Öğretmenle okulda seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 5 years 4 months
 Öğretmenle okulda seks

Unread post by Alexey »

Okuldaydı.
Yani 16-17 yaşlarındaydım, lisedeydim, her şey oluyordu.
Ben de yatılı okulda okudum. Buna göre orada yaşadı.
Bir kızla takılıyordum (30 yaşında hala görüşüyoruz) ya da binanın girişinde iki sandalye vardı ve akşamları onlara oturup sohbet etmeyi severdik. Bu hafta olanlar vb. hakkında. Ve duvarın arkasında bir ilk yardım noktası vardı ve her vardiyada orada çalışan bir öğretmen vardı.
Tabii ki ilk iki saat oturup konuşuyoruz, sonra ışığı kapatıyoruz ve o da orada oturup bir şeyler yazarken.. gizlice ilk seksin ve diğer okşamaların zevklerini öğreniyoruz. Yanıma oturdu ve bacaklarını açtı, aman Tanrım, artık tam olmasa da hala çok sıkı olan bir kıza parmaklarınla ​​mastürbasyon yapmaktan daha hoş bir şey olamaz. Ve burada oturuyoruz ve kelimenin tam anlamıyla duvarın arkasında o kadar solgun ki onu yakarlarsa tam bir karmaşa olacak. Bacaklarımı açtım ve amına girdim ve orada düzgün bir şekilde vidalandım. Bazen üstüne oturuyordu ve ben onu çok gıcırdayan bir sandalyede sikiyordum, bu yüzden her şeyi çok düzgün ve romantik bir şekilde yapmam gerekiyordu. Ama bazen bir tutkuyla hızlandık ve (orada ne yapıyorsun) tarzında sorular sorulduğunda donup kaldık ve hiçbir şey olmadığını, sadece iletişim kurduğumuzu söyledik. Adrenalin o kadar yüksekti ki, o anda ve orada sikişme arzusunu yoğunlaştırdı. Ehhh artık bu kadını sikme fırsatının olmaması çok yazık. Beni hayatımda kimsenin emmediği kadar emdi. Ama oral seks farklı bir hikaye.
These users thanked the author Alexey for the post (total 2):
Herurg, Sibiryak89

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”