Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Heh, bir adam sana arabada karşılıklı oral seks yapmak istediğini yazıyor, yaklaşık ikamet yerini öğreniyor, bir toplantı için ön ayarlama yapıyor, fotoğraf alışverişinde bulunuyor ve sonra beklentiyle mastürbasyon yapmaya gidiyor aiiiiiiiii... ortadan kayboluyor, yazışmaları sessizce siler
HEY delikanlı, orgazm olurken taşakların mı düştü??? En azından yazmalısın, diyorlar ki, "31 çekildim, gerginlik azaldı ve fanteziler gitti - toplantıyı iptal ediyorum", benim de seks veya mastürbasyon sonrası benzer fantezilerim var - ama bir erkek gibi davranabilirsin, ve 15 yaşındaki bir kız çocuğu gibi değil XDD
Konuyla ilgilenmeyenler için değerlendirme amaçlı fotoğraf ekliyorum, yakın zamanda şekerlemeyi (derin bikini) denedim, süreç kendisi pek iyi değildi XD, ama sonuç süper, mutluyum)) n https://i.postimg.cc/D0Dp26zT/IMG20230714195206.jpg
Heh, bir adam sana arabada karşılıklı oral seks yapmak istediğini yazıyor, yaklaşık ikamet yerini öğreniyor, bir toplantı için ön ayarlama yapıyor, fotoğraf alışverişinde bulunuyor ve sonra beklentiyle mastürbasyon yapmaya gidiyor aiiiiiiiii... ortadan kayboluyor, yazışmaları sessizce siler *x) HEY delikanlı, orgazm olurken taşakların mı düştü??? En azından yazmalısın, diyorlar ki, "31 çekildim, gerginlik azaldı ve fanteziler gitti - toplantıyı iptal ediyorum", benim de seks veya mastürbasyon sonrası benzer fantezilerim var - ama bir erkek gibi davranabilirsin, ve 15 yaşındaki bir kız çocuğu gibi değil XDD
Konuyla ilgilenmeyenler için değerlendirme amaçlı fotoğraf ekliyorum, yakın zamanda şekerlemeyi (derin bikini) denedim, süreç kendisi pek iyi değildi XD, ama sonuç süper, mutluyum)) n [url=https://postimg.cc/FkyVpjcW] [img]https://i.postimg.cc/D0Dp26zT/IMG20230714195206.jpg[/img][/url]
kadınlar, hmm... Sanırım bir kadınla (şartlı olarak) bir ilişki istiyorsun, vb.
Ve bu forumdan birine yazdığınızda, sadece yeni bir şey denemek, kafayı bulmak veya bunun size ait olmadığından emin olmak istersiniz...
Ve böylece küçük bir köpek gibi davrandığınız ortaya çıkıyor ))
These users thanked the author Alyoşa for the post (total 2):
[quote=Ogest post_id=228397 time=1689355780 user_id=13439] [quote=Alyosha post_id=228394 time=1689355582 user_id= 5004] "31 çekildim, gerginlik azaldı ve fanteziler gitti - toplantıyı iptal ediyorum [/quote] Acaba acaba bunu kadınlara mı yazıyorlar? [/quote]kadınlar, hmm... Sanırım bir kadınla (şartlı olarak) bir ilişki istiyorsun, vb. Ve bu forumdan birine yazdığınızda, sadece yeni bir şey denemek, kafayı bulmak veya bunun size ait olmadığından emin olmak istersiniz... Ve böylece küçük bir köpek gibi davrandığınız ortaya çıkıyor ))
birçok erkek buna katılıyor - otuzbir çekiyor ve tatmin oluyor 🤣 [url=viewtopic.php?t=12216]sadece sohbet etmeyi merak ediyorum[/url] ve yanıt olarak yalnızca "dick dorukları " uçuyor *x) 😄
Alyosha: ↑14 Jul 2023, 20:26
Konuyla ilgilenmeyenler için değerlendirme amaçlı fotoğraf ekliyorum, yakın zamanda şekerlemeyi (derin bikini) denedim, sürecin kendisi pek iyi olmadı XD ama sonuç süper, mutluyum))
[quote=Alyosha post_id=228394 time=1689355582 user_id=5004] Konuyla ilgilenmeyenler için değerlendirme amaçlı fotoğraf ekliyorum, yakın zamanda şekerlemeyi (derin bikini) denedim, sürecin kendisi pek iyi olmadı XD ama sonuç süper, mutluyum)) [/quote] Sonuç olarak güzel bir sandık ortaya çıktı
[quote=Yönetici post_id=229298 time=1689515957 user_id=19591] Bence yazar sadece penisini göstermek istedi. [/quote]bu olmadan olmaz :) Fotoğraf çekebilseniz de diğer sohbetlere göndermek de mümkün Yine de kişisel bir mesaja her türlü amcığı yazmak istemiyorum
[quote=Alyosha post_id=230543 time=1689669437 user_id=5004] Yine de her türlü amcığın kişisel mesaj yazmamasını isterim [/quote] Bu tür amcıkların senin mesajını dinlemeyeceğini hissediyorum istek 😁
[quote=Tumba post_id=262211 time=1695672946 user_id=10938] Bana öyle geldi ki neredeyse tanışıyorduk, çoktan gelip ortadan kaybolması gerekirdi [/quote] Yazmıyor ya da aramıyor mu?
Cinsiyete bağlı değildir. Eğer kişi kurnaz ve ahlak kurallarına ("Bu nedir?") aşina olmayan bir kişi ise bu durum tedavi edilemez. Erkek ya da kadın olması önemli değil.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
Cinsiyete bağlı değildir. Eğer kişi kurnaz ve ahlak kurallarına ("Bu nedir?") aşina olmayan bir kişi ise bu durum tedavi edilemez. Erkek ya da kadın olması önemli değil.
Tumba: ↑25 Sep 2023, 23:15
Bana öyle geldi ki neredeyse tanışıyorduk, çoktan gelip ortadan kaybolması gerekirdi
Aynı hikaye. "Ben zaten geliyorum...." ve ortadan kayboldu. Ne olduğunu merak ediyordum. T. SMS mesajları alınmıyor. Daha sonra çevrimiçi oluyor ve yanıt ya da merhaba yok. Muhtemelen araba kullanırken taşaklarım koptu...
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
[quote=Tumba post_id=262211 time=1695672946 user_id=10938] Bana öyle geldi ki neredeyse tanışıyorduk, çoktan gelip ortadan kaybolması gerekirdi [/quote] Aynı hikaye. "Ben zaten geliyorum...." ve ortadan kayboldu. Ne olduğunu merak ediyordum. T. SMS mesajları alınmıyor. Daha sonra çevrimiçi oluyor ve yanıt ya da merhaba yok. Muhtemelen araba kullanırken taşaklarım koptu...
Tumba: ↑25 Sep 2023, 23:15
Bana öyle geldi ki neredeyse tanışıyorduk, çoktan gelmiş ve sonra ortadan kaybolmuş olmalıydı
Aynı hikaye. "Ben zaten geliyorum...." ve ortadan kayboldu. Ne olduğunu merak ediyordum. T. SMS mesajları alınmıyor. Daha sonra çevrimiçi oluyor ve yanıt ya da merhaba yok. Muhtemelen araba kullanırken taşaklarım koptu....
Böyle insanlardan deli oluyorum, özellikle de erkekler böyle davrandığında(. Gerçi bunlar onlar erkek değil ama horoz taşıyıcıları
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
[quote=Helga post_id=262332 time=1695721701 user_id=18821] [quote=Tumba post_id=262211 time=1695672946 user_id= 10938] Bana öyle geldi ki neredeyse tanışıyorduk, çoktan gelmiş ve sonra ortadan kaybolmuş olmalıydı [/quote] Aynı hikaye. "Ben zaten geliyorum...." ve ortadan kayboldu. Ne olduğunu merak ediyordum. T. SMS mesajları alınmıyor. Daha sonra çevrimiçi oluyor ve yanıt ya da merhaba yok. Muhtemelen araba kullanırken taşaklarım koptu.... [/quote] Böyle insanlardan deli oluyorum, özellikle de erkekler böyle davrandığında(. Gerçi bunlar onlar erkek değil ama horoz taşıyıcıları
[quote=Helga post_id=262332 time=1695721701 user_id=18821] Muhtemelen araba kullanırken taşaklarım koptu.... [/quote] Araba sürerken bir beklentiden geldim.
[quote=Helga post_id=262617 time=1695770791 user_id=18821] Muhtemelen.))) Artık penisini koli bandıyla bacağına bağlayacağını yazmıştı, toplantı öncesinde çok heyecanlıydı... [/quote] Koli bandının arızalı olduğu ortaya çıktı.
Ben 20 yaşındayım, o ise 29. Hoş, normal bir insan. Onunla oraya yürümeyi, iletişim kurmayı, birbirimizi ziyaret etmeyi kabul ediyorum, ancak o yetişkin bir adam ve büyük olasılıkla seks istiyor. Ve...
Last post
Atasözü: yabanturpu eş aramak değildir... Kendinize yük olmayın, durumu bırakın...
n
Nasıl bırakabilirim? Yalnızca seks olmadan buluşmayı kabul ediyor musunuz?
Formda biraz dolaştıktan sonra buna çoğunlukla kedi denildiği hissine kapıldım. Her nasılsa, bundan biraz rahatsız olduğumda, bu benim öznel görüşüme göre biraz kaba geliyor.
Size ne denilmesinden...
Last post
Zaten forumun bir yerinde bir dizi kelime yazmıştım
Arayıp tekrar hatırlayamayacak kadar tembelim
Bir yıldan biraz fazla bir süredir evliyim. Harika bir kocam var, onu seviyorum ama ne yazık ki cinsel açıdan beni tam anlamıyla tatmin edemiyor. Bilmiyorum, belki ben bu konuda çok talepkarım ve...
Last post
Kocamın babasıyla seks yapmak kabul edilebilir mi? ... Şimdi oğlumun karısı adına konuşmayacağım... ama önce böyle bir babayla anlaşmanız gerekiyor... . hayır, eğer ailede baba kendi oğlunu karısına...