Anon! Hikaye, sigara içmek için balkona çıktığım için ne kadar şanslı olduğumla ilgili.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anon! Hikaye, sigara içmek için balkona çıktığım için ne kadar şanslı olduğumla ilgili.
Anon! Hikaye ne kadar şanslı olduğumla ilgili! Sigara içmek için balkona çıktım, 7. katta yaşıyorum, baktım ve karşıdaki evin 5. katında açık perdeli bir pencere vardı ve oradaydı. yatakta göz kamaştırıcı derecede güzel bir kız kıvrıldı ve bacaklarının arasına siyah külotunu okşadı, böyle bir görüntü karşısında ağzım açık olarak birkaç saniye dondum ve sonra bir kurşun gibi DSLR’ma ve sırtıma koştum, hemen yakınlaştırdım bu güzelin oyunları, artık külot giymiyordu, parmaklarıyla amını ovuşturuyordu ama içeri sokmadı, penisim zaten kazık gibi dışarı çıkmıştı, şortumu indirdim ve o dışarı atladı Şansıma inanmayarak ona baktım, daha da yaklaştırdım ve kedimin çok güçlü bir şekilde aktığını ve tüm avucumun ıslak ve yapışkan hale geldiğini gördüm, kız elini bacaklarının arasına koydu ve kıvranmaya başladı. , sırtını bükerek geldi ve izlendiğinden bile şüphelenmedi, birkaç saat bekledim (bu süre zarfında VK’daki sayfasını öğrendikten sonra) ve ona bu videoyu kişisel bir mesajla gönderdim, ilk iş büyük bir bl....... ile cevap verdi ben, bundan sonra bir yazışmaya başladık ve onun videonun dağıtılmaması yönündeki ricası üzerine bahçeye çıkmasını istedim, sonra olanları başka bir yere yazacağım zaman!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post