[quote=DimaPetrov post_id=301439 time=1701704952 user_id=22209] Beautiful) Siyah iç çamaşırı ve sarı saç kombinasyonunu bilerek mi buldunuz yoksa tesadüfen mi oldu?) [/quote] :shamp: Seni çok sinirlendirmek istemiyorum ama ben bir erkeğim 😂 Bu işten eski bir meslektaşım, boşanana kadar onunla birkaç ay ilişkim vardı)
DimaPetrov,
Yazı tipiyle ilgili değil Biliyorum, iyiyim, ben de burada yeniyim, ama kızlara gelince, anladığım kadarıyla çok değil, ama var, ama onların senin konunuza uçmayacaklarını zaten fark ettim ve kendilerini çıplak atarlar) ama erkekler yine de bir şeyler yapabilirler ilginç şeyler paylaşacaklar, koleksiyonlarına üzülmediğim) peki, gamasekler olmasaydı biz nerede olurduk
[ref=#0000ff]DimaPetrov[/ref], Yazı tipiyle ilgili değil Biliyorum, iyiyim, ben de burada yeniyim, ama kızlara gelince, anladığım kadarıyla çok değil, ama var, ama onların senin konunuza uçmayacaklarını zaten fark ettim ve kendilerini çıplak atarlar) ama erkekler yine de bir şeyler yapabilirler ilginç şeyler paylaşacaklar, koleksiyonlarına üzülmediğim) peki, gamasekler olmasaydı biz nerede olurduk 😉
DimaPetrov: ↑04 Dec 2023, 19:02
Burada yazı tipini değiştirebilir miyim? Her şey çok küçük, hiçbir şey net değil. Ve başka bir soru: Burada kızların en az %10’u var mı?
Ne kadar aptal, %10... yani sen bir hayalperestsin) ))
Burada bir bayan var ve o da Marinka ""
(evet, yazı tipini değiştirmeyi deneyin tarayıcı)
These users thanked the author Tapkin for the post:
[quote=DimaPetrov post_id=301442 time=1701705774 user_id=22209] Burada yazı tipini değiştirebilir miyim? Her şey çok küçük, hiçbir şey net değil. Ve başka bir soru: Burada kızların en az %10’u var mı? [/quote]
Ne kadar aptal, %10... yani sen bir hayalperestsin) )) Burada bir bayan var ve o da Marinka "" :cat1: (evet, yazı tipini değiştirmeyi deneyin tarayıcı)
[quote=Tapkin post_id=301445 time=1701706100 user_id=14438] Bir bayan var ve Marinka "" [/quote] peki ya irina ya da onun şakası ne...?) ve başka bir bayanla birlikte S’de bir takma ad
[quote=aleksey.bro post_id=301448 time=1701706236 user_id= 22035] [quote=Tapkin post_id=301445 time =1701706100 user_id=14438] Burada bir bayan var, o da Marinka "" [/quote] peki ya irina ya da onun şakası.. .?) ve S [/quote] lakabına sahip başka bir hanımefendi
Ah, bu bir gerçek değil...Cinsiyetleri konusunda bu kadar ikna edici olamam! ))) :çılgın:
[ref=#0000ff]DimaPetrov[/ref], Özellikle kızım ben arkadaşlık sitesinde daha iyi tavsiye veririm, forum var, burada sadece sapıklar var 🤣👍
[size=85 ][color=green]1 dakika 24 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=DimaPetrov post_id=301451 time =1701706459 user_id=22209] Çıplak fotoğraflar isteğe bağlıdır, internette trilyonlarca fotoğraf vardır. En azından biriyle konuşmak istiyorum... [/quote] Kesinlikle konu dışı, kendini çıplak gönder)
Hiç arkadaşlık sitesini ziyaret ettiniz mi? Bir (pre)menopozal şizofren var, para dolandırıcıları ve ibneler. Oradaki biriyle konuşmak için yüzlerce profilden geçmeniz gerekiyor ve o zaman bile sohbet genellikle uzun sürmüyor. "Konuyla kesinlikle alakası yok, kendini çıplak gönder)" - sen beni kız mı sanıyorsun yoksa ne?) Ne yazık ki hayır. Her ne kadar çıplak kızların birkaç fotoğrafı olsa da, biri eski kız arkadaşı, birçoğu da tanışma sitelerinden.
Hiç arkadaşlık sitesini ziyaret ettiniz mi? Bir (pre)menopozal şizofren var, para dolandırıcıları ve ibneler. Oradaki biriyle konuşmak için yüzlerce profilden geçmeniz gerekiyor ve o zaman bile sohbet genellikle uzun sürmüyor. "Konuyla kesinlikle alakası yok, kendini çıplak gönder)" - sen beni kız mı sanıyorsun yoksa ne?) Ne yazık ki hayır. Her ne kadar çıplak kızların birkaç fotoğrafı olsa da, biri eski kız arkadaşı, birçoğu da tanışma sitelerinden.
Tapkin: ↑04 Dec 2023, 19:08
Burada bir bayan var, o da Marinka
Yalnız değil ama diğerlerinin toplamından daha fazla yazıyor)
nGönderildi 2 dakika 34 saniye sonra: DimaPetrov, burada mutfak lambası konuşmalarının formatına uyulmuyor, bu muhtemelen diğer yerler. Ancak sigara içilen bir odada nasıl durulacağı hakkında konuşmak memnuniyetle karşılanır.
[quote=Tapkin post_id=301445 time=1701706100 user_id=14438] Burada bir bayan var, o da Marinka [/quote] Yalnız değil ama diğerlerinin toplamından daha fazla yazıyor) n[size=85][color=green]Gönderildi 2 dakika 34 saniye sonra:[/color][/size] [ref=#0000ff]DimaPetrov[/ref], burada mutfak lambası konuşmalarının formatına uyulmuyor, bu muhtemelen diğer yerler. Ancak sigara içilen bir odada nasıl durulacağı hakkında konuşmak memnuniyetle karşılanır.
Kızlar, neredesiniz?) Cinsiyet doğrulaması basit olacaktır. Fotoğrafınız gösteriliyor, kıyafetli ve kıyafetsiz yüzleri var ama ellerinde bir şey var. Örneğin çatal, tava, kitap vb.
Kızlar, neredesiniz?) Cinsiyet doğrulaması basit olacaktır. Fotoğrafınız gösteriliyor, [url=viewtopic.php?t=3855]kıyafetli ve kıyafetsiz[/url] yüzleri var ama ellerinde bir şey var. Örneğin çatal, tava, kitap vb.
DimaPetrov: ↑04 Dec 2023, 19:28
Kızlar, neredesiniz?) Cinsiyet doğrulaması basit olacaktır. Fotoğrafınız gösteriliyor, kıyafetli ve kıyafetsiz yüzleri var ama ellerinde bir şey var. Örneğin, çatal, tencere, kitap vb.
Çok basit.
Forumun adını eklemeniz gerekiyor.
Ve çatalla fotoğraf çekmek çok kolay.
[quote=DimaPetrov post_id=301465 time=1701707283 user_id=22209] Kızlar, neredesiniz?) Cinsiyet doğrulaması basit olacaktır. Fotoğrafınız gösteriliyor, [url=viewtopic.php?t=3855]kıyafetli ve kıyafetsiz[/url] yüzleri var ama ellerinde bir şey var. Örneğin, çatal, tencere, kitap vb. [/quote] Çok basit. Forumun adını eklemeniz gerekiyor. Ve çatalla fotoğraf çekmek çok kolay.
Evet, sadece samimi olmak istiyorum, belki de hiç fotoğraf olmadan. Cinsiyeti kontrol etmek için bir fotoğraf hariç: Bir kağıt parçası üzerinde belirli bir kelimenin yazılı olduğu bir fotoğraf olsun. "Ben Marinka’yım" gibi.
Evet, sadece samimi olmak istiyorum, belki de hiç fotoğraf olmadan. Cinsiyeti kontrol etmek için bir fotoğraf hariç: Bir kağıt parçası üzerinde belirli bir kelimenin yazılı olduğu bir fotoğraf olsun. "Ben Marinka’yım" gibi.
DimaPetrov: ↑04 Dec 2023, 19:35
Evet, sadece biraz yakınlık kurmak istiyorum, belki hiç fotoğraf olmadan. Cinsiyeti kontrol etmek için bir fotoğraf hariç: Bir kağıt parçası üzerinde belirli bir kelimenin yazılı olduğu bir fotoğraf olsun. "Ben Marinka’yım" gibi.
Benim küçük arkadaşım böyle çalışmıyor yakında bunu anlayacaksın) seninle seks yapabilmeleri için bir şeyle entrika çevirmen gerekiyor *
[quote=DimaPetrov post_id=301473 time=1701707728 user_id=22209] Evet, sadece biraz yakınlık kurmak istiyorum, belki hiç fotoğraf olmadan. Cinsiyeti kontrol etmek için bir fotoğraf hariç: Bir kağıt parçası üzerinde belirli bir kelimenin yazılı olduğu bir fotoğraf olsun. "Ben Marinka’yım" gibi. [/quote] Benim küçük arkadaşım böyle çalışmıyor 😉 yakında bunu anlayacaksın) seninle seks yapabilmeleri için bir şeyle entrika çevirmen gerekiyor *
Yetişkin arkadaşım, 43 yaşındayım ve internette ilk kez 22 yıl önce iletişim kurmaya başladım. Buradaki mutfakla ilgili her şeyi çok iyi biliyorum. Ve entrikayı biliyorum, tek bir sorun var: kadınsı bir nesne bulmak.
These users thanked the author DimaPetrov for the post (total 2):
Yetişkin arkadaşım, 43 yaşındayım ve internette ilk kez 22 yıl önce iletişim kurmaya başladım. Buradaki mutfakla ilgili her şeyi çok iyi biliyorum. Ve entrikayı biliyorum, tek bir sorun var: kadınsı bir nesne bulmak.
Воспользуюсь слуаем, ищу своего Доминанта. Хочу попробовать золотой дождь на лицо (принимаю), а так же разного рода связывания, порку и тд. Присылай фото в Вотсапп. Фото приветствуются, чтобы оценить размеры. Взамен вышлю больше своих.Лучше сообщение сразу с фото, с анонимами не общаюсь. На форуме редко. Вероника 89503277655
These users thanked the author Vero_Nika for the post (total 35):
Воспользуюсь слуаем, ищу своего Доминанта. Хочу попробовать [url=viewtopic.php?t=4638]золотой дождь[/url] на лицо (принимаю), а так же разного рода связывания, порку и тд. Присылай фото в Вотсапп. Фото 🍆 приветствуются, чтобы оценить размеры. Взамен вышлю больше своих.Лучше сообщение сразу с фото, с анонимами не общаюсь. На форуме редко. Вероника 89503277655
[quote=AlisaA post_id=359750 time=1713373587 user_id=21012] [url=https://postimg.cc/232hXLD3] [img]https://i.postimg.cc/02qnj7XG/0835.jpg[/img][/url] [/quote]обожаю :oops: такой прогиб в талии и ямочки)
[quote=Gezgin post_id=357413 time=1712752668 user_id=13604] Bunlar çok güzel yaratıklar: ivetapluss/312?single [/quote] ne tür canavarlar bunlar, çok iyi besleniyorlar[quote=Gezgin post_id=357413 time=1712752668 user_id=13604] Bunlar çok güzel yaratıklar:
[/quote] onları beslemek imkansız, benim için zaten çok fazla, gerçi onları seven insanlar da var
Kızlar, lütfen güzel vücutlarınızın fotoğraflarını çeken erkekler)
Last post
Artık kesinlikle çekimser kalacağım. Ayrıldık(((
Herkesle uğraşıyorsan, yaşamaya değmez! Ne olursa olsun herkes kendi yoluna gitmeli! (sadece kendi yolunda değil) kafalar)
Kendi bölgemizde buluşacak bir çift arıyoruz, her şey bizden, Nizhny Novgorod bölgesi... Anonimliği garanti ediyoruz.. F 27’den 45’e..
Last post
Tienam Nerede, nerede, tematik sitelerde ve kulüplerde )) Ayrıca arkadaşlarım arasında, eşimin arkadaşları arasında. Kadınlar bazen fanteziler hakkında çok samimi konuşmalar yaparlar, biz de...
Şimdi herhangi bir iş arıyorum ama şu ana kadar hiçbir şey bulamadım. Her türlü yarı zamanlı işe hazırım.
Lütfen yemek için bana 100-200 ruble borç ver. Şimdi iş arıyorum...
Last post
Benzer bir mesaj zaten vardı. Kesinlikle. İnsanların para sahibi olmasını ve ucubelerin olmasını önleyin :ireful1: