90’lı yılları okulda en azından kısmen deneyimlemiş olan herkes, kıyafet kurallarının daha "gevşek" hale geldiğini hatırlar. Genç öğretmenler (yaklaşık 30 yaşında) modaya uygun giyinmişlerdi. Şuna benzeyen genç bir öğretmenim vardı:
Etekler, yüksek topuklu ayakkabılar ve geniş kemerler çok havalıydı.
90’lı yılların öğrencileri
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: 90’lı yılların öğretmenleri
2000’li yılların ortasında, ben 10. sınıftayken, yeni fizik öğretmenimiz geldi ve hemen sınıf öğretmenimiz oldu.
Neredeyse 40 yaşında olmasına rağmen çok güzeldi. Lanet olsun, ne kadar da sulu bir kıçı vardı. ve geniş kalçalar
Hala oldukça yüksek topuklu ayakkabılarla, içinden sutyeninin dış hatlarının göründüğü bir bluzla yürüyordu, ama Görüntüsünde en çok göze çarpan şey, giydiği pantolonun sadece poposunu sarmakla kalmayıp aynı zamanda alt dudaklarını vurgulayarak kasıklara doğru çıkıntı yapmasıydı.
Ona doğru düzensiz nefes alıyordum ve sanırım, o da bana doğru geliyordu. Beni çok övdü ve birkaç kez benim yaşımdaki kızıyla tanışmamı önerdi. Ek dersler sırasında birkaç kez masamın önünde durdu, ellerinin üzerine eğildi ve göğüsleri ve sutyeni dekoltesinden açıkça görülebilecek şekilde eğildi. Birkaç kez sınıfta onunla yalnız kaldık, rahat davrandı, inisiyatif almak mümkündü ve
nAma o zamanlar çok yavaş hareket eden bir insandım, tüm bu ipuçlarını anlamıyordum, sadece şaşkına dönmüştüm ve hiçbir şey yapmadım, eh.
Ve ertesi yıl o istifa etti. Daha iyi maaşlı bir yer bulduğumu söylüyorlar.
Yaşlı kadınlara olan özlemimin de onun etkisinden kaynaklandığından şüpheleniyorum
Neredeyse 40 yaşında olmasına rağmen çok güzeldi. Lanet olsun, ne kadar da sulu bir kıçı vardı. ve geniş kalçalar
Ona doğru düzensiz nefes alıyordum ve sanırım, o da bana doğru geliyordu. Beni çok övdü ve birkaç kez benim yaşımdaki kızıyla tanışmamı önerdi. Ek dersler sırasında birkaç kez masamın önünde durdu, ellerinin üzerine eğildi ve göğüsleri ve sutyeni dekoltesinden açıkça görülebilecek şekilde eğildi. Birkaç kez sınıfta onunla yalnız kaldık, rahat davrandı, inisiyatif almak mümkündü ve
nAma o zamanlar çok yavaş hareket eden bir insandım, tüm bu ipuçlarını anlamıyordum, sadece şaşkına dönmüştüm ve hiçbir şey yapmadım, eh.
Ve ertesi yıl o istifa etti. Daha iyi maaşlı bir yer bulduğumu söylüyorlar.
Yaşlı kadınlara olan özlemimin de onun etkisinden kaynaklandığından şüpheleniyorum