Üyelerin avatarları. Ne için?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel
 Üyelerin avatarları. Ne için?

Unread post by Devam etmek »

Aslında soru başlıkta. Kaynıyor ve anlamıyorum. Bir tanışma sitesine kaydoldum ve oradaki her iki kişinin profilinde cinsel organlar var. Hatta ankette organları olan kişilerin bana yazmayacağını bile yazmıştım. Ve bazen kızlar bile bundan muzdariptir (tabii ki daha az sıklıkla, ama oluyorlar). Bu forumda da buna benzer bir sürü yazı var. Başbakan’da sik atıyorlar. Ne için anlamıyorum? Bu bir çeşit teşhircilik mi? Cinsel organlar için fetişizm mi? Buradaki prensip nedir? Neden örneğin güzel gövdenizi (ve bazılarında var) avatarınıza koymuyorsunuz, neden sik koyasınız ki?
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 8):
Eustace, Truwor, Hacı, utandım, Sool40, Dal, Don Şeytanı, Tsverg
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Avatarlardaki sikler. Ne için?

Unread post by Pierro »

AmberaMaze: 17 Aug 2024, 00:00 Bir arkadaşlık sitesine kayıtlısınız
bah.. bağlantı yayınlasanız mı?
Doldurma 1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 9 months

Unread post by Doldurma 1 »

Muhtemelen hanımların enstrümanı takdir etmesi için. Bunu gördük ve bir randevuda vakit geçirmeye değip değmeyeceğine karar verdik. Bu devirde para ve penis görünüş ve zekadan daha değerli
These users thanked the author Doldurma 1 for the post:
Devam etmek
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Zorba Carrie »

Testosteron düşüncesi. Anlamıyoruz :unknown:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Devam etmek, Juss
cennet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by cennet »

Dürüst olmak gerekirse... Bilmiyorum. Muhtemelen övünmeye çalışıyor, mesela... Bakın!! (Bir sikim var)
Bunu gerçekten anlamıyorum...
These users thanked the author cennet for the post:
Devam etmek
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Kingdzaza1: 18 Aug 2024, 23:31 Muhtemelen hanımlar enstrümanı beğensin diye. Bunu gördük ve bir randevuda vakit geçirmeye değip değmeyeceğine karar verdik. Şu anda para ve bir üye, görünüş ve zekadan daha değerlidir
Korkudan. İnsanları cinsel organlarına göre yargılamanın tuhaf bir yolu, anlamıyorum. Sonuç olarak, kendisini bir üye olarak değil, bir kişi olarak gösteren az sayıdaki şehitten biri olan o şehitle tanıştım.

1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
paradise: 19 Aug 2024, 02:19 Dürüst olmak gerekirse... Bilmiyorum. Muhtemelen övünmeye çalışıyor, mesela... Bakın!! (Bir sikim var)
Bunu gerçekten anlamıyorum...
Bak - bir sikim var🤣 doğru) nasıl tahmin edemezdim)) yoksa belki şu anda çok sayıda engelli insan vardır))
Last edited by Devam etmek on 19 Aug 2024, 10:54, edited 1 time in total.
Maksimum_02
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 10 months

Unread post by Maksimum_02 »

Kendilerini bu şekilde savunuyorlar. Bu arada ava’mda penis değil acı biber var
These users thanked the author Maksimum_02 for the post:
cennet
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Juss »

Muhtemelen kendilerini bu şekilde savunmaya karar veriyorlar. Bakın ne kadar "yakışıklıyım", ama büyük olasılıkla bu %99 onun hatası değildi ve temelde, toplantı söz konusu olduğunda, hemen kara listeye alındı, ya da şu anda çok meşgulüm ve hadi toplantıyı on saate erteleyelim. yıllar)))
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Peki ya hiç avatar yoksa? :daypyat:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Bolbol: 19 Aug 2024, 15:52 Ya hiç avatar yoksa?
değilse, o zaman avatarına bir sik takman gerekir.. :ROFL: :ROFL: :ROFL:
These users thanked the author Eustace for the post:
Devam etmek
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 11 months

Unread post by Müdür »

Eustace: 19 Aug 2024, 15:58 yani avatarına bir sik takman gerekiyor..
Nasılsın? Eğer yanlış bir şey yapıyorsan, orada da ağzından bir şeyler çıkıyor demektir. Kakayı tükür.
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Juss: 19 Aug 2024, 11:47 Eh, muhtemelen kendilerini bu şekilde öne sürmeye karar veriyorlar. Bakın ne kadar "yakışıklıyım", ama büyük olasılıkla bu %99 onun hatası değildi ve temelde, toplantı söz konusu olduğunda, hemen kara listeye alındı, ya da şu anda çok meşgulüm ve hadi toplantıyı on saate erteleyelim. yıllar))))
Cevabınız için teşekkürler. Kendini onaylamanın tuhaf bir yolu. Çoğu ilk mesajda toplantı teklif ediyor. Ancak bu tür kişilerden gelen mesajlara cevap vermiyorum ve eğer soru sormaya başlarlarsa acil durumlara gidiyorlar.
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 20:11 Kendini onaylamanın tuhaf bir yolu
Herkesin kendi yolu vardır. Ve bu onların seçimi ve nerede olduğunuzu unutmayın. Kütüphane diğer tarafta. Ve havanın da berbat.
These users thanked the author Müdür for the post:
BarsukPalmiye
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vad1k: 19 Aug 2024, 20:39
AmberaMaze: 19 Aug 2024, 20:11 Kendini onaylamanın tuhaf bir yolu
Herkesin kendi yolu vardır. Ve bu onların seçimi ve nerede olduğunuzu unutmayın. Kütüphane diğer tarafta. Havan tokmağı da berbat.
Başka bir horoz kafası. Bugün, her zamanki gibi ağzınıza saçmalık koyacaksınız) İstediğim yerdeyim ve bana bunu söylemek size düşmez
These users thanked the author Devam etmek for the post:
utandım
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 20:50 Bugün her zamanki gibi ağzınıza pislik koyacaksınız. İstediğim yerdeyim ve bunu bana söylemek sana düşmez
Birbirimizi gerçekten tanıyor muyuz? Ve şimdi evdesin, tahmin et ne oldu? Kendini havalı bir hatun olarak hayal ederek, küçük amcığınla mastürbasyon yapıyorsun. Yine doğru tahmin ettin mi? Ve havan tokmağı berbat.
BarsukPalmiye
Kisun5
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Kisun5 »

Bu aptallık, birçok insan çirkin penislerinin veya vücutlarının bir grup fotoğrafının birilerini çekeceğini düşünüyor, örneğin kızlar/kadınlar o kadar aç ki bir tür aptalca saçmalığa kanacaklar gibi) Ben bir sitede oturuyordum, orada tematik gruplar halinde tüm albümler bu saçmalıklarla dolu ve sevimli bir kızın bir fotoğrafına bakmak için tonlarca boktan geçmek gerekiyor)

Tamam, iletişim kurarsanız veya alışveriş yaparsanız ve her şey güzel ve iyiyse -bakımlı, o zaman tamam, ama her şey berbat olduğunda söyleyecek söz kalmıyor)
IMHO
These users thanked the author Kisun5 for the post (total 2):
Devam etmek, utandım
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vad1k: 19 Aug 2024, 20:57
AmberaMaze: 19 Aug 2024, 20:50 Bugün her zamanki gibi ağzınıza pislik koyacaksınız. İstediğim yerdeyim ve bunu bana söylemek sana düşmez
Birbirimizi gerçekten tanıyor muyuz? Ve şimdi evdesin, tahmin et ne oldu? Kendini havalı bir hatun olarak hayal ederek, küçük amcığınla mastürbasyon yapıyorsun. Yine doğru tahmin ettin mi? Havan tokmağı da çöp.
Vay canına, forumumuzda yerel bir Vanga var) hepsini tahmin etti, küçük havan tokmağımla beni sallar mısın? bebeğim?) küçük olsa da, ama daha büyükleri senin için parlamaz, o yüzden katılıyorum)
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 21:02
Vad1k: 19 Aug 2024, 20:57
Birbirimizi gerçekten tanıyor muyuz? Ve şimdi evdesin, tahmin et ne oldu? Kendini havalı bir hatun olarak hayal ederek, küçük amcığınla mastürbasyon yapıyorsun. Yine doğru tahmin ettin mi? Havan tokmağı da çöp.
Vay canına, forumumuzda yerel bir Vanga var) hepsini tahmin etti, küçük havan tokmağımla beni sallar mısın? bebeğim?) küçük olmasına rağmen büyük olanlar senin için parlamaz, o yüzden kabul et)
Tabii ki böyle bir güzelliği nasıl reddedebilirim , mini bir kedi ile. Petik ile atış yapmama izin verir misin?
BarsukPalmiye
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vad1k: 19 Aug 2024, 21:05
Vad1k: 19 Aug 2024, 20:57 Birbirimizi gerçekten tanıyor muyuz? Ve şimdi evdesin, tahmin et ne oldu? Kendini havalı bir hatun olarak hayal ederek, küçük amcığınla mastürbasyon yapıyorsun. Yine doğru tahmin ettin mi? Havan tokmağı da çöp.
Vay canına, forumumuzda yerel bir Vanga var) hepsini tahmin etti, küçük havan tokmağımla beni sallar mısın? bebeğim?) küçük olmasına rağmen büyük olanlar senin için parlamaz, o yüzden kabul et)
Tabii ki böyle bir güzelliği nasıl reddedebilirim , mini bir kedi ile. Havan tokmağıyla ateş etmeme izin verir misin?
Üzgünüm bebeğim, dilbilgisi hataları havanelimi heyecanlandırmıyor) şansını başka bir yerde dene)
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 21:06 Üzgünüm bebeğim, dilbilgisi hataları beni heyecanlandırmıyor) şansını başka bir yerde dene)
Yazık, sen sadece sensin böyle. Dilbilgisi de tıpkı matematik gibi sayıca fazla, harf olarak azdır. Önemli olan anlamın anlaşılmasıdır. Anlaşıldı?
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

AmberaMaze: 17 Aug 2024, 00:00 kızlar bazen bundan muzdariptir (elbette daha az sıklıkta, ancak böyle şeyler olur)
İnternetteki rastgele bir kadından.. muhtemelen evet. . cinsel organları düşünmek ilginç değil..
fakat az çok...sadece bir tanıdık değil..aynı zamanda doğum yapan bir kadında iletişim sürecinde bir çeşit imaj..izlenim..
Zevkle bakardım.. ve hatta bir Japon gibi - en küçük ayrıntılara kadar..))
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Pierro: 19 Aug 2024, 21:28
kızlar bazen bundan muzdariptir (tabii ki daha az sıklıkla, ama oluyorlar)
İnternetteki rastgele bir kadın yüzünden. . muhtemelen evet.. cinsel organlara bakmak ilginç değil..
ama birazdan... sadece bir tanıdık değil.. aynı zamanda iletişim sürecinde doğum yapan bir kadında da bir tür imaj var. .. izlenim..
Zevkle bakardım ..
ve hatta bir Japon gibi - en küçük ayrıntılara kadar..))
Tıpkı bir formül gibi diziyorsunuz. Öğrenci? Fizik ve matematik?
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by BarsukPalmiye »

Vad1k: 19 Aug 2024, 20:39 ve nerede olduğunuzu unutmayın. Kütüphane diğer tarafta
Vadik çok güzel. Seks forumunda komik avatarlarla sapıklara yetkin bir şekilde anlatıldı.

Sapıklar, tekmelemeye gerek yok, biz seks tartışırken eğlenmek için buradayız, bu yüzden avatardaki çük burada norm . Çizgi romanlar söz konusu olduğunda muhtemelen çocuk radyo forumundasınızdır.

Genelde kendi işime bakmam (aşk ya da filmlerle kitap tartıştıklarında) - neden oradayım sik. Ve burada bunu kendin istedin. Ve hayır, Ava’nın teki gibi davranmıyorum ama potansiyel muhatabın psikolojik komplekslerinin engelini kaldırıyorum, sanki kitapları tartışmak için burada olmadığımı ima ediyormuşum gibi (sizin durumunuzda çizgi romanlar gibi). kitaplar).
These users thanked the author BarsukPalmiye for the post:
Saskia
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

BarsukPalm: 19 Aug 2024, 21:43
Vad1k: 19 Aug 2024, 20:39 ve nerede olduğunuzu unutmayın. Kütüphane diğer tarafta
Vadik çok güzel. Seks forumunda komik avatarlarla sapıklara yetkin bir şekilde anlatıldı.

Sapıklar, tekmelemeye gerek yok, biz seks tartışırken eğlenmek için buradayız, bu yüzden avatardaki çük burada norm . Çizgi romanlar söz konusu olduğunda muhtemelen çocuk radyo forumundasınızdır.

Genelde kendi işime bakmam (aşk ya da filmlerle kitap tartıştıklarında) - neden oradayım sik. Ve burada bunu kendin istedin. Ve hayır, Ava’nın teki gibi davranmıyorum ama potansiyel muhatabın psikolojik komplekslerinin engelini kaldırıyorum, sanki kitapları tartışmak için burada olmadığımı ima ediyormuşum gibi (sizin durumunuzda çizgi romanlar gibi). kitaplar).
Vay canına, sik kafalılar nasıl yanmış) Zihinsel engelliler için açıklayacağım - ya en azından biraz daha akıllı olursanız. Bazıları için seks, kafa yerine bir penis ve vücut yerine etten ibarettir; diğer insanlar için ise seks, bir dizi kavram, olgu ve duygudan ibarettir. Yani ne yapacağınızı ve kime yapacağınızı dikte etmek ve çirkinliğinizle kişisel alana (kişisel kelimesinden gelen kişisel) girmek size, sik kafalılara düşmez. Yine de hiçbir normal piliç bunu sana vermez)
Last edited by Devam etmek on 19 Aug 2024, 21:53, edited 1 time in total.
Dal
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

BarsukPalm: 19 Aug 2024, 21:43 Ve hayır, salak olduğumu iddia etmiyorum
Ve yapma. Benden daha fazlasına sahip olan hiç kimse burada hiçbir şey yapmamalı, hatta üzerine bahse girmemelidir. Şaka yapıyorum ve biraz kıskanıyorum. :shamp:

2 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Vay canına, sik kafalılar nasıl da yanmış) Zihinsel engelliler için açıklayacağım - ya en azından biraz daha akıllı olursanız. Bazıları için seks, kafa yerine bir penis ve vücut yerine etten ibarettir; diğer insanlar için ise seks, bir dizi kavram, olgu ve duygudan ibarettir. Yani ne yapacağınızı, kimin yapacağınızı söylemek ve çirkinliğinizle kişisel alana (kişisel kelimesinden gelir) girmek size göre değil
Yazdığın her şeyden sadece şunu anladım: Dick ve Head. Akrobat sana iyi şanslar!!!
BarsukPalmiye
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

BarsukPalm: 19 Aug 2024, 21:43 Kitaplar için burada değilim
ve .. neden buradasın?)

1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Vad1k: formülü nasıl belirtirsiniz
too.. anladın mı?)
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Pierro: 19 Aug 2024, 22:01 too.. anladın mı?
Hayır, rastgele tahmin ettim. Anladım?
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 21:51 Vay canına, sik kafalılar nasıl yandı) Zihinsel engelliler için açıklayacağım - ya en azından biraz daha akıllı olursanız. Bazıları için seks, kafa yerine bir penis ve vücut yerine etten ibarettir; diğer insanlar için ise seks, bir dizi kavram, olgu ve duygudan ibarettir. Yani ne yapacağınızı ve kime yapacağınızı dikte etmek ve çirkinliğinizle kişisel alana (kişisel kelimesinden gelen kişisel) girmek size, sik kafalılara düşmez. Yine de, tek bir normal piliç bile sana bunu vermeyecektir)
En son AmberaMaze tarafından 19 Ağustos 2024 21:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.

Zaten heyecandan kendime işedim (hatta senin durumunda vurgunun nerede doğru olduğunu merak ediyorum). Ayrıca yazım, duygu ve olgulardan da bahsettim... Eminim şimdi burada seninle eğleneceğiz? (Sizi utandırmamak için avatarımı bile kaldırabilirim)
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Vad1k: 19 Aug 2024, 22:09 Rastgele tahmin ettim
yaz dostum.. mektuplarında çok mizah var..)
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek

Pierro: 19 Aug 2024, 22:01 a .. neden buradasın?)
Piero, hiç de akıllı değilsin, git kenarda ağla. Teyzem ve ben (orada amca da olsa) bir şeyler yiyelim.
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

BarsukPalm: 19 Aug 2024, 22:10
Vay canına, sik kafalılar nasıl da yanmış) Zihinsel engelliler için açıklayacağım - ya en azından biraz daha akıllı olursanız. Bazıları için seks, kafa yerine bir penis ve vücut yerine etten ibarettir; diğer insanlar için ise seks, bir dizi kavram, olgu ve duygudan ibarettir. Yani ne yapacağınızı ve kime yapacağınızı dikte etmek ve çirkinliğinizle kişisel alana (kişisel kelimesinden gelen kişisel) girmek size, sik kafalılara düşmez. Yine de, tek bir normal piliç bile sana bunu vermeyecektir)
En son AmberaMaze tarafından 19 Ağustos 2024 21:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.

Zaten heyecandan kendime işedim (hatta senin durumunda vurgunun nerede doğru olduğunu merak ediyorum). Ayrıca yazım, duygu ve olgulardan da bahsettim... Eminim şimdi burada seninle eğleneceğiz? (Sizi utandırmamak için avatarımı bile kaldırabilirim)
Beğendim mi? Tüm kafalarınızın toplamından yeterli beyin yok) Eh, her kusur için bu kadar zamanım ve arzum olsaydı...) Ahahaha, önce eğlenmek için doğru alıntı yapmayı öğrenin)
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

BarsukPalm: 19 Aug 2024, 22:15Ver
Basit bir soruyu yanıtlayamıyor musun?)
Neden buradasın? (çok akıllı, profil fotoğrafında kedi var)
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 22:16 eğlence amaçlı alıntı
Bu nasıl tercüme edilir, beyni kırmak? İstediğim her şeyi yaptım. Ya kıyafetlerinizi değiştirin (mavi) ya da ibne olduğunuzu kabul edin. Ve sonra sana karşı hiçbir şikayet yok.
BarsukPalmiye
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vad1k: 19 Aug 2024, 22:26
eğlence amaçlı alıntı
Bu nasıl tercüme edilir, beyni kırmak? İstediğim her şeyi yaptım. Ya kıyafetlerinizi değiştirin (mavi) ya da ibne olduğunuzu kabul edin. Üstelik sana karşı hiçbir şikayet de yok.
Amca, yaptığım her yorum için beynini kırma zahmetine girme. Elbette daha akıllı olmanın zor ve acı verici olduğunu anlıyorum, ancak bu tür kusurlu olanlara zamanım yok)

5 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Ah sik kafalılar, sanırım düşünce prensibinizi anlamaya başladım - "Bunun üstesinden gelemem beynim", "Güzel bir vücudum veya yüzüm yok" "Ben bir pisliğin tekiyim, ya bir ibne sonunda bana acır ve beni sikerse"))
utandım
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek

Lanet olsun, nasıl oldu da tüm moral bozuldu. Moderatör, mesajlarımı yasaklamayı bırak, senin için insanları buraya toplayacağım
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Aferin ama aptalsın. Seni hala anlamıyorum, kendini göster, sen kimsin, korkuluk mu?
BarsukPalmiye
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

BarsukPalm: 19 Aug 2024, 22:40 Lanet olsun, nasıl oldu da tüm moral bozuldu. Moderatör, mesajlarımı yasaklamayı bırak, senin için insanları buraya toplayacağım
Evet, zarar, sadece uzun süre düşünüyorsun ama kendin için bu normdur. Güle güle aptal kedi, burada kusurlularla vakit kaybedecek vaktim yok, yuvarlak)
BarsukPalmiye
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243

Unread post by Sool40 »

Burada ayrıca çok sayıda şiddetli avatar var. Avatarları kapatacak bir düğmenin olmaması üzücü.
These users thanked the author Sool40 for the post:
Devam etmek
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Ve havan tokmağı boktur. Onu kıçına sok ya da kıçın her neyse. Diyelim ki, bir piston takın, hem sizin için hoş olacak, hem de toplum için iyi olacak.
BarsukPalmiye
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vad1k: 19 Aug 2024, 22:50 А пестик говно.
Не твой, вот ты и завидуешь))

https://i.postimg.cc/3RgTKpVZ/images.jpg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”