Yanlışlıkla bir kızı çıplak görürsen ne yaparsın?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanlışlıkla bir kızı çıplak görürsen ne yaparsın?

Unread post by jant11 »

Merak ediyorum görüşleri okuyun. Her zamanki "Gelip seni becereceğim" sözleri arasında ilginç olanların da olacağına eminim.
Mesela set boyunca yürüyorsunuz, aşağıda bir plaj var. Ve aşağıdaki kabinde çıplak bir kızın nasıl durduğunu çok net bir şekilde görebilirsiniz.
Ya da caddede yürüyorsunuz ve pencereden odanın içinde yürüyen çıplak bir kız görüyorsunuz.
Ya da hastanede ofise girilir ve orada, hafif açık kapıdan bitişik odaya, Eva kostümü giymiş bir kızla manipülasyonlar gerçekleştirilir.
Neden başını kaldırmadığını, perdeleri kapatmadığını ya da kapıyı kimin kapatmadığını tartışmıyoruz. Ne yapacaksın ve ne düşüneceksin?
evgeny25
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 1 year 11 months
 Re: Bir kızı yanlışlıkla çıplak görürseniz ne yaparsınız?

Unread post by evgeny25 »

Eğer reddetmezse, gelip tanışabilirsin, eğer değilse, o zaman bir göz at (
Автор темы
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by jant11 »

evgeny25: 17 Jul 2023, 16:02 eğer reddetmezse gelip tanışabilirsin, eğer değilse sadece bak(
Nasıl bakmalı? yoldan geçenler arasında sette durup izlemek mi? Diğerleri dikkatinizi çekecek, ilginizi çeken şeyi aramaya başlayacak ve sonra kabinden ayrılacak, grubuna (aile veya arkadaşlar) gidecek ve siz ona yetişeceksiniz. ve onunla tanışmayı teklif eder misin?
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

"güzel bir kız çalıların arasında çıplak yatıyor
bir başkası ona tecavüz edebilirdi ama ben onu az önce tekmeledim" :oops:
These users thanked the author Beluga for the post (total 4):
Hafta sonu, Topçik, alfabe97, şeytan_x
evgeny25
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by evgeny25 »

rim11: 17 Jul 2023, 16:30 Nasıl görebilirim? Yani yoldan geçenler arasında sette durup izlemek mi? Diğerleri dikkatinizi fark edecek ve ilginizi çeken şeyleri aramaya başlayacak. Daha sonra standtan ayrılacak, grubuna (aile veya arkadaşlar) gidecek ve siz de buluşup birbirinizi tanımayı mı teklif edeceksiniz?
nHızlı hareket etmemiz gerekiyor)
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Topçik »

Derhal kıçından tecavüz edecekler.
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Didudo »

rim11: 17 Jul 2023, 15:52 Ne yapacaksınız ve ne düşüneceksiniz?
Peki, ne düşünebilirsiniz... bir yerde veya bir şekilde yanlışlıkla tanımadığınız bir kız görseniz , güzelliğe bakmak güzel, genç büyücünün çıplak utancına hemen kötü niyetli bir şekilde mastürbasyon yapmayın. Ve eğer bir arkadaşınızı ziyarete geldiyseniz ve o çıplak çıktıysa banyodan odaya, o zaman burada yalnızca terleyebilirsiniz ve başka hiçbir şey yapamazsınız, duyguyla, anlamla, düzenlemeyle)))
These users thanked the author Didudo for the post:
jant11
benim adım
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by benim adım »

Hayattan olaylar:

Çocukluğumda, ilkbahar veya sonbaharda, ailemle birlikte sokakta yürürken, yaklaşık 30 yaşında, tamamen çıplak, orta derecede iyi beslenmiş bir kadın dışarı koştu. Girişte bir şeyler bağırıyordu ve ben de ağlıyormuş gibi görünüyordum, o zaman biraz şaşırmıştım. Annemlere sordum bu nedir? Bana şu cevabı verdiler: “Bilmiyorum, muhtemelen kartlarda kaybettim...” ama gerçek nedeni bir sır olarak kaldı. Genel olarak bu olay sadece olumsuz duygulara, acıma falan neden oldu. (((

İlk işimde ikinci olay (o sırada henüz üniversitedeydim.) Orta boy siyah bir elbise giymiş, 35+ yaşlarında bir muhasebecimiz vardı. uzunlukta (dizlere kadar), yönlendiriciden masanın altında duran sistem birimine, masasına dik olarak kabloları uzatmasını istedi ve kafam istemsizce otomatik olarak ona doğru dönüyor ve başım. Bakışları açık bacaklarına yönelikti. Aynı zamanda odada birkaç kadın çalışan daha vardı (görünmüyorlardı). Çok utangaçtım, kabloları çalıştırdım ve yüzümü yıkamak için tuvalete gittim. pantolonumdaki güçlü gerilimi gidermek için soğuk suyla tuvalete gittiğimde sertleşmemi görüp görmediklerini bile bilmiyorum))

Üçüncü olay. yaz aylarında meydana geldi. Bir gün gündüz yürüyüşe çıktım ve 20-25 yaşlarında genç, ince bir kızın hafif ve havadar bir yürüyüşle kanat çırptığını gördüm. Beyaz, şeffaf kısa bir elbise giyiyordu. Elbisenin altından dantelli tanga açıkça görülüyordu. Aslında her şey göründüğü kadar kaba değildi; ona bakmak ve bu kadar hafif, zar zor fark edilen erotizme hayran olmak çok güzeldi. Asker uyanmadı ama çok güzeldi. Yaklaşmaya cesaret edemedim ama aklımda böyle düşünceler vardı. Eh...

Dördüncü olay kışın yaşandı. Bir gün işten sonra metrodaydım, çok yorgundum. Neredeyse şube hattının son istasyonuna yaklaşıyorum, vagon neredeyse bomboş. Karşımda mini etek, tayt ve kaz tüyü ceket giymiş 40 yaşlarında bir kadın oturuyor. Göz ucuyla bakıyorum ona, bacaklarını açmış (bilerek mi bilerek mi bilmiyorum), külot görüyorum, külotu yok. Çok ahlaksız ve çok seksiydi, onu orada becerebilirdim. Aramızdaki büyük yaş farkından dolayı (o 40+, ben o zamanlar 25 yaşlarındaydım) ya da belki çekingenliğimden dolayı yaklaşmaya cesaret edemedim. Ancak asker elbette savaş alarmını çaldı ve evin sonuna kadar hazırolda durmaya başladı. Evde dövüşçüyü sakinleştirmek için son seferki gibi sağ elimi sikmek zorunda kaldım))

Yazın beşinci olayı. Şortla bir minibüste oturuyorum. Durağa çok sayıda insan biniyor ve minibüs tamamen doluyor. Dar şortlu ve fileli taytlı, yaklaşık 30 yaşlarında tombul bir kadın oturuyor yanına. Çünkü çok dardı, bacakları benimkine sürtüyordu ve onun tenini, fileli taytını hissettim. Heyecan vericiydi. Ama iş acelem vardı ve günlük hayattan bunalmıştım, birbirimizi tanımak aklımızın ucundan bile geçmedi. )))

Büyük olasılıkla çoğu kişi hiçbir şey yapmazdı; çoğu durum ve koşullara bağlıdır, çünkü bu bir kaza. Çoğu kişi için senaryo büyük olasılıkla şöyle olacaktır: Görecekler, heyecanlanacaklar, gidip karılarını, kız arkadaşlarını, metreslerini, sağ ellerini becereceklerdi. Ama başka hikayeler duymak ilginç)))
These users thanked the author benim adım for the post (total 3):
jant11, çiçek hastalığı, Sibiryak89
Kovboy2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Kovboy2 »

rim11: 17 Jul 2023, 15:52 Görüşleri okumak gerçekten ilginç. Eminim ki her zamanki "geleceğim ve seni becereceğim"lerin arasında ilginç olanlar da olacaktır.
Mesela set boyunca yürüyorsunuz, aşağıda bir plaj var. Ve alt kattaki bir kabinde çıplak bir kızın nasıl durduğunu çok net bir şekilde görebilirsiniz.
Ya da caddede yürüyorsunuz ve pencereden çıplak bir kızın odanın içinde yürüdüğünü görüyorsunuz.
Veya Hastanede ofise giriyorsunuz ve yan odaya açılan hafif açık kapıdan Eva kostümlü bir kız yönlendiriliyor.
Neden başını kaldırıp bakmadığını tartışmıyoruz.’ Perdeleri çekmemiş ve kapıyı kapatmamış. Ne yapacaksın ve ne düşüneceksin
Hiçbir şey düşünmeyeceğim. Eğer sahildeysem yakınlarda dururum ve kız dışarı çıktıktan sonra yanına oturup gördüklerimin bir ipucuyla iletişim kurmaya çalışırım...
These users thanked the author Kovboy2 for the post:
jant11
bulutlar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by bulutlar »

Evet, hiçbir şey yapmazdım, en fazla bakardım ve sanırım birçok insan bunu yapar, benim yapacağım övünmelerine rağmen, evet, öyle))
These users thanked the author bulutlar for the post:
jant11
cennet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by cennet »

PF.... Sizce bir kız bundan korkar mı?

Kızmayın, hiçbir şey görmediğimi söylemeyeceğim.
O halde her şeyi dürüst tutmak için ben de bunu çözeceğim.
davenant_1
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 166

Unread post by davenant_1 »

Peki, durumun ne olduğuna bağlı. Bir partide herkes soyunmuşsa, o zaman devam edin, eğer “kazara” olmamanız gereken bir yere düşerseniz, bunu hafızama kaydeder, özür dileyip giderim.
https://i.postimg.cc/90cg2H9X/1629234083-7801212.jpg
Несмотря на то что они все одеты, мне эта сцена вспомнилась)
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 5 years

Unread post by Gizli »

Çıplak bir kız görsem onu ​​korkutmamak için saklanırdım ve ona daha uzun süre hayran kalırdım

3 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Daha önce 14 yaşımdayken, kızlarımın kız arkadaşları yüzerken özellikle nehirdeki çalıların arasına saklanıp beklerdim Kıyafetlerini değiştirsinler diye o sırada tüm kız arkadaşlarımı tamamen çıplak gördüm.
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478

Unread post by Hımmm »

Tabii ki bağırmayacağım Ah! Çıplak kadına bak!
Hiçbir şey görmemiş gibi davranacağım.
These users thanked the author Hımmm for the post:
Eustace
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”