Ben insanlara şehvet şeytanlarını tanıtma işindeyim. Bunlar incubi ve succubi’dir. Kadınlar için INCUBUS güzel, seksi bir genç adam, erkekler için ise succubi güzel bir kız olarak görünür
Ama denemek isteyen eşcinseller ve erkekler için anal seks pasif bir rolde, öneriyorum gay incubi’yi paylaşıyorum. Sıradan bir insanın veremeyeceği zevki size düzenli olarak verebilecek kalıcı bir cinsel partnere sahip olmak istiyorsanız, o zaman size bu konuda yardımcı olabilirim. Sadece deneyin ve o kadar beğeneceksiniz ki tekrar tekrar isteyeceksiniz. Uyuşturucu gibi. Bir kez denediğinizde sonsuza kadar yapmak istersiniz. Yazmak. Tüm sorularınızı cevaplayacağım. Bu çok güzel bir konu. Dürüst olmak gerekirse bunu kendim üzerinde uyguluyorum ve hoşuma gidiyor. Eğer incubi ve succubi’nin kim olduğunu bilmiyorsanız internette konuyla ilgili pek çok bilgi bulabilirsiniz. Eğer bu adımı atmaya karar verirseniz o zaman bu özü size ekleyebilirim ve geceleri eğlenirsiniz. Sadece geceleri ortaya çıkıyor! Ve eğer en azından bir kez sizi spermiyle boşaltıp hamile bırakırsa MMM ah, işte bu, artık çük olmadan yaşayamayacaksınız! Sadece onun aracılığıyla hayati enerji alırsınız!
Derin bir uykuya dalarsınız ve sonra bir tür INCUBUS ADAM’ın kıllı göğüslü yoğun bir yapıya ve etli bir penise sahip 20 cm’lik kalın, büyük bir penise sahip olduğunu hissedersiniz. hortumlu bir örtü ile kaplı sulu kafa - uzun sünnet derisi ve maskenin içinde asılı büyük, alçak, yağlı toplar, üzerinize uzanır, bacaklarınızı açar, omuzlarına atar ve kıçınızı okşamaya başlar. kıçının üstüne çıkıp deliğe girmeye başlıyor! Hissediyorsun ama dayanamıyorsun ve itiraz edemiyorsun. Önce kıçına bir hançer saplanmış gibi korkunç bir acı kaplıyor ama kafası kıçına saplandığında önce yavaş yavaş sonra daha hızlı ve daha derin bir şekilde sikişmeye başlıyor. sen, boşalmamak için penisini ve taşaklarını sıkıca sıkıyorsun! Ve onları kendine doğru çekerken aynı zamanda xyu’sunu mümkün olduğu kadar derine doğru itmeye çalışıyor! Ve şimdi yumuşama geliyor! İnliyor, hırıldıyor ve içinize boşalıyor, sizi kendi suyuyla dolduruyor - sizi spermiyle dolduruyor! Ve bitkin bir halde üzerinize düşüyor, sizi sıkıştırıyor ve uzvu yerleşip yuvanızdan çıkana kadar üzerinizde yatıyor! Ve onun arkasından, sana pompaladığı şey bir osuruk gibi dışarı akmaya başlayacak
Sisin içindeymiş gibi kayboluyor Ama sen zaten O’nun sperm kotasını aldın ve artık çük olmadan yaşayamazsın!!! O andan itibaren her karanlık zamanda ortaya çıkabilir
Bir arkadaşı, bir zamanlar evlilik görevini yerine getirirken ortaya çıktığını ve adam karısının üstüne yatarken ona girdiğini söyledi! Ve eğer daha önce iki ya da üç sürtüşme yaşadıysa ve karısını tatmin etmeden geldiyse, o zaman bu sefer yarım saatten fazla devam ettim ve adam, INCUBUS onu kıçından yırtarken, o da durmadan vajinasına girdi. ! Kocasını tanıyamadı, şok oldu ve bu sefer memnun ve seksiydi
Şehvet Şeytanları
-
Автор темыDed Mazsi
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Re: Şehvet Şeytanları
Ya Sveta ya da Marina, anladığım kadarıyla burada 20’ye yakın var ve ikisinin takma adı var, bunlar sadece kadın ve kim oldukları çok çok büyük bir sır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 2 years 2 months
Eşcinsel Incubus, cidden mi? El-yüz. Kafamdaki bütün sesler sana gülüyor. Cidden, günah işlemeyin. Eğer düşerseniz, bu size hatırlatılacaktır. Maksimumda.
şaka.
şaka.
- These users thanked the author TannaT for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Kadınlardan cinleri kovdum.
Hızlı ve kaliteli! Pahalı!