Baba ve kızının durumu
-
Автор темыBiz ıslatıyoruz
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 6 months
Baba ve kızının durumu
18 yaşındaki kızınız eve mutlu dönüyorsa ve yürümekte zorluk çektiğini görüyorsanız. O uzaklaştı, erkek arkadaşıyla bir yazışmanızda yanlışlıkla onun büyük sikiyle sarhoş olduğunu ve bugün onu çok iyi, hatta kıçından siktiğini okudunuz. Kendisi de çok minyon, kısa, komik iç çamaşırları, pijamalar giyiyor ve genel olarak onun bakire ve masum olduğunu düşündünüz. Küçük meleğinizin zaten sefahat deneyimi yaşadığını anladığınızda tepkiniz ne olacak?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Baba ile kızının durumu
Kızım yok ama tepki de olmaz. 18 yaşındayım. 18 yaşındayım, tüm hızımla devam ediyorum... Öncelikle başkalarının yazışmalarını okumak iyi değil. Ancak yazışma olmasa bile kazara yandı. Diyeceğim tek şey kendini korumak.
İlk evliliğimden bir üvey kızım olduğu için bunu aynen söylüyorum. Annesi ve ben o 15 yaşındayken ayrıldık. Annemle iletişim kurmuyorum ama üvey kızımla her gün yazışıyorum. Şimdi o zaten 27 yaşında ve tüm erkek çocuklarını biliyorum çünkü biz arkadaşlar gibi seks konuları dahil her şeyi tartışıyoruz.
İlk evliliğimden bir üvey kızım olduğu için bunu aynen söylüyorum. Annesi ve ben o 15 yaşındayken ayrıldık. Annemle iletişim kurmuyorum ama üvey kızımla her gün yazışıyorum. Şimdi o zaten 27 yaşında ve tüm erkek çocuklarını biliyorum çünkü biz arkadaşlar gibi seks konuları dahil her şeyi tartışıyoruz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years
wanker: Onu önce tek başıma becerirdim, sonra erkek arkadaşını davet ederdi ve onu birlikte becerirdik
Geri kalanı için: Başkalarının yazışmalarını okumazdım ve eğer bir şekilde okuduysam, okuduğumu göstermezdim
İki versiyon yazacağım:
wanker: Onu önce tek başıma becerirdim, sonra erkek arkadaşını davet ederdi ve onu birlikte becerirdik
Geri kalanı için: Başkalarının yazışmalarını okumazdım ve eğer bir şekilde okuduysam, okuduğumu göstermezdim
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Her şey yolunda, endişelenmek istemiyorsanız okumayın... çocuklar büyüyor, kendinizi gençliğinizde hatırlayın)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
- ve mastürbasyon yap ! sarsıldı!! sarsıldı!!!
Forumda bir yerde şu seçeneği okudum: Onun yazışmalarını okumaya devam ederdim, casusluk yaparım kızıma ve onun erkek arkadaşınaIdk1999: ↑20 Jul 2023, 12:50İki versiyon yazacağım:Küçük meleğinizin zaten sefahate maruz kaldığını fark ettiğinizde tepkiniz ne olacak?
Askeri olarak: önce sikilirken yalnız kalırdı, sonra erkek arkadaşını davet ederdi ve biz onu birlikte sikerdik
Geri kalanı için: Başkalarının yazışmalarını okumazdım, eğer okusaydım da bir şekilde okuduklarımı göstermezdim n
- ve mastürbasyon yap ! sarsıldı!! sarsıldı!!!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Onun heyecan almasına ve tatmin olmasına sevindim.
Bunun nesi yanlış anlamıyorum. Eğer kendisi 12 yaşında olsaydı ve adam da yetişkin bir adam olsaydı, bu durum can sıkıcı olurdu.
Bunun nesi yanlış anlamıyorum. Eğer kendisi 12 yaşında olsaydı ve adam da yetişkin bir adam olsaydı, bu durum can sıkıcı olurdu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Birisi yine de sikişecek, bir erkek arkadaş ya da bir koca. Ve o zaten bir yetişkin. Ve muhtemelen uzun süredir sevişiyordur
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Böyle aptalca fantezilerle nereden geliyorsun? Gün ne olursa olsun, aptalca bir konu
- These users thanked the author Yönetici for the post (total 2):
- Morpheus, Üstü kendinize saklayın
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 109 Replies
- 16365 Views
-
Last post by Alex020362