Seri tekeşlilik

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Seri tek eşlilik

Unread post by Venüs »

Seri tek eşlilik. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Zorba Carrie, ESKİ DOST
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
 Cevap: Seri tek eşlilik

Unread post by Firavun faresi »

Peki özellikle aile ilişkileri derken neyi kastediyorsunuz?
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Mongoose: 16 Nov 2023, 21:02 Bu özellikle aile ilişkileri anlamına mı geliyor?
Hayır, herhangi biri
These users thanked the author Venüs for the post:
ESKİ DOST
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

Strecoza: 16 Nov 2023, 21:04
Bu aile ilişkileri anlamına mı geliyor?
Hayır, herhangi biri
Cevap vermek zor, muhtemelen varlar!................Ama öte yandan......gerçeği sonuna kadar kim anlatacak!?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Strecoza: 16 Nov 2023, 20:56 Seri tek eşlilik.
Bu ifadeyi gerçekten anlamıyorum. Ne demek istediğini açıkla? Hangi dizi?
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Gudgeon: 16 Nov 2023, 22:33
Seri tek eşlilik.
Bu ifadeyi gerçekten anlamıyorum. Ne demek istediğini açıkla? Hangi dizi?
Bu bir çeşit rastgele cinsel ilişki düzeni. Yani hala birden fazla bağlantı var, ancak her bir sonraki bağlantı ancak bir önceki bittikten sonra başlıyor.
Forumda konuların arasında dolaşan ve buradaki konuların bir tane daha aptalca olduğunu eleştiren karakterler var. diğerinden daha. Onları burada görmek çok ilginçti ama orada değiller.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
olur, Serg_A, Zorba Carrie, ESKİ DOST
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Strecoza: 16 Nov 2023, 22:39 bir sonraki her şey ancak bir öncekinin bitiminden sonra başlıyor.
Evlenmeden önceki hayatımı çok doğru bir şekilde anlattınız. Çok fazla cinsel ilişki yaşadığımı söylemek zor olsa da hiçbir zaman paralel ilişki yaşamadım. Artık burada rahat olmadığıma veya başka bir yerde seks yapmak istediğime karar verirsem ilişkiyi kesip yoluma devam ediyordum. Ama benim için bugün bir kişiyle, yarın bir başkasıyla ve sonra tekrar o kişiyle birlikte olmak... bu daha önce hiç olmadı. :özür dilerim:
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 3):
Venüs, Murena0314, Alice
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Gudgeon: 16 Nov 2023, 22:50
eredeyse bir öncekinin bitiminden sonra başlıyor.
Evlenmeden önceki hayatımı çok doğru bir şekilde anlattın. Çok fazla cinsel ilişki yaşadığımı söylemek zor olsa da hiçbir zaman paralel ilişki yaşamadım. Artık burada rahat olmadığıma veya başka bir yerde seks yapmak istediğime karar verirsem ilişkiyi kesip yoluma devam ediyordum. Ama benim için bugün bir kişiyle, yarın bir başkasıyla ve sonra tekrar o kişiyle birlikte olmak... bu daha önce hiç olmadı. :pardon:
Bu yüzden forum üyelerinden bunun kendileri için nasıl gerçekleştiğini duymak istedim. Şu anda çok bağlantısı olanların olduğunu göz ardı etmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk, sizin gibi, bir öncekini bitirdikten sonra diğerine başlıyor.
ESKİ DOST
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Strecoza, forumu okuyorum ve Hiç de emin değilim: Bazı insanlar önlerinde bir eşin olmasından hoşlanır, diğerleri aynı anda bir grup kadını becermekten hoşlanır, üçüncüsü ise kıçını herkese (ve erkeklere) göstermeyi sever ), dördüncüsü üçlü yapmayı sever, beşincisi partnerini birisini memnun etmeye zorlamayı sever... Hayır, bunun için kimim diye yargılamıyorum, herkes kendisi karar verir. Ama bana öyle geliyor ki ben bir tür retrogastrik mastodonum, tek kişi benim - sadece karımla uyuyorum (ya da izin vermediğinde uyumuyorum). Öyleyse söyleyin bana, bir psikiyatrist olarak, genel kitlenin arasından sıyrıldığıma göre, sapmalarla ben mi çıkıyorum? Sonuçta norm çoğunluk tarafından belirlenir. Ve foruma bakılırsa, Belshino halkı ya sağa sola hile yapıyor ya da genel olarak bir ilişkideki sadakat kavramının atavizm, saçmalık ve kahkaha olduğuna inanıyor.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Danah
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Amatör123 »

Farklı durumlar vardır, çoğu zaman bu ilişkiler bir sırayı takip eder, ancak paralel olarak geliştiklerinde de olur.
These users thanked the author Amatör123 for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Gudgeon: 16 Nov 2023, 23:10 Strecoza, okuyorum ve hiç emin değilim: bazı insanlar önlerinde bir eşin olmasından hoşlanır, diğerleri aynı anda bir grup kadınla sikişmekten hoşlanır, diğerleri kıçlarını herkese (ve erkeklere) göstermeyi sever ), dördüncüsü üçlü yapmayı seviyor, beşincisi partnerini birini memnun etmeye zorlamayı seviyor... Hayır, bunun için kim olduğumu yargılamıyorum, herkes kendi kararını veriyor. Ama bana öyle geliyor ki ben bir tür retrogastrik mastodonum, tek kişi benim - sadece karımla uyuyorum (ya da izin vermediğinde uyumuyorum). Öyleyse söyleyin bana, bir psikiyatrist olarak, genel kitlenin arasından sıyrıldığıma göre, sapmalarla ben mi çıkıyorum? Sonuçta norm çoğunluk tarafından belirlenir. Ve foruma bakılırsa, Belshinstvo ya sağa sola hile yapıyor ya da genel olarak bir ilişkideki sadakat kavramının atavizm, saçmalık ve kahkaha olduğuna inanıyor.
Norm hiçbir zaman çoğunluk belirlenmemiştir. Tıptaki normlar düzenli olarak revize edilse de bu çoğunluğa değil bilimdeki yeni verilere bağlı.
Forumun yüzde 99’u hayal ürünü. Ah, hayal kurmak beyne iyi gelir)))
Demek sen normal olanlar arasında en normal olansın.
ESKİ DOST
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 16 Nov 2023, 20:56 Seri tek eşlilik. Bu konuda ne düşünüyorsun?
Bunun saçmalık olduğunu düşünüyorum
Ve insanlardan çok hayvanlara yakışıyor.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Tamam, o zaman nefesimi verip gidip bir konu hakkında hayal kuracağım :-D

1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Bekçi , hayatın boyunca aynı kadınla mı yaşadın?
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Venüs
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by PlajTavşan »

Seri tekeşlilik teorisi Batı’dan gelmiştir ve özü, bazı Batılı "uzmanlara" göre, kadın ve erkek arasındaki modern ilişkilerin tekrarlanan tekeşli ilişkilere dönüşmesidir ve bu bir tür gelişmedir. Norm, yaklaşık 3-5 yıl boyunca bir ilişkiye girmek, evlenmek, hamile kalmak, boşanmak ve döngüyü tekrarlamaktır. Pratikte neler var? Pratikte, mevcut ilişkiler, ihanet, açık ilişkiler, rastgele ilişkiler terk edilmeden diğer ilişkiler başlar. Bir ilişkiye giriş, evlilik, olası çocuk sahibi olma, boşanma, yeni ilişki, olası evlilik, ancak birçok tekrarlanan ilişkide, özellikle de ilk evlilikten zaten bir çocuk veya hatta iki çocuk varsa, genellikle gebelik oluşmaz. Müslüman ülkeleri ele alırsak, orada seri tekeşlilik yoktur ve hiçbir zaman da olmamıştır. Yani seri tekeşlilik teorisi Batı’da doğmuş bir başka oyundur ve aile kurumunun yıkılması ve geleneksel değerlerin reddedilmesiyle doğrudan ilgilidir.

P .S. Seri tek eşlilik teorisi, Rusya’da sözde seksologlar/psikologlar tarafından aktif olarak desteklenmektedir.
These users thanked the author PlajTavşan for the post:
Bekçi
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

BeachBunny: 16 Nov 2023, 23:31 Seri tekeşlilik teorisi Batı’dan gelmiştir ve özü, bazı Batılı "uzmanlara" göre kadın ve erkek arasındaki modern ilişkilerin tekrarlanan tekeşli ilişkilere dönüşmesidir ve bu da bir tür gelişmedir. Norm, yaklaşık 3-5 yıl boyunca bir ilişkiye girmek, evlenmek, hamile kalmak, boşanmak ve döngüyü tekrarlamaktır. Pratikte neler var? Pratikte, mevcut ilişkiler, ihanet, açık ilişkiler, rastgele ilişkiler terk edilmeden diğer ilişkiler başlar. Bir ilişkiye giriş, evlilik, olası çocuk sahibi olma, boşanma, yeni ilişki, olası evlilik, ancak birçok tekrarlanan ilişkide, özellikle de ilk evlilikten zaten bir çocuk veya hatta iki çocuk varsa, genellikle gebelik oluşmaz. Müslüman ülkeleri ele alırsak, orada seri tekeşlilik yoktur ve hiçbir zaman da olmamıştır. Yani seri tekeşlilik teorisi Batı’da doğmuş bir başka oyundur ve aile kurumunun yıkılması ve geleneksel değerlerin reddedilmesiyle doğrudan ilgilidir.

P .S. Seri tek eşlilik teorisi, Rusya’da sözde seksologlar/psikologlar tarafından aktif olarak destekleniyor.
fahişeler ve erkekler için uygun bir isim
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

BeachBunny: 16 Nov 2023, 23:31 Seri tekeşlilik teorisi Batı’dan gelmiştir ve özü, bazı Batılı "uzmanlara" göre kadın ve erkek arasındaki modern ilişkilerin tekrarlanan tekeşli ilişkilere dönüşmesidir ve bu da bir tür gelişmedir. Norm, yaklaşık 3-5 yıl boyunca bir ilişkiye girmek, evlenmek, hamile kalmak, boşanmak ve döngüyü tekrarlamaktır. Pratikte neler var? Pratikte, mevcut ilişkiler, ihanet, açık ilişkiler, rastgele ilişkiler terk edilmeden diğer ilişkiler başlar. Bir ilişkiye giriş, evlilik, olası çocuk sahibi olma, boşanma, yeni ilişki, olası evlilik, ancak birçok tekrarlanan ilişkide, özellikle de ilk evlilikten zaten bir çocuk veya hatta iki çocuk varsa, genellikle gebelik oluşmaz. Müslüman ülkeleri ele alırsak, orada seri tekeşlilik yoktur ve hiçbir zaman da olmamıştır. Yani seri tekeşlilik teorisi Batı’da doğmuş bir başka oyundur ve aile kurumunun yıkılması ve geleneksel değerlerin reddedilmesiyle doğrudan ilgilidir.

P .S. Seri tek eşlilik teorisi Rusya’da sözde seksologlar/psikologlar tarafından aktif olarak destekleniyor.
Müslüman ülkeler vahşidir. Çoğu uygar ve duyarlı insan gibi ben de onlar hakkında iyi bir şey söyleyemem.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
olur, Zorba Carrie, ESKİ DOST
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Gudgeon: 16 Nov 2023, 23:24 Tamam, o zaman nefesimi verip gidip bir konu hakkında hayal kuracağım :-D

1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Bekçi , tüm hayatın boyunca aynı kadınla mı yaşadın?
Hâlâ yaşıyorum ama mecbur kalırsam diğerini de bir öncekiyle baştan bitiririm.
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Strecoza,
normallik, bu deliliğin biçimlerinden biri!))
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 16 Nov 2023, 23:36
Seri tekeşlilik teorisi Batı’dan geldi ve özü, bazı Batılı "uzmanlara" göre, bir erkek ve bir kadın arasındaki modern ilişkilerin tekrarlanan tekeşli ilişkilere dönüşmesidir ve bu bir tür gelişim. Norm, yaklaşık 3-5 yıl boyunca bir ilişkiye girmek, evlenmek, hamile kalmak, boşanmak ve döngüyü tekrarlamaktır. Pratikte neler var? Pratikte, mevcut ilişkiler, ihanet, açık ilişkiler, rastgele ilişkiler terk edilmeden diğer ilişkiler başlar. Bir ilişkiye giriş, evlilik, olası çocuk sahibi olma, boşanma, yeni ilişki, olası evlilik, ancak birçok tekrarlanan ilişkide, özellikle de ilk evlilikten zaten bir çocuk veya hatta iki çocuk varsa, genellikle gebelik oluşmaz. Müslüman ülkeleri ele alırsak, orada seri tekeşlilik yoktur ve hiçbir zaman da olmamıştır. Yani seri tekeşlilik teorisi Batı’da doğmuş bir başka oyundur ve aile kurumunun yıkılması ve geleneksel değerlerin reddedilmesiyle doğrudan ilgilidir.

P .S. Seri tek eşlilik teorisi Rusya’da sözde seksologlar/psikologlar tarafından aktif olarak destekleniyor.
Müslüman ülkeler vahşidir. Çoğu uygar ve duyarlı insan gibi ben de onlar hakkında iyi bir şey söyleyemem.
Medeni kavramına neleri dahil ediyorsunuz?
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Watchman: 16 Nov 2023, 23:38
BeachBunny: 16 Nov 2023, 23:31 Seri tekeşlilik teorisi Batı’dan geldi ve özü, bazı Batılı "uzmanlara" göre bir erkek ile kadın arasındaki modern ilişkilerin tekrarlanan tekeşli ilişkilere dönüşmesi ve bunun da bu onun bir tür gelişimidir. Norm, yaklaşık 3-5 yıl boyunca bir ilişkiye girmek, evlenmek, hamile kalmak, boşanmak ve döngüyü tekrarlamaktır. Pratikte neler var? Pratikte, mevcut ilişkiler, ihanet, açık ilişkiler, rastgele ilişkiler terk edilmeden diğer ilişkiler başlar. Bir ilişkiye giriş, evlilik, olası çocuk sahibi olma, boşanma, yeni ilişki, olası evlilik, ancak birçok tekrarlanan ilişkide, özellikle de ilk evlilikten zaten bir çocuk veya hatta iki çocuk varsa, genellikle gebelik oluşmaz. Müslüman ülkeleri ele alırsak, orada seri tekeşlilik yoktur ve hiçbir zaman da olmamıştır. Yani seri tekeşlilik teorisi Batı’da doğmuş bir başka oyundur ve aile kurumunun yıkılması ve geleneksel değerlerin reddedilmesiyle doğrudan ilgilidir.

Medeni kavramına neleri dahil ediyorsunuz?
Seninle yine mi konuşuyoruz?
ESKİ DOST
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Strecoza: 16 Nov 2023, 23:36 Müslüman ülkeler vahşidir. Çoğu uygar ve duyarlı insan gibi ben de onlar hakkında iyi bir şey söyleyemem.
Bazı saçmalıkları ağzından kaçırdın, yorumunu başka türlü tanımlayamam ) B Müslüman ülkelerin genel olarak veya ülkeler özelinde vahşeti nedir? Söyleyeceğiniz bir şey var mı?) Yoksa bu ülkelerin Müslüman oldukları için vahşi olduğunu mu düşünüyorsunuz?) Aksi halde Sözde uygar ülkelerde olup bitenler, vahşet?)
Bekçi
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Watchman: 16 Nov 2023, 23:36 Hâlâ yaşıyorum
Tüm hayatın boyunca tek bir kadınla yattığına inanmayayım.
eğer başka birine çekerse başlangıçta bir öncekiyle bitireceğim.
Peki bunun ne farkı var o zaman? Düzgün insanlar bunu yapar.
diğer ilişkiler mevcut ilişkileri terk etmeden başlar, sadakatsizlik, açık ilişkiler
Fakat bunu yapmazlar.
Tüm fark bu.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

BeachBunny: 16 Nov 2023, 23:44
Bazı saçmalıkları ağzından kaçırdın, yorumunu başka türlü tanımlayamam ) B Müslüman ülkelerin genel olarak veya ülkeler özelinde vahşeti nedir? Söyleyeceğiniz bir şey var mı?) Yoksa bu ülkelerin Müslüman oldukları için vahşi olduğunu mu düşünüyorsunuz?) Aksi halde Sözde uygar ülkelerde olup bitenler, vahşet?)
Kadınlara karşı vahşi.
ESKİ DOST
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Strecoza: 16 Nov 2023, 23:48 Kadınlara karşı vahşi.
Propaganda kurbanı gibi stereotiplerle düşünüyorsun. Bir ülkenin Müslüman olması, kadınlara kötü davranıldığı anlamına gelmez. Belirli ülkeleri belirli yasalarla karşılaştırmak ve her şeyi tek bir yığın halinde karıştırmamak gerekir.
These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 2):
Amatör123, Bekçi
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

BeachBunny: 16 Nov 2023, 23:51
Kadınlara karşı vahşi.
Propaganda kurbanı gibi stereotiplerle düşünüyorsun. Bir ülkenin Müslüman olması, kadınlara kötü davranıldığı anlamına gelmez. Belirli ülkeleri belirli yasalarla karşılaştırmak ve her şeyi tek bir yığın halinde karıştırmamak gerekir.
İran’da polis bir kızı öldürdü. ne giyiyordu öyle değil. Doğru kıyafetleri giymedikleri için insanları öldüremeyeceklerini anlıyor musunuz?
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Truwor, Ksenofon, ESKİ DOST
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Strecoza: 16 Nov 2023, 23:56 İran’da polis, yanlış giyindiği için bir kızı öldürdü. İnsanları düzgün giyinmedikleri için öldüremeyeceklerini anlıyor musunuz?
Bu, İran’da polisin bir kızı öldürdüğü iddia edilen yakın tarihli hikayenin aynısı değil mi?
Bekçi
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

BeachBunny: 16 Nov 2023, 23:59
İran’da polis, yanlış giyindiği için bir kızı öldürdü. İnsanları doğru kıyafetleri giymedikleri için öldüremeyeceklerini anlıyor musunuz?
Bu, İran’da polisin bir kızı öldürdüğü iddia edilen yakın tarihli hikayenin aynısı değil mi? ?
İddiaya göre değil ama öldürüldü. Bu ülkeler hakkında çok şey yazabilirsiniz ve iyi bir şey yazamazsınız
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
olur, ESKİ DOST
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Strecoza,
Lütfen yapmayın Katılıyorum, bizim Hıristiyan ülkemizde yeterli olmayan biri, bir insanı bu şekilde kolayca öldürebilir ve bu onun için önemli olmayacaktır.
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Beyninizi çalıştırıp bilgi aramış olsaydınız ve özel makaleleri okumasaydınız, polis tarafından öldürülen bir öğrenciyle ilgili bu şeyleri tamamen açığa vuran ve yalanlayan bir video bulurdunuz, ama buna neden ihtiyacınız var?) Daha kolay fikrinizle örtüşen bazı saçmalıklar okumak için daha fazla düşünmeyin) ABD’de polis bir kişiyi birdenbire "bir kez" öldürebilir ve çoğu saçma koşullar altında öldürülür, herhangi bir öfke görmüyorum bu kanunsuzluk konusunda sizin açınızdan mı, yoksa başka bir şey mi?)

Ya da bunun nasıl işe yaradığını düşünüyorsunuz?) Kimi isterlerse söndürsünler, ama kadınları değil mi?)
Bekçi
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Amateur123, deneyin. Bunun için nasıl hiçbir şey olmayacağını öğreneceksiniz. Adli alanda çalışıyorum... Cinayetlerin tespit oranı elbette %100 değil ama kötü de değil (resmi olarak %99 ama bu saçmalık). Ve özellikle tecrübeniz yoksa 6’dan 15’e çok da uzak olmayan yerlere gitme şansınız %90’ın üzerinde olacaktır.
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Gudgeon,
Mümkün değil bu kadar uzak yerlere sürmek başka, bir insanın canını almak başka bir şey, şimdi de olayın ciddiyetini ve cezasının ölçüsünü düşünün.
Boş zamanınızda düşünün.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

BeachBunny: 17 Nov 2023, 00:09 ABD’de polis bir kişiyi birdenbire "bir kez" öldürebilir
Kimseyi "bir kez" öldüremez. Bir brifing verilecek. Ve eğer video kapatılmışsa, başınız belada demektir (ve oradaki hemen hemen herkes zorunlu video kaydıyla donatılmıştır). Bir polis memuruna yönelik bir tehdit görünürse gerçekten öldürme hakkına sahiptirler. Ve tek yapmanız gereken cebinize ulaşmak. Ama birdenbire değil. Oradaki yasa polisi korumak için tasarlandı ve haklı olarak da öyle. Öyle ki herhangi bir provokasyon ölümle sonuçlanabilir. Bu, bağımlılık polisin sivil yasal gereksinimleri.

1 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Amatör123, I Boş zamanınızda düşünmeye gerek yok, sistemin adaletsizliği ortada. Cinayeti ABD’de olduğu gibi ölüm cezasıyla cezalandırırdım. Ama konu bu değil. Peki, "hiçbir şey olmayacak" dedin ve en hafif tabirle söylemek gerekirse, bu hiç de öyle değil doğru.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

BeachBunny: 17 Nov 2023, 00:09 Beyninizi açıp bilgi aramış olsaydınız ve özel makaleler okumasaydınız, polis tarafından öldürülen bir öğrenciyle ilgili bu şeylerin tamamen açığa çıktığı ve yalanlandığı bir video bulurdunuz, ama buna neden ihtiyacınız var?) Fikrinizle örtüşen ve daha fazla düşünmeyen bazı saçmalıkları okumak daha kolaydır) ABD’de polis bir kişiyi birdenbire "bir kez" öldürebilir ve çoğu gülünç koşullar altında öldürülür, bir şekilde anlamıyorum bu tür bir kanunsuzluğa karşı herhangi bir kızgınlığınız var mı, yoksa başka bir şey mi?)

Ya da bunun nasıl işe yaradığını düşünüyorsunuz?) Kimi isterlerse söndürsünler, kadınları değil mi?)
Bu kadar çok yazmak yerine bana o videoyu bulursun, hepsi bu.
ESKİ DOST
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Gudgeon,
Yapmadım ağzından kaçırdı ama hendeğe bok attığını söyledi. İşte tam zamanı.
Ve sen kasıtlı cinayetten altı yıl hapis cezasının bir kişinin canını almanın cezası olduğunu düşünüyorsun!
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Gudgeon: 17 Nov 2023, 00:22 Kimseyi "bir anda" öldüremezler. Bir brifing verilecek. Ve eğer video kapatılmışsa, başınız belada demektir (ve oradaki hemen hemen herkes zorunlu video kaydıyla donatılmıştır). Bir polis memuruna yönelik bir tehdit görünürse gerçekten öldürme hakkına sahiptirler. Ve tek yapmanız gereken cebinize ulaşmak. Ama birdenbire değil. Oradaki yasa polisi korumak için tasarlandı ve haklı olarak da öyle. Öyle ki herhangi bir provokasyon ölümle sonuçlanabilir. Bu, bağımlılık polisin sivil yasal talepleri.
Öncelikle, polisin Amerika Birleşik Devletleri’nde insanları birdenbire neredeyse hiç görünür olmadan öldürdüğü vücut kameralarından gelen videoları arayın. Bir polis için tehlike ve sonra bana "bir" saymanın değil, "iki" veya "üç" saymanın bile özü değiştirmediğini söyleyin. Rusya’da polisle kavga etmek, kabadayılık yapmak, kavga etmek, bıçak atmak olmaz, sizi oracıkta vururlar ve kimse hapse atılmaz, yargılama olsa bile, açığa alınır veya uzaklaştırılır. son çare olarak aktarıldı.

3 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 17 Nov 2023, 00:26 Bu kadar çok yazmak yerine o videoya ihtiyacım olduğunu anlarsınız, hepsi bu.
Videoyu aramayacağım, bu uzun ve duş alıp yatmaya hazırlanıyorum) Makaleyi yayınlayacağım. Videoda daha fazla bilgi vardı, kameralardan alınan görüntüler ve öğrencinin annesinin kızının ölüm nedenini dile getirdiği ve doldurmayı reddettiği bir video vardı.
https://ria.ru/20221007/amini-1822247533.html
Bekçi
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

BeachBunny: 17 Nov 2023, 00:34
Kimseyi "bir anda" öldüremezler. Bir brifing verilecek. Ve eğer video kapatılmışsa, başınız belada demektir (ve oradaki hemen hemen herkes zorunlu video kaydıyla donatılmıştır). Bir polis memuruna yönelik bir tehdit görünürse gerçekten öldürme hakkına sahiptirler. Ve tek yapmanız gereken cebinize ulaşmak. Ama birdenbire değil. Oradaki yasa polisi korumak için tasarlandı ve haklı olarak da öyle. Öyle ki herhangi bir provokasyon ölümle sonuçlanabilir. Bu, bağımlılık polisin sivil yasal talepleri.
Öncelikle, polisin Amerika Birleşik Devletleri’nde insanları birdenbire neredeyse hiç görünür olmadan öldürdüğü vücut kameralarından gelen videoları arayın. Bir polis için tehlike ve sonra bana "bir" saymanın değil, "iki" veya "üç" saymanın bile özü değiştirmediğini söyleyin. Rusya’da polisle kavga etmek, kabadayılık yapmak, kavga etmek, bıçak atmak olmaz, sizi oracıkta vururlar ve kimse hapse atılmaz, yargılama olsa bile, açığa alınır veya uzaklaştırılır. son çare olarak aktarıldı.

3 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 17 Nov 2023, 00:26 Bu kadar çok yazmak yerine o videoya ihtiyacım olduğunu anlarsınız, hepsi bu.
Videoyu aramayacağım, bu uzun ve duş alıp yatmaya hazırlanıyorum) https://news.rambler.ru/other/ 49382164- ... kspertiza/ Videoda daha fazla bilgi vardı, kameralardan gelen video ve kameralardan gelen video vardı. Öğrencinin annesi, kızının ölüm sebebini dile getirerek dolguyu yalanladı.
Bu makalede “Amini’nin davası araştırılmaya devam ediyor. Şimdi kızın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için muayene sonuçlarını bekliyorlar."
ESKİ DOST
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Amateur123, yukarıdakileri tekrar okuyun, belki siz de alacağım.

3 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Önce videoyu ararsınız
Bir sürü gördüm. Ve bu videoları kullanarak analizleri okudum. Ve görünüşe göre analizin ciddiyetini olaydan sonra sadece ucuz dizilerden ve kazaklı her türden kaçakçıdan biliyorsunuz. Orada öldürücü güç kullanılması olağanüstü bir olaydır. Çoğu polis memuru için bu durum hayatlarında bir kez bile yaşanmaz. Ve eğer öyleyse, bu tam bir rezalet, çünkü çok uzun bir süre korkak kalacaklar.
BeachBunny: 17 Nov 2023, 00:34 Polisle kavga etmek, zorbalık yapmak, kavgaya girmek, bıçak fırlatmak Rusya’da değil, onlar seni anında vurursun ve kimseyi hapse atmazsın
Ve bu çok doğru. İşte böyle olmalı.
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Gudgeon,
Deneme Yeterince akıllı değilmişsin gibi davranmak.
Ortalıkta olduğun açık ama artık yok.
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by olur »

Strecoza: 16 Nov 2023, 20:56 Seri tek eşlilik. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kocası ve oğlu arasında gidip gelen bir anneden bahsettiğimizi düşünüyorsanız, bu oldukça sıcak bir konu. ve erkek kardeşinin ve babasının kızı ...
These users thanked the author olur for the post:
Fan
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Amatör123, bunu birinden okumak çok komik 2 satırlık master yeteneğine sahip değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hakkında genel sorular”