BDSM modelleri

Hakimiyet ve gönderim[/url]
Автор темы
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271
Registered for: 2 years 3 months
 BDSM modelleri

Unread post by özenli1 »

Gerçek mi Rush Virt’te BDSM konusunda daha düşük bir model mi buldunuz? Hangi kaynakları ve hangi ücreti teklif etmeliyim?
Lenok
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 198
Registered for: 2 years 1 month
 Yanıt: BDSM modelleri

Unread post by Lenok »

Bir milyon teklif et :wink:
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by AlexTDV »

Amatör bir arkadaşım var, bazen WhatsApp’ta görüntülü görüşme yoluyla iletişim kuruyoruz, bana göğüs esaretini, meme uçlarındaki mandalları, yumruklamayı vb. gösteriyor vs.))
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by AlexK85 »

attentive1: 29 Jun 2023, 14:02 Gerçek mi Rush Virt’te BDSM konusunda daha düşük bir model buldunuz mu? Hangi kaynakları ve hangi ücreti teklif etmeliyim?
Painart’a git, orada tonlarca var.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

AlexK85: 29 Jun 2023, 14:39
Gerçek mi Virt Rush’ta BDSM konusunda daha düşük bir model buldunuz mu? Hangi kaynakları ve hangi ücreti teklif etmeliyim?
Painart’a git, orada tonlarca var.
Hahaha. Kadın hesapları olan bir araba dolusu sahte ibne var. :evet: ama gerçek olanlar yok.
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by AlexK85 »

Hammer: 29 Jun 2023, 15:46 Hahaha. Kadın hesapları olan bir araba dolusu sahte ibne var. :evet: ama gerçek olanlar yok.
Gerçek olanlar da var, çok iyi olanlar da. Onları şahsen tanıyorum ve video konferans yoluyla konuştum. Orada, sıradan hayatta olduğu gibi, eğer kişinin kendisi ilginçse ve sunacak bir şeyi varsa, o zaman kesinlikle düşüncelerinizi paylaşan biri olacaktır. Ama eğer kafanızda bum bum yoksa ve hayal gücünüzde zorluklar varsa... o zaman elbette sadece... genel olarak sinekler ve arılar örneğinde olduğu gibi))
These users thanked the author AlexK85 for the post:
Topçik
Автор темы
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by özenli1 »

AlexK85: 30 Jun 2023, 07:26 sunacak bir şeyin varsa
Peki, ne sunacaksın? Babolar tabii ki şu ana kadar sadece hayalperestler. Normal bir kızın kamera karşısında boş yere bir şey yapacağına inanmıyorum.
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by AlexK85 »

attentive1: 30 Jun 2023, 09:51
sunacak bir şeyin varsa
Peki, ne sunacaksın? Babolar tabii ki şu ana kadar sadece hayalperestler. Normal bir kızın kamera karşısında boşuna bir şey yapacağına inanmıyorum.
Neden? ..? Kız bir insan değil mi? Ayrıca kaba fantezileri ve arzuları da olabilir... ilgi isteyebilir, kendisine emir verilmesini ve kendisine görevler verilmesini isteyebilir... ve eğer paranız varsa, ona fişler, klipsler ve tasmalar gibi her türlü ilginç cihazı satın alabilirsiniz. .. ama böyle Tabii ki nadirdirler ve eğer bakmazsanız onları hiç bulamazsınız)
These users thanked the author AlexK85 for the post (total 2):
jant11, Topçik
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Çekiç »

Tamam, itiraf ediyorum, zavallı öğrenci maskeli olarak isimsiz olarak kabul edebilir. Bursu tutarında ödeme teklifinde bulunabilirsiniz :wink:

3 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
AlexK85: 30 Jun 2023, 07:26 kafamda güm güm
U BDSM emshchikov sadece bum bum Çocukken baş aşağı düşürüldüler.

8 saat 3 saniye sonra gönderilir:
Ayrıca payart.ru’da para için bir dolandırıcılık var. Birine yazmak için lütfen para ödeyin. Kadın profilleri yönetimin hileleri gibidir. :)
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by AlexK85 »

Hammer: 30 Jun 2023, 19:56 Ayrıca payart.ru’da birisine yazmak, lütfen biraz para ödemek için bir dolandırıcılık var. Kadın profilleri yönetimin hileleri gibidir. :)
Peki... Kim neyle soruyu bıraktı? Bu açık bir soru, katılmıyorum. seninle...
Para konusuna gelince, evet bağış var ama çok az bir ücret, 100 ruble ödüyorsunuz ve istediğiniz kişiye istediğiniz kadar yazıyorsunuz, elinizde olmasa bile bir miktar para... fabrikaya gitmek daha iyi, bu tür sitelere değil) ama kesin olarak bir şey söyleyeceğim kızlar Orada çok gerçek olanlar var)) muhtemelen sahte olanlar da var ama ben gelmedim onların karşısında.
Автор темы
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by özenli1 »

Peki, iletişim şekli açısından, ziyaret tarihine göre ilk on sayfada yer alan adaylar tipik hayalperest mastürbasyonculardır. İnternetten kendilerininmiş gibi fotoğraf gönderiyorlar ama benden istiyorlar. gerçek şu ki, daha fazla kontrol edecek havamda değilim.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Çekiç »

Bu siteye 5 gün boyunca mesaj göndermenin bedelini ödedim. Cuma gününden beri 25 - 35 yaş arası normal görünümlü kadınlara hediyenin doğruluğunu teyit eden bir teklifle yazıyorum. Şu ana kadar bunların sahte olduğunu düşünüyorum. yönetimden ücretli mesajlarla dolandırılıyorlar. Ucuz görünüyor, ancak dünyadan.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Çekiç, neden şaşırasınız ki? Kapitalizm ne de olsa...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bdsm”