Üyelerin avatarları. Ne için?
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
Üyelerin avatarları. Ne için?
Aslında soru başlıkta. Kaynıyor ve anlamıyorum. Bir tanışma sitesine kaydoldum ve oradaki her iki kişinin profilinde cinsel organlar var. Hatta ankette organları olan kişilerin bana yazmayacağını bile yazmıştım. Ve bazen kızlar bile bundan muzdariptir (tabii ki daha az sıklıkla, ama oluyorlar). Bu forumda da buna benzer bir sürü yazı var. Başbakan’da sik atıyorlar. Ne için anlamıyorum? Bu bir çeşit teşhircilik mi? Cinsel organlar için fetişizm mi? Buradaki prensip nedir? Neden örneğin güzel gövdenizi (ve bazılarında var) avatarınıza koymuyorsunuz, neden sik koyasınız ki?
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 8):
- Eustace, Truwor, Hacı, utandım, Sool40, Dal, Don Şeytanı, Tsverg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 9 months
Re: Avatarlardaki sikler. Ne için?
Muhtemelen hanımların enstrümanı takdir etmesi için. Bunu gördük ve bir randevuda vakit geçirmeye değip değmeyeceğine karar verdik. Bu devirde para ve penis görünüş ve zekadan daha değerli
- These users thanked the author Doldurma 1 for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Testosteron düşüncesi. Anlamıyoruz

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Devam etmek, Juss
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 10 months
Dürüst olmak gerekirse... Bilmiyorum. Muhtemelen övünmeye çalışıyor, mesela... Bakın!! (Bir sikim var)
Bunu gerçekten anlamıyorum...
Bunu gerçekten anlamıyorum...
- These users thanked the author cennet for the post:
- Devam etmek
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
doğru) nasıl tahmin edemezdim)) yoksa belki şu anda çok sayıda engelli insan vardır))
Korkudan. İnsanları cinsel organlarına göre yargılamanın tuhaf bir yolu, anlamıyorum. Sonuç olarak, kendisini bir üye olarak değil, bir kişi olarak gösteren az sayıdaki şehitten biri olan o şehitle tanıştım.Kingdzaza1: ↑18 Aug 2024, 23:31 Muhtemelen hanımlar enstrümanı beğensin diye. Bunu gördük ve bir randevuda vakit geçirmeye değip değmeyeceğine karar verdik. Şu anda para ve bir üye, görünüş ve zekadan daha değerlidir
1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Bak - bir sikim var
Last edited by Devam etmek on 19 Aug 2024, 10:54, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 10 months
Kendilerini bu şekilde savunuyorlar. Bu arada ava’mda penis değil acı biber var
- These users thanked the author Maksimum_02 for the post:
- cennet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 8 months
Muhtemelen kendilerini bu şekilde savunmaya karar veriyorlar. Bakın ne kadar "yakışıklıyım", ama büyük olasılıkla bu %99 onun hatası değildi ve temelde, toplantı söz konusu olduğunda, hemen kara listeye alındı, ya da şu anda çok meşgulüm ve hadi toplantıyı on saate erteleyelim. yıllar)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
değilse, o zaman avatarına bir sik takman gerekir.. :ROFL:

- These users thanked the author Eustace for the post:
- Devam etmek
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 11 months
Nasılsın? Eğer yanlış bir şey yapıyorsan, orada da ağzından bir şeyler çıkıyor demektir. Kakayı tükür.
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Cevabınız için teşekkürler. Kendini onaylamanın tuhaf bir yolu. Çoğu ilk mesajda toplantı teklif ediyor. Ancak bu tür kişilerden gelen mesajlara cevap vermiyorum ve eğer soru sormaya başlarlarsa acil durumlara gidiyorlar.Juss: ↑19 Aug 2024, 11:47 Eh, muhtemelen kendilerini bu şekilde öne sürmeye karar veriyorlar. Bakın ne kadar "yakışıklıyım", ama büyük olasılıkla bu %99 onun hatası değildi ve temelde, toplantı söz konusu olduğunda, hemen kara listeye alındı, ya da şu anda çok meşgulüm ve hadi toplantıyı on saate erteleyelim. yıllar))))
-
- ön sevişme
Herkesin kendi yolu vardır. Ve bu onların seçimi ve nerede olduğunuzu unutmayın. Kütüphane diğer tarafta. Ve havanın da berbat.
- These users thanked the author Müdür for the post:
- BarsukPalmiye
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Başka bir horoz kafası. Bugün, her zamanki gibi ağzınıza saçmalık koyacaksınız) İstediğim yerdeyim ve bana bunu söylemek size düşmez
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- utandım
-
- ön sevişme
Birbirimizi gerçekten tanıyor muyuz? Ve şimdi evdesin, tahmin et ne oldu? Kendini havalı bir hatun olarak hayal ederek, küçük amcığınla mastürbasyon yapıyorsun. Yine doğru tahmin ettin mi? Ve havan tokmağı berbat.AmberaMaze: ↑19 Aug 2024, 20:50 Bugün her zamanki gibi ağzınıza pislik koyacaksınız. İstediğim yerdeyim ve bunu bana söylemek sana düşmez
- BarsukPalmiye
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 3 months
Bu aptallık, birçok insan çirkin penislerinin veya vücutlarının bir grup fotoğrafının birilerini çekeceğini düşünüyor, örneğin kızlar/kadınlar o kadar aç ki bir tür aptalca saçmalığa kanacaklar gibi) Ben bir sitede oturuyordum, orada tematik gruplar halinde tüm albümler bu saçmalıklarla dolu ve sevimli bir kızın bir fotoğrafına bakmak için tonlarca boktan geçmek gerekiyor)
Tamam, iletişim kurarsanız veya alışveriş yaparsanız ve her şey güzel ve iyiyse -bakımlı, o zaman tamam, ama her şey berbat olduğunda söyleyecek söz kalmıyor)
IMHO
Tamam, iletişim kurarsanız veya alışveriş yaparsanız ve her şey güzel ve iyiyse -bakımlı, o zaman tamam, ama her şey berbat olduğunda söyleyecek söz kalmıyor)
IMHO
- These users thanked the author Kisun5 for the post (total 2):
- Devam etmek, utandım
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Vay canına, forumumuzda yerel bir Vanga var) hepsini tahmin etti, küçük havan tokmağımla beni sallar mısın? bebeğim?) küçük olsa da, ama daha büyükleri senin için parlamaz, o yüzden katılıyorum)Vad1k: ↑19 Aug 2024, 20:57Birbirimizi gerçekten tanıyor muyuz? Ve şimdi evdesin, tahmin et ne oldu? Kendini havalı bir hatun olarak hayal ederek, küçük amcığınla mastürbasyon yapıyorsun. Yine doğru tahmin ettin mi? Havan tokmağı da çöp.AmberaMaze: ↑19 Aug 2024, 20:50 Bugün her zamanki gibi ağzınıza pislik koyacaksınız. İstediğim yerdeyim ve bunu bana söylemek sana düşmez
-
- ön sevişme
Tabii ki böyle bir güzelliği nasıl reddedebilirim , mini bir kedi ile. Petik ile atış yapmama izin verir misin?AmberaMaze: ↑19 Aug 2024, 21:02Vay canına, forumumuzda yerel bir Vanga var) hepsini tahmin etti, küçük havan tokmağımla beni sallar mısın? bebeğim?) küçük olmasına rağmen büyük olanlar senin için parlamaz, o yüzden kabul et)Vad1k: ↑19 Aug 2024, 20:57Birbirimizi gerçekten tanıyor muyuz? Ve şimdi evdesin, tahmin et ne oldu? Kendini havalı bir hatun olarak hayal ederek, küçük amcığınla mastürbasyon yapıyorsun. Yine doğru tahmin ettin mi? Havan tokmağı da çöp.AmberaMaze: ↑19 Aug 2024, 20:50 Bugün her zamanki gibi ağzınıza pislik koyacaksınız. İstediğim yerdeyim ve bunu bana söylemek sana düşmez
- BarsukPalmiye
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Üzgünüm bebeğim, dilbilgisi hataları havanelimi heyecanlandırmıyor) şansını başka bir yerde dene)Vad1k: ↑19 Aug 2024, 21:05Tabii ki böyle bir güzelliği nasıl reddedebilirim , mini bir kedi ile. Havan tokmağıyla ateş etmeme izin verir misin?Vay canına, forumumuzda yerel bir Vanga var) hepsini tahmin etti, küçük havan tokmağımla beni sallar mısın? bebeğim?) küçük olmasına rağmen büyük olanlar senin için parlamaz, o yüzden kabul et)
-
- ön sevişme
Yazık, sen sadece sensin böyle. Dilbilgisi de tıpkı matematik gibi sayıca fazla, harf olarak azdır. Önemli olan anlamın anlaşılmasıdır. Anlaşıldı?AmberaMaze: ↑19 Aug 2024, 21:06 Üzgünüm bebeğim, dilbilgisi hataları beni heyecanlandırmıyor) şansını başka bir yerde dene)
-
- En güçlü orgazm!
fakat az çok...sadece bir tanıdık değil..aynı zamanda doğum yapan bir kadında iletişim sürecinde bir çeşit imaj..izlenim..
Zevkle bakardım.. ve hatta bir Japon gibi - en küçük ayrıntılara kadar..))
İnternetteki rastgele bir kadından.. muhtemelen evet. . cinsel organları düşünmek ilginç değil..AmberaMaze: ↑17 Aug 2024, 00:00 kızlar bazen bundan muzdariptir (elbette daha az sıklıkta, ancak böyle şeyler olur)
fakat az çok...sadece bir tanıdık değil..aynı zamanda doğum yapan bir kadında iletişim sürecinde bir çeşit imaj..izlenim..
Zevkle bakardım.. ve hatta bir Japon gibi - en küçük ayrıntılara kadar..))
-
- ön sevişme
Tıpkı bir formül gibi diziyorsunuz. Öğrenci? Fizik ve matematik?Pierro: ↑19 Aug 2024, 21:28İnternetteki rastgele bir kadın yüzünden. . muhtemelen evet.. cinsel organlara bakmak ilginç değil..kızlar bazen bundan muzdariptir (tabii ki daha az sıklıkla, ama oluyorlar)
ama birazdan... sadece bir tanıdık değil.. aynı zamanda iletişim sürecinde doğum yapan bir kadında da bir tür imaj var. .. izlenim..
Zevkle bakardım ..
ve hatta bir Japon gibi - en küçük ayrıntılara kadar..))
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Sapıklar, tekmelemeye gerek yok, biz seks tartışırken eğlenmek için buradayız, bu yüzden avatardaki çük burada norm . Çizgi romanlar söz konusu olduğunda muhtemelen çocuk radyo forumundasınızdır.
Genelde kendi işime bakmam (aşk ya da filmlerle kitap tartıştıklarında) - neden oradayım sik. Ve burada bunu kendin istedin. Ve hayır, Ava’nın teki gibi davranmıyorum ama potansiyel muhatabın psikolojik komplekslerinin engelini kaldırıyorum, sanki kitapları tartışmak için burada olmadığımı ima ediyormuşum gibi (sizin durumunuzda çizgi romanlar gibi). kitaplar).
Vadik çok güzel. Seks forumunda komik avatarlarla sapıklara yetkin bir şekilde anlatıldı.
Sapıklar, tekmelemeye gerek yok, biz seks tartışırken eğlenmek için buradayız, bu yüzden avatardaki çük burada norm . Çizgi romanlar söz konusu olduğunda muhtemelen çocuk radyo forumundasınızdır.
Genelde kendi işime bakmam (aşk ya da filmlerle kitap tartıştıklarında) - neden oradayım sik. Ve burada bunu kendin istedin. Ve hayır, Ava’nın teki gibi davranmıyorum ama potansiyel muhatabın psikolojik komplekslerinin engelini kaldırıyorum, sanki kitapları tartışmak için burada olmadığımı ima ediyormuşum gibi (sizin durumunuzda çizgi romanlar gibi). kitaplar).
- These users thanked the author BarsukPalmiye for the post:
- Saskia
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Vay canına, sik kafalılar nasıl yanmış) Zihinsel engelliler için açıklayacağım - ya en azından biraz daha akıllı olursanız. Bazıları için seks, kafa yerine bir penis ve vücut yerine etten ibarettir; diğer insanlar için ise seks, bir dizi kavram, olgu ve duygudan ibarettir. Yani ne yapacağınızı ve kime yapacağınızı dikte etmek ve çirkinliğinizle kişisel alana (kişisel kelimesinden gelen kişisel) girmek size, sik kafalılara düşmez. Yine de hiçbir normal piliç bunu sana vermez)BarsukPalm: ↑19 Aug 2024, 21:43Vadik çok güzel. Seks forumunda komik avatarlarla sapıklara yetkin bir şekilde anlatıldı.
Last edited by Devam etmek on 19 Aug 2024, 21:53, edited 1 time in total.
- Dal
-
- ön sevişme

2 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Ve yapma. Benden daha fazlasına sahip olan hiç kimse burada hiçbir şey yapmamalı, hatta üzerine bahse girmemelidir. Şaka yapıyorum ve biraz kıskanıyorum.

2 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Yazdığın her şeyden sadece şunu anladım: Dick ve Head. Akrobat sana iyi şanslar!!!Vay canına, sik kafalılar nasıl da yanmış) Zihinsel engelliler için açıklayacağım - ya en azından biraz daha akıllı olursanız. Bazıları için seks, kafa yerine bir penis ve vücut yerine etten ibarettir; diğer insanlar için ise seks, bir dizi kavram, olgu ve duygudan ibarettir. Yani ne yapacağınızı, kimin yapacağınızı söylemek ve çirkinliğinizle kişisel alana (kişisel kelimesinden gelir) girmek size göre değil
- BarsukPalmiye
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
ve .. neden buradasın?)
1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
too.. anladın mı?)
-
- ön sevişme
-
- Flört etmek
AmberaMaze: ↑19 Aug 2024, 21:51 Vay canına, sik kafalılar nasıl yandı) Zihinsel engelliler için açıklayacağım - ya en azından biraz daha akıllı olursanız. Bazıları için seks, kafa yerine bir penis ve vücut yerine etten ibarettir; diğer insanlar için ise seks, bir dizi kavram, olgu ve duygudan ibarettir. Yani ne yapacağınızı ve kime yapacağınızı dikte etmek ve çirkinliğinizle kişisel alana (kişisel kelimesinden gelen kişisel) girmek size, sik kafalılara düşmez. Yine de, tek bir normal piliç bile sana bunu vermeyecektir)
En son AmberaMaze tarafından 19 Ağustos 2024 21:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Zaten heyecandan kendime işedim (hatta senin durumunda vurgunun nerede doğru olduğunu merak ediyorum). Ayrıca yazım, duygu ve olgulardan da bahsettim... Eminim şimdi burada seninle eğleneceğiz? (Sizi utandırmamak için avatarımı bile kaldırabilirim)
-
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
Piero, hiç de akıllı değilsin, git kenarda ağla. Teyzem ve ben (orada amca da olsa) bir şeyler yiyelim.
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
BarsukPalm: ↑19 Aug 2024, 22:10Beğendim mi? Tüm kafalarınızın toplamından yeterli beyin yok) Eh, her kusur için bu kadar zamanım ve arzum olsaydı...) Ahahaha, önce eğlenmek için doğru alıntı yapmayı öğrenin)Vay canına, sik kafalılar nasıl da yanmış) Zihinsel engelliler için açıklayacağım - ya en azından biraz daha akıllı olursanız. Bazıları için seks, kafa yerine bir penis ve vücut yerine etten ibarettir; diğer insanlar için ise seks, bir dizi kavram, olgu ve duygudan ibarettir. Yani ne yapacağınızı ve kime yapacağınızı dikte etmek ve çirkinliğinizle kişisel alana (kişisel kelimesinden gelen kişisel) girmek size, sik kafalılara düşmez. Yine de, tek bir normal piliç bile sana bunu vermeyecektir)
En son AmberaMaze tarafından 19 Ağustos 2024 21:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Zaten heyecandan kendime işedim (hatta senin durumunda vurgunun nerede doğru olduğunu merak ediyorum). Ayrıca yazım, duygu ve olgulardan da bahsettim... Eminim şimdi burada seninle eğleneceğiz? (Sizi utandırmamak için avatarımı bile kaldırabilirim)
-
- En güçlü orgazm!
Neden buradasın? (çok akıllı, profil fotoğrafında kedi var)
Basit bir soruyu yanıtlayamıyor musun?)
Neden buradasın? (çok akıllı, profil fotoğrafında kedi var)
-
- ön sevişme
Bu nasıl tercüme edilir, beyni kırmak? İstediğim her şeyi yaptım. Ya kıyafetlerinizi değiştirin (mavi) ya da ibne olduğunuzu kabul edin. Ve sonra sana karşı hiçbir şikayet yok.
- BarsukPalmiye
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
5 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Ah sik kafalılar, sanırım düşünce prensibinizi anlamaya başladım - "Bunun üstesinden gelemem beynim", "Güzel bir vücudum veya yüzüm yok" "Ben bir pisliğin tekiyim, ya bir ibne sonunda bana acır ve beni sikerse"))
Amca, yaptığım her yorum için beynini kırma zahmetine girme. Elbette daha akıllı olmanın zor ve acı verici olduğunu anlıyorum, ancak bu tür kusurlu olanlara zamanım yok)
5 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Ah sik kafalılar, sanırım düşünce prensibinizi anlamaya başladım - "Bunun üstesinden gelemem beynim", "Güzel bir vücudum veya yüzüm yok" "Ben bir pisliğin tekiyim, ya bir ibne sonunda bana acır ve beni sikerse"))
- utandım
-
- Flört etmek
Lanet olsun, nasıl oldu da tüm moral bozuldu. Moderatör, mesajlarımı yasaklamayı bırak, senin için insanları buraya toplayacağım
-
- ön sevişme
Aferin ama aptalsın. Seni hala anlamıyorum, kendini göster, sen kimsin, korkuluk mu?
- BarsukPalmiye
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Evet, zarar, sadece uzun süre düşünüyorsun ama kendin için bu normdur. Güle güle aptal kedi, burada kusurlularla vakit kaybedecek vaktim yok, yuvarlak)BarsukPalm: ↑19 Aug 2024, 22:40 Lanet olsun, nasıl oldu da tüm moral bozuldu. Moderatör, mesajlarımı yasaklamayı bırak, senin için insanları buraya toplayacağım
- BarsukPalmiye
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
Burada ayrıca çok sayıda şiddetli avatar var. Avatarları kapatacak bir düğmenin olmaması üzücü.
- These users thanked the author Sool40 for the post:
- Devam etmek
-
- ön sevişme
Ve havan tokmağı boktur. Onu kıçına sok ya da kıçın her neyse. Diyelim ki, bir piston takın, hem sizin için hoş olacak, hem de toplum için iyi olacak.
- BarsukPalmiye
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
-
- Similar Topics
- Replies