[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): CharRef: invalid decimal value in Entity, line: 5 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): xmlParseCharRef: invalid xmlChar value 0 in Entity, line: 5 Sekste belirli eğilimler var, deneyiminizi veya fikrinizi paylaşıyor musunuz? - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Herkese merhaba
Hem erkekler hem de kadınlar için soru.
Genel olarak evli bir çiftte evlilik (10 yıl)
Erkeğin sürekli olarak belirli istekleri vardır, daha spesifik olmak gerekirse: herhangi bir pozisyonda bacaklarını mümkün olduğu kadar uzağa açmayı ister (misyoner pozisyonunda bacaklarını açmayı ister) bacaklarını mümkün olduğu kadar ayrık ve kendisi tutuyor, köpek stili ayrıca kovboy kız pozisyonunda bile bacaklarını geniş açmayı istiyor, dizleri ayrık olarak çömelmeyi istiyor, standart kovboy kız pozisyonunda diz çökmeyi sevmiyor ve bu çok sinir bozucu ve partnerin hoşuna gittiği ve sorduğu için reddetmek uygun görünmüyor. Sonunda aklıma kadında bir sorun mu var yoksa bir sorun mu var? Açıkça, ilk düşünceler ortaya çıktı - belki bir erkeğin karısına olan cinsel isteğinde bir azalma ya da vajina bir şekilde farklılaşmıştır ya da kişi onu sadece bu şekilde seviyor ve daha fazlası değil, kim onu bu kadar seviyor ve neden? Veya kimin zaten paylaşacak böyle bir deneyimi var ve tabii ki bu durumla ilgili güncel görüşleri dinlemek çok ilginç?
Şimdiden herkese teşekkürler
These users thanked the author Jonni Ka Joana for the post:
Herkese merhaba❗ Hem erkekler hem de kadınlar için soru. Genel olarak evli bir çiftte evlilik (10 yıl) Erkeğin sürekli olarak belirli istekleri vardır, daha spesifik olmak gerekirse: herhangi bir pozisyonda bacaklarını mümkün olduğu kadar uzağa açmayı ister (misyoner pozisyonunda bacaklarını açmayı ister) bacaklarını mümkün olduğu kadar ayrık ve kendisi tutuyor, köpek stili ayrıca kovboy kız pozisyonunda bile bacaklarını geniş açmayı istiyor, dizleri ayrık olarak çömelmeyi istiyor, standart kovboy kız pozisyonunda diz çökmeyi sevmiyor ve bu çok sinir bozucu ve partnerin hoşuna gittiği ve sorduğu için reddetmek uygun görünmüyor. Sonunda aklıma kadında bir sorun mu var yoksa bir sorun mu var? Açıkça, ilk düşünceler ortaya çıktı - belki bir erkeğin karısına olan cinsel isteğinde bir azalma ya da vajina bir şekilde farklılaşmıştır ya da kişi onu sadece bu şekilde seviyor ve daha fazlası değil, kim onu bu kadar seviyor ve neden? Veya kimin zaten paylaşacak böyle bir deneyimi var ve tabii ki bu durumla ilgili güncel görüşleri dinlemek çok ilginç? Şimdiden herkese teşekkürler 😉 ;
Bunda olağandışı bir durum yok. Görünüşe göre kocanız sikinin size nüfuz etmesini izlemekten hoşlanıyor. Partnerimin bacaklarının arasında dizlerimin üzerinde dururken ona girdiğimde bacaklarını açmayı gerçekten seviyorum. Biz erkek "görselcileriz".
Misyonerlik yararları söz konusu olduğunda, bir kadının bacaklarını iki yana açmış olduğunu hissetmek de çok hoş. Birincisi, duygusal farkındalık düzeyinde ona tamamen teslim olmanız hoştur, ikincisi ise kasıklarınız arasında daha yakın temasla sonuçlanır.
O kadar yaygın bir ifade var ki, bacaklarını onun önüne ayırdı. Erkekler bir kadının onları geniş bir alana yaymasından hoşlanır, yani. tamamen ona aittir.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Bunda olağandışı bir durum yok. Görünüşe göre kocanız sikinin size nüfuz etmesini izlemekten hoşlanıyor. Partnerimin bacaklarının arasında dizlerimin üzerinde dururken ona girdiğimde bacaklarını açmayı gerçekten seviyorum. Biz erkek "görselcileriz". Misyonerlik yararları söz konusu olduğunda, bir kadının bacaklarını iki yana açmış olduğunu hissetmek de çok hoş. Birincisi, duygusal farkındalık düzeyinde ona tamamen teslim olmanız hoştur, ikincisi ise kasıklarınız arasında daha yakın temasla sonuçlanır. O kadar yaygın bir ifade var ki, bacaklarını onun önüne ayırdı. Erkekler bir kadının onları geniş bir alana yaymasından hoşlanır, yani. tamamen ona aittir.
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi ben de öyle düşünüyorum. Kocanız size bacaklarınızı açarak bakmayı seviyor, bacaklarınızın güzel olduğuna hiç şüphem yok, üstelik açık bacaklar da çok heyecan verici. Eşimden de bacaklarını daha fazla açmasını rica ediyorum.
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi ben de öyle düşünüyorum. Kocanız size bacaklarınızı açarak bakmayı seviyor, bacaklarınızın güzel olduğuna hiç şüphem yok, üstelik açık bacaklar da çok heyecan verici. Eşimden de bacaklarını daha fazla açmasını rica ediyorum.
Bunu da yapmayı seviyorum, böylece güzel bir penetrasyon manzarası açılıyor, bu versiyonda iç uyluklar çok güzel görünüyor, bu bir kız için çok seksi, kendileri bunu gerçekten takdir etmiyorlar, genel olarak neden olmasın)
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
Bunu da yapmayı seviyorum, böylece güzel bir penetrasyon manzarası açılıyor, bu versiyonda iç uyluklar çok güzel görünüyor, bu bir kız için çok seksi, kendileri bunu gerçekten takdir etmiyorlar, genel olarak neden olmasın)
Jonni Ka Joana: ↑25 Dec 2023, 10:18
Herkese merhaba
Hem erkekler hem de kadınlar için soru
Genel olarak, evli bir çiftte (10 yıl)
Erkeğin sürekli olarak belirli istekleri vardır, daha spesifik olmak gerekirse: herhangi bir pozisyonda bacaklarını mümkün olduğu kadar açmasını ister mümkün olduğu kadar ayrı (misyoner pozisyonu mümkün olduğunca bacaklarınızı açmanızı ve kendinizi tutmanızı ister, köpek stili de bacaklarınızı geniş açmanızı ister, kovboy kız pozisyonunda bile dizlerinizi ayrık tutarak çömelmenizi ister, diz çökmeyi sevmez) standart bir kovboy kızında ve bu çok sinir bozucu ve partner bundan hoşlandığı ve sorduğu için reddetmek uygun değil. Sonuç olarak, düşünceler aklıma süzüldü: belki kadında bir sorun var ya da bir sorun var ve tam olarak ne değil? Kesinlikle açık, ilk düşünceler ortaya çıktı - belki bir erkeğin karısına olan cinsel isteğinde bir azalma veya vajina bir şekilde farklılaşmıştır. Ya da kişi bunu sadece bu şekilde seviyor, başka bir şey değil. Çoğunluğun fikrini duymak ilginç; kim bunu aynı şekilde seviyor ve neden? Veya kimin zaten paylaşacak böyle bir deneyimi var ve tabii ki bu durumla ilgili güncel görüşleri dinlemek çok ilginç?
Şimdiden herkese teşekkürler
Eğer karısı yatakta bu tür jimnastik taklalarından hoşlanmıyorsa, bunu ona söylemesi daha iyi olur çünkü her zaman gergin olduğu için o da zevk almıyormuş?.. seks her ikisi için de hoş olmalı, sadece biri için değil.
Tek seferlik bir olay olarak, Dayanabilirsiniz elbette ama 10 yıl boyunca sürekli sürüyorsa ve eşiniz bundan her zaman hoşlanmıyorsa, siz hoşlanıyorsanız o zaman bu konuda bir şeyler yapmalısınız. Acilen.
[quote="Jonni Ka Joana" post_id=310876 time =1703488683 user_id=22455] Herkese merhaba❗ Hem erkekler hem de kadınlar için soru Genel olarak, evli bir çiftte (10 yıl) Erkeğin sürekli olarak belirli istekleri vardır, daha spesifik olmak gerekirse: herhangi bir pozisyonda bacaklarını mümkün olduğu kadar açmasını ister mümkün olduğu kadar ayrı (misyoner pozisyonu mümkün olduğunca bacaklarınızı açmanızı ve kendinizi tutmanızı ister, köpek stili de bacaklarınızı geniş açmanızı ister, kovboy kız pozisyonunda bile dizlerinizi ayrık tutarak çömelmenizi ister, diz çökmeyi sevmez) standart bir kovboy kızında ve bu çok sinir bozucu ve partner bundan hoşlandığı ve sorduğu için reddetmek uygun değil. Sonuç olarak, düşünceler aklıma süzüldü: belki kadında bir sorun var ya da bir sorun var ve tam olarak ne değil? Kesinlikle açık, ilk düşünceler ortaya çıktı - belki bir erkeğin karısına olan cinsel isteğinde bir azalma veya vajina bir şekilde farklılaşmıştır. Ya da kişi bunu sadece bu şekilde seviyor, başka bir şey değil. Çoğunluğun fikrini duymak ilginç; kim bunu aynı şekilde seviyor ve neden? Veya kimin zaten paylaşacak böyle bir deneyimi var ve tabii ki bu durumla ilgili güncel görüşleri dinlemek çok ilginç? Şimdiden herkese teşekkürler 😉 ; [/quote]Eğer karısı yatakta bu tür jimnastik taklalarından hoşlanmıyorsa, bunu ona söylemesi daha iyi olur çünkü her zaman gergin olduğu için o da zevk almıyormuş?.. seks her ikisi için de hoş olmalı, sadece biri için değil. Tek seferlik bir olay olarak, Dayanabilirsiniz elbette ama 10 yıl boyunca sürekli sürüyorsa ve eşiniz bundan her zaman hoşlanmıyorsa, siz hoşlanıyorsanız o zaman bu konuda bir şeyler yapmalısınız. Acilen.
[quote="Rebus 2" post_id=333009 time=1707364136 user_id=12119] Ben de daha güçlü eşim için bacaklarımı açmayı severim ama onları bir araya getirmek de heyecan verici [/quote]
Burada , işte buradayım Kocam da bacaklarımı olabildiğince geniş açmamdan hoşlanıyor ve bazen beni açıyor.... bu gösteriyi seviyor....
Daha güçlü eşim için bacaklarımı açmayı da seviyorum ama aynı zamanda onları bir arada hareket ettirmek de heyecan verici
Burada kocam da bacaklarımı olabildiğince geniş açmamdan hoşlanıyor ve bazen beni açıyor.... bu gösteriyi seviyor....
evet, ona nasıl girdiğimi görmek çok hoş, ama aynı zamanda bacaklarımı açmamı veya onları bir araya getirmemi de seviyor, ayrıca bacaklarımı bir araya getirerek köpek pozisyonunda olmamı da seviyor ve Askıya oturuyorum, amına dokunuyorum ve gerçekten çok sıcak ve ıslak
[quote=Tania post_id=333012 time=1707364651 user_id=10913] [quote="Rebus 2" post_id= 333009 time=1707364136 user_id=12119] Daha güçlü eşim için bacaklarımı açmayı da seviyorum ama aynı zamanda onları bir arada hareket ettirmek de heyecan verici [/quote]
Burada kocam da bacaklarımı olabildiğince geniş açmamdan hoşlanıyor ve bazen beni açıyor.... bu gösteriyi seviyor.... [/quote] evet, ona nasıl girdiğimi görmek çok hoş, ama aynı zamanda bacaklarımı açmamı veya onları bir araya getirmemi de seviyor, ayrıca bacaklarımı bir araya getirerek köpek pozisyonunda olmamı da seviyor ve Askıya oturuyorum, amına dokunuyorum ve gerçekten çok sıcak ve ıslak
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑26 Dec 2023, 08:13
Eğer bir kadın yatakta bu tür jimnastik taklalarından hoşlanmıyorsa, bu durumu kocasına anlatması daha iyi olur, çünkü öyle görünüyor ki her zaman yoğun olduğu için de zevk almıyor mu?.. seks her ikisi için de hoş olmalı, sadece biri için değil.
Tek seferlik bir olay olarak buna elbette katlanabilirsiniz, ancak eğer 10 yıl sürekli sürüyor ve eşiniz bundan sürekli hoşlanmıyorsa bu konuda bir şeyler yapılması gerekiyor. Acilen.
Evet, evet. Bu gerçekten acil. Ve ’yi izlemiş olsaydı Volochkova’nın on yıl içinde zaten öyle çatlaklara sahip olacağı ve kaynar suya işeyeceği önemli değil
peki, bu ayrıca gönderinin üçüncü bir kişiden gelmesi , konu başlatıcıda :) gibi trolling ima eden tek gönderi.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=311137 time=1703567604 user_id=5795] Eğer bir kadın yatakta bu tür jimnastik taklalarından hoşlanmıyorsa, bu durumu kocasına anlatması daha iyi olur, çünkü öyle görünüyor ki her zaman yoğun olduğu için de zevk almıyor mu?.. seks her ikisi için de hoş olmalı, sadece biri için değil. Tek seferlik bir olay olarak buna elbette katlanabilirsiniz, ancak eğer 10 yıl sürekli sürüyor ve eşiniz bundan sürekli hoşlanmıyorsa bu konuda bir şeyler yapılması gerekiyor. Acilen. [/quote] Evet, evet. Bu gerçekten acil. Ve :D’yi izlemiş olsaydı Volochkova’nın on yıl içinde zaten öyle çatlaklara sahip olacağı ve kaynar suya işeyeceği önemli değil peki, bu ayrıca gönderinin üçüncü bir kişiden gelmesi , konu başlatıcıda :) gibi trolling ima eden tek gönderi.
BDSM ve sert seks sevenler için soru 😉 Eğilimleriniz neler?
Kendimle başlayacağım: Ben bir sadomazoşistim, her iki yolu da seviyorum 😎
Last post
Sadece bunun hakkında okumakla ilgileniyorum. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Muhtemelen bunu hala bilmeniz gerekiyor. Denedim. Astım olmayı sevmiyordum ve kimse bana metres rolünü teklif etmedi...
Kıçımın içine bakmalıydın,
Dinle, sen, yerli şair ve filozof, sen onun çevresinde değilsin arkadan itişli arkadaşlarınız şunu yazsın, ben bir lezbiyenim zaten :yes:
Kısacası siktir git!
Ve burada...