Hangi adam "senin değil"?
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
Hangi adam "senin değil"?
Hangi adama arkadaşlıktan öteye izin vermezsin?
Peki hangi adama "elini" değil de "kalbini" verirsin?
Peki hangi adama "elini" değil de "kalbini" verirsin?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Hangi adam "senin değil"?
Arkadaşlığın ötesine geçiyor; aptal, kibirli, zalim ve onunla arkadaşlığa bile ulaşamıyor. Arkadaşlık, aşka dönüşebilecek ilk adımdır. Ve daha önce de söylediğimiz gibi, arkadaş çevresine bile yakın olmalarına izin verilmeyecek.
"El ve kalp" konusunda büyük olasılıkla aynı nitelikler belirleyici olacaktır. Hayır demek. Ayrıca açgözlülük, uyuşturucu, alkolizm, kumar bağımlılığı ve genel olarak kötü bağımlılıklar.
"El ve kalp" konusunda büyük olasılıkla aynı nitelikler belirleyici olacaktır. Hayır demek. Ayrıca açgözlülük, uyuşturucu, alkolizm, kumar bağımlılığı ve genel olarak kötü bağımlılıklar.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
- Beluga, Fargal94, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Helga her şeyi söyledi, ekleyecek bir şey bile yok... Bazen görünüş açısından erkekler hiç uygun olmuyor... Süper kandırılan yakışıklı erkekler aramıyorum ama yine de zevklerde belirli kurallar var. .
Tütün de çok iticidir ve alkollü kehribar ve elinde bir şişe veya sigara.
Tütün de çok iticidir ve alkollü kehribar ve elinde bir şişe veya sigara.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 06 Aug 2023, 13:54, edited 1 time in total.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Beluga, Hafta sonu
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
ve "el tercihi"?
Helga: ↑06 Aug 2023, 13:34 Arkadaşlıktan öte; aptal, kibirli, zalim ve konu onunla arkadaşlığa bile gelmeyecek. Arkadaşlık, aşka dönüşebilecek ilk adımdır. Ve daha önce de söylediğimiz gibi, arkadaş çevresine bile yakın olmalarına izin verilmeyecek.
ve maddi soru?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ :06 Aug 2023, 13:52 Helga her şeyi söyledi, ekleyecek bir şey bile yok.. yani, bazen erkekler görünüşlerine hiç yakışmıyor.. Süper kandırılan yakışıklı erkekleri aramıyorum ama yine de bazı kurallar var. zevkler.
ve "el tercihi"?
-
- Nirvana’dayım
Kıyafetleriyle karşılanırlar) ve gerisi sonra gelir.. Zeka, mizah anlayışı ve hedef belirleme ve bu hedeflere ulaşma yeteneğinin yanı sıra el becerisi de elbette önemlidir.Belkha: ↑06 Aug 2023, 13:54Arkadaşlıktan öte; aptal, kibirli, zalim ve konu onunla arkadaşlığa bile yaklaşmıyor. Arkadaşlık, aşka dönüşebilecek ilk adımdır. Ve daha önce de söylediğimiz gibi, arkadaş çevresine bile yakın olmalarına izin verilmeyecek.
"El ve kalp" konusunda büyük olasılıkla aynı nitelikler belirleyici olacaktır. Hayır demek. Ayrıca açgözlülük, uyuşturucu, alkolizm, kumar bağımlılığı ve genel olarak kötü bağımlılıklar.ve maddi soru?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ :06 Aug 2023, 13:52 Helga her şeyi söyledi, ekleyecek bir şey bile yok.. yani, bazen erkekler görünüşlerine hiç yakışmıyor.. Süper kandırılan yakışıklı erkekleri aramıyorum ama yine de bazı kurallar var. zevkler.
ve "el kullanımı"?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Beluga, Hafta sonu, Fargal94
-
- Sürtünmeler
Belukha, Benim için maddi mesele belirleyici değil . Bir adam çalışıyorsa ve günlerce kanepede yatmıyorsa, o zaman asıl mesele bu değildir. Genel olarak yaşamak için çalışmak gerektiğine inanıyorum. Plan çok para kazanıp Maldivlere gitmek değil. Ve böylece gerekli olan ve bir kenara bırakılacak kadar yeterli şey olsun. Bu yüzden ben de işin hayatımın büyük bir kısmını kaplamasına izin vermemeye çalışıyorum. Böylece yaşam için zaman var. Ve bir erkeğin 10 işte çalışmasını beklemiyorum. Hem rahatlamak hem de hayatın olağan zevkleri için zamanlarının olması benim için önemli.
Ve "el kullanımı" genellikle önemli değildir. Belki böyle bir yeteneği yoktur, öyleyse neden ayrılsın ki? Artık herhangi bir uzmanı arayabilirsiniz ve onlar ihtiyacınız olanı düzeltecektir.
Ve "el kullanımı" genellikle önemli değildir. Belki böyle bir yeteneği yoktur, öyleyse neden ayrılsın ki? Artık herhangi bir uzmanı arayabilirsiniz ve onlar ihtiyacınız olanı düzeltecektir.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
- Beluga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑06 Aug 2023, 13:57 kıyafetleriyle karşılanırlar) ve gerisi daha sonra gelir... Elbette beceriklilik de önemlidir ve zeka, mizah anlayışı ve hedef belirleme ve ulaşma yeteneği.
Peki ya boy ve yaş farkı?Helga: ↑06 Aug 2023, 14:04 Belukha, Benim için maddi konu belirleyici değil. Bir adam çalışıyorsa ve günlerce kanepede yatmıyorsa, o zaman asıl mesele bu değildir. Genel olarak yaşamak için çalışmak gerektiğine inanıyorum. Plan çok para kazanıp Maldivlere gitmek değil. Ve böylece gerekli olan ve bir kenara bırakılacak kadar yeterli şey olsun. Bu yüzden ben de işin hayatımın büyük bir kısmını kaplamasına izin vermemeye çalışıyorum. Böylece yaşam için zaman var. Ve bir erkeğin 10 işte çalışmasını beklemiyorum. Hem rahatlamak hem de hayatın olağan zevkleri için zamanlarının olması benim için önemli.
Ve "el kullanımı" genellikle önemli değildir. Belki böyle bir yeteneği yoktur, öyleyse neden ayrılsın ki? Artık herhangi bir tamirciyi arayabilirsiniz ve onlar ihtiyacınız olanı tamir ederler.
-
- Sürtünmeler
Belukha, yaşa göre belki de yapardım çok daha genç bir adamla yapamazdım. Nedense bende annelik içgüdüsü uyanıyor ve kendimi gençlere, yetişkin teyzelere yakın hissediyorum. Sahip olduğum şey cinsel istek uyandırmıyor. Kendi yaşımdaki veya daha büyük erkeklerle daha çok ilgileniyorum. Orada her şey mavi bir alevle yanıyor...
Ve boyu... Kısaysa o zaman şüphelidir. İşte o an ne kadar istekli olduğu ve bu arzusunda ne kadar ısrarcı ve inatçı olacağıdır. Kategorik olarak hayır, olmayacak. Yine de ortalama ve ortalamanın üzerinde boyu seviyorum.
Ve boyu... Kısaysa o zaman şüphelidir. İşte o an ne kadar istekli olduğu ve bu arzusunda ne kadar ısrarcı ve inatçı olacağıdır. Kategorik olarak hayır, olmayacak. Yine de ortalama ve ortalamanın üzerinde boyu seviyorum.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- Beluga, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Görünüm hakkında zaten yazmıştım)) benden kısa değil, ama yaş açısından hepsi aynı, asıl önemli olan onun ne tam bir bebek ne de yaşlı bir adam olması :lol :Belkha: ↑06 Aug 2023, 14:08◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑06 Aug 2023, 13:57 kıyafetleriyle karşılanırlar) ve gerisi daha sonra gelir... Kullanışlılık elbette önemlidir ve zeka da önemlidir, mizah anlayışı ve hedef belirleme ve ulaşma becerisi .Ya boy ve yaş farkı ne olacak?Helga: ↑ Belukha, Benim için maddi konu belirleyici değil. Bir adam çalışıyorsa ve günlerce kanepede yatmıyorsa, o zaman asıl mesele bu değildir. Genel olarak yaşamak için çalışmak gerektiğine inanıyorum. Plan çok para kazanıp Maldivlere gitmek değil. Ve böylece gerekli olan ve bir kenara bırakılacak kadar yeterli şey olsun. Bu yüzden ben de işin hayatımın büyük bir kısmını kaplamasına izin vermemeye çalışıyorum. Böylece yaşam için zaman var. Ve bir erkeğin 10 işte çalışmasını beklemiyorum. Hem rahatlamak hem de hayatın olağan zevkleri için zamanlarının olması benim için önemli.
Ve "el kullanımı" genellikle önemli değildir. Belki böyle bir yeteneği yoktur, öyleyse neden ayrılsın ki? Artık herhangi bir tamirciyi arayabilirsiniz ve onlar ihtiyacınız olanı tamir ederler.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Bir zamanlar bir adamla tanıştım - o zamanlar yalnız yaşıyordum - ve şaka yollu bir şekilde kediyi beslemenin çok zaman ve çaba gerektirdiğinden şikayet ettim. Ve bu adam büyük bir ciddiyetle cevap verdi: "Onu dışarı atarsan hiçbir sorun çıkmaz." Bu adamla bir daha hiç karşılaşmadım.
Bu özellikle kedilerle ilgili bile değil, empati ve duygusal zekayla ilgili. Bu benim için önemli. Bu kedi/köpek/timsah benim için önemliyse ama o görmüyor, anlamıyor ve "Bu da ne?" diyorsa - eğer açıklamanız gerekiyorsa, o zaman... yok açıklamam lazım.
Bu özellikle kedilerle ilgili bile değil, empati ve duygusal zekayla ilgili. Bu benim için önemli. Bu kedi/köpek/timsah benim için önemliyse ama o görmüyor, anlamıyor ve "Bu da ne?" diyorsa - eğer açıklamanız gerekiyorsa, o zaman... yok açıklamam lazım.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Beluga, vox, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Hafta sonu, Yeşil
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 10 months
Holigan Carrie, yalnızca neyin önemli olduğunu anlamamakla kalmıyor sana göre bu kedi (zihinsel olarak kendini senin yerine koymuyor), ama kediye ne olacağı umrunda değil (kendini kedinin yerine koymuyor). Bir kediyle yalnız yaşamak böyle bir partnerle yaşamaktan daha iyidir.
- These users thanked the author vox for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Hafta sonu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 1598 Views
-
Last post by Alişer