran[/ref], örnekleri sen de çok iyi biliyorsun. Mükemmel seks yalnızca sevdiğiniz kadınla olabilir! Ve o zaman bile, her zaman değil! Ve ikiniz de "hareket halindeyken"! Seks, aletinin altına giren herkes için öyledir. sadece istiyorsunuz ama işte bir aday. Ve o tiksinti bile duymuyor. Ve dişte değil; yanarken çok ateşli oluyorsun ama kimse yok! Bir fahişeyi alırsın ve aptalca fazla spermi vajinasıyla koparırsın... O zaman yapamazsın hatta gerçekten hatırlıyorum - ama neden onunla birlikteydin?...
niqk: ↑06 Aug 2023, 18:10
Harika seks yalnızca sevdiğiniz kadınla olabilir!
Ve o zaman bile - her zaman değil! Ve ikiniz de "hareket halindeyken"!
hayır, katılmıyorum, erkek seksi her zaman harikadır ve bir kadınla psikolojik temasa bağlı değildir, bırakalım biraz bağlı olsun, Erkek seksi aslında orgazmın kendisidir, saf fizyolojisidir!
[quote=niqk post_id=239228 time=1691334628 user_id=218] Harika seks yalnızca sevdiğiniz kadınla olabilir! Ve o zaman bile - her zaman değil! Ve ikiniz de "hareket halindeyken"! [/quote] hayır, katılmıyorum, erkek seksi her zaman harikadır ve bir kadınla psikolojik temasa bağlı değildir, bırakalım biraz bağlı olsun, Erkek seksi aslında orgazmın kendisidir, saf fizyolojisidir!
Harika seks yalnızca sevdiğiniz kadınla olabilir!
Ve o zaman bile - her zaman değil! Ve ikiniz de "hareket halindeyken"!
hayır, katılmıyorum, erkek seksi her zaman harikadır ve bir kadınla psikolojik temasa bağlı değildir, bırakalım biraz bağlı olsun, Erkek seksi aslında orgazmın kendisidir, saf fizyolojidir!
Hmm, bu demek oluyor ki hayatında henüz gerçek aşkla tanışmamışsın... Kötü şans! Aksi takdirde saf fizyoloji ile aşk büyüsü arasındaki farkı hemen anlarsınız... Ve aşık bir çiftte psikolojik temasın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız...
[quote=uran post_id=239237 time=1691335094 user_id=19741] [quote=niqk post_id=239228 time=1691334628 user_id= 218] Harika seks yalnızca sevdiğiniz kadınla olabilir! Ve o zaman bile - her zaman değil! Ve ikiniz de "hareket halindeyken"! [/quote] hayır, katılmıyorum, erkek seksi her zaman harikadır ve bir kadınla psikolojik temasa bağlı değildir, bırakalım biraz bağlı olsun, Erkek seksi aslında orgazmın kendisidir, saf fizyolojidir! [/quote]
Hmm, bu demek oluyor ki hayatında henüz gerçek aşkla tanışmamışsın... Kötü şans! Aksi takdirde saf fizyoloji ile aşk büyüsü arasındaki farkı hemen anlarsınız... Ve aşık bir çiftte psikolojik temasın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız...
niqk: ↑06 Aug 2023, 18:24
Hmm, bu, hayatında henüz gerçek aşkla tanışmadığın anlamına geliyor... Kötü şans! Aksi takdirde,
saf fizyoloji ile aşk büyüsü arasındaki farkı hemen anlarsınız... Ve bir aşk çiftinde psikolojik temasın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız...
peki öyle olabilir ama buradaki konu hala kadınların kalite derecelendirilmesiyle ilgili
[quote=niqk post_id=239240 time=1691335497 user_id=218] Hmm, bu, hayatında henüz gerçek aşkla tanışmadığın anlamına geliyor... Kötü şans! Aksi takdirde, saf fizyoloji ile aşk büyüsü arasındaki farkı hemen anlarsınız... Ve bir aşk çiftinde psikolojik temasın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız... [/quote] peki öyle olabilir ama buradaki konu hala kadınların kalite derecelendirilmesiyle ilgili
niqk: ↑06 Aug 2023, 19:08
ve kadınların derecelendirilmesi de erkeklerden farklı değil... Üstelik her şeyden önce
psikolojik temasa ihtiyacı var...
kadınlardan bunu duymayı çok isterim! Ve bu psikolojik bileşen fizyolojik olandan ne kadar ağır basabilir, örneğin öyle mi? mümkünorgazm gerçekleşmediyse seksin iyi olduğunu düşünmek veya tam tersine orgazm oldu ama seks kötüydü.. ama kadınlar sessiz
[quote=niqk post_id=239255 time=1691338137 user_id=218] ve kadınların derecelendirilmesi de erkeklerden farklı değil... Üstelik her şeyden önce psikolojik temasa ihtiyacı var... [/quote]kadınlardan bunu duymayı çok isterim! Ve bu psikolojik bileşen fizyolojik olandan ne kadar ağır basabilir, örneğin [url=viewtopic.php?t=4570]öyle mi? mümkün [/url]orgazm gerçekleşmediyse seksin iyi olduğunu düşünmek veya tam tersine orgazm oldu ama seks kötüydü.. ama kadınlar sessiz
Bir kadın ile nispeten yetişkin bir kız arasındaki ilişkideki bazı anların, tamamen erkek fantezilerinin sömürülmesinin bir nesnesi olduğunu düşünürdüm ve şimdi bile belirsiz şüpheler yüzünden eziyet...
Last post
Adem, bilgi ağacındaki yasak meyveleri tattığı için Havva’ya güvendi
Ama yine de ilk kadın Lilith’ti.
Evet, öyle bile. IMHO kimin ilk olduğu önemli değil: önemli olan kimin kaldığı)))
Herkese merhaba. Biseksüel erkeklere ne sıklıkla oral seks yaptığınızı sormak istedim. Bu bir partnerle mi oluyor yoksa birden fazla partner var mı? Yoksa çok mu? Bu kalıcı bir alışkanlık haline mi...
Erkekler genellikle kadınların ayaklarına bakmayı severler ve hatta onları görünce heyecanlanırlar. Ama acaba erkeklerin ayaklarını görünce tahrik olan kızlar veya kadınlar var mı?
Ayak fetişi...
Last post
Tabi ki var bir kere konuştum, erkeklerin bacaklarından delirdi.
38 yaşında, her şey farklı, tabii ki bir vardiyadan geldiyseniz, o zaman ilk başta hızlı bir şekilde 10-15 dakika, tüm prelüdlerle 1-2 kez yapmanız, 2-3 saat iyice iyileşmeniz ve sonra, Karşılıklı...