Ordu beni eşcinsel yaptı

Askerlik sırasındaki cinsel ilişkiler hakkında
Orjinallik
Potansiyel seks nesnesi
 Ordu beni eşcinsel yaptı

Unread post by Orjinallik »

Herkese selam. Ben 19 yaşında bir erkeğim. Dün bir kızla seks yaptım (2 yıldır birlikteyiz) Askerden sonra evlenmeyi planlıyorduk. Dün terhis oldum. Nastya geceyi benimle geçirdi. Evlenmeyi planladığınız zamanlarda ailesi onu iyi bir kızmış gibi övüyordu. Herkes belli bir noktaya kadar mutluydu. Dün onu becerdiğimde ve boşalmaya başladığımda arkadaşımı askerle tanıştırdım. Korumayı kullanmadık ve ben onun içine girdim. Düşüncelere daldım ve her şeyi unuttum. Ve gözlerimin önünde Nastya yerine arkadaşım inliyor. Kendimi çok huzursuz hissettim. Bütün gece onun içine girdiğim için ağladı ama Volodka aklımdan çıkamadı. Ordu gerçekten beni bu kadar mı kırdı? Önümde saygıyı hak eden çıplak bir kız yatıyor ve ben Volodka’yı düşünüyorum. Dün bana şu sözlerle vurdu: Neden sessizsin, ne düşünüyorsun? Tamamen delirdim ve prezervatifi bile takmadım, bu yüzden tepki karşısında ben de kafamı kaybettim ve çıldırdım, ona fahişe dedim ve ben servis yaparken onun daireler çizerek dolaşmasına izin verdiklerini varsaydım. Elbette bunu söylememeliydim, bekliyordu. Kısacası taksiye bindi ve telefonunu kapatarak gitti. Onun bir piç olduğunu biliyorum, aynı gece telefonda sesini duyunca Volodka’yı aradı ve aletim dışarı çıkmıştı. Yarın buluşmak üzere sözleştik. PM’den herkese yazacağım. Artık bu karmaşayla nasıl yaşayacağımı bilmiyorum ama artık Nastya’yı sevmiyorum, o benim için bir yabancı. Dün yatmadan önce yatarken yanlışlıkla telefonumdaki Volodka’nın fotoğrafını öptüm. Beyler, orduya katılmayın!
popko
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim! Herkese selam. Ben 19 yaşında bir erkeğim. Dün bir kızla seks yaptım (birlikte 2...

Unread post by popko »

Kendinizi daha az zorlamanız gerekiyor! Dostluğu sevgiyle karıştırmayın! Kız askerden sonra am mı aldı? bu, vücudun açlıktan dolayı penisin neye ve kimin için gerekli olduğunu bildiği anlamına gelir! Evet, ve onun devasa sefahat fantezileri yüzünden gelip gittiği kıza olan saygımdan bahsederek kafamda sineklerin uçtuğu açık-)
Oolekhh
Göz teması kurmak
Total posts: 1
 Yanıt: Anonim! Herkese selam. Ben 19 yaşında bir erkeğim. Dün bir kızla seks yaptım (birlikte 2...

Unread post by Oolekhh »

*x) й *x) *x) *x) *x) *x) *x)
These users thanked the author Oolekhh for the post (total 3):
Endişeli, Denach, Amanda
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ordu beni eşcinsel yaptı

Unread post by Endişeli »

Volodka’yı siktin mi?
Oldsnake2104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by Oldsnake2104 »

Seni eşcinsel yapan ordu değildi. Ordu seni erkek yapar. Bu eşcinsel bir adamın yazdığı şöyle bir hikaye, eşcinsel olmak için bir bahane.
These users thanked the author Oldsnake2104 for the post (total 3):
Viar, Tanya, alex503311
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Ben erkek değilim, lezbiyen de değilim ama eğer özünde bir ibneysen, o zaman bu senin kaderindir. Biliyorum arkadaşlar, kendilerine sıçacaklar ama size izin vermiyorlar. Sen ömür boyu bir ibnesin.
These users thanked the author Veronika for the post (total 6):
Kostiai72, Manfred, Sibiryak89, kurs, ustikiya, alex503311
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Orientation: eşcinsel

Unread post by Duvar »

Kendimi bir erkeğe vermek hoşuma gidiyor. Özellikle emme. Ve kızlardan hoşlanıyorum. Yani ben bir ibneyim ve bu hoşuma gidiyor.
These users thanked the author Duvar for the post (total 3):
Martin, Endişeli, RedFox
Viar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105

Unread post by Viar »

Bu savaş karşıtı propagandadır))) -Ren TV ve çeşitli talk şovlar asla *x) *x)
Ordudan kaçan adamları hayal bile edemezdi çok geç olmadan ve askerlik sicil ve kayıt ofisinde dolaşmadan önce)
These users thanked the author Viar for the post:
Endişeli
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Yoldaş »

Arkadaşlar, tamamen aklınızı kaçırmışsınız! Eğer sen bir ibneysen ordunun bununla ne alakası var!
These users thanked the author Yoldaş for the post (total 5):
Viar, Martin, Tanya, Kostiai72, Sibiryak89
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Orientation: eşcinsel

Unread post by Duvar »

Tabii ki ordunun bununla hiçbir ilgisi yok. Ama orada oldukça fazla ibne var. Ancak her yerde olduğu gibi.
These users thanked the author Duvar for the post:
Endişeli
Ivp1967
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Orientation: biseksüel

Unread post by Ivp1967 »

İki yıl boyunca SSCB ordusunda görev yaptım, her şey öyleydi.... Ve günlerce bezdirme ve ekilebilir araziler, soğuk ve açlık.... Ama ibnelikten eser yoktu....., öyleydi tamamen her şeyin ötesinde
These users thanked the author Ivp1967 for the post (total 7):
Viar, Vadim1972, Wolffr, Kostiai72, Manfred, Sibiryak89, Klim.Ivanov
Viar
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Viar »

Etrafınızdaki herkesi suçlamak, kendinizin sorumluluğunu almaktan daha kolaydır
These users thanked the author Viar for the post:
Yoldaş
Jimax
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Jimax »

Viar: 03 Dec 2022, 22:45 Etrafındaki herkesi suçlamak sorumluluk almaktan daha kolaydır
Sadece fotoğraflarını görmedi, her şey hemen geri gelecektir
These users thanked the author Jimax for the post (total 2):
Viar, Endişeli
Viar
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Viar »

Jimax: 03 Dec 2022, 22:52 Sadece fotoğraflarını görmedi, her şey hemen geri gelecektir
Eğer bizim inancımıza dönmeyi taahhüt ederse onu da göndereceğim :göz kırp:
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Katılıyorum, fantezilerin ve ordunun bununla ne alakası var? Yoksa o ABD’deydi, bizimkinde onun eşcinsel fantezilerini onaylamazlardı.
Ben eğitimdeydim, erkek yok, o zaman sen varsın neredeyse her zaman giyinikti ve hastanede kızlar vardı, ayrıca başhekim kadındı, bir diğeri görevde
ve hastalar da kadındı, anlaşılan birimden, rütbelerini bilmiyorum, Kesinlikle 5 kişiyi sikerdim, ama gelip onları öpmeyi anlamayacaklar.
Evet ve nasıl- o zaman orduda arzu yoktur, doğru yazdıkları gibi, muhtemelen haplar ve ben de yapmadım’ Kızları rüyamda bile görmüyorum ve rüyalarımı hiç hatırlamıyorum.
Sergey İstomin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Sergey İstomin »

Orgiastic: 29 Nov 2019, 16:05 Dün onu becerdiğimde ve boşalmaya başladığımda ordudaki arkadaşımı tanıştırdım
Bu bok bulaşıcı
R
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by R »

Yazar sadece bir ibne değil, aynı zamanda bir salak...
These users thanked the author R for the post (total 2):
Wolffr, Manfred
Muhatap_1996
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 162

Unread post by Muhatap_1996 »

Ordu bir erkeği nasıl eşcinsel yapabilir? Burası bir bölge değil! Ve kendi isteğin dışında bir erkeği istemeye kendini zorlayamazsın! Volodka muhtemelen ona çok tatlı görünüyordu, bu yüzden ona karşı çıktı. Bazı genç erkeklere kızıyorum çünkü artık gençler sizinle buluşmaya gelenin kadın mı yoksa erkek mi olduğunu anlayamıyor.
These users thanked the author Muhatap_1996 for the post (total 3):
Endişeli, Sibiryak89, Şalun70
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80

Unread post by Unicum228 »

Askerler düzenli olarak kıçından sikiliyor!
These users thanked the author Unicum228 for the post (total 2):
Endişeli, Mikha77
İrlandalı kırbaç
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by İrlandalı kırbaç »

Veronika: 03 Dec 2022, 17:36 Ben erkek değilim, lezbiyen de değilim, ama eğer özünde bir ibneysen, o zaman bu senin kaderindir. Biliyorum arkadaşlar, kendilerine sıçacaklar ama size izin vermiyorlar. Sen hayatta bir ibnesin.
altın sözler!!! ))))
These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 3):
Wolffr, Manfred, Sibiryak89
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Unicum228: 09 Apr 2023, 21:58 Askerler düzenli olarak kıçından sikilir!
kıçından sikilen sensin ama askerlerin buna ayıracak vakti yok!! ! Ben de SSCB’de 2 yıl görev yaptım ve bezdirme vardı, evet her şey vardı ama ibneler yoktu!!! Hayal edin, genç bir adam görevine silahla başlıyor ve ondan önce de sikildi, o yüzden gidip suçluları öldürecek!!! Görünüşe göre orduda görev yapmamışsın!!!
These users thanked the author Wolffr for the post (total 5):
Esinti, Hermes, Kostiai72, Manfred, Sibiryak89
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Unread post by Bir tamirci »

Zevklerini ve arzularını tartışmıyorum - bu senin gerçekliğin, böyle yaşamayı seviyorsun, yaşıyorsun ama ARMY’yi kirletmeye cesaret etme, seni ıslak götlü ibne.
These users thanked the author Bir tamirci for the post (total 2):
Wolffr, Manfred
Hermes
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by Hermes »

Orgiastic: 29 Nov 2019, 16:05 Evet ve bir şekilde orduda arzu yok, doğru yazdıkları gibi, muhtemelen haplar ve kızlar hakkında rüya bile görmedim ve rüyaları hiç hatırlamıyorum.
Bu hikaye.
Stalin’in 20.000.000 Sovyet vatandaşını öldürmesiyle aynı. Bu mantık karşıtı kretinizmdir.
These users thanked the author Hermes for the post (total 2):
Tanya, seksforumu_
Kostiai72
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169

Unread post by Kostiai72 »

Unicum228: 09 Apr 2023, 21:58 Askerler düzenli olarak kıçlarından sikilir!
Bu bilgi nereden geliyor? Kişisel deneyim mi?
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Şimdi nasıldır bilmiyorum ama yaklaşık yirmi yıl önce subaylar para karşılığında eşcinsellere asker satıyordu ve eşcinseller de bunun karşılığında askerlere şeker veriyordu. Hangi rolde olduğunu bilmiyorum; pasif mi aktif mi, muhtemelen her ikisi de.
Böyle bir asker-fahişe Twitter’da bu toplantılar hakkında yazdı, herkes okudu ve otuzbir çekti, ta ki Denis Mokrushin onu savcılığa ihbar edene kadar ve o da askeri bulup sözlerini yalanlamaya zorladı.
Daha sonra fahişe bir kız, Mokrushin’in LiveJournal’ına yaptığı yorumlarda, Mokrushin’in onu hemen yasakladığı tüm asker fuhuşu endüstrisinden bahseden bir yorum yazdı.
Bir arkadaşım ayrıca bana, kendi işyerlerinde bir sivilin çalıştığını söyledi. askere alınan askerlere onları emme fırsatı için para ödeyen birlik büyükbabası.
Ayrıca orada burada askeri personelin oral seks yaparken yakalandığını da periyodik olarak duyuyorum.
Ve ordu folklorunun kendisi de genellikle eşcinsel temalarına dayanıyor - ve bu bir tesadüf değil. Orduda "sikmek", "cezalandırmak" anlamına gelir.
Yani eğer eğilimleriniz varsa, orduda eşcinsel olmanız oldukça olasıdır.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Endişeli: 03 May 2023, 13:04 Şimdi nasıl bilmiyorum ama yirmi yıl önce subaylar para karşılığında eşcinsellere asker satıyordu ve eşcinseller de bunun karşılığında askerlere şeker veriyordu. Hangi rolde olduğunu bilmiyorum; pasif mi aktif mi, muhtemelen her ikisi de.
Böyle bir asker-fahişe Twitter’da bu toplantılar hakkında yazdı, herkes okudu ve otuzbir çekti, ta ki Denis Mokrushin onu savcılığa ihbar edene kadar ve o da askeri bulup sözlerini yalanlamaya zorladı.
Daha sonra fahişe bir kız, Mokrushin’in LiveJournal’ına yaptığı yorumlarda, Mokrushin’in onu hemen yasakladığı tüm asker fuhuşu endüstrisinden bahseden bir yorum yazdı.
Bir arkadaşım ayrıca bana, kendi işyerlerinde bir sivilin çalıştığını söyledi. askere alınan askerlere onları emme fırsatı için para ödeyen birlik büyükbabası.
Ayrıca orada burada askeri personelin oral seks yaparken yakalandığını da periyodik olarak duyuyorum.
Ve ordu folklorunun kendisi de genellikle eşcinsel temalarına dayanıyor - ve bu bir tesadüf değil. Orduda "sikmek", "cezalandırmak" anlamına gelir.
Yani eğer eğilimleriniz varsa, orduda eşcinsel olmanız oldukça olası.
Yalan, saçmalık ve provokasyon... Bir tane vardı, kendisi sikilmeyi istedi, sivil kökenli bir ibneydi, hapse atıldı ve kovuldu...
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sibiryak89: 03 May 2023, 13:21
Şimdi nasıl olduğunu bilmiyorum ama yirmi yıl önce memurlar para karşılığında eşcinsellere asker satıyordu ve eşcinseller de bunun karşılığında askerlere şeker veriyordu. Hangi rolde olduğunu bilmiyorum; pasif mi aktif mi, muhtemelen her ikisi de.
Yalan, saçmalık ve provokasyon... Bir tane vardı, kendisi sikilmeyi istedi, sivil kökenli bir ibneydi, hapse atıldı ve kovuldu...
Evet, dünyayı anlamanın yolu bu değil: kişisel deneyimdeki bir vakayı tüm sisteme aktarmak.
Açık bir prensip.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Endişeli: 03 May 2023, 13:24
Şimdi nasıl olduğunu bilmiyorum ama yirmi yıl önce memurlar para karşılığında eşcinsellere asker satıyordu ve eşcinseller de bunun karşılığında askerlere şeker veriyordu. Hangi rolde olduğunu bilmiyorum; pasif mi aktif mi, muhtemelen her ikisi de.
Evet, dünyayı anlamanın yolu bu değil: kişisel deneyimdeki bir vakayı tüm sisteme aktarmak.
Yanılmaz prensip.
U İçimizden biri sarhoşken bir "ruhu" seks yapmaya ikna etmeye çalıştı, onun dövüldüğünü, böbrekleri kırılarak hastanede yattığını öğrendiler, "Dede" olmasına rağmen ordunun bölge olmadığı söylendi herkese... Bir kez daha tuvalette bok içinde boğulacağız. Bu herkesin ilkesel tutumuydu.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Manfred
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Sibiryak89: 03 May 2023, 13:29 İçimizden biri sarhoşken bir "ruhu" seks yapmaya ikna etmeye çalıştı, öğrendiler, dövüldü, böbrekleri kırılarak hastanede yattı, "dede" olmasına rağmen ordu bir adam değil bölge, herkese söylendi... Daha Fazlası Onu tuvalette bok içinde boğacağız. Herkesin ilkeli tutumu buydu.
Rus ordusunda tek bir ordu olmasına rağmen her askeri birimin kendine has gelenekleri ve ahlaki ilkeleri vardır. Bunu biliyorum çünkü Sovyet Ordusundaki hizmetim sırasında üç savaş birimini değiştirdim.
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Sibiryak89
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sibiryak89: 03 May 2023, 13:29
Sibiryak89: 03 May 2023, 13:21 Yalanlar, ciyaklamalar ve provokasyon... Bir tane vardı, kendisi de sikilmeyi istedi, sivil kökenli bir ibne, akıl hastanesine yatırılıp kovuldu... n
Açık bir prensip .
İçimizden biri sarhoşken bir "ruhu" seks yapmaya ikna etmeye çalıştı, öğrendiler ki dövüldü, hastanede yanında yatıyordu böbrekleri kırılmış, “dede” olmasına rağmen ordunun bölge olmadığı anlatılmıştı herkese… Bir kez daha tuvalette bok içinde boğulacağız. Bu herkesin ilkesel tutumuydu.
Tekrar ediyorum, sizin açınızdan kişisel deneyiminizin konunun yazarının yazdıklarını nasıl inkar ettiğini anlamıyorum hakkında?
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633

Unread post by Timurlenk »

Veronika: 03 Dec 2022, 17:36 Ben erkek değilim, lezbiyen de değilim, ama eğer özünde bir ibneysen, o zaman bu senin kaderindir. Biliyorum arkadaşlar, kendilerine sıçacaklar ama size izin vermiyorlar. Sen hayatta bir ibnesin.
Şiddetli ama hayati önem taşıyor.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Endişeli: 03 May 2023, 17:00
Evet, dünyayı anlamanın yolu bu değil: kişisel deneyimden bir vakayı tüm sisteme aktarmak.
Açık bir prensip.
İçimizden biri sarhoşken bir "ruhu" seks yapmaya ikna etmeye çalıştı, öğrendiler ki, dövüldü, böbrekleri kırılarak hastanede yattı, buna rağmen o bir "dede"ydi, ordu bir bölge değil, herkes mutluydu deniyor... Bir kez daha seni tuvalette bok içinde boğacağız. Bu herkesin ilkesel tutumuydu.
Tekrar ediyorum, sizin açınızdan kişisel deneyiminizin konunun yazarının yazdıklarını nasıl inkar ettiğini anlamıyorum hakkında?
Prensipte herhangi bir "aşk" ilişkisinin olamayacağını inkar ediyorum, kimse bunu düşünmedi, kaçtılar, orada kızlarla yattılar , kendilerini askerlerin üzerine astılar, o dönemde asker kültü doruğa çıkmıştı👍💪
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sibiryak89: 03 May 2023, 19:19
Sibiryak89: 03 May 2023, 13:29 İçimizden biri bir "ruhu" sarhoşken seks yapmaya ikna etmeye çalıştı, öğrendiler ki, dövülmüş, böbrekleri kırılarak hastaneye kaldırılmıştı, oysa kendisi bir kadındı “Dede” ordu bölge değil, söylendi herkese… Bir kez daha tuvalette bok içinde boğulacağız. Bu herkesin ilkesel tutumuydu.
Prensipte herhangi bir "aşk" ilişkisinin olamayacağını inkar ediyorum, kimse bunu düşünmedi, kaçtılar, orada kızlarla yattılar , kendilerini askerlerin üzerine astılar, o dönemde asker kültü doruğa çıkmıştı👍💪
Elbette, eşcinsellerin ortaya çıktığına inanıyoruz yedeğe gittikten sonra dünya.
Evet, bundan sonra bile orduda sodomitler olamaz: Anayasaya göre genel askerlik hizmeti eşcinseller için geçerli değil.
Çeçenya’da, eşcinsel de yok.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Endişeli: 03 May 2023, 21:10
Tekrar ediyorum, kişisel deneyiminizin konunun yazarının yazdıklarını nasıl inkar ettiğini anlamıyorum?
O halde prensipte "aşk" ilişkisinin olamayacağını inkar ediyorum, kimse düşünmedi, kaçtılar, kızlar orada sikildi, kendilerini askerlere astılar, o zamanlar tarikat asker en iyi halindeydi👍💪
Tabii ki, eşcinsellerin siz yedekte emekli olduktan sonra ortaya çıktığına inanıyoruz.
nEvet, bundan sonra bile orduda sodomitler olamaz: Anayasaya göre genel askerlik hizmeti eşcinseller için geçerli değildir.
Çeçenya’da da eşcinseller yoktur.
İronik olma, bizde yoktu, askerler arası ilişkilerimiz kurallardan ziyade kavramlara dayalıydı. Yanlış anlaşılan bir ifadeyle müfrezeler arasında kavga çıkabilirdi... Bu ordu istihbaratıdır ve tim erkek dostuydu, ibne konusuna değinmediler ve bu kavramları göz önünde bulundurarak isim takmadılar...
Wolffr
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sibiryak89: 03 May 2023, 21:42
Sibiryak89: 03 May 2023, 19:19 Bu yüzden prensipte herhangi bir “aşk” ilişkisinin olamayacağını reddediyorum, kimse bunu düşünmedi, kaçtılar, orada kızlarla yattılar, kendilerini astılar asker konusunda, o dönemde asker kültü doruğa ulaşmıştı👍💪
Elbette inanıyoruz ki eşcinseller emekli olduktan sonra dünyada ortaya çıktı. Evet, bundan sonra bile orduda sodomitler olamaz: Anayasaya göre genel askerlik hizmeti eşcinseller için geçerli değil.
Çeçenya’da da eşcinseller yok.
İronik olmaya gerek yok, bizde yoktu, ilişkilerimiz askerler arasındaki kurallardan çok kavramlara dayalıydı. Yanlış anlaşılan bir ifadeyle müfrezeler arasında kavga çıkabilir... Bu ordu istihbaratıdır ve tim erkek dostuydu, bu kavramlar göz önünde bulundurularak ibne konusuna değinmediler ve isim takmadılar... n
Sözlerinizden şüphe duymuyorum. Ama bir kişinin orduda eşcinsel olabileceğini inkar ediyorsunuz. İşte burada yanılıyorsunuz. Ve kişisel ordu deneyiminiz bunu doğruluyor - siz kendiniz orduda tanıştığınız iki eşcinsel adamdan bahsettiniz.
Timas0
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Timas0 »

Organizma,
Ben uzun süre denemek istiyorum berbat. Bir kez oldu, şimdi sürekli gizlice bir adamla sevişiyorum. İkisi de evli
These users thanked the author Timas0 for the post:
Endişeli
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Endişeli: 04 May 2023, 10:53
Elbette inanıyoruz ki, eşcinseller siz yedekte emekli olduktan sonra dünyada ortaya çıktı.
Evet, ondan sonra bile dünyada eşcinseller olamaz ordu: Anayasaya göre eşcinseller genel askerlik hizmetine tabi değil.
Çeçenya’da eşcinseller de yok.
Yapmalısın İronik olsun, bizde bunlar yoktu, ilişkimiz askerler arasındaki kurallardan ziyade kavramlara dayalıydı. Yanlış anlaşılan bir ifadeyle müfrezeler arasında kavga çıkabilir... Bu ordu istihbaratıdır ve tim erkek dostuydu, bu kavramlar göz önünde bulundurularak ibne konusuna değinmediler ve isim takmadılar... n
Sözlerinizden şüphe duymuyorum. Ama bir kişinin orduda eşcinsel olabileceğini inkar ediyorsunuz. İşte burada yanılıyorsunuz. Kişisel ordu deneyiminiz de bunu doğruluyor; orduda tanıştığınız iki geyden kendiniz bahsettiniz.
2 değil, bir, ikincisi ikna oldu eski bir adam tarafından, ama acı çekti. Sivil dünyadan ilki amatör olarak geldi ve cehenneme gönderildi, zihinsel anormallikler bulup kovdular. Kimse orduda değildi, belki birileri istiyordu ama riske girmemişti, sonuçlarını biliyordu, eminim herkes ananizmle meşguldü 😄
Endişeli
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 234

Unread post by Manfred »

Orgiastic: 29 Nov 2019, 16:05 Ordu beni gerçekten böyle mi kırdı?
Diyelim ki troll değil, hayattan bir hikayesin :)
Ordu sizi kırmadı, yalnızca cinsiyet rolü engelinizi ortaya çıkardı. Eğer ilgileniyorsanız, seks terapistlerine veya diğer uzman uzmanlara danışabilirsiniz: Hormonal bir bozukluğunuz veya psikolojik bir rahatsızlığınız var. Bazen tedavi edilebilir gibi görünüyor.
Ya da bunu unutabilir ve insan ilişkilerinin dışında bir yerde onunla yaşayabilirsiniz.
These users thanked the author Manfred for the post:
Endişeli
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Bir şey değişti. Yakın zamana kadar bir adama ibne deyip onu öldürürlerdi. Artık renkli çizgili giyinecek ve amcıklarımıza elveda beyler, erkeklerin poposu daha önemli. Onlar için kıçınızı yırtıyorsunuz liberaller. Hepinizi vurmanın zamanı geldi, sizi ucubeler.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Amatör123, kurs, Manfred, Sibiryak89
kurs
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Unread post by kurs »

Böylece her şey hakkında yazıp bunu gerekçe olarak sunabilirsiniz..
Beğen: Arkadaşlar, dikkat edin yavru patatesler yönelimimi etkiliyor! Bir haftadır oraya gidiyorum ve erkeklerle mastürbasyon yapıyorum "
"Her şeyi bilin! Cadde üzerinde 3. Soğuk Hava Deposu Tesisi. Chebarkul şehrinde Lenin ve aslında orada erkek şehvetine doymuş gizli bir gey topluluğu var, atölyedeki koku bile aşırı toleranslı, bu yerin kendisi seks tercihlerini değiştiriyor.... Nereden bileyim ? Ben de gece orada alüminyum çalarken bekçi bana bir tokat attı."
İstediğin kadar yere, duruma ve diğer dış etkenlere gidebilirsin ama sen kazandın Kendinizi kandırmayın. Orduda 6 yıl geçirdim, 2 teslim tarihi ve 4 sözleşme, ve hiç çağrı geldiğini görmedim, ve altı ay sonra herkes fil oldu ve üçü asker tarafından değiştirildi ve artık ilk ibneden itibaren "fil" oldular. ülke
These users thanked the author kurs for the post (total 2):
Sibiryak89, Endişeli
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Orduda seks, seferberlik ve seks”