Bunlar bizim aile sapkınlıklarımız

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158
Registered for: 2 years 8 months
 Bunlar bizim aile sapkınlıklarımız

Unread post by Sirk »

Eşimle 18 yaşında evlendim ama aslında o 13 yaşındaydı. Ve bu yaştan itibaren 4 kişilik kalıcı bir partner grubumuz var. İlk başta onu grup olarak siktiler, sonra bir sapkınlık oyunu buldular, mesele şu ki, örneğin herkes sırayla ağzına, analına veya amına boşalır. Oyundaki kirli işler için, deliklerden bir sperm kokteyli emip başka bir deliğe üfleyen, daha sonra ibne ya da sürtük olacak zayıf iradeli bir oğlan getiriyoruz. Eşim sürekli doğum kontrolü kullanıyor çünkü hepimiz prezervatifsiz sevişiyoruz. Ama zamanı gelir ve onları içmeyi bırakır ve hamile kadınını becermek için hamile kalır. Böylece bir kız çocuğu dünyaya geldi. Soru sormamak için kontrol ederken o benim kızım.
Şimdi kızımızı da buna dahil eden başka bir oyun düşünüyoruz.
Bu arada kızını da küçükken doğurdu. yaklaşık 15 yaşında.

55 dakika 45 saniye sonra gönderildi: O zamanlar küçük erkek kardeşi sık sık enayi rolünü oynuyordu.
These users thanked the author Sirk for the post (total 5):
Beceri, IDVS03082008, Henson, RedFox, Tolkala
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bunlar bizim aile sapkınlıklarımız

Unread post by üçgen »

Sapkın zevkler yoktur, sofistike zevkler vardır! Tebrikler.
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sirk »

Screenshot_20230707-170542.jpg
30 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Karıma köpek stili yapmayı seviyorum pantolonumu aşağı çekip külotunu her iki deliğinden yırtarak.
These users thanked the author Sirk for the post:
Aslan 123540
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Ne çılgın bir fantezi :-D Mastürbasyon yaptığı sürece.
MilfoGilfoiob
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by MilfoGilfoiob »

Sirk,
çıplak var mı eş? ya da kıçını ayrı ayrı
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sirk »

Gudgeon: 08 Jul 2023, 23:21 Ne kadar çılgın bir fantezi Peki, keşke mastürbasyon yapsaydı
fantezi dünyasında gerçeği görürsün. Görünüşe göre Luntik’e mastürbasyon yapıyorsun.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years

Unread post by Yunanca10 »

Karısı açısından buna inanmak zor. Ve bu tür gruplar eskiden bir düzine kadardı, ancak oral seksle ilgili ek fanteziler olmadığı için şirketlerde tutulmuyorlardı.
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sirk »

Burada bir oyun oynamıyoruz, ister inanın ister inanmayın, ister inanın ister inanmayın, bu herkesin özgür seçimi. Forumu okuduktan sonra pratik olarak hiçbir şeye inanmadığımı da söyleyebilirim. Ve gönderilere bakılırsa birisi inanıyor. Görmemiş olmanız veya bilmemeniz bunun olamayacağı anlamına gelmez.
Beceri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Beceri »

Circus: 08 Jul 2023, 23:38 Burada bir oyun oynamıyoruz, inanın ya da inanmayın.. inanıp inanmamak herkesin özgür seçimidir. Forumu okuduktan sonra pratik olarak hiçbir şeye inanmadığımı da söyleyebilirim. Ve gönderilere bakılırsa birisi inanıyor. Görmemiş olmanız veya bilmiyor olmanız bunun olmayacağı anlamına gelmez.
Ben bunu destekliyorum. Bir arkadaşım, tercihlerimi ve deneyimlerimi eşimle paylaştığımda, eğer beni tanımasaydı tüm bunların kurgu olduğunu düşüneceğini :muza:, dolayısıyla eğer bir kişi tanımıyorsa diyor. bunun doğru olduğuna inanıyorsan, o zaman büyük ihtimalle kafasında onu alanı kucaklamaktan alıkoyan sınırlar vardır :unknown:
These users thanked the author Beceri for the post (total 3):
Fan, İsveç125, Fargal94
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Büyüleyici »

Circus: 08 Jul 2023, 10:47 18 yaşımda evlendim ama aslında 13 yaşımdan beri. Ve bu yaştan itibaren 4 kişilik kalıcı bir partner grubumuz var. İlk başta onu grup olarak siktiler, sonra bir sapkınlık oyunu buldular, mesele şu ki, örneğin herkes sırayla ağzına, analına veya amına boşalır. Oyundaki kirli işler için, deliklerden bir sperm kokteyli emip başka bir deliğe üfleyen, daha sonra ibne ya da sürtük olacak zayıf iradeli bir oğlan getiriyoruz. Eşim sürekli doğum kontrolü kullanıyor çünkü hepimiz prezervatifsiz sevişiyoruz. Ama zamanı gelir ve onları içmeyi bırakır ve hamile kadınını becermek için hamile kalır. Böylece bir kız çocuğu dünyaya geldi. Soru sormamak için kontrol ederken o benim kızım.

55 dakika 45 saniye sonra gönderildi: O zamanlar küçük erkek kardeşi genellikle enayi rolünü oynuyordu. n
Okuduklarınıza göre oldukça tuhaf bir duygu!!!
Bu noktaya gelebilir ve bunu beyninizle ve ruhunuzla kabul edebilirsiniz - uyuşturucunun etkisi altında olmanız gerekir!!
Bu benim kişisel görüşüm...
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 3):
Zorba Carrie, natalya.harita, vesaire
Beceri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Beceri »

O4arovatell: 09 Jul 2023, 03:12 Okuduklarıma göre oldukça tuhaf bir duygu!!!
Bu noktaya gelebilir ve bunu beyniniz ve ruhunuzla da kabul edebilirsiniz - uyuşturucunun etkisi altında olmanız gerekir!!!
İlaçlar halüsiyojenik olmasa da yalnızca bilinçaltını açar, uyarıcılar ve mutluluk vericidir. Bu nedenle, "sarhoşluk" sırasında böyle bir etkiye izin verirseniz, bir tür travmatik deneyimi hariç tutarsanız, bilinçaltınız da denemekten çekinmeyecektir.’ 128521 ;
These users thanked the author Beceri for the post:
Büyüleyici
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Büyüleyici »

Shkili: 09 Jul 2023, 04:15
O4arovatell: 09 Jul 2023, 03:12 Okuduklarınıza göre oldukça tuhaf bir duygu!!!
Bu noktaya gelebilir ve bunu beyniniz ve ruhunuzla da kabul edebilirsiniz - uyuşturucunun etkisi altında olmanız gerekir!! !
İlaçlar halüsiyojenik olmasa da yalnızca bilinçaltını açar, uyarıcılar ve mutluluk vericidir. Bu nedenle, "sarhoşluk" sırasında böyle bir etkiye izin verirseniz, bir tür travmatik deneyimi hariç tutarsanız, bilinçaltınız da denemekten çekinmeyecektir.’ 128521 ;
Karım uyuşturucuyu hiç denemedi.
Ama ondan önce benim de deneyimim vardı, neredeyse derin bir çukura girecektim , zamanla aklım başıma geldi...
Ama iki kızla (çalışanlarla) düzenli seks yaptık ve üçümüz amfinin altında ateşli, şehvetli ve sınırsız bir sikiş yaşadık. Buna seks demek bile zor. Çünkü hayvanlar gibi seviştiler!
These users thanked the author Büyüleyici for the post:
Beceri
Kostiai72
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kostiai72 »

Circus: 08 Jul 2023, 10:47 18 yaşımda evlendim ama aslında 13 yaşımdan beri. Ve bu yaştan itibaren 4 kişilik kalıcı bir partner grubumuz var. İlk başta onu grup olarak siktiler, sonra bir sapkınlık oyunu buldular, mesele şu ki, örneğin herkes sırayla ağzına, analına veya amına boşalır. Oyundaki kirli işler için, deliklerden bir sperm kokteyli emip başka bir deliğe üfleyen, daha sonra ibne ya da sürtük olacak zayıf iradeli bir oğlan getiriyoruz. Eşim sürekli doğum kontrolü kullanıyor çünkü hepimiz prezervatifsiz sevişiyoruz. Ama zamanı gelir ve onları içmeyi bırakır ve hamile kadınını becermek için hamile kalır. Böylece bir kız çocuğu dünyaya geldi. Soru sormamak için kontrol ederken o benim kızım.

55 dakika 45 saniye sonra gönderildi: O zamanlar küçük erkek kardeşi genellikle enayi rolünü oynuyordu. n
Bu ortamda pek çok kişinin bundan hoşlanabileceğinden emin değilim. aynı zamanda.
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sirk »

Screenshot_20230709-122431.jpg
Neden uyuşturucu hakkında saçma sapan konuşuyorsun, biz içki bile içmiyoruz. O halde sizin düşüncenize göre grup seks yapanların hepsi uyuşturucu bağımlısıdır. BDSM de bağımlıdır. Genel olarak sandviç pozisyonunda standart seksten sapan herkes aynı zamanda uyuşturucu bağımlısıdır. Sikişmeyi seven herkes, uyuşturucu olmadan sikişmek istemeyen bir uyuşturucu bağımlısıdır.

1 saat 27 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca aşırı sapkınlıkların yanı sıra başka eğlenceler de var. Ortaklardan biri fahişe gibi film çekiyor, saunada ona fahişe diyorlar ve TD ve n

54 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
MilfoGilfoiob: 08 Jul 2023, 23:23 Çıplak bir karınız var mı? ya da kıçını ayrı ayrı
karısının izin verdiği kadar.
These users thanked the author Sirk for the post (total 3):
Fan, İsveç125, Fargal94
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Lisa24 »

Shkili: 09 Jul 2023, 04:15 İlaçlar yalnızca bilinçaltını açar
ahah
duyuşturucular, alkol ve ot da dahil olmak üzere her türlü uyuşturucu bilinci değiştirir ve hiçbir şeyi açmaz orada, bir şeyler uydurma
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
Büyüleyici, Gudgeon, Fargal94
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sirk »

Fotoğrafta uyuşturucu bağımlısı gibi mi görünüyor? Saçma sapan konuşmayın.
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by di1111 »

Toplu tecavüzün fotoğrafı nerede?
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sirk »

di1111: 09 Jul 2023, 16:13 grup seksinin fotoğrafı nerede
evet, durun ve bundan çok var. Ağustos ayının sonunda denize gelin, bir göz atın ve belki ona bir am verin.
These users thanked the author Sirk for the post:
Maliyet 69
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by di1111 »

Deniz kenarında nereye gidiyorsun? Belki gelirim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Sirk, harikasınız arkadaşlar! Uyuşturucu ve diğer uyarıcılar beyni sağır eder ve duyuları köreltir. Biraz şampanya kabul edilebilirse, o zaman ot ve daha ağır olan her şey sadece keyfi bozar...
Ayrıca onlardan sonra hatırlanacak hiçbir şey bile kalmaz - her şey sis içindedir...
These users thanked the author Nikk for the post:
Sirk
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sirk »

İkinci eğlencemiz ise seanslar arasında başka bir şehre gitmek, bir apartman dairesi veya otel odası kiralamak. Ve otelin yakınındaki veya parktaki kadın fahişe gibi davranıyor, onu alıyorlar, sonra onu bir daireye veya odaya götürüyor ve orada sikişiyor. Bu oyunda kendisine fahişe muamelesi yapılıyor ve prezervatif kullanılıyor. Bazen çekim yapan kişi hiçbir yere gitmez, gitmez, sadece oral seks için onu tuvalete götürür. Araba yok ya da 2’den fazla araba yok.
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by üçgen »

niqk: 09 Jul 2023, 16:57 İlaçlar ve diğer uyarıcılar yalnızca beyni sağırlaştırır ve
duyuları köreltir. Biraz şampanya kabul edilebilirse, o zaman ot ve daha ağır olan her şey sadece keyfi bozar...
Ayrıca onlardan sonra hatırlanacak hiçbir şey bile kalmaz - her şey sis içindedir...
Bu sözlere bakılırsa uyuşturucuların, esrarın ve diğer psikoaktif maddelerin sadece pratikte değil, teoride de etkileri hakkında hiçbir şey bilmediğiniz anlaşılıyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

üçgen, bu konuda bildiğim her şey, Arkadaşlarımla birlikte beni paylaştı. Şahsen ben hiçbir zaman saçmalık denemedim ve denemeyeceğim! :evet:
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
olga.yamenko, Zorba Carrie, Fargal94
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by üçgen »

niqk: 11 Jul 2023, 21:07 Bu konuda bildiğim her şey arkadaşlarım tarafından benimle paylaşıldı. Şahsen ben hiçbir zaman
saçma bir şey denemedim ve denemeyeceğim!
Kimse sana bunu denemeni önermiyor ama " uyuşturucular ve diğer uyarıcılar" - bu "Alman çobanları ve diğer kediler" gibi bir şeydir: uyuşturucular uyarıcı değildir, bunların tam tersidir. Göreceli olarak popüler olan psikoaktif maddeler arasında hafıza bozukluğunun en büyük nedeni alkoldür.
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Evgeniy7519 »

Gudgeon: 08 Jul 2023, 23:21 Ne çılgın bir fantezi :-D Tabii, mastürbasyon yaptığı sürece.
Evet, hayal kurmak çantaları taşımak değildir )))
Автор темы
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sirk »

Garip insanlarsınız, masal da olsa istediğiniz şeye inanırsınız ama var olduğunu düşünürsünüz. Ve fantezinin gerçek olduğunu söyleyin.
MilfoGilfoiob
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by MilfoGilfoiob »

En azından bir kanıt gösterebilirsin. Aksi halde Instagram’dan rastgele kızların fotoğraflarını, sanki yüzü olmayan bir şekilde atarsınız ve hepimiz bunun sizin karınız ve kızınız olduğuna inanmak zorunda kalırız. Aksi takdirde, karınızın hamileliğiyle ilgili manik fanteziler kurmak, kızınızla toplu seks yapmak ve ardından onlara karınızın seks partilerinden bulanık fotoğraflar paylaşmanızı yasakladığını söylemek kolaydır. evet ve neden bu saçmalığa inanalım?
En azından karınızın çıplak kıçının arka planına bir tabela atarsanız, en azından bir kadına sahip olduğunuza inanırız, en azından bir şeyle başlarız. o zaman kızınızın yüzü olmadan fotoğrafını çekebilirsiniz. Aksi takdirde bu harika hikayeleri, İnternet’in şafağında bir düzine kuruş olan seks fantazi sitelerinde okuyabilirsiniz. Tabii bize hiçbir kanıt borcunuz olmadığını, karınızın resim, sinyal göndermeyi bıraktığını söyleyecek, yolsuzluk ve çete olaylarıyla ilgili hikayeleri bize anlatmaya devam edeceksiniz. Bu sapkınlığa kim inanır, bilmiyorum.
These users thanked the author MilfoGilfoiob for the post (total 2):
RockstarAjansı, Ahah
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Circus: 12 Jul 2023, 09:07 Siz tuhaf insanlarsınız, masal da olsa istediğiniz şeye inanırsınız ama var olduğunu sanırsınız. Ve sen fantezinin gerçek olduğunu söylüyorsun.
O kadar bariz saçmalık yazdın ki... 15 yaşında bir grup sapık doğuran bir kız hakkında, Yetişkinler olmadan satın alamayacağınız doğum kontrol hapları, bir grup rastgele partnerle sevişmeyle ilgili... Kimse buna inanmayacak. Eğer 15 yaşında doğum yapsaydı, yetişkin olsaydı birileri onu hapse atardı ama yapmasaydı ailesi onu senden sonsuza dek izole ederdi. Genel olarak, sadece fanteziler ve çok kabaca uydurulmuş olanlar.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Ahah
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Circus: 08 Jul 2023, 10:47 Ve bu yaştan itibaren 4 erkekten oluşan kalıcı bir partner grubumuz var.
Sessiz kalacak bu kadar yeterli erkeği nereden buldunuz ve dillerini sallamıyorlar mı?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”