Herkese iyi günler. Kendimi tanıtmama izin verin Hoş (tercihen eğitimli) bir kızla, öncelikli olarak iletişim kurmak, vakit geçirmek ve muhtemelen birlikte yaşamak için. Evli değil. Çocuklar, hayvanlar, sabıka kayıtları ve yaşamın diğer "zevkleri" olmadan, 1987’de doğmuş. Boy 173, kilo 74.
Coğrafi olarak Shcherbinka şehrinde yaşıyorum. (Güney Butovo yakınında)
WhatsApp’a yazın (Freddy Krueger’a benzemiyorsanız) + 79261117531 Sergey.
PS Fotoğrafın eklenip eklenmediğini anlamıyorum.. Başka bir şeye benzemiyor)
Herkese iyi günler. [url=viewtopic.php?t=6965]Kendimi tanıtmama izin verin[/url] Hoş (tercihen eğitimli) bir kızla, öncelikli olarak iletişim kurmak, vakit geçirmek ve muhtemelen birlikte yaşamak için. Evli değil. Çocuklar, hayvanlar, sabıka kayıtları ve yaşamın diğer "zevkleri" olmadan, 1987’de doğmuş. Boy 173, kilo 74. Coğrafi olarak Shcherbinka şehrinde yaşıyorum. (Güney Butovo yakınında) WhatsApp’a yazın (Freddy Krueger’a benzemiyorsanız😄) + 79261117531 Sergey. PS Fotoğrafın eklenip eklenmediğini anlamıyorum.. Başka bir şeye benzemiyor)
[size=85][color=green]11 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [attachment=1]IMG_20200707_151951.jpg[/attachment]
[size=85][color=green]5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [attachment=0]IMG_20200707_151951.jpg[/attachment]Fotoğraf
5 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Fotoğraf nedense ters dönmüş) Destek için daha sonra yazacağım..
Burada olmanız çok eğlenceli, bazen kendimden büyük bayanlarla çıkmaktan sapmalar yaşadığımı düşündüm.. Ama ben de ne okudum çok.. Hemen yayınlandı
[size=85] [color=green]5 dakika 7 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Fotoğraf nedense ters dönmüş) Destek için daha sonra yazacağım.. Burada olmanız çok eğlenceli, bazen kendimden büyük bayanlarla çıkmaktan sapmalar yaşadığımı düşündüm.. Ama ben de ne okudum çok.. *x) Hemen yayınlandı :roll:
Hayır, hayır, harika!
Yaratıcı yaklaşımı onaylıyorum.
Gerçekten ilgilenen kişi akıllı telefonunu teslim edecek. Kimin dizüstü bilgisayarı veya kişisel bilgisayarı var - ah!
Peki fotoğrafların görünmediğini kim bağırdı?
These users thanked the author plena.bk for the post:
Hayır, hayır, harika! Yaratıcı yaklaşımı onaylıyorum. Gerçekten ilgilenen kişi akıllı telefonunu teslim edecek. Kimin dizüstü bilgisayarı veya kişisel bilgisayarı var - ah! Peki fotoğrafların görünmediğini kim bağırdı?
SerJik: ↑05 Jul 2022, 05:57
Fotoğraf bir nedenden dolayı ters dönmüş) Destek olarak daha sonra yazacağım..
Burada olmanız çok eğlenceli, bazen kendimden büyük bayanlarla çıkmaktan saptığımı düşündüm.. Ama ne yaptım çok oku.. Hemen bırakıyorum
evet, burada psikoloğa gitmene bile gerek yok, onlar teşhis koyacaklar ve define
These users thanked the author Yardım77 for the post:
[quote=SerJik post_id=83787 time=1656989874 user_id=8368] Fotoğraf bir nedenden dolayı ters dönmüş) Destek olarak daha sonra yazacağım.. Burada olmanız çok eğlenceli, bazen kendimden büyük bayanlarla çıkmaktan saptığımı düşündüm.. Ama ne yaptım çok oku.. Hemen bırakıyorum [/quote] evet, burada psikoloğa gitmene bile gerek yok, onlar teşhis koyacaklar ve define😂 😂😂 😂
Umutsuzluğa kapılma) Mutluluk hiç beklemediğin anda gelir.
Burada sizin bölgenizden hiç kız yok)
Örneğin ben Rusya’dan değilim. O yüzden sana yardımcı olamadım)
Umutsuzluğa kapılma) Mutluluk hiç beklemediğin anda gelir. Burada sizin bölgenizden hiç kız yok) Örneğin ben Rusya’dan değilim. O yüzden sana yardımcı olamadım)
romanbon, evet, bu bir şapka, web sitesi değil . Burada uzun vadede seks yapmaktan çekinmeyen bir sürü bayan olduğunu sanıyordum / seçiminizi yapın, ama ne yazık ki) Buradan nasıl uzaklaşacağımı bulamıyorum.. Boşuna kayıt oldum.
[ref=#804000]romanbon[/ref], evet, bu bir şapka, web sitesi değil . Burada uzun vadede seks yapmaktan çekinmeyen bir sürü bayan olduğunu sanıyordum / seçiminizi yapın, ama ne yazık ki) Buradan nasıl uzaklaşacağımı bulamıyorum.. Boşuna kayıt oldum.
Genç bir kızla veya anneyle tanışmak mı istiyorsunuz Konuyla ilgili iletişim ve toplantılar için kızımla iletişime geçtim. Moskova ve Moskova Bölgesi!!!! PM’ye yaz
Last post
Beyler, kusura bakmayın, ensest aileler (sarhoşlar değil) konusu çok ilginç, lütfen bana her şeyin nasıl gittiğini söyleyin veya orada toplantılarınız oldu mu, vb. lütfen
Elimi anüsten geçerek karnıma ulaşıyorum, elim neredeyse dirseğe kadar geliyorken, sonra elin dirsek kıvrımı buna engel oluyor. Sana bunu öğretebilirim, sadece sohbet et, belirli soruları cevapla,...
Last post
VladKD , merhaba, burada anlattığım konuda Yanıt: Dirseğe kadar elle anal fisting. (Post Brother #114105)