Genç kızların ne kadar tuhaf bir tutkuları var.

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Popülatör
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 2 years 6 months
 Genç kızların ne kadar tuhaf bir tutkuları var.

Unread post by Popülatör »

Genç kızların, emeklilik yaşındaki gevşek erkeklere karşı nasıl bir gençlik tutkusu var?!
Belki de bu, gençliklerinde olmayan baba bakımıyla bir şekilde bağlantılıdır?!
Biri yaşlı adam tarafından (becerilmek) istediğini itiraf etti!!
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Genç kızların ne kadar tuhaf bir tutkuları var.

Unread post by Tolkala »

Populator: 18 Jul 2023, 13:44 Genç kızların emeklilik çağındaki gevşek erkeklere karşı ne tür bir genç tutkusu var?!
Belki de bu bir şekilde gençliklerinde olmayan baba bakımıyla bağlantılıdır?!
Birisi yaşlı bir adam tarafından (becerilmek) istediğini itiraf etti!!
Genç erkekler arasında yaşlı kadınlara aşık olanlar da var.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Morpheus
benim adım
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 1 year 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by benim adım »

Populator: 18 Jul 2023, 13:44 Genç kızların emeklilik çağındaki gevşek erkeklere karşı ne tür bir genç tutkusu var?!
Belki de bu bir şekilde onun gençliğinde olmayan baba bakımıyla bağlantılıdır?!
Biri itiraf etti yaşlı adam tarafından (becerilmesini) istiyor!!
Diğer tarafta bir sürü orospu çocuğu var) Genel olarak nedenler hem genç erkeklerin hem de genç kızların bu tür sapmaları benim için ilginç. Ben kendimden 10-20 yaş büyük bir kadınla seks yapardım. Belki burada bizi bu tür sapkın davranışlara iten “süper ego”nun ne olduğu konusunda bizi aydınlatabilecek seksologlar ya da psikologlar vardır?
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186

Unread post by Sanat »

Biri itiraf etti yaşlı adam tarafından (becerilmesini) istediğini!!
Müstakbel eşimle çıkmaya başladığımızda (ve bu üniversitedeydi), her zaman şöyle derdi: "Erkek ne kadar yaşlıysa o kadar iyidir"! Daha sonra, yaşlı erkeklerin kızlara karşı daha nazik olduklarını, kur yapma ve seks konusunda daha deneyimli olduklarını, bu yüzden onlara karşı bu kadar çekici olduklarını açıkladı!
Mancuso
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Orientation: biseksüel

Unread post by Mancuso »

Şunu hatırladım:
"Yaşlı bir at saban izini mahvetmez....ama derin saban da sürmez"...)))
These users thanked the author Mancuso for the post (total 2):
Morpheus, Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Biri yaşlı bir adam tarafından (becerilmek) istediğini itiraf etti!!
Ona bunu neden istediğini soruyorsun? Tabii eğer o değilse ve hayalperest bir adam değilse.
These users thanked the author Geçit for the post:
aryamari
sergon
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by sergon »

Ama pek çok kızın yaşlı ya da olgun erkekleri hayal ettiğini düşünmüyorum. Bu muhtemelen kıza, nasıl büyüdüğüne, nerede büyüdüğüne, nerede okuduğuna, nerede çalıştığına, ne okuduğuna ve izlediğine bağlıdır. Hangi ortamda yaşıyor ve kendini buluyor? Vakalar ve koşullar farklılık gösterir. Belki bir başkasının heyecana, alışılmadık bir şeye ihtiyacı vardır. Bazı insanlar başlarına gelenlerden hoşlanır, ancak diğerleri bunu sevmez, hatta iğrenç bulur. Şimdi öyle düşünüyorum çünkü bu kızlardan biriyle iletişim kurma deneyimim oldu.
These users thanked the author sergon for the post:
Popülatör
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288

Unread post by Aşka Dokunmak »

Biri itiraf etti ()yaşlı adamını istiyor!!
Bu bir stereotip bile değil, ama... En hafifinden söylemek gerekirse, zoraki bir durum. Bunu sadece bir arkadaşın mı söyledi? Belki şaka yapmaya karar vermiştir. Bizim üniversitemizde rivayete göre birileri kendinden büyük hocalarla uğraşıyordu ama aynı rivayete göre sınavlarda kendilerine kolaylıkla puan sağlıyorlardı. Kadın gruplarında çalıştım, konuşacak, erkekleri ve zevklerimizi tartışacak birileri vardı. Yani kimse yok! Bir değil! Yaşlı insanlara ya da sadece çok daha yaşlı erkeklere ilgi duyduğumu ifade etmedim. Tam tersine, eğer koca ya da sevgili çok daha gençse, hatta 20 yaşındaysa bu durum daha çok tercih edilir. Bir kadının genç erkeklerle yakın ilişkiler kurmanın hiçbir anlamı olmadığını söylemesinin büyük ölçüde samimiyetsiz olduğundan şüpheleniyorum. Peki, diğer aynı koşullar altında genç, esnek bir vücudu, kıvrımları ve sarkmaları olmayan pürüzsüz bir cildi ve gençliğin enerjisini yakınınızda hissetmenin çok daha keyifli olduğu gerçekten doğru mu? Bir kadın eşinin yaşı kadardır.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 4):
Serg_A, Çamur çekici, Geçit, aryamari
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by İzumi »

Herkes adına konuşmuyorsun) bir kızın böyle bir fetişi olabilir.
These users thanked the author İzumi for the post (total 4):
Serg_A, Zorba Carrie, Popülatör, aryamari
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by hadi »

Sevgiye Dokun: 21 Jul 2023, 15:19 Sadece bir arkadaşınız öyle mi söyledi?
Gençlik grubumuzda 10 yaşında erkekle evli 2 kızımız var. ve onlardan 15 yaş büyük. Bir sınıf arkadaşım kendisinden 20 yaş büyük bir kırmızı biberle evlendi. Bunlar benim şahsen aşina olduğum örnekler. Woman Ru’da bunun için ayrı bir konu var. Aslında bu oldukça yaygın bir saçmalık. Ancak yazarın yazdığı gibi moda değil. Diğer tüm fetişlerle tamamen aynı olduğunu düşünüyorum.
These users thanked the author hadi for the post:
Serg_A
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon

d3nan: 21 Jul 2023, 16:26 kendisinden 20 yaş büyük bir babayla evli..
"Babalarla" aşktan ya da cinsel çekimden dolayı evlenmiyorlar. Bu benim derin inancımdır ve iyi bir yaşam deneyimim var. Babalara ihtiyacım olmadığı için ilk kocam neredeyse benimle aynı yaştaydı, ikincisi 2 yaş küçüktü ve üçüncüsü 10’dan fazlaydı. Evlilik dışında benden genç erkeklerle olumlu bir deneyimim oldu. Ayrıca (sonraki evliliklerinde) genç erkeklerle evlenen tanıdıklar da var. Elbette pek çok yanlış ittifak var ve çok farklı olanlar. Ancak kadınların özellikle ve hesaplanmış bir şekilde değil kendilerini yaşlı insanlarla ilişkilendirmeleri - evet, bu moda değil. Ve bu o kadar da yaygın değil. Özellikle kadınların daha bağımsız hale geldiği ve seçim şansına sahip olduğu bu günlerde.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 6):
Serg_A, Kral Kuş, Çamur çekici, Tanya, Geçit, aryamari
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497

Unread post by Hafta sonu »

Bu bir yaşlılık meselesi değil, yaşlı bir adamdan gelen erkeksi karizma duygusu. Tabii yıpranmış yaşlı bir adam olmadığı sürece. Ve onun daha yaşlı olduğuna dair psikolojik anlayış, içeride ona itaat duygusuna ve kendi üzerinde hakimiyet kurma arzusuna yol açar. Genel olarak biraz sadomaso mevcut.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
Serg_A, İzumi, aryamari
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon

Helga: 21 Jul 2023, 16:37 Ve psikolojik olarak yaşlı olduğuna dair anlayış, içeride ona karşı bir itaat duygusu ve kendi üzerinde egemenlik kurma arzusu doğurur. Genel olarak biraz sadomaso var.
Anlıyorum. Ama durumu tam tersini anlatan duygu ve hisler bana daha yakın ve anlaşılır. Her ne kadar sadomaso (alışılmış anlamda) tercihlerimden çok uzak olsa da. Herhangi bir yönde.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 4):
Hafta sonu, Serg_A, Çamur çekici, aryamari
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bir kız Sparta koşullarında büyüdüğünde. Sürekli aşağılama, hakaret ve dayak altında, bir yetişkin olarak bazen yaşlı bir adamla böyle bir ilişkinin hafif bir versiyonunu arar. Onu dövmesi ve aşağılaması anlamında değil. Ve her zamanki gibi yaşlı bir kişiye tabi olma duygusuyla. Bu benim versiyonum.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
Serg_A, masrafçı, aryamari
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Sevgiye Dokun: 21 Jul 2023, 16:34
d3nan: 21 Jul 2023, 16:26 kendisinden 20 yaş büyük bir babayla evli..
"babalar" ile evleniyorlar "Aşktan ya da cinsel çekimden değil. Bu benim derin inancımdır ve iyi bir yaşam deneyimim var. Babalara ihtiyacım olmadığı için ilk kocam neredeyse benimle aynı yaştaydı, ikincisi 2 yaş küçüktü ve üçüncüsü 10’dan fazlaydı. Evlilik dışında benden genç erkeklerle olumlu bir deneyimim oldu. Ayrıca (sonraki evliliklerinde) genç erkeklerle evlenen tanıdıklar da var. Elbette pek çok yanlış ittifak var ve çok farklı olanlar. Ancak kadınların özellikle ve hesaplanmış bir şekilde değil kendilerini yaşlı insanlarla ilişkilendirmeleri - evet, bu moda değil. Ve bu o kadar da yaygın değil. Özellikle kadınların giderek daha bağımsız hale geldiği ve seçme şansına sahip olduğu bu günlerde.
Dedikleri gibi: Aşk kötüdür... Ve sadece geçerken her şeye duyulan sevgiden bahsediyorsun. Ve geri kalan her şey aslında hesaplamaya dayalıdır.
parasal olarak, kariyere göre, prestijli olarak...
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Tanya, Zorba Carrie, Serg_A
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Helga: 21 Jul 2023, 17:08 Bir kız Sparta koşullarında büyüdüğünde. Sürekli aşağılama, hakaret ve dayak altında, bir yetişkin olarak bazen yaşlı bir adamla böyle bir ilişkinin hafif bir versiyonunu arar. Onu dövmesi ve aşağılaması anlamında değil. Ve her zamanki gibi yaşlı bir kişiye tabi olma duygusuyla. Bu benim versiyonum.
Burada, forumda Freudculuğa karşı son derece olumsuz bir tutuma sahip insanlar var. Bombardımana terliklerle karşı koymaya hazır olun. Öte yandan, eğer doğru anladıysam, bazı kızların kendilerinden çok daha yaşlı erkeklere ilgi duyması bir tür çocukçuluğun tezahürü, öyle mi çıkıyor? Bağımlı olma ve aynı zamanda sorumluluktan kurtulma arzusu mu? "Hiçbir şeye karar vermek istemiyorum, ben bir kızım, bir elbise istiyorum."
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
Hafta sonu, Zorba Carrie, Serg_A
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years

Unread post by Murena0314 »

Biraz felsefe yapayım. Şahsen kocam benden sadece 7 yaş büyük, bu muhtemelen sayılmaz. Genel olarak bu konuda. Genç kızların daha olgun bir adamla evlenme arzusunun, olgun, varlıklı olanların (mali açıdan zaten güvende olan, genellikle bir daireye veya başka varlıklara sahip olanların) kesinlikle hem çocuk sahibi olabilmesi hem de iyi bir yaşam, eğitim vb. sağlayabilmesi oldukça olasıdır. Cinsel açıdan "yaşlı adamlar", o kadar dayanıklı olmasalar da akranlarından daha deneyimlidirler. Genel olarak annelik içgüdüsü.
O zaman kadın büyür, ayağa kalkar, hem parada hem de her şeyde bağımsızlık ortaya çıkar. Öyleyse neden genç oğlanlara asılmıyor, genç kan içmiyor, genç bir vücudun tadını çıkarmıyorsunuz? Böyle bir şey, bu benim görüşüm, bunu kimseye empoze etmiyorum.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
igor.stepochkin, Zorba Carrie, Serg_A, Ahah
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Kral Zogu, bırakın saldırsınlar :smile115 : . Belki Freud’a göre de öyledir ama ben kendi hayatımı anlattım. Ben de böyle bir çocukluk geçirdim ve benden büyük erkekler konusunda anlattıklarımı hissediyorum.
Çocukçuluğa gelince, belki haklısınız, o da biraz var. Ancak, temelde bu, daha güçlü olana boyun eğme şeklindeki uzun vadeli bir alışkanlıktır ve cinsiyette genellikle bir erkek hakim olduğundan, yaşının daha büyük olması beklenir.
Yıllar sonra bu durum neredeyse düzeldi ama bazen tetikleniyor ve sonra kendinizden daha yaşlı erkeklere bu duygularla bakıyorsunuz.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 5):
Kral Kuş, Geçit, Serg_A, Alex7515, aryamari
Çamur çekici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Çamur çekici »

Sevgiye Dokun: 21 Jul 2023, 15:19 Peki, diğer benzer koşullar altında genç, esnek bir vücudun, kıvrımları ve sarkmaları olmayan pürüzsüz bir cildin ve gençliğin enerjisinin yanında hissetmenin çok daha keyifli olduğu doğru mu? Bir kadın partneri kadar yaşlıdır.
Gençliğim ve bol enerjim var! Eğer kendini genç ve seksi hissetmek istiyorsa, güzel yaştaki bir kadına ihtiyacı kadarını seve seve verebilirim!
These users thanked the author Çamur çekici for the post:
Aşka Dokunmak
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

niqk: 21 Jul 2023, 17:43 Dedikleri gibi: Aşk kötüdür... Ve sen sadece laf arasında aşktan bahsediyorsun. Ve geri kalan her şey aslında hesaplamaya dayalıdır.
para, kariyer, prestij açısından...
Bu, elbette, sıklıkla ortaya çıkar. Ancak şu motivasyon da var:
Bir Aşka Dokun: 21 Jul 2023, 15:19’e dokunun. Bir kadın, partneri kadar yaşlıdır.
Ve işte burada aynı şey. Yani istesek de istemesek de,
ve sonra kadın büyür, ayağa kalkar, hem parada hem de diğer her şeyde bağımsızlık ortaya çıkar. Öyleyse neden genç oğlanlara asılmıyor, genç kan içmiyor, genç bir vücudun tadını çıkarmıyorsunuz? Bunun gibi bir şey, bu benim görüşüm, bunu kimseye empoze etmiyorum.
Görünüşe göre genç erkeklerin de buna ihtiyacı var.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Aşka Dokunmak
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Didudo »

Benzer bir iletişim deneyimi yaşandı. Kızın umursamamasına rağmen konuyu yakınlığa getirmediğimi hemen söyleyeceğim. Benden 21 yaş küçüktü. Benzer bir soruya, erkeklerle birlikte olmanın ilginç olduğunu ve 40 yaşın üzerinde fiziksel olarak formda kalmasının da seksi olduğunu söyledi.
These users thanked the author Didudo for the post (total 2):
Zorba Carrie, Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Hayatta her şeyi denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle bir kızın hem kendinden büyük hem de kendinden küçük biriyle seks yapması gerekir. Ve eski şarap, eski viski ve biraz yeni şarap - her şeyi denemelisiniz, kendinizi sınırlamayın))

5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Sevgiye Dokun: 21 Jul 2023, 16:34 Aşk veya cinsel çekim nedeniyle "babalarla" evleniyorlar. Bu benim derin inancım ve iyi bir yaşam deneyimim var
Hayatta kalan birinin hatası var. Benim de deneyimim var, dün doğmadı: böyle çiftlerde aşk olur, ne fark! Varlıklı ailelerden gelen kadınları tanıyorum, onların sevdiklerinden sevgi dışında hiçbir şeye ihtiyaçları yoktu. Ve oradaki aşk çılgıncaydı, kocam 20...25 yaşındaydı.
Bu arada, eğer koca karısından çok daha gençse bu da bir uyumsuzluktur. Ve eğer statüsü çok daha düşükse, bu aynı zamanda bir uyumsuzluktur. Yani....
:bel_flag:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 8):
Kral Kuş, Geçit, Aşka Dokunmak, Çamur çekici, Serg_A, Alex7515, Ahah, aryamari
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Hooligan Carrie: 22 Jul 2023, 11:10 Hayatta her şeyi denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle bir kızın hem kendinden büyük hem de kendinden küçük biriyle seks yapması gerekir. Ve eski şarap, eski viski ve biraz yeni şarap - her şeyi denemelisiniz, kendinizi sınırlamayın))
Ve eğer gizli, şu anda Hangi an tercih edilir? Eski viski mi yeni şarap mı? :roll:
Slamhammer: 22 Jul 2023, 08:34 Gençliğe ve enerjiye sahibim! Eğer kendini genç ve seksi hissetmek istiyorsa, güzel yaştaki bir kadına ihtiyacı kadarını seve seve verebilirim!
Korkmuyor musun İçinde "güzel yaşta" böyle bir kadın varsa tüm enerjin tek bir yerde mi emilecek? :göz kırp:
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Murena0314, Çamur çekici
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bir dönem geçirdim - çok zayıf, hoş, gergin bir vücuda sahip genç bir adamla yaşadım, ona tutunmak hoştu ve seks norm gibiydi.
Ve aynı zamanda benden 8 yaş büyük, vücudu iyi olmayan, aşırı kilolu ve karın kasları olmayan bir adamla takıldım. Ama bu ikinci adam nasıl oral seks yaptı, mmmm! Onun elleri altında direnmek imkansızdı, yani imkansız...
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
Kral Kuş, Murena0314, Serg_A, Alex7515, masrafçı, aryamari
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Hooligan Carrie: 22 Jul 2023, 11:10 Hayatta her şeyi denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle bir kızın hem kendinden büyük hem de kendinden küçük biriyle seks yapması gerekir. Ve eski şarap, eski viski ve biraz yeni şarap - her şeyi denemelisiniz, kendinizi sınırlamayın))
Bir adam, emeklilik yaşında bile belki fazlasıyla çekici ve yatakta harika ve iletişimde çok ilginç. Ancak TS’in ilk gönderide yazdığı gibi sarkık değil.
Gevşekse ya bir sürü kronik hastalığı var demektir ya da fiziksel şekline hiç dikkat etmiyor. Bu kesinlikle iktidarla ilgili sorunlar yaşayacak.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Murena0314, Zorba Carrie, Serg_A, aryamari
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Satna666 »

Eğer penisi 20 cm ise ve olması gerektiği gibi sikişiyorsa, yaşı ne olursa olsun üzerine ilk atlayan siz olacaksınız.
Akşamdan kalma saçmalığı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Orientation: eşcinsel

Unread post by Akşamdan kalma saçmalığı »

Populator: 18 Jul 2023, 13:44 Gençlerin gevşek emeklilere karşı nasıl bir genç tutkusu var?
Bakın! Ve genç erkekler de sıklıkla olgun erkeklerle yaramazlık yapar
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Böyle bir tuhaflık yok, bunların hepsi sarkık yaştaki erkeklerin fantezilerini, parkta deneyin, kendinizden 15-20 yaş küçük kızlarla tanışın ve gerçek dünyaya adım atın. Tabii sen çok iyi durumda değilsen ya da onlar sarhoş değilse.
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Didudo »

Kral Zogu: 22 Jul 2023, 06:12 Böyle bir tuhaflık yok, bunlar sarkık yaştaki erkeklerin fantezileri, parkta kendinizden 15-20 yaş küçük kızlarla tanışmaya çalışın ve gerçek dünyaya adım atın. Tabii siz çok iyi durumda değilseniz ya da onlar çok sarhoş değilse.
Eh, onlar böyle tanışmıyorlar)) . Genellikle genç kızların ortaya çıktığı ortak bir şirkette her şey basit iletişimle başlar ve belki de sempati ortaya çıkar. Şirkette kız kendini güvende ve kendinden emin hissediyor, bu yüzden sanki şirketin bir üyesiymiş gibi tanışıyor ve iletişim kuruyor. Ve eğer ortak çıkarlar belirlenirse, sempati ortaya çıkar, o zaman iletişim daha fazlasına dönüşebilir. Ve elbette, herkes genç adamlarla hemen parkta tanışmak istemez))
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Didudo: 22 Jul 2023, 12:15
Böyle bir tuhaflık yok, bunların hepsi sarkık erkeklerin fantezileri, parkta kendinizden 15-20 yaş küçük kızlarla tanışmaya çalışın ve gerçek dünyaya adım atın. Tabii siz çok iyi durumda değilseniz ya da onlar çok sarhoş değilse.
Eh, onlar böyle tanışmıyorlar)) . Genellikle genç kızların ortaya çıktığı ortak bir şirkette her şey basit iletişimle başlar ve belki de sempati ortaya çıkar. Şirkette kız kendini güvende ve kendinden emin hissediyor, bu yüzden sanki şirketin bir üyesiymiş gibi tanışıyor ve iletişim kuruyor. Ve eğer ortak çıkarlar belirlenirse, sempati ortaya çıkar, o zaman iletişim daha fazlasına dönüşebilir. Ve elbette herkes genç erkeklerle hemen parkta tanışmak istemez))
Bu tür şirketlerin nerede olduğunu bilmiyorum: emekliler + gençler insanlarda bu durum yalnızca iş kolektiflerinde veya kamu ya da dini kuruluşlarda olur.

IMHO’da şirketlerde flört çoğu zaman birinin karısı bekar arkadaşını, kocası da kendi arkadaşını getirdiğinde gerçekleşir. bekar arkadaş. Cuma buluşması, tabiri caizse. Ancak o zaman bile, çoğu zaman her iki tarafta da bir tür "bilgi" vardır.
Eh, 5-10 yıllık bir farkı kabul ediyorum, ancak gevşek fantezilerinize inancım yok) saçmalık)
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
Zorba Carrie, İzumi, Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Markul: 22 Jul 2023, 12:22 xs nerede bu tür şirketler var:
Ama boşuna) Karışık şirketler var: gevşek ebeveynler ve onların yetişkin çocukları değil, kız arkadaşları/erkek arkadaşları veya eşler / evlilikler ve sadece arkadaşlarla. Ve her şey olabilir...... :wink:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Kral Kuş, Hafta sonu, Serg_A, aryamari
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Didudo, başka birinden alıntı yapmayı nasıl başardın, takma adım eklensin mi? Bunu yapmak zorunda değilsin. Kötü alışkanlık. :ayyy:
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kral Zogu, Evet, ben de şaşırdım: Ben hatta tırmandım bak bunu yazdığın yere)))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Kral Kuş, Serg_A, aryamari
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul: 22 Jul 2023, 12:22 Bu tür şirketlerin nerede olduğunu bilmiyorum: emekliler + gençler, bu yalnızca çalışma ekiplerinde olur
Tam olarak öyle. Bir grupta aniden tanışmak neden kötüdür? Burada ve yaş farkı her iki yönde de evli bir kadınla bekar, bekar bir kadınla evli bir erkek ortaya çıkabilir. Ve okul müdürü :roll: ile birlikte olan kurye. Kurumsal partilerden bahsetmiyorum, her ne kadar oradaki tanışıklıklar on dakikalık sekse indirgenebilirse de bu iyi bir şey.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
Murena0314, Zorba Carrie, Serg_A
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 22 Jul 2023, 12:27
Markul: 22 Jul 2023, 12:22 xs bu tür şirketleriniz nerede var:
Ama boşuna) Karma şirketler var: sarkık ebeveynler değil ve onların yetişkin çocukları, kız arkadaşları/erkek arkadaşları veya eşleri/evlilikleri ile ve sadece arkadaşlarıyla. Ve her şey olabilir...... :wink:
Hı-hı. Bu tür şirketlerin 1000’i başına 1 vaka örneğiyle bu sadece bir hatadır.

Zaten sizin için büyükbabanın işemediği bir konu oluşturmuştum, ama gelip kendini tanıttı ve onu yanağından öptü ve onu cehenneme bile göndermediler.
Sadece kızın kız değil merdiven olduğu ortaya çıktı ve bu onun için bir başarıdır onu kızdan ayırmanın zor olduğunu. :haha:
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Zorba Carrie, Serg_A
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Didudo »

Markul: 22 Jul 2023, 12:22 Bu tür şirketlerin nerede olduğunu bilmiyorum: emekliler + gençler, bu yalnızca çalışma ekiplerinde veya kamu veya dini kuruluşlarda olur.

IMHO çoğunlukla şirketlerde tanıdıklar olur Birinin karısı bekar arkadaşını, birinin kocası da bekar arkadaşını getirdiğinde. Cuma buluşması, tabiri caizse. Ancak o zaman bile, çoğu zaman her iki tarafta da bir tür "bilgi" vardır.
Eh, 5-10 yıllık bir farkı kabul ediyorum, ancak gevşek fantezilerinize inancım yok) saçmalık)
Size deneyimlerimi anlattım. Sizin için işler farklı olabilir. Peki emekliler hakkında konuşurken hangi yaşı kastediyorsunuz? 60-65? Peki gevşek fanteziler ne anlama gelir))
Ve herkesin arkadaşlığı farklıdır. Ne tür bir organizasyonumuz olduğunu bile sormadınız ama hemen dini bir organizasyonla ilgili bir şeyler varsaydınız)))
Yoksa algınızın veya ufkunuzun ötesine geçen her şeyi hemen etiketliyor musunuz?

Gönderildi sonra 1 dakika 30 saniye:
Didudo:22 Jul 2023, 12:39 takma adımı eklemeyi nasıl başardınız? başkasının alıntısı mı? Bunu yapmak zorunda değilsin. Kötü alışkanlık.
Üzgünüm, nasıl olduğunu anlamadım. Kötü niyetle değil)

1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Kral Zogu: 22 Jul 2023, 12:29 Didudo , Takma adımı başka birinin alıntısına eklemeyi nasıl başardın? Bunu yapmak zorunda değilsin. Kötü alışkanlık. :oops:

Görünüşe göre yanlış düğmeye basmışım
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Didudo: 22 Jul 2023, 12:40
Bu tür şirketlerin nerede olduğunu bilmiyorum: emekliler + gençler, bu yalnızca çalışma ekiplerinde veya kamu veya dini kuruluşlarda olur.

IMHO çoğunlukla Birinin karısı bekar arkadaşını ve birinin kocası da bekar arkadaşını getirdiğinde, şirketlerde tanışmalar meydana gelir. Cuma buluşması, tabiri caizse. Ancak o zaman bile, çoğu zaman her iki tarafta da bir tür "bilgi" vardır.
Size deneyimlerimi anlattım. Sizin için işler farklı olabilir. Peki emekliler hakkında konuşurken hangi yaşı kastediyorsunuz? 60-65? Peki gevşek fanteziler ne anlama gelir))
Ve herkesin arkadaşlığı farklıdır. Ne tür bir organizasyonumuz olduğunu bile sormadınız ama hemen dini bir organizasyonla ilgili bir şeyler varsaydınız)))
Yoksa algınızın veya ufkunuzun ötesine geçen her şeyi hemen etiketliyor musunuz?
Didudo:22 Jul 2023, 12:39 takma adımı eklemeyi nasıl başardınız? başkasının alıntısı mı? Bunu yapmak zorunda değilsin. Kötü alışkanlık.
Ben de gördüklerime, duyduklarıma, okuduklarıma (burada değil), başkalarının paylaştıklarına dayanarak anlatıyorum. Anılarımdan bir şey - aynı yaştaki kızlar / kadınlar kendinden büyük erkeklerle flört etmekten her zaman kaçınırlar - bunu gençliğimden bu güne kadar gözlemledim. Tam tersi olanlarla ilgili hikayeler yalnızca burada okunabilir ve buradaki her iki kişinin de çılgın bir hayal gücüne sahip olduğu göz önüne alındığında, bunun bir norm olabileceğine ve çok büyük bir istisna olmadığına pek inanmıyorum.
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years

Unread post by Murena0314 »

Markul: 22 Jul 2023, 12:22 Bu tür şirketlerin nerede olduğunu bilmiyorum: emekliler + gençler, bu yalnızca çalışma ekiplerinde veya kamu veya dini kuruluşlarda olur.
Öyle bir yer var ki bunlar ortak yürüyüş gezileri. Uzak ve zor bir yerde olmasına gerek yok. Gruplarda her yaştan insan var, engelleri birlikte aşar, kamp hayatı insanları bir araya getirir ve güvensizliği ortadan kaldırır. Ve akşam nehir kıyısında yakılan ateş, gitar eşliğinde şarkılar ve eğer biraz daha alkol varsa... Mmmm. Genç bir turistin 40+ tecrübeli bir eğitmenin yanında uyku tulumunda kalması, ya da tam tersi, genç ve güzel bir turistin olgun bir kadının çadırında kalması oldukça olası....
Ah gençlik ... :hırçın:
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
Kral Kuş, Zorba Carrie, Serg_A, İskender
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Didudo »

Markul: 22 Jul 2023, 12:44

IMHO çoğunlukla şirketlerde flört, birinin karısının bekar arkadaşını ve birinin kocasının da bekar arkadaşını getirmesi durumunda gerçekleşir. Cuma buluşması, tabiri caizse. Ancak o zaman bile, çoğu zaman her iki tarafta da bir tür "bilgi" vardır.

Ben de gördüklerime, duyduklarıma, okuduklarıma (burada değil), başkalarının paylaştıklarına dayanarak anlatıyorum. Anılarımdan bir şey - aynı yaştaki kızlar / kadınlar kendinden büyük erkeklerle flört etmekten her zaman kaçınırlar - bunu gençliğimden bu güne kadar gözlemledim. Tam tersi olanlarla ilgili hikayeler yalnızca burada okunabilir ve buradaki her iki kişinin de geniş bir hayal gücü olduğu göz önüne alındığında, bunun bir norm olabileceğine ve çok da büyük bir istisna olmadığına pek inanmıyorum.
Peki, paylaşımımda ne gibi çılgın fanteziler var? Rusya Federasyonu Emeklilik Fonu’ndaki emekliler ve öğrencilerden oluşan bir grup hakkında değil, farklı yaşlardaki temsilciler arasındaki iletişim hakkında yazdım. Bazen bu tür iletişim daha yakın bir ilişkiye dönüşür)

2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Öyle bir yer var ki, bunlar ortak yürüyüş gezileri. Uzak ve zor bir yerde olmasına gerek yok. Gruplarda her yaştan insan var, engelleri birlikte aşar, kamp hayatı insanları bir araya getirir ve güvensizliği ortadan kaldırır. Ve akşam nehir kıyısında yakılan ateş, gitar eşliğinde şarkılar ve eğer biraz daha alkol varsa... Mmmm. Genç bir turistin 40+ tecrübeli bir eğitmenin yanında uyku tulumunda kalması, ya da tam tersi, genç ve güzel bir turistin olgun bir kadının çadırında kalması oldukça olası....
Ah gençlik ... :grust:
Benim durumumda bu, farklı şehirlerden bir spor topluluğu. farklı yaşlardan insanlar, birbirimizi birkaç yıldır tanıyoruz.
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timurlenk »

Bunun nedeni birçok kişinin para. Bunu genç kızlarla paylaşmaya hazırlar))))))))))))))))))))))))))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”