27 yaşındaydım, henüz bir kadınla tanışmamıştım, akşam bir diskoda bir kulüpte gördüm...
-
- Potansiyel seks nesnesi
27 yaşındaydım, henüz bir kadınla tanışmamıştım, akşam bir diskoda bir kulüpte gördüm...
27 yaşındaydım, henüz bir kadınla tanışmamıştım, akşam diskodaki bir kulüpte onu gördüm, 18 yaşındaydı, tamamen yetişkin bağımsız bir hayattaki maceraları hakkında söylentiler vardı, sonuçta biz burada yaşıyoruz bir köy, garip bir şekilde yalnızdı, kelimesi kelimesine yanına gelmeye karar verdim, ona kahve ısmarlamayı teklif ettim, başka ne dedi, hadi tekrar odama gidelim, tatlı tatlı gülümsedi ve çıkışa gitti, Sevinçten zıplayarak onu takip ettim. Sokakta, dedi, çok sürmedi, tabii ki cevap verdi. Bira içen bir cahil bana bağlandı, onu başından savdım, bu bir engel. 10 dakika sonra evime geldik (akrabalarım uzaktaydı), mutfaktaki masaya oturdum, kahve yaptım, bir şişe amaretto koydum, hepimiz bir kutu çikolatayla işimiz bitince bir şişe koydum votka, içmek istemediğini söyleyip duruyordu ve ben de penisimin neden sertleşmediğini düşünmeye devam ettim, muhtemelen ananizmdi, yarım şişeden fazla votkayı üfledikleri zaman, o da öyle olduğunu söyledi eve giderken onu yatak odasına götürdüm, güldü ve direndi, bana aptal dedi, el yordamıyla onu öptüm, ceketini çıkardım, sutyeninin altından göğüsleri fırlamıştı, nasıl yapacağımı bilmiyorum kadınlara davranın, belli ki inledi dedi, öpülsün, korsesini yırttım, meme uçlarını ve göğüslerini gıdı gibi yaladım, büyüdü kot pantolonunu bıraktım, yani daha dik yerler vardı, yapışkandı ve ıslak, bunların hepsi benim mi diye fısıldadım, külotuyla birlikte kot pantolonunu da çıkardım ve sonra fark ettim ki onu en azından bir leğen suya koymalıydım, keskin koku burun deliklerimi ve beynimi doldurdu, hoşuma gitti o, sidik kokuyordu, sikim de kazık gibi geldi, kot pantolonumu yırttım, ona yaslandım, bacaklarını omuzlarıma attım, sikimi ona dürttüm, oraya varamadım, beni yönlendirdi doğru yönde Bir itişle içine girdim, uzun bir inilti çıkardı, 21 cm ona çok büyük olduğundan parmaklarıyla penisin etrafında halka yaptı, dudaklarını şapırdattım, diye fısıldadı, devam edelim. Birkaç düzine pompalamadan sonra nereye ineceğimi sordum, yatağa fısıldadı, çekip çıkarmayı başardı, karnına ve göğüslerine sıçradı, meme uçları sütlü kahve rengine dönüştü, sperm ondan aktı vücut, aletim ile topladım ve yalamasına izin verdim, aletim sarktı, yine aletim ile spermi topladım ve ağzıma soktum, bir kan akıntısı başladı, aletim onun ağzından çıktı, oradaydı ağzımdaki küçük yer yarıdan az doluydu, içeri itmeye çalıştım, boğuldu ve tükürdü, Onu dudaklarından öptüm, sıcak ve tatlıydılar, külotunu aldım ve vücudundaki spermleri sildim, daha da ıslandılar, ikinci aramaya hazırlanıyordum, o bir pislik oldu, nasıl olduğunu düşündüm çok güzeldi * ayy, sikimi hedef aldım, yönlendirdi ve iki güçlü itişle göğüsleri tuttum, tamamen yerleştirdim ve yoğun bir şekilde içeri ve dışarı itmeye başladım, o da yüzüklü figürünü parmaklarıyla hareket ettirdi, yapmadı, farklı pozlarda durdu, bütün gücümle buharlı lokomotif gibi üfledim, içine zarar vermemek için penisimi içeri ittim, inledi ve derin nefesler aldı, bacakları sarsılarak sallandı, o kamburlaştı ve yüksek sesle inledi, bu seks sırasında ikinci kez oldu, bunun bir orgazm olduğunu söyledi. Yarım saat çalıştım, alkolün onu alıkoyduğunu söyledi, bacaklarını omuzlarına attı, toplara doğru sürdüm, bacakları sarsılarak titriyordu ve kasıklarımda hoş bir his vardı. final yaklaştı, penisimi çıkarıp ağzıma soktum, birkaç yumuşak hareket yapıp sıcak bir çığ gibi akıttım, ağzımdan salya ve tükürük aktı. Erkek işimin bitmesine hayran kaldım, yorgun ve mutlu görünüyorduk. Odada sürekli bir cinsel ilişki kokusu vardı ve kimsenin içeri girip kokusunu almamasından korkuyordum. Yıkadık, gülümsedik, izlenimlerimizi paylaştık, bir kaç ziyaret daha yaptıktan sonra ona altın küpelerini verdim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post