İsimsiz olarak. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Bir erkekle yaşıyor. Bir çiftin ardından...
-
- Potansiyel seks nesnesi
İsimsiz olarak. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Bir erkekle yaşıyor. Bir çiftin ardından...
İsimsiz olarak. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Bir erkekle yaşıyor. Birkaç şişe şarabın ardından müstehcen şakalar başladı ve onları seks yaparken izlememi istediğini söyledi. Kabul ettim. En iyi kısmı, erkek arkadaşı onu arkadan tutarken arkadaşımı öpmekti. Bitirdikten sonra onu uzun süre öptük ama daha fazlası olmadı. Ama gerçekten hoşuma gitti.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anonim. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Bir erkekle yaşıyor. Bir çiftin ardından...
ne zaman azgınlardı?
- These users thanked the author Nicholas for the post (total 2):
- annem adam yaptı, ukrop1972
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Anonim. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Bir erkekle yaşıyor. Bir çiftin ardından...
Çok ilginç! Devamı olacak mı...??? :oku:
- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- annem adam yaptı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
- These users thanked the author Nandandaar for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
Aynı zamanda bir kocanın karısını nasıl siktiğini izlemek de büyük bir arzu, ben onu öpüyorum ve o boşalıyor, ben de onu öpüyorum ve boşaldığını anlıyorum.
Bir tanıdık onu ikna ederek annemle de mümkün oldu, vb., erkeğin ona iyi görünmesine ve iyi hissetmesine aldırış etmez
ve sen onu öpersin, o da diliyle öper.
Bir tanıdık onu ikna ederek annemle de mümkün oldu, vb., erkeğin ona iyi görünmesine ve iyi hissetmesine aldırış etmez
ve sen onu öpersin, o da diliyle öper.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ver ya da al... kızların bunu ne kadar iyi yaptığını hayal edin!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 3144 Views
-
Last post by Alex Barları
-
- 0 Replies