Karşı cinsin cinsel organına ilk kez kaç yaşında dokundunuz?
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Karşı cinsin cinsel organına ilk kez kaç yaşında dokundunuz?
Peki bu "dokunma" daha sonra tam teşekküllü seksle mi sonuçlandı (en azından sözlü)?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Karşı cinsin cinsel organına ilk kez kaç yaşında dokundunuz?
Peki + - 6-7 yaşında, annemin arkadaşının bir kızı vardı, aynı yaştaydık ve aynı binada yaşadığımız için sık sık birbirimizi ziyaret ediyorduk ve ziyaret ettiğimizde Tanyukha ve ben, kızın adı bu, oynadık ya doktor ya da öyle kesinlikle hatırlamıyorum ama birbirlerine iç çamaşırlarının içinde ne olduğunu gösterdiklerini tam olarak hatırlıyorum))))
1 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Ve doğal olarak seksle bitmedi)))) çünkü bilmiyorlardı bile böyle bir şeyin kavramı

1 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Ve doğal olarak seksle bitmedi)))) çünkü bilmiyorlardı bile böyle bir şeyin kavramı
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years 1 month
kuzenimle beşte 6’ya yaklaşırken) o zaten 10 yaşındaydı) anaokulundan bilgi getirdi ve sorular ve taleplerle ona gitti) hiçbir seksle bitmedi, bu daha sonraydı, ama sevişme vardı)
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 6):
- Özgürlükçü, Rasaroam, Vitali, Peru’da, Aion2012Ölü, Üzgünüm
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Ayrıca annemin arkadaşının kızı. Benden biraz daha genç. Birbirlerine gösterdiler, dokundular. Yaklaşık 6 yaşındaydım. Onun benimle ne ilgisi var? Amcıklarını gösterelim diyerek onu evin dışına çıkarıyorum. Hadi ama dedi. Neşeyle ilgiyle gösteriyor, benimki izliyor. Sonra gidip şöyle diyor: "Anne, Seryozha külotumu çıkardı ve amıma baktı." Anneler kendi aralarında sorunu tartışıyorlar, ben sikiliyorum. Biraz zaman geçer. Kendimizi yine yalnız buluyoruz. Yine karşılıklı olarak birlikte izleme konusunda anlaşıyoruz. Ve yine anneye bir rapor geliyor. Tekrar kemeri alıyorum. Ama annelerimiz iletişim halindeyken birkaç yıl daha onun amına baktım. 12 yaşına kadar mutlaka amatörce uğraştılar. 7 yaşındayken annesine rapor vermeyi bıraktı. Ondan önce de bana kemerden, samimi sohbetlere kadar hiçbir öneride bulunmadılar. Hatta şunu da önerdiler, diyorlar ki, bütün gün durmadan izletelim ki, yeterince izlesin, artık zahmet etmesin. Reddettim. Aptal
Daha sonra biri bana yetişkin amcaların amlarını teyzelerinin amına koyduğunu söyledi. İlk başta bunun nasıl yapılabileceğini anlayamadım, çünkü öncelikle bir kadının amında delik olduğunu bilmiyordum, çünkü yaymadım ve bir “devamı” olduğunu bilmiyordum. " Orası. Bu soru ilgimi çekti ama cevabını sonradan öğrendim.
Bende de aynı hikaye varRasputnik: ↑12 Jul 2023, 12:43 Şey + - 6-7 yaşlarında, annemin arkadaşının kızı aynı yaştaydı ve aynı binada yaşadığımız için sık sık birbirimizi ziyaret ederdik ve ziyaret ettiğimizde Tanyukha ve ben, kızın adı bu, oyun oynardık ya doktor ya da öyle tam olarak hatırlamıyorum ama birbirlerine iç çamaşırlarının içindekini gösterdiklerini kesinlikle hatırlıyorum))))
1 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Ve elbette seksle bitmedi)))) çünkü bilmiyorlardı bile bunun kavramı![]()

Ayrıca annemin arkadaşının kızı. Benden biraz daha genç. Birbirlerine gösterdiler, dokundular. Yaklaşık 6 yaşındaydım. Onun benimle ne ilgisi var? Amcıklarını gösterelim diyerek onu evin dışına çıkarıyorum. Hadi ama dedi. Neşeyle ilgiyle gösteriyor, benimki izliyor. Sonra gidip şöyle diyor: "Anne, Seryozha külotumu çıkardı ve amıma baktı." Anneler kendi aralarında sorunu tartışıyorlar, ben sikiliyorum. Biraz zaman geçer. Kendimizi yine yalnız buluyoruz. Yine karşılıklı olarak birlikte izleme konusunda anlaşıyoruz. Ve yine anneye bir rapor geliyor. Tekrar kemeri alıyorum. Ama annelerimiz iletişim halindeyken birkaç yıl daha onun amına baktım. 12 yaşına kadar mutlaka amatörce uğraştılar. 7 yaşındayken annesine rapor vermeyi bıraktı. Ondan önce de bana kemerden, samimi sohbetlere kadar hiçbir öneride bulunmadılar. Hatta şunu da önerdiler, diyorlar ki, bütün gün durmadan izletelim ki, yeterince izlesin, artık zahmet etmesin. Reddettim. Aptal

Daha sonra biri bana yetişkin amcaların amlarını teyzelerinin amına koyduğunu söyledi. İlk başta bunun nasıl yapılabileceğini anlayamadım, çünkü öncelikle bir kadının amında delik olduğunu bilmiyordum, çünkü yaymadım ve bir “devamı” olduğunu bilmiyordum. " Orası. Bu soru ilgimi çekti ama cevabını sonradan öğrendim.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 8):
- Lisa24, Shu_her, Özgürlükçü, Juravl, Rasaroam, Hafta sonu, Üzgünüm, Film tutkunu
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Anaokulunda, öğretmen gruptan ayrılırken sessiz bir zamanda birkaç kez birbirlerine dokundular.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
5 yaşındayken bir kızla birlikte anaokulundaydık, ben de amcıkla orgazm olmuştum. Öğretmenler anneme, başucundaki masanın altına saklandığımı söyledi. anaokulunda masaya oturduğunda külotunu okşamaya başladım, evde annem bana bunu neden yaptığımı sordu, ben de onu amını görmek istediğimi söyledim. bana onunkini göster, ama bunu anaokulunda yapamazsın, ben de kabul ettim ve artık annem istediğim zaman bana amını gösterdi. İlgilenen varsa kişisel mesaja yazsın, sana daha fazlasını anlatacağım.
- These users thanked the author İskender 7 for the post (total 3):
- Üzgünüm, Mihasik, Film tutkunu
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
11 yaşında, 13 yaşındaki kız arkadaşının göğüsleri "fazla büyümüş"
-
- Orgazm!
* x)
https://stepniva.ru/media/project_smi3_ ... /29891.jpg
İskender 7: ↑12 Jul 2023, 13:05 Ben 5 yaşındayken bir kızla birlikte anaokulundaydık, sakin bir zamanda yüz üstü yattım ve amımı halıya sürttüm, o da orgazm oldu. Öğretmenler anneme cübbelerinin altına girdiğimi söyledi. Bir keresinde anaokulunun müdür masasının altına saklandım ve o da masaya oturduğunda külotunu okşamaya başladı, evde beni azarladı. neden bunu yapıyordum, onun amını görmek istediğimi söyledim. Sonra bana kendisininkini göstereceğini söyledi ama bunu anaokulunda yapamazsın. Ben de kabul ettim ve artık annem ne zaman istersem bana amını gösterdi. İlgilenen varsa kişisel mesaj yazsın, size daha fazlasını anlatacağım

https://stepniva.ru/media/project_smi3_ ... /29891.jpg
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- Juravl
-
- Oral stimülasyon
- These users thanked the author Özgürlükçü for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, AlexTDV
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Düğün gecemizde eşimle birlikte 25’te. Ondan önce bana dokundu ve eliyle beni boşalmaya getirdi ama vajinasına dokunmama izin vermedi.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 4):
- Özgürlükçü, |_nadiren_|, vox, Film tutkunu
-
- Oral stimülasyon
PrematureCum, yani bu ilk defa oluyor Hayatın 25 yaşında bir kıza dokundu mu?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
İlk kez altı yaşındayken bir kızın amını görüp dokundum, sonra sadece dokunmakla kalmadım, öptüm, hatta yaladım. Peki, sadece kızlar için değil...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
hımmm ilk defa böyleydi, güzel bir kızın babası dedi ki, küçük testlerden geçersen istediğini yapabilirsin ve onu uyandırabilirsin... ve ben de bataklıklardan ve derelerden geçtikten sonra, Buz gibi rüzgarların ve zehirli sarmaşıkların arasından geçerken, ateş püskürten bir ejderhayı yendim, onun uyuyan güzelini gördüm! .... oh, o zaman dokunmadım))))))))
- These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
- Özgürlükçü, İskoç
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Daha önce başka, daha erişilebilir yerlere dokundum. Ama ancak o zaman çıplak vajina ve göğüsler.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
- Özgürlükçü
-
- Oral stimülasyon
SeRg !$!, hahaha bu hikaye kulağa daha makul geliyor anaokuluyla ilgili
https://i.postimg.cc/HxbKMpGt/2023-07-12-17-47-41.jpg
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
PrematureCum, да норм че))) главное добрался))
https://i.postimg.cc/HxbKMpGt/2023-07-12-17-47-41.jpg
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
PrematureCum, да норм че))) главное добрался))
- These users thanked the author Özgürlükçü for the post:
- SeRg !$!
-
- Orgazm!
Artık döngünün içinde daha uzun süre kalmak daha önemli. 90’a kadar yıllar
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
- Özgürlükçü, Film tutkunu
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
15 yaşındayken o kadar romantik heyecanlı ve ateşliydi ve en önemlisi uzundu, neredeyse Sonra geldi. Harika bir yazdı

-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
14 yaşımda ilk kez dokundum, sonra seks yaptım
- These users thanked the author Esnek for the post (total 3):
- Özgürlükçü, Rasaroam, Film tutkunu
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Birbirlerine mi gösterdiler yoksa birbirlerine mi dokundular?Rasputnik: ↑12 Jul 2023, 12:43 Şey + - 6-7 yaşlarında, annemin arkadaşının kızı aynı yaştaydı ve aynı binada yaşadığımız için sık sık birbirimizi ziyaret ederdik ve ziyaret ettiğimizde Tanyukha ve ben, kızın adı bu, oyun oynardık ya doktor ya da öyle tam olarak hatırlamıyorum ama birbirlerine iç çamaşırlarının içindekini gösterdiklerini kesinlikle hatırlıyorum))))
1 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Ve elbette seksle bitmedi)))) çünkü bilmiyorlardı bile bunun kavramı![]()

-
- Oral stimülasyon
Rasrom, kesin olarak söyleyemem, sanırım hatırlamıyorum) sanki ona dokunacakmışım gibi geliyor ama bu kesin değil. Ama 8 yaşındayken Soçi’deki akrabaları ziyarete gittik ve orada da bir kız vardı, onunla da böyle oynadılar, orada birbirlerine dokunduklarını tam olarak hatırlıyorum, uyuyormuş gibi uzandım ve o da amıma dokundu , Ne tür oyunlar olduklarını hatırlamıyorum ama bu açıkça kafama kazındı)
- These users thanked the author Özgürlükçü for the post:
- Rasaroam
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
ilk seferinde hiçbir şey yapmıyormuşum gibi görünüyordu, sadece baktım, belki de tamamen yapısıyla ilgileniyordum) ama yapmadık. orada durduk ve yola çıktık. hadi doktor ve polisçilik oynayalım ve orada zaten ellerinden geldiğince dışlanmışlardı. o daha yaşlıydı, zaten farklı bir ilgi alanı vardı)
ama o zaman bile kurnaz bir manipülatördüm
nasıl hatırlıyorum?

ama o zaman bile kurnaz bir manipülatördüm
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
6 yaşındayken, anaokulundayken, bir kız beni ve bir arkadaşımı sessiz bir zamanda aradı, külotunu çıkardı ve sanki orada sert bir sivilce varmış gibi amına dokunmak istedi ve daha sonra öğrendiğimiz gibi o da klitoristi. . Sivilceyi - klitorisi - hissettiklerini hatırlıyorum, ilk kez bir kadının amını detaylı olarak görüp hissettim. Uyarıldığımı hatırlamıyorum, sanmıyorum, sadece ilgiydi ve hatırladığım kadarıyla klitoris sert olduğu için kız da tahrik olmuş olabilir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years 2 months
Dokundum ya da dokunuldum, bunlar iki büyük fark
-
- ön sevişme
Bunun eş zamanlı ve sürekli olması daha iyi...
-
- Sürtünmeler
Sadece yaş farklı, sana dokunduklarında devamını hiç anlamıyorsun
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
- ön sevişme
İlk seferde öyle demek istemedim, tabii ki özür dilerim :oops:
-
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
Ona 17 yaşında ilk cinsel partnerimle dokundum. Tabii ki çok hoştu - pek çok yeni duygu)
-
- ön sevişme
Ayrıca 17 yaşındayken arkadaşımın amını gerçekten ilk kez hissettim, seks yapmamıştık yine de :)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 11 months
10 yaşındayken. Bir arkadaşım kız kardeşini getirdi, o 11 yaşındaydı. Amını göstermek istediler. Önce parmaklarını içine soktular, orası ıslak ve kaygandı, amcıklarımız dışarı çıkmıştı. Önce benimkini sokmaya çalıştım, içerisi çok sıcaktı, birkaç kez sarsıldım ve geldim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Tabii ki anaokulunda. Oradaki oğlanların neredeyse tamamı kendilerine dokunulmasına izin veriyordu. Çok azı utangaçtı. Harikaydı)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Eğer sadece cinsel anlamda, bilinçli olaraksa, o zaman yaklaşık 14 yaşımdayken ona ilk kez dokundum. Benim için buna göre.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Yazlıktaydı, ben 5 yaşındaydım, o 6 yaşındaydı. Bir komşuydu, bir çocukluk arkadaşıydı, ikinci kattaki evindeydi, orada her şeyin nasıl yürüdüğünü görmek için onu uzun süre ikna etmeye çalıştım ve sonunda yatağında oynadık ve onu ikna ettim, dedim. 1 saniye bakacağım ve hepsi bu, kabul ettim, sonra bir dakika kadar hayran kaldım, bu bir şeydi. Cevap olarak ona da gösterdim, birbirimize dokunmadık ama yeterince gördük. Daha sonra 12 yaşındayken ona hickey öpücüğü teklif ettim, nasıl yapacağımı bilmeden, ilk seferde işe yaradı. Şöyle oldu, St.Petersburg’da göl kenarındaki kulübede turba bataklıklarında koşuyorduk, hava kuruydu, bir arkadaşım vardı, 10 yaşlarındaydı, ben oradaydım, 12 yaşındaydım, benim komşu 13 yaşındaydı, arkadaşının kız kardeşi o da 12 yaşında ve başka bir komşusu da 15 yaşındaydı. O yaz herkesi öpmeye ikna ettim, yanaklara ve dudaklara şaplak atmak artık o kadar da sıcak değildi, dilleri olan bir yetişkin gibi istiyordum. Koşuyorduk, etiket falan oynuyorduk ve birden sokağın karşısındaki komşumu yakaladım, beni köprüye götürdü ve öpmeyi teklif etti, o da kabul etti, kulübemizde sıcak bir yıl geçirdik, arkadaşım ve ben, tanıdığımız herkes , mayo üstlerimizi çözdük ve onları çıkarmaya, dokunmaya veya göğüsleri görmeye çalıştık. O kadar iyi yaptık ki bir kez daha öpüşmeyi denedik. Lanet olsun, tabii ki en çok arkadaşımı sempatisinden dolayı sevdi ama önce beni öptü. Sonra 15 yaşında bir kızı yakalayıp öldürdüm, ona da teklif ettim, reddetti ama bir şeyleri kaybetmem gerektiğini söylediğimde artık büyümenin zamanı geldi ve onu zaten öptüğümü söyledim ve bu sorun değil. o da kabul etti, biz de birkaç kez 5-7 saniye öpüştük, sonra bir arkadaşımın kız kardeşini yakalayıp onunla denedim, hemen razı olmadı ama o da kabul etti, o da beğendi. Ve her şey KMB, kedicik, miyav, scat oyunuyla başladı, amcıklarla ama nadir öpücüklerle oynadık ve sonra her şeyi alt üst etmeye ve 12 yaşında bir yetişkin gibi her şeyi yapmaya karar verdim 

. Aynı yaz, bir komşumuz biz yüzerken penisime dokundu, şortumdaki her şey ayağa kalkıncaya kadar dokundu, elini şortumun içine koydu ve uzun süre tuttu. 12 yaşındayken bayağıydık. 

Ama onunla hiç yatmadım, sonra onu ikna etmeye çalıştım, arkadaşımdan hoşlanıyordu ama yapmadı benimle ya da onunla yatmadı, meğerse bir arkadaşımın kız arkadaşı varmış ve 16 yaşında aldatmak istemiyormuş, ben o zamanlar 18 yaşındaydım, çok fazla kız vardı kızlar, ama bunu gerçekten istedim. Ama olmaz... Evet ara sıra iletişim kuruyoruz, zaten hepimizin ailesi var. Hatta daha önce bana fahişe bile demişti, kulübedeki bütün kadınlarla konuştum, evde oturmayı sevmiyordum. Sabahtan öğle yemeğine kadar bir grup insanla takıldım, bunlar öğle yemeğine gitti, akşama kadar diğerlerine gittim, sonra değiştim. Bir köyümüz var ve göl boyunca uzanıyordu ve ayrı ayrı yürüyen bir sürü insan vardı, ah, ben kadın avcısıydım. Hatta yaklaşık 15 yaşımıza geldiğimizde, arkadaşım ve ben SNT’deki tüm kadınları, yaklaşık 10-12 kişiyi topladığımızı, herkesi benimle ikinci kata getirdiğimizi ve orada da şöyle bir şey oynuyormuş gibi göründüklerini hatırladım. KMB ve öyle bir noktaya geldik ki o ve ben kızları ağzımızla soyduk, bir şeyler yakaladık ve ellerimiz olmadan çıkardık ama bu uzun sürmedi, bazıları utandı, bazıları havasız kaldı vb. Biz de bu fikirden vazgeçip yürüyüşe çıktık ama eğlenceli ve keyifliydi. Ah, o zamanlar... Dedikleri gibi, önce zamanlar vardı, şimdi anlar var, sik yükselmeden önce ve şimdi baskı

15 yaşımdayken bir kadının amına dokundum. Kasabadaki başka bir kızla farklı bir hikaye.
Ama onunla hiç yatmadım, sonra onu ikna etmeye çalıştım, arkadaşımdan hoşlanıyordu ama yapmadı benimle ya da onunla yatmadı, meğerse bir arkadaşımın kız arkadaşı varmış ve 16 yaşında aldatmak istemiyormuş, ben o zamanlar 18 yaşındaydım, çok fazla kız vardı kızlar, ama bunu gerçekten istedim. Ama olmaz... Evet ara sıra iletişim kuruyoruz, zaten hepimizin ailesi var. Hatta daha önce bana fahişe bile demişti, kulübedeki bütün kadınlarla konuştum, evde oturmayı sevmiyordum. Sabahtan öğle yemeğine kadar bir grup insanla takıldım, bunlar öğle yemeğine gitti, akşama kadar diğerlerine gittim, sonra değiştim. Bir köyümüz var ve göl boyunca uzanıyordu ve ayrı ayrı yürüyen bir sürü insan vardı, ah, ben kadın avcısıydım. Hatta yaklaşık 15 yaşımıza geldiğimizde, arkadaşım ve ben SNT’deki tüm kadınları, yaklaşık 10-12 kişiyi topladığımızı, herkesi benimle ikinci kata getirdiğimizi ve orada da şöyle bir şey oynuyormuş gibi göründüklerini hatırladım. KMB ve öyle bir noktaya geldik ki o ve ben kızları ağzımızla soyduk, bir şeyler yakaladık ve ellerimiz olmadan çıkardık ama bu uzun sürmedi, bazıları utandı, bazıları havasız kaldı vb. Biz de bu fikirden vazgeçip yürüyüşe çıktık ama eğlenceli ve keyifliydi. Ah, o zamanlar... Dedikleri gibi, önce zamanlar vardı, şimdi anlar var, sik yükselmeden önce ve şimdi baskı
15 yaşımdayken bir kadının amına dokundum. Kasabadaki başka bir kızla farklı bir hikaye.
- These users thanked the author nopHoTpakTop for the post:
- Üzgünüm
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 11 months
27’de: ve sonra kendisi elimi oraya koydu! Ondan önce erkeklere sadece güzel bir
verirdim;

- These users thanked the author A.daha güzel for the post:
- abartı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
5 ya da 6 yaşlarındaydım. Özellikle hatırlamıyorum. Henüz okula gitmediğimi hatırlıyorum. Komşumun evinde benden bir yaş büyük bir kız yaşıyordu. Ahıra girdik ve birbirimize pantolonumuzun altında ne olduğunu gösterdik. Hem dokunmaya hem de okşamaya izin verdik.
Sonuçta o sırada 17 yaşında olan komşumuzun ablası bizi bu eylemde yakaladı. Annemle babama, önce bizi azarladıklarını, sonra da sadece yetişkinlerin gözetiminde oynamamıza izin verdiklerini söyledim.
Sonuçta o sırada 17 yaşında olan komşumuzun ablası bizi bu eylemde yakaladı. Annemle babama, önce bizi azarladıklarını, sonra da sadece yetişkinlerin gözetiminde oynamamıza izin verdiklerini söyledim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Okula gitmeden önce kaç yaşında olduğumu hatırlamıyorum. Ben ona dokundum, o da bana dokundu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
13-14 yaşlarında. Küçük kız kardeşimle birlikte. Daha sonra cinsiyetler arasındaki farklar konusuyla ilgilendi ve birbirlerini incelemeye başladılar.
Ne yazık ki konu sekse gelmedi.
Ne yazık ki konu sekse gelmedi.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- abartı
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 10 months
Pitsunda’da deniz kenarında dinlendik, ben zaten enstitüde okuyordum. Gün boyunca sörf boyunca ıssız bir kumsala doğru yürüdük. Orada, çalıların arkasında uzun otlar var ve vücudunuzun her yerinde eşit bir bronzluk elde etmek için soyunabilirsiniz. Özellikle yüzmeye gittiğimde güneşte ısındığımı ve heyecanlandığımı hissettim. Yan binadan bir adam var. Benimle birlikte suya tırmandı ve muhtemelen biraz heyecanlandığımı fark etti. Ve sarıldı. Onu itmek istedim ama ellerim penisine çarptı. Utanç verici ve utanç vericiydi ama o yalnızca mutluydu. Bu ilk seferdi ama öyle kaldı.
- These users thanked the author SvetlanaSS for the post:
- Film tutkunu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 186 Replies
- 19310 Views
-
Last post by Esnek