Şehvet Şeytanları

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Ded Mazsi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
 Şehvet Şeytanları

Unread post by Ded Mazsi »

Ben insanlara şehvet şeytanlarını tanıtma işindeyim. Bunlar incubi ve succubi’dir. Kadınlar için INCUBUS güzel, seksi bir genç adam, erkekler için ise succubi güzel bir kız olarak görünür
Ama denemek isteyen eşcinseller ve erkekler için anal seks pasif bir rolde, öneriyorum gay incubi’yi paylaşıyorum. Sıradan bir insanın veremeyeceği zevki size düzenli olarak verebilecek kalıcı bir cinsel partnere sahip olmak istiyorsanız, o zaman size bu konuda yardımcı olabilirim. Sadece deneyin ve o kadar beğeneceksiniz ki tekrar tekrar isteyeceksiniz. Uyuşturucu gibi. Bir kez denediğinizde sonsuza kadar yapmak istersiniz. Yazmak. Tüm sorularınızı cevaplayacağım. Bu çok güzel bir konu. Dürüst olmak gerekirse bunu kendim üzerinde uyguluyorum ve hoşuma gidiyor. Eğer incubi ve succubi’nin kim olduğunu bilmiyorsanız internette konuyla ilgili pek çok bilgi bulabilirsiniz. Eğer bu adımı atmaya karar verirseniz o zaman bu özü size ekleyebilirim ve geceleri eğlenirsiniz. Sadece geceleri ortaya çıkıyor! Ve eğer en azından bir kez sizi spermiyle boşaltıp hamile bırakırsa MMM ah, işte bu, artık çük olmadan yaşayamayacaksınız! Sadece onun aracılığıyla hayati enerji alırsınız!
Derin bir uykuya dalarsınız ve sonra bir tür INCUBUS ADAM’ın kıllı göğüslü yoğun bir yapıya ve etli bir penise sahip 20 cm’lik kalın, büyük bir penise sahip olduğunu hissedersiniz. hortumlu bir örtü ile kaplı sulu kafa - uzun sünnet derisi ve maskenin içinde asılı büyük, alçak, yağlı toplar, üzerinize uzanır, bacaklarınızı açar, omuzlarına atar ve kıçınızı okşamaya başlar. kıçının üstüne çıkıp deliğe girmeye başlıyor! Hissediyorsun ama dayanamıyorsun ve itiraz edemiyorsun. Önce kıçına bir hançer saplanmış gibi korkunç bir acı kaplıyor ama kafası kıçına saplandığında önce yavaş yavaş sonra daha hızlı ve daha derin bir şekilde sikişmeye başlıyor. sen, boşalmamak için penisini ve taşaklarını sıkıca sıkıyorsun! Ve onları kendine doğru çekerken aynı zamanda xyu’sunu mümkün olduğu kadar derine doğru itmeye çalışıyor! Ve şimdi yumuşama geliyor! İnliyor, hırıldıyor ve içinize boşalıyor, sizi kendi suyuyla dolduruyor - sizi spermiyle dolduruyor! Ve bitkin bir halde üzerinize düşüyor, sizi sıkıştırıyor ve uzvu yerleşip yuvanızdan çıkana kadar üzerinizde yatıyor! Ve onun arkasından, sana pompaladığı şey bir osuruk gibi dışarı akmaya başlayacak
Sisin içindeymiş gibi kayboluyor Ama sen zaten O’nun sperm kotasını aldın ve artık çük olmadan yaşayamazsın!!! O andan itibaren her karanlık zamanda ortaya çıkabilir
Bir arkadaşı, bir zamanlar evlilik görevini yerine getirirken ortaya çıktığını ve adam karısının üstüne yatarken ona girdiğini söyledi! Ve eğer daha önce iki ya da üç sürtüşme yaşadıysa ve karısını tatmin etmeden geldiyse, o zaman bu sefer yarım saatten fazla devam ettim ve adam, INCUBUS onu kıçından yırtarken, o da durmadan vajinasına girdi. ! Kocasını tanıyamadı, şok oldu ve bu sefer memnun ve seksiydi
These users thanked the author Ded Mazsi for the post:
TannaT
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Şehvet Şeytanları

Unread post by Satna666 »

Downs şu anda büyük saygı görüyor, çok saçma yazdım.
These users thanked the author Satna666 for the post (total 2):
Gudgeon, selam
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kardeş »

Satana666, takma adınızı gördünüz mü? :-D
Doğrudan konuya geçiyoruz
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Ded Mazsi, hafif, sen misin? :))
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Satna666 »

Ya Sveta ya da Marina, anladığım kadarıyla burada 20’ye yakın var ve ikisinin takma adı var, bunlar sadece kadın ve kim oldukları çok çok büyük bir sır.
Elin 1999
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Elin 1999 »

Tebrikler! Forumda "Savaş ve Barış" yayınlandı)
TannaT
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by TannaT »

Eşcinsel Incubus, cidden mi? El-yüz. Kafamdaki bütün sesler sana gülüyor. Cidden, günah işlemeyin. Eğer düşerseniz, bu size hatırlatılacaktır. Maksimumda.

şaka.
These users thanked the author TannaT for the post:
Üstü kendinize saklayın
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Kadınlardan cinleri kovdum.