Ergenlik çağındaki oğul ve baba

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Akşamdan kalma saçmalığı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ergen oğlu ve babası

Unread post by Akşamdan kalma saçmalığı »

Öncelikle oğlunun 12-15 yaşında olduğu veya yeni gençliğe terfi ettiği ailelerin babalarına seslenmek istiyorum!
Nasıl diyeceğimi bilmiyorum ama oğlumun hamamın her yerinde bana baktığını fark etmeye başladım ve bu onu heyecanlandırdı! O ve ben her zaman cumartesi günleri kulübedeki hamama giderdik ve beni birden fazla çıplak gördü. Ama kışın hamamı nadiren ısıtıyoruz ve bir şekilde bu kış orada olmadığımız ortaya çıktı. Gelip hamamı genişlettik. Utandığını ve külotunun altından bir sütunun çıktığını gördüm!
Ona Andryusha’nın ne olduğunu söyledim! Erkek olursun, buna değer! Ama bu konuda utangaç olmayın! Bu tüm erkeklerin başına gelir - ilk başta bununla baş edemezler - bir sütun gibi duruyor! Soğuk suyla durulayın, oturacaktır!
Buhar banyosu yapmaya gittik ama sürekli cinsel organıma baktığını görüyorum ve bu onu dik, hala küçük ama zaten tüylerle dolu hissettiriyor....
To dürüst olmak gerekirse, ben de 12-14 yaşındayım, yıllardır babamın yanında mastürbasyon yapıyorum. Hamamda onun etkileyici organına bakacaksınız - yaklaşık 18-19 cm’lik bir organ istirahatte, bir gibi asılı duruyor; büyük şişman popo! (Ne zaman kalktığını hayal edebiliyor musun????) Hortumlu bir kapağın altına kapatılmış devasa bir şapka kafasıyla! !! Ve arkasında kaz yumurtası büyüklüğünde, maskenin altında neredeyse dizlere kadar sarkan şişman, büyük olanlar vardı! (Benim bedenim biraz daha küçük!)
Ve banyodan sonra ya kemerine bağlı bir havluyla ya da çıplak vücudunun üzerine hafif bir anne cübbesi giyerek geldi ve kadınlar giderken dinlenmek için uzandı. Yıkandım ve ben de onun sandalyesine oturdum ve... Bacağını kaldırıp bana penisini ve taşaklarını tekrar göstermesini bekliyordum...
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ergenlik çağındaki oğlu ve babası

Unread post by Didudo »

Oğul, babasının peşine düştü.
Автор темы
Akşamdan kalma saçmalığı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Akşamdan kalma saçmalığı »

Bunun kendi başına geldiğini görmedin mi?
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Orientation: biseksüel

Unread post by sevgi dolu »

Oldukça doğal olarak ergenlik nedeniyle çocuk merak gösteriyor, bunun geçici bir olgu olduğunu düşünüyorum.
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by hadi »

Adamlar hiç heyecanlanmadı. Kardeşimle mastürbasyon yaptığımızı hatırlıyorum, annemin ve babamın seks parası çalındığında 11-12-13 yaşlarındaydım, tam hatırlamıyorum. .. Ama kadınlarla fotoğraf çekerken mastürbasyon yaptık. Ve birbirlerinin üyelerini hiçbir şekilde heyecanlandırmadılar... Ama eğer birbirinizi istiyorsanız bu bir alarm zilidir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”