10 yaşında annede daralma.
-
Автор темыShota89
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 6 months
10 yaşında annede daralma.
Herkese merhaba, bu bir soru... Çocukken annem banyoyu yıkamayı gerçekten çok severdi, özellikle de 10-11 yaşlarımdayken, zaten utangaç olduğumu söylememe rağmen sanırım bu onu eğlendiriyordu, o zamanlar yaklaşık 30 yaşındaydı, babasız yaşıyordu. Belki birisinin benzer şeyleri vardı? Yoksa kızların kendileri, anneler bu konuda ne düşündüklerini mi cevaplayacaklar?
- These users thanked the author Shota89 for the post (total 3):
- Gefalar, Artem.Maxsimov, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: 10 yaşındaki annenin krampları
Teyzem o yaşta beni yıkadı, bu bahaneyle her yerime el yordamıyla el salladı ama Hiçbir şey anlamadım bu yüzden hiçbir kredi vermedim anlamı buShota89: ↑10 Jan 2022, 16:22 Herkese merhaba, bu bir soru... Çocukken annem beni banyoda yıkamayı gerçekten çok severdi, özellikle de 10-11 yaşlarımdayken, zaten utangaç olduğumu söylememe rağmen, ben Sanırım bu onu eğlendiriyordu, o zamanlar kendisi de yaklaşık 30 yaşındaydı ve babasız yaşıyordu. Belki birisinin benzer şeyleri vardı? Yoksa kızlar, yani anneleri de bu konuda ne düşündüklerini mi cevaplayacaklar?
-
Автор темыShota89
Teyzen o zaman kaç yaşındaydı? Demek ki gerçekten böyle eğlenceyi seven kızlar, kadınlar varmış...
-
- Orgazm!
-
Автор темыShota89
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Çocukluğum, ergenliğim ve gençliğim boyunca annemle birlikte köy hamamında yıkandık. Çünkü hamam üç aile içindir ve yıkanma süresi soğutmayla sınırlıdır. Üstelik askerden sonra işletmesine duş yaptırdıklarında ve elinde sadece kadınlar bölümünün anahtarı olduğundan hafta sonları oraya birlikte giderdik. Karşılıklı iki kabin. Bu onu eğlendirdi mi bilmiyorum ama utanmadım ve kadınları hissetmeyi ondan öğrendim. Muhtemelen evli olmadığı için elastik 4 beden göğüslerini yoğurmam hoşuna gitmişti! Ve sırtını sabunlarken sikim kazara çöreklerinin arasına girdiğinde, bu daha da hoşuma gitti çünkü kendimi itmeye başladım! O zamandan beri seks olmadan tek bir banyo bile geçmedi!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
- Sibiryak89, Travolta, SergeiKa
-
- Orgazm!
-
Автор темыShota89
Doğru, 10 yaşında bir erkek çocuk henüz hiçbir şey yapamaz ama tecrübeli bir kadın neye, nasıl dokunması gerektiğini bilir
- These users thanked the author Shota89 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
-
Автор темыShota89
-
- Orgazm!
-
Автор темыShota89
Hayır, ama 11 yaşımdayken bir keresinde odamdan onun arkadaşıyla nasıl seks yaptığını duymuştum ama bu sadece bir kez duyduğum için çok şanslıydım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anne/oğul en iyi ensest türüdür

- These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Travolta, Mart
-
- Orgazm!
Katılıyorum ve annelerin çocuklarını yozlaştırması o kadar da alışılmadık bir durum değil oğullar
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
Evet. En nadir şey değil. Anneler de kadındır sonuçta.
- These users thanked the author Justanothermistress for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
kendileri için pislik yetiştirirler)Evet. En nadir şey değil. Sonuçta anneler de kadındır.Katılıyorum ve katılmıyorum oğullarının anneleri tarafından yapılan bu alışılmadık yolsuzluk
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
Annem 14 yaşıma kadar çamaşır yıkamama yardım etti, kendisi önerdi. Utangaç değildim. Genellikle saçlarımı şampuanla yıkar, sonra bir bezle sırtımı yukarıdan aşağıya doğru ovuştururdu. Sonra kalçalar ve araları beni sertleştirdi. Sonra arkamı döndüm ve penisimi ve taşaklarımı yıkadı. Aynı zamanda “her şey doğal” dedi.
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 3):
- Tolkala, annem adam yaptı, Bob2390
-
Автор темыShota89
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
Ben hiçbir zaman annemin önünde utanmadım, o da benim önümde ve bugüne kadar da annemden utanmıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years
Sonra elleriniz büyüdü ve penisinizi kendi ellerinizle ovmaya başladınız. ...helicopt9: ↑10 Jan 2022, 17:42 Annem 14 yaşıma kadar bulaşık yıkamama yardım etti, kendisi önerdi. Utangaç değildim. Genellikle saçlarımı şampuanla yıkar, sonra bir bezle sırtımı yukarıdan aşağıya doğru ovuştururdu. Sonra kalçalar ve araları beni sertleştirdi. Sonra arkamı döndüm ve penisimi ve taşaklarımı yıkadı. Aynı zamanda "bunların hepsi doğal" dedi.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Bana öyle geliyor ki, oğullarda daha sık, yeterince seks yapmayan bekar kadınlar (boşanmış vb.) var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
7 yaşımda annemin yanında utangaç olmaya başladım ve o andan itibaren tek başıma yıkanmaya başladım. Ancak bazen sıcak suyumuz uzun süre kesiliyordu. Daha sonra ocakta ısıttık, bir leğende istenilen sıcaklığa kadar sulandırdık ve annem sürahiden üzerime döktü. Bu mezuniyete kadar devam etti.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mart
-
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years 8 months
Ben de aynı durumdayım ama bir babam var. Annemin beni 10-11’e kadar nasıl yıkadığını hatırlıyorum. Ve biz onunla yatakta yatarken, ben yan yatıp bacağımı sıkarken o da elini (avuç içi) penisimin üzerine koyabiliyordu, sanki bu onun için çok rahatmış gibi. Kendimi pek rahat hissetmedim, hatta utandım. Eğer bunu şimdi yapsaydım, onu uzun zaman önce becermiş olurdum. Çıplaklığı ve eylemleriyle bende kendisine yönelik bir arzu geliştirdiğini anlıyorum. Lanet olası Oedipus kompleksi. Ama o çok seksi ve annem olmasa bile onu sikerdim. Kıçı kıyaslanamaz......Shota89: ↑10 Jan 2022, 16:22 Herkese merhaba, bu bir soru... Çocukken annem beni banyoda yıkamayı gerçekten çok severdi, özellikle de 10-11 yaşlarımdayken, zaten utangaç olduğumu söylememe rağmen, ben Sanırım bu onu eğlendiriyordu, o zamanlar kendisi de yaklaşık 30 yaşındaydı ve babasız yaşıyordu. Belki birisinin benzer şeyleri vardı? Yoksa kızların kendileri, anneleri bu konuda ne düşündüklerini mi cevaplayacaklar?
- These users thanked the author Gefalar for the post (total 3):
- Sibiryak89, Shota89, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Kıçının fotoğrafı ilgi çekiciGefest: ↑09 Apr 2022, 09:13Ben de aynı durumdayım ama bir babam var. Annemin beni 10-11’e kadar nasıl yıkadığını hatırlıyorum. Ve biz onunla yatakta yatarken, ben yan yatıp bacağımı sıkarken o da elini (avuç içi) penisimin üzerine koyabiliyordu, sanki bu onun için çok rahatmış gibi. Kendimi pek rahat hissetmedim, hatta utandım. Eğer bunu şimdi yapsaydım, onu uzun zaman önce becermiş olurdum. Çıplaklığı ve eylemleriyle bende kendisine yönelik bir arzu geliştirdiğini anlıyorum. Lanet olası Oedipus kompleksi. Ama o çok seksi ve annem olmasa bile onu sikerdim. Kıçı rakipsiz......Shota89: ↑10 Jan 2022, 16:22 Herkese merhaba, bu bir soru... Çocukluğumda annem beni banyoda yıkamayı çok severdi, özellikle de 10-11 yaşlarındayken, zaten utangaç olduğumu söylememe rağmen, Sanırım bu onu eğlendiriyordu, kendisi yaklaşık 30 yaşındaydık ve babasız yaşıyorduk. Belki birisinin benzer şeyleri vardı? Yoksa kızların kendileri, anneleri bu konuda ne düşündüklerini mi cevaplayacaklar?
-
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years 8 months
Buraya resim gönderir göndermez yükleyeceğimden emin olabilirsiniz. Üstelik varlar)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Teyzem beni 12 yaşında ereksiyonla hamamda yıkadı.Shota89: ↑10 Jan 2022, 16:22 Herkese merhaba, bu bir soru... Çocukken annem beni banyoda yıkamayı gerçekten çok severdi, özellikle de 10-11 yaşlarımdayken, zaten utangaç olduğumu söylememe rağmen, ben Sanırım bu onu eğlendiriyordu, o zamanlar kendisi de yaklaşık 30 yaşındaydı ve babasız yaşıyordu. Belki birisinin benzer şeyleri vardı? Yoksa kızlar, yani anneleri de bu konuda ne düşündüklerini mi cevaplayacak?
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
Shota89, Kız kardeşim ve ben (o bir yaşında) ve bir buçuk küçük) annem 8-9 yaşına kadar birlikte yıkanırdı. O zamanlar onlara bakmanın hoş olduğunu hatırlıyorum. Annemin bizden sonra kendini yıkaması ve onu gözetlemesi özellikle güzeldi.
- These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post:
- Shota89
-
Автор темыShota89
-
- Flört etmek
- Total posts: 43

5 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
İlk önce ilgiyle baktı, sonra ilgiyle sabunu yıkadı da

5 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Peki kıyafetlerinizi birlikte mi yıkadın?Artem.Maxsimov: ↑06 May 2022, 16:14 Annem, kız kardeşimi ve beni (o bir buçuk yaş küçük) 8-9 yaşına gelene kadar birlikte yıkadık. O zamanlar onlara bakmanın hoş olduğunu hatırlıyorum. Özellikle annemin bizden sonra kendini yıkaması ve onu gözetlemesi çok hoştu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Arkadaşlarımdan biri, hatta arkadaşım bile değil, bir tanıdık (sadece iyi bir arkadaş sayılabilir) bir keresinde beni aradı ve yardım istemek için beni görmeye geldi. Onun fırtınalı ve “karmakarışık” hayatını bildiğim için cinsel konuları konuşacağımızı fark ettim ve bu buluşmayı pek isteyerek kabul etmedim. Çocukluğundan beri oğluna çok şefkatli davrandığını, onu banyoda yıkadığını, okşadığını söyledi... Sekiz yaşından itibaren ereksiyonunu fark etmeye başladı ama cinsel organlarının uyarılmasını durdurmak yerine onu sadece kışkırttı. , onu bir bezle dikkatlice ovuşturuyorum." bebeğim". Bu, 12 yaşına gelene kadar devam etti; bir gün oğlu okuldan eve geldi ve annesini gece vardiyasından sonra uyurken buldu (o da doktor, sadece ambulanstaydı) ve battaniyeyi kaldırarak onun üzerine mastürbasyon yapmaya başladı. ve kıçını açığa çıkarıyor. Uyandı ama belli etmedi. Kafasının karıştığını söylüyor (ki buna pek inanmıyorum). Bu sırada spermi olduğunu ilk fark etti. Bundan sonra birçok kez kendisinde ve iç çamaşırında mastürbasyon izleri fark etti. Ancak son zamanlarda oğlum zaten bir yetişkin olduğunu ve çocuklukta "biberiyle" yaptığı manipülasyonları tekrarlamasını istediğini açıkladı! Onunla uzun süre tartıştı ama o ısrarcı ve güçlü. Sonunda pes etmek zorunda kaldı ve o gece onun aletine iki kez mastürbasyon yaptı. Ve sabah okula gitmeden önce cinsel ilişkiye girmeye çalıştı (başarısızdı). Şimdi 16 yaşında ve nasıl davranacağını bilmiyor! Ne yapalım? Ona bunların, oğluna karşı duyduğu önlenemez şefkatin ve sekiz yaşından beri uygunsuz davranışlarının sonucu olduğunu söyledim. Ona hiçbir şekilde yardımcı olamadım, bu psikologların ve psikiyatristlerin meselesi! Gözyaşları ve sümük içinde bıraktı...
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 4):
- Elena_Vladimirovna85, Evgeniy-Spb, Tuzlu su, Gefalar
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
İhale, Evet... Anne tuhaf! Sekiz yaşındayken küçük biberini uyarmayı bırakmalıydı! Bütün erkekler mastürbasyon yapar ama her erkek kendi annesine takıntılı değildir! Ve artık çok geç! Artık annesini kendisine zevk veren bir arzu nesnesi olarak algılamaktadır. Yüzleri ne olursa olsun hareket eden her şeyi sikmek istediğiniz gençlik hiperseksüalitesi dönemi! Ve çocukluğunda o kadar harika bir deneyim yaşadı ki hatırladı... Arkadaşını kıskanmıyorum - oğluyla cinsel ilişkiye girmeye mahkum! Ve burada herhangi bir konuda yardımcı olmanız pek mümkün değil!
- These users thanked the author Piero for the post (total 2):
- Elena_Vladimirovna85, Şalun70
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Piero, O benim arkadaşım değil! Yani bir tanıdık... Bir zamanlar kürtaj için yanıma geldi, işte böyle tanıştık...
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Utangaç olduğunda bir çocuğu yıkamak onun en sevdiği eğlencelerden biridir 
- These users thanked the author Elena_Vladimirovna85 for the post (total 6):
- annem adam yaptı, Rasaroam, Mart, Bob2390, MaksMaks, Süleyman
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Ben de hiç utangaç olmadım ve hiç kalkmadım.
Sadece tuvaletteyse bundan hoşlanmıyorum.
Birlikte duş alırken, o da Kapalı bir mayosu vardı ama ayağa kalksa da kalkmasa da ben onu jelle köpürtüp bakmak istedim.
Sadece tuvaletteyse bundan hoşlanmıyorum.
Birlikte duş alırken, o da Kapalı bir mayosu vardı ama ayağa kalksa da kalkmasa da ben onu jelle köpürtüp bakmak istedim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
Sanırım annem iki yüzlü... Sonuçta doktor... nasıl olduğunu biliyordu biterdi... Burada da oldu geriler...Tender: ↑07 May 2022, 11:17 Arkadaşlarımdan biri, hatta arkadaşım bile değil, bir tanıdık (sadece iyi bir arkadaş sayılabilir) bir keresinde beni aradı ve yardım istemek için beni görmeye geldi. Onun fırtınalı ve “karmakarışık” hayatını bildiğim için cinsel konuları konuşacağımızı fark ettim ve bu buluşmayı pek isteyerek kabul etmedim. Çocukluğundan beri oğluna çok şefkatli davrandığını, onu banyoda yıkadığını, okşadığını söyledi... Sekiz yaşından itibaren ereksiyonunu fark etmeye başladı ama cinsel organlarının uyarılmasını durdurmak yerine onu sadece kışkırttı. , onu bir bezle dikkatlice ovuşturuyorum." bebeğim". Bu, 12 yaşına gelene kadar devam etti, bir gün oğlu okuldan eve geldi ve annesini gece vardiyasından sonra uyurken buldu (o da doktor, sadece ambulansta) ve battaniyeyi kaldırarak onun üzerine mastürbasyon yapmaya başladı. ve kıçını açığa çıkarıyor. Uyandı ama belli etmedi. Kafasının karıştığını söylüyor (ki buna pek inanmıyorum). Bu sırada spermi olduğunu ilk fark etti. Bundan sonra birçok kez kendisinde ve iç çamaşırında mastürbasyon izleri fark etti. Ancak son zamanlarda oğlum zaten bir yetişkin olduğunu açıkladı ve çocuklukta "biberiyle" yaptığı manipülasyonları tekrarlamasını istedi! Onunla uzun süre tartıştı ama o ısrarcı ve güçlü. Sonunda pes etmek zorunda kaldı ve o gece onun aletine iki kez mastürbasyon yaptı. Ve sabah okula gitmeden önce cinsel ilişkiye girmeye çalıştı (başarısızdı). Şimdi 16 yaşında ve nasıl davranacağını bilmiyor! Ne yapalım? Ona bunların, oğluna karşı duyduğu önlenemez şefkatin ve sekiz yaşından beri uygunsuz davranışlarının sonucu olduğunu söyledim. Ona yardım etmek için yapabileceğim hiçbir şey yoktu, bu psikologların ve psikiyatristlerin meselesi! Gözyaşları ve sümük içinde bıraktı...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Çok erken yaşta utangaç hissetmeye başladım. Muhtemelen yedi yaşımdan beri. Saat 10’da - bu tamamen söz konusu bile olamaz...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 8 months
Çocukken onolojik olarak bende de vardı. Ben de aynı yaşlarda utanmaya başladım, daha kesin bir şey söyleyemem. Ve annemin, kes şunu, külotunu çıkar dediğini hatırladım, daha fazlasını gördüm.....
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 7 months
Hatırlıyorum, 10 yaşımdayken annemin önünde banyo yapıyordum, çekinmiyordum, “Ben orada ne görmedim” demişti. Şimdi yine olacak...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 45 Replies
- 4985 Views
-
Last post by krallık
-
- 7 Replies