Bize ilk seksinizi ve favori pozisyonlarınızı anlatın
-
Автор темыSEN
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bize ilk seksinizi ve en sevdiğiniz pozisyonları anlatın
Köpek stili ve kovboy kızı. Annemle ilk kez 14 yaşındayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
İlk kez - klasiklerde. Tamamen yerleştirmeye vakit bulamadan aşağı çekti. Kız arkadaşım beni sırt üstü çevirip ata biner gibi oturdu. Böylece devam ettiler...
Ve klasik, en sevdiğim poz olarak kaldı. Bir kadınla en eksiksiz temas. Eski sevgilim yüz üstü pozisyonu tercih ediyordu - klasik pozisyondan rahatsızdı - ben ona çok büyüktüm.
Ve klasik, en sevdiğim poz olarak kaldı. Bir kadınla en eksiksiz temas. Eski sevgilim yüz üstü pozisyonu tercih ediyordu - klasik pozisyondan rahatsızdı - ben ona çok büyüktüm.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 7 months
Genel olarak bir misyoneri seviyorum - ancak yalnızca az çok tanıdık ortaklarla! Diğer durumlarda yukarıdan denerim - daha güvenlidir, bir şeyler ters giderse daha kolaydır. Köpek stili mi?.. İşte bu kadar. Birincisi, parlak çikolata gözüm olduğu gerçeğinden hoşlanmıyorum ve ikincisi, Mösyöler sık sık buna yeterince bakıyor ve denemeye karar veriyor - ve kategorik olarak anal kabul etmiyorum! Ancak, eğer Bay arkadan ve yatarak çalışıyorsa: İkinci madde üzerinde güvenilir bir fikir birliği varsa, o zaman bu da çok iyidir. Eh, hatta ayakta bile - aynı çekincelerle.
Ah, ilk seferi unuttum: varyasyonlardaki misyoner "Sırtımda yatıyorum, Mösyö ayakta duruyor günlükler" ve "memur gibi." İlk gelen ikinci pozisyondadır ve daha sonra genel olarak herhangi bir "çıldırmış" pozisyondadır.
Ah, ilk seferi unuttum: varyasyonlardaki misyoner "Sırtımda yatıyorum, Mösyö ayakta duruyor günlükler" ve "memur gibi." İlk gelen ikinci pozisyondadır ve daha sonra genel olarak herhangi bir "çıldırmış" pozisyondadır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 1 month
İlk kez 15 yaşımdayken yaşadım. Ben bakireyim, kız arkadaşım da 15 yaşında ve aynı zamanda bakireyim. Hiç kimse bir şey yapamadı ve nasıl yapılacağını bilemedi. Doğa Ana çığlık atsa bile bize yardım edin.
Yerleştirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Boyutu orta olmasına rağmen çok kalın değil. Ancak içeri girmek mümkün değildi. İçeri girmeye çalıştım ama giremiyorum. Sanki duvara çarpıyormuşum gibi hissediyorum. Acıyor ama içeri girmeye çalışıyorum. Arkadaşım da çığlık atıyor, acı çekiyor.
Sonuç olarak ilk seferinde duvarı kırmak mümkün olmadı. Penis sadece şişmiş. Üstelik çok sarhoştum, hatta korktum. Seks üç gün ertelendi.
Sonraki denemem başarılı oldu, nasıl girdiğimi anlamadım. Birkaç hareketle arkadaşımın karnına düştüm.
Sonraki seferler beklendiği gibiydi. Poz klasiklere göre zirvedeydi.
Yerleştirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Boyutu orta olmasına rağmen çok kalın değil. Ancak içeri girmek mümkün değildi. İçeri girmeye çalıştım ama giremiyorum. Sanki duvara çarpıyormuşum gibi hissediyorum. Acıyor ama içeri girmeye çalışıyorum. Arkadaşım da çığlık atıyor, acı çekiyor.
Sonuç olarak ilk seferinde duvarı kırmak mümkün olmadı. Penis sadece şişmiş. Üstelik çok sarhoştum, hatta korktum. Seks üç gün ertelendi.
Sonraki denemem başarılı oldu, nasıl girdiğimi anlamadım. Birkaç hareketle arkadaşımın karnına düştüm.
Sonraki seferler beklendiği gibiydi. Poz klasiklere göre zirvedeydi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post