Gördüğünüz en kaba rüya nedir?
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Gördüğünüz en kaba rüya nedir?
))) Bugün bir rüya gördüm, öyle ki tamamen ıslak uyandım)))) Daha önce seks yaptığım rüyalar görmüştüm. Hep onları hayal etmiştim ama ilk defa bugünkü gibisini hayal ettim.
Cinsel rüyalar görüyor musun? Gördüğünüz en kaba rüya nedir?
Cinsel rüyalar görüyor musun? Gördüğünüz en kaba rüya nedir?
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Mart, Stopkin, Tolkala, Seks tavuğu
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 1 year 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Gördüğünüz en saçma rüya nedir?
Belki de en kaba rüya Birkaç yıl önce yaşadım. Rüyamda ablamla ensest ilişki vardı. Islak bir rüyadan uyandım. Onu hiçbir zaman cinsel obje olarak görmedim. Ama bir nedenden dolayı bilinçaltım şöyle karar verdi: "neden olmasın?"
ilgimi çekti ve bana söylemedi))
Belki de en kaba rüya Birkaç yıl önce yaşadım. Rüyamda ablamla ensest ilişki vardı. Islak bir rüyadan uyandım. Onu hiçbir zaman cinsel obje olarak görmedim. Ama bir nedenden dolayı bilinçaltım şöyle karar verdi: "neden olmasın?"
- These users thanked the author Mutfak for the post (total 2):
- Venüs, PavelNokia
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
Seks sabit olmasına rağmen sık sık kaba rüyalar görüyorum, ama bir rüya hakkında şaka yapacağım, orduda uyudum, orada sadece mastürbasyon yapabildim, bir kızla seks yapmayı hayal ettim ve her şey çok gerçekçiydi ve güzel ki görünüşe göre boşalmaya başladım ve uyandım, ellerim battaniyenin üzerindeydi ama boşaldım. Ve çok uzun zaman önce, eşimle benim bir arkadaşımı nasıl baştan çıkardığımıza ve onun onunla seviştiğine dair bir rüya gördüm ve bu o kadar doğaldı ki buna rüya bile denemezdi, ona canlı renklerle anlattım, hadi dedi dahil olun, biz sadece bir aday arıyorduk, yani Teklif ettiler ve her şey harikaydı, üçümüz çok sık seviştik. Sonra bıktım.
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 2):
- Venüs, yorgun
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Mutlu insanlar. Rüyamda flört ettiğimi, yalvardığımı görüyorum ama bana hiçbir şey vermiyorlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Muhtemelen Gelik’i rüyanda görüyorsun))) Söyle bana, uykunda onunla ne yapıyorsun ?)))
- These users thanked the author Venüs for the post:
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
bu yüzden gelişigüzel uyuyorum
dürüst olmak gerekirse daha sık Gelik’i rüyamda görüyorum)) çünkü bir türlü uyuyamıyorum , onun yüzünden
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
- Venüs, Galce
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
)) ) Umarım bize neyi hayal ettiğini ve neden uyumanıza izin vermediğini anlatır))))ilovebiboys: ↑24 Jan 2024, 14:38daha sık ben dürüst olmak gerekirse Gelik’i rüyamda görüyorum)) çünkü onun yüzünden uyuyamıyorum))) Muhtemelen Gelik’i rüyanda görüyorsun))) Söylesene, orada, uykunda onunla ne yapıyorsun?)))bu yüzden gelişigüzel uyu
![]()
-
- Nirvana’dayım
))
bu soruyla onunla iletişime geçin
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Venüs
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Gelik, lütfen bize neyi hayal ettiğinizi ve nedenini söyleyin ilovebiboys’e izin vermiyor musun? ))))))
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Registered for: 1 year 9 months

Ve konu hakkında...ilovebiboys, sık sık
hakkında rüyalar görüyorum. Ve rüyalar çok parlak ve çok çok tatlı... Mm...
Daha detaylı anlatmayacağım, aksi halde birisi mastürbasyon partisinden kanlı nasırlara sahip olacak
Ugh. Suçlu bulundu mu?))) Bu arada, seninle yeterince uyuyamıyorum Sunnyilovebiboys: ↑24 Jan 2024, 14:38daha sık ben dürüst olmak gerekirse Gelik’i rüyamda görüyorum)) çünkü onun yüzünden uyuyamıyorum))) Muhtemelen Gelik’i rüyanda görüyorsun))) Söylesene, orada, uykunda onunla ne yapıyorsun?)))bu yüzden gelişigüzel uyu
![]()
Ve konu hakkında...ilovebiboys, sık sık
- These users thanked the author Galce for the post (total 2):
- Venüs, ilovebiboys
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
Karımlaseks yapmayı hayal ettim e> geçenlerde müthiş bir ereksiyonla uyandım ve hemen eşimin yanına gittim! )
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
- Venüs, Christmas_Christmas
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 8 months
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Rüyanızda tam olarak neyi hatırlıyorsunuz?
))) Doğru, her zaman ve her yerde karınızın rüya gördüğünü, okuduğunda mutlu olduğunu ve güvende olduğunu söylemelisiniz. sizin için)))) )AlexTDV: ↑24 Jan 2024, 14:47 Karımla seks yapmayı hayal ettim yakın zamanda müthiş bir sertleşmeyle uyandım ve hemen eşimin yanına gittim! )
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
Cinsel rüyalar görüyorum))) kim görmez ki... ama rüyalardan bahsettiğimize göre, pek sık görmediğimi söyleyeceğim... ama çok "tuhaf" rüyalar görüyorum..
örneğin, yüzmek için nehre gidiyorum... tek başıma ya da başkalarıyla birlikte, ama sonunda ya yalnız kalıyorum ya da herkesten uzaklaşıyorum... ve ilk başta her şey yolunda görünüyor... ve ben mesela, suda birine ya da bir şeye doğru yüzüyorum... ve sonra aniden suyun ne kadar derin olduğunu "görüyorum"... kelimenin tam anlamıyla... bam... ve sıradan bir rüya başka bir şeye dönüşüyor. ve öyle bir korku ya da özel bir tehlike hissi yok, sadece bir rüyada "SU DERİNLİĞİ"ni hissediyorum ve hatta bir rüyada bile bunu hissediyorum...
bazen rüyamda şunu görüyorum. Sudan çıkmak için üzerine tırmanacak kadar küçük bir gemiye doğru yüzüyorum ... ama "gemi" BÜYÜK hale geliyor ve bir rüyada onun altındaki suda yüzüyorum. kum tanesiyle kıyaslanıyorum ve aynı zamanda altımdaki suyun derinliğini hissediyorum...
Ama yine de rüyalarımdayım, çoğu zaman kendimi çocukluğumda buluyorum ve “görüyorum” "Arkadaşlarımla nehre doğru yürüyorum, kıyıya inmek için "kayalara" nasıl ulaşıyoruz ama bir şey bir anlığına dikkatimi dağıtıyor ve üvey arkadaşlarımın yanına döndüğümde kendilerini bir anda buluyorlar. kıyıya bakıyorum ve altımda bir Uçurum olduğunu görüyorum, kayalar tek kelimeyle muhteşem büyüklükte ve aşağıdaki küçük arkadaşlarım kelimenin tam anlamıyla karıncalar gibi... bazen böyle şeyler olduğunda midem sırtıma doğru çekiliyor...
dear Strecoza, konu dışı kaldığım için özür dilerim...
örneğin, yüzmek için nehre gidiyorum... tek başıma ya da başkalarıyla birlikte, ama sonunda ya yalnız kalıyorum ya da herkesten uzaklaşıyorum... ve ilk başta her şey yolunda görünüyor... ve ben mesela, suda birine ya da bir şeye doğru yüzüyorum... ve sonra aniden suyun ne kadar derin olduğunu "görüyorum"... kelimenin tam anlamıyla... bam... ve sıradan bir rüya başka bir şeye dönüşüyor. ve öyle bir korku ya da özel bir tehlike hissi yok, sadece bir rüyada "SU DERİNLİĞİ"ni hissediyorum ve hatta bir rüyada bile bunu hissediyorum...
bazen rüyamda şunu görüyorum. Sudan çıkmak için üzerine tırmanacak kadar küçük bir gemiye doğru yüzüyorum ... ama "gemi" BÜYÜK hale geliyor ve bir rüyada onun altındaki suda yüzüyorum. kum tanesiyle kıyaslanıyorum ve aynı zamanda altımdaki suyun derinliğini hissediyorum...
Ama yine de rüyalarımdayım, çoğu zaman kendimi çocukluğumda buluyorum ve “görüyorum” "Arkadaşlarımla nehre doğru yürüyorum, kıyıya inmek için "kayalara" nasıl ulaşıyoruz ama bir şey bir anlığına dikkatimi dağıtıyor ve üvey arkadaşlarımın yanına döndüğümde kendilerini bir anda buluyorlar. kıyıya bakıyorum ve altımda bir Uçurum olduğunu görüyorum, kayalar tek kelimeyle muhteşem büyüklükte ve aşağıdaki küçük arkadaşlarım kelimenin tam anlamıyla karıncalar gibi... bazen böyle şeyler olduğunda midem sırtıma doğru çekiliyor...
dear Strecoza, konu dışı kaldığım için özür dilerim...
Last edited by Christmas_Christmas on 24 Jan 2024, 14:54, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Venüs, yorgun
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Öncelikle forum üyelerini okumak istiyorum))) Bana en kaba rüyanızı anlatır mısınız?
-
- Nirvana’dayım
Tamam, gidip Yusufçuk’tan uyumasını isteyeceğim!
Biliyorsunuz bu hale geldi son zamanlarda dikkat çekiyor. Bana güzel bir şey yazmanın ya da bunu fark etmemenin imkanı yok.ilovebiboys: ↑24 Jan 2024, 14:38daha sık ben dürüst olmak gerekirse Gelik’i rüyamda görüyorum)) çünkü onun yüzünden uyuyamıyorum))) Muhtemelen Gelik’i rüyanda görüyorsun))) Söylesene, orada, uykunda onunla ne yapıyorsun?)))bu yüzden gelişigüzel uyu
![]()
Tamam, gidip Yusufçuk’tan uyumasını isteyeceğim!
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
n n))) Bu arada, hayallerimi asla kimseye reddetmem)))) Peki, ne kadar reddedersem reddedeyim, beni reddetmiyorlar, erkeklerin gidecek hiçbir yeri yok. Rüya benim, bu yüzden onlarla ne istersem onu yaparım))))
-
- Nirvana’dayım
ayrıca sen kendin
benimle değil Gelika’yla dalga geçmeyi seviyorsun, değil mi? :akıllı: bunu sadece ben nazikçe yapıyorum ama sen - bilmiyorum, bilmiyorum))
Güzel bir şey yazmandan korkuyorum çünkü daha sonra senden kurtulamayacağımdan korkuyorum

-
- En güçlü orgazm!
Hatırlamıyorum, rüya hatırlamıyorum kesinlikle)Strecoza: ↑24 Jan 2024, 14:50))) Doğru, her zaman ve her yerde karınızın rüya gördüğünü, okuduğunda mutlu olduğunu ve güvende olduğunu söylemelisiniz. sizin için)))) )AlexTDV: ↑24 Jan 2024, 14:47 Karımla seks yapmayı hayal ettim yakın zamanda müthiş bir sertleşmeyle uyandım ve hemen karımın yanına gittim! )
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Bir sevgiliyle şefkatli, tutkulu bir aşkın hayalini kurmayı o kadar çok isterdim ki... ama hayır... Bir tür günlük hayatın hayalini kuruyorum

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Venüs, Ksenofon, Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Şaka olmadan yaşamak üzücü.
Gelik’iniz çok güvensiz bir insan, bu yüzden her sütunu kıskanıyor. Ben de kendimi onların arasında sayıyorum. Ama boşuna! Ben dünyanın her yerinde sevgi ve dostluktan yanayım!
nNeden inmeliyim? Eğer bana karşı naziksen, eğer beyaz değilsem, kesinlikle kabarık biriyim.ilovebiboys: ↑24 Jan 2024, 14:57Güzel bir şey yazmandan korkuyorum çünkü daha sonra senden kurtulamayacağımdan korkuyorumKsenofont: ↑24 Jan 2024, 14:53Biliyorsunuz bu son zamanlarda fark edilir hale geldi. Bana güzel bir şey yazmanın ya da fark etmemenin imkanı yok.ilovebiboys: ↑24 Jan 2024, 14:38
dürüst olmak gerekirse daha sık Gelik’i rüyamda görüyorum)) çünkü onun yüzünden uyuyamıyorumbu yüzden gelişigüzel uyuyorum
![]()
Tamam, Dragonfly’dan uyumasını isteyeceğim!ayrıca sen kendin
benimle değil Gelika’yla dalga geçmeyi seviyorsun, değil mi? :zeki: bunu sadece ben nazikçe yapıyorum, ama sen - bilmiyorum, bilmiyorum))
Gelik’iniz çok güvensiz bir insan, bu yüzden her sütunu kıskanıyor. Ben de kendimi onların arasında sayıyorum. Ama boşuna! Ben dünyanın her yerinde sevgi ve dostluktan yanayım!

-
- Nirvana’dayım
Ve ilk başta kendinize şu soruyu soracaksınız: Kabarıklığınız, önünde kabarttığınız kişi için gerekli mi? :)
peki ne söylemek istiyorsun, az önce Gelik’le dalga geçmedin mi?) ve bir şekilde orada burada nezaket kokusu yok muKsenofont: ↑24 Jan 2024, 15:07nNeden inmeliyim? Eğer bana karşı naziksen, eğer beyaz değilsem, kesinlikle kabarık biriyim.Güzel bir şey yazmandan korkuyorum çünkü daha sonra senden kurtulamayacağımdan korkuyorumayrıca sen kendin
benimle değil Gelika’yla dalga geçmeyi seviyorsun, değil mi? :zeki: bunu sadece ben nazikçe yapıyorum, ama sen - bilmiyorum, bilmiyorum))
Gelik’iniz çok güvensiz bir insan, bu yüzden her sütunu kıskanıyor. Ben de kendimi onların arasında sayıyorum. Ama boşuna! Ben dünyanın her yerinde sevgi ve dostluktan yanayım!![]()

Ve ilk başta kendinize şu soruyu soracaksınız: Kabarıklığınız, önünde kabarttığınız kişi için gerekli mi? :)
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Rüya gördüğümü hatırlıyorum Üçlü seks yapıyordum ve rüyalarında - Aslında evliyim ve bana - Sorun değil diyorlar. Ve rüyamı kocama, eski kocama anlattım ama henüz eski kocama değil. O da dikkatle dinledikten sonra “Kim bunlar, tanıyor muyum?” diye sordu. Aslında onlara onları iyi tanıdığını söylemedim. Ah, o zaman asla bilemezsin)))
))) Ama onun bir eş olduğunu hatırladın mı?!)))AlexTDV: ↑24 Jan 2024, 15:02Hatırlamıyorum, rüya hatırlamıyorum hiç )))) Doğru, her zaman ve her yerde karınızın rüya gördüğünü, okuduğunda mutlu olduğunu ve güvende olduğunu söylemelisiniz. sizin için)))) )AlexTDV: ↑24 Jan 2024, 14:47 Rüyamda seks hayal ettim karım geçenlerde müthiş bir sertleşmeyle uyandım ve hemen karımın yanına gittim! )
Rüya gördüğümü hatırlıyorum Üçlü seks yapıyordum ve rüyalarında - Aslında evliyim ve bana - Sorun değil diyorlar. Ve rüyamı kocama, eski kocama anlattım ama henüz eski kocama değil. O da dikkatle dinledikten sonra “Kim bunlar, tanıyor muyum?” diye sordu. Aslında onlara onları iyi tanıdığını söylemedim. Ah, o zaman asla bilemezsin)))
-
- Nirvana’dayım
Ya da belki Dragonfly rüyasına girmeme izin vermezse, sen beni rüyanda görürsün. Gerçekten nazik, tutkulu ve çok tatlıyım. Winnie the Pooh ve Carlson’un bir karışımı.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑24 Jan 2024, 15:03 Sevdiklerimle şefkatli, tutkulu bir aşk hayal etmeyi çok isterdim.. ama hayır.. Bir tür günlük yaşam hayal ediyorum :cry:
-
- Orgazm!
Kime? Sütunlara mı? Veya emin olmayan insanlar?)) Hayır! Kesinlikle seni kıskanmıyorum))))Ksenofont: ↑24 Jan 2024, 15:07nNeden inmeliyim? Eğer bana karşı naziksen, eğer beyaz değilsem, kesinlikle kabarık biriyim.Güzel bir şey yazmandan korkuyorum çünkü daha sonra senden kurtulamayacağımdan korkuyorumayrıca sen kendin
Gelik’iniz çok güvensiz bir insan, bu yüzden her sütunu kıskanıyor. Ben de kendimi onların arasında sayıyorum. Ama boşuna! Ben dünyanın her yerinde sevgi ve dostluktan yanayım!![]()
- These users thanked the author Galce for the post:
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
-
- En güçlü orgazm!
rüyalarında ne kadar küçük olduğunu)))Strecoza: ↑24 Jan 2024, 15:10))) Ama onun bir eş olduğunu hatırladın mı?!)))
Bir grup seks hayal ettiğimi hatırlıyorum ve Rüyamda erkeklere dedim ki, -Aslında ben evliyim ve onlar bana "Sorun değil" diyorlar. Ve rüyamı kocama, eski kocama anlattım ama henüz eski kocama değil. O da dikkatle dinledikten sonra “Kim bunlar, tanıyor muyum?” diye sordu. Aslında onlara onları iyi tanıdığını söylemedim. Ah, asla bilemezsin)))
-
- Nirvana’dayım
))
Ben de bundan bahsediyorum, senin bu yapışkan takıntın tüylerimi diken diken ediyor, brrr, inanmıyorum diğer kızları biliyorum knch, ama evet ben..Ksenofont: ↑24 Jan 2024, 15:12Ve eğer Dragonfly rüyasına girmeme izin vermezse, sen de beni rüyanda görebilirsin. Gerçekten nazik, tutkulu ve çok tatlıyım. Winnie the Pooh ve Carlson karışımı.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑24 Jan 2024, 15:03 Bir sevgiliyle şefkatli, tutkulu bir aşk hayal etmeyi o kadar isterdim ki.. ama hayır.. Bir tür günlük yaşam hayal ediyorum :cry :
tekrar değil tekrar neyi hayal ettin?

-
- Nirvana’dayım
İzinsiz itmekte yanlış bir şey görmüyorum. Kürklü birine zarar veremem.
Birçok bayan bana karşı iddialarda bulunmak için size yaklaştı. Lütfen beni bilgilendirin lütfen. Çünkü oldukça yakın iletişim kurduğum kişiler bana kabarıklığım hakkında hiçbir şey söylemediler.
4 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
ilovebiboys,
Dinle, bunu sana yazmadım! Neden "nazik" yorumlarınızla her yere karışıyorsunuz? Ergenlik çağında belirgin bir ihtişam yanılgısına sahipsiniz, buradaki herkesin Gelika olmadığını anlayamıyorsunuz.
İşte yine başlıyoruz. Tabii ki Gelik’le dalga geçti. Neden uyumana izin vermiyor?ilovebiboys: ↑24 Jan 2024, 15:10peki ne söylemek istiyorsun, az önce Gelik’le dalga geçmedin mi?) ve bir şekilde orada burada nezaket kokusu yok muKsenofont: ↑24 Jan 2024, 15:07nNeden inmeliyim? Eğer bana karşı naziksen, eğer beyaz değilsem, kesinlikle kabarık biriyim.ilovebiboys: ↑24 Jan 2024, 14:57
Sana güzel bir şey yazmaktan korkuyorum çünkü daha sonra senden kurtulamayacağımdan korkuyorumve ayrıca sen kendin
ile benimle değil, Gelika’yla dalga geçmekten hoşlanıyorsun, öyle değil mi? :zeki: bunu sadece ben nazikçe yapıyorum, ama sen - bilmiyorum, bilmiyorum))
![]()
Ve ilk başta kendinize şu soruyu soracaksınız: Kabarıklığınız, önünde kabarttığınız kişi için gerekli mi?![]()
Birçok bayan bana karşı iddialarda bulunmak için size yaklaştı. Lütfen beni bilgilendirin lütfen. Çünkü oldukça yakın iletişim kurduğum kişiler bana kabarıklığım hakkında hiçbir şey söylemediler.
4 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
ilovebiboys,
Dinle, bunu sana yazmadım! Neden "nazik" yorumlarınızla her yere karışıyorsunuz? Ergenlik çağında belirgin bir ihtişam yanılgısına sahipsiniz, buradaki herkesin Gelika olmadığını anlayamıyorsunuz.
-
- Orgazm!

Evet, yaşasın! Görünüşe göre açıklamışlar: neden uyumuyoruz ve bundan sonra ne hayal ediyoruz, bunu burada dile getirmeyeceğiz. Forum üyelerinin sağlığı ve ruh hali konusunda endişeleniyoruz
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
benim sizin için kişisel dileğim, umarım bunu yeterince algılar ve dinlersiniz
Sevgili Xenophon, bunu size bizzat kendi adıma anlatıyorum) Beni tarafsız olarak, yapışkan uygunsuz yaklaşımların ya da buna ne diyorsan o olmadan algılarsan sevinirim aynı Gelik - inanın ne o ne de ben size kötü bir şey diliyoruzKsenofont: ↑24 Jan 2024, 15:20İşte yine başlıyoruz. Tabii ki Gelik’le dalga geçti. Neden uyumana izin vermiyor?peki ne söylemek istiyorsun, az önce Gelik’le dalga geçmedin mi?) ve bir şekilde orada burada nezaket kokusu yok muKsenofont: ↑24 Jan 2024, 15:07
Neden benden kurtulmak zorundasın? Eğer bana karşı naziksen, eğer beyaz değilsem, kesinlikle kabarık biriyim.
![]()
Ve ilk başta kendinize şu soruyu soracaksınız: Kabarıklığınız, önünde kabarttığınız kişi için gerekli mi?![]()
Birçok bayan bana karşı iddialarda bulunmak için size yaklaştı. Lütfen beni bilgilendirin lütfen. Çünkü çok yakın iletişim kurduğum kişiler bana kabalığımla ilgili hiçbir şey söylemediler.

-
- Nirvana’dayım
kim derdi))
sen her zaman birinci sınıf öğrencisi gibi hakaretler yağdırıyorsun
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Oooh! Ama kıskançlığınızı büyükannenize ve akıl hocalığınızı torunlarınıza bırakın. Eğer safranızı nereye koyacağınızı bilmiyorsanız, bir doktora danışın ya da sessiz kalın ve konuyu foruma dağıtmayın. , kızlara hakaret etmeye çalışıyor.
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Açık saçık bir rüya mı gördün? ? Peki, çabuk söyle)))
- These users thanked the author Venüs for the post:
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
ilovebiboys, Gelik, sana güzel bir teklifim var. Birlikte gelikinize tırmanın, ilk önce iyi bir müzikal temayı öldürdüğünüz en sevdiğiniz şarkılardan birini açın ve şimdi tüm forumu öldürmeye ve parlak mesafeye doğru yuvarlanmaya çalışıyorsunuz. Sana elimi sallamaya bile hazırım!
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-